Do not panic, your neighbourhood messages are loading!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

“De kloof tussen de inkomens van burgemeesters moet verkleinen”

Burgemeester Tom De Vries van Niel en Bart Somers van Mechelen zijn dan wel partijgenoten, hun inkomens liggen mijlen uit elkaar. Het jaarlijkse brutoloon van De Vries bedraagt 53.761,97 euro, dat van Somers ligt een pak hoger: 125.497,08 euro.

News

Inwoners verlossen Niel van zwerfafval

Komende zaterdag is het World Cleanup Day. Ook de gemeentelijke milieuraad, gesteund door vrijwillige straatruimers, neemt aan de actie deel.

News

Dieven stelen omheining

Jean De Quidt, de Nielse geitenboer, is in alle staten. Dieven gingen tijdens ’s nachts met de loodzware omheining rond zijn weide aan de haal.

Alert

Middelbare school Den Biezerd krijgt nieuwe directrice

Het GO! Technisch Atheneum Den Biezerd krijgt een nieuwe directeur. Sigrid Leroy geeft na vier jaar de fakkel door aan Tania Van Poyer.

News

Elektriciteitskabel raakt beschadigd bij werken: ruim 15.000 mensen zonder stroom

De hele Rupelstreek heeft dinsdag een half uur tot zelfs een uur zonder stroom gezeten. Oorzaak van het euvel waren werken in de Clement Bolsensstraat in Schelle. Daar werd een stroomkabel geraakt, met een steekvlam tot gevolg. En een stroompanne die uiteindelijk meer dan 15.000 mensen trof.

Traffic

CD&V-dames willen meer vrouwen in gemeenteraad

CD&V pleit ervoor om in de volgende legislatuur meer vrouwen in de gemeenteraad te laten zetelen. De partij lanceert daarom een oproep naar de kiezer om ook op vrouwen te stemmen.

News

Succesvolle Plagefeesten met één minpunt

De organisatoren van de achttiende editie van de Plagefeesten blikken op een geslaagde onderneming terug. Er was één valse noot: De onenigheid tussen de uitbaatster van koffieshop ’t Nest en de organisatoren.

News

Evelyn Ibie op lijst Open VLD

Evelyn Ibie, een 44-jarige Nielse met Nigeriaanse roots, stapt in de politiek. “Ze zit vol ideeën en zet iedereen aan om niet bij de pakken te blijven zitten, maar hard te werken om in het leven vooruit te komen”, zegt burgemeester Tom De Vries.

Alert

VIDEO. Reconstructie moet duidelijkheid brengen over steekpartij in Niel

Een reconstructie van de steekpartij in de Boomsestraat in Niel moet meer duidelijkheid geven over wat er precies is gebeurd die dag. Een man van 38 kreeg een messteek in de hals. Een dag later stierf die in het ziekenhuis. De verdachte en twee vrouwen zijn aangehouden. De reconstructie werd donderdagochtend gehouden op vraag van de verdachte zelf.

Alert

Koffie- en ijszaak komt in de plaats van feestzaal

Niel is een koffiezaak én ijssalon rijker. De 36-jarige Vanessa Remery opent de zaak in de voormalige feestzaal van Alex Brits en zijn vrouw Tania op de Heideplaats. Daar vonden uitvaarten, vieringen en vergaderingen plaats.

News
Download