Hou het gesprek constructief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bibliotheek voelt met werken van Paul Horemans minder kaal aan

Onder het motto ‘Een manier van kijken’ stelt Paul Horemans in de bibliotheek van Niel zijn werken tentoon. Het is de eerste keer dat Horemans er een expositie houdt. De tentoonstelling, georganiseerd door de cultuurraad en de bibliotheek, loopt tot 31 oktober en is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bib.

Nieuws

Marathonloper kan 4.000 euro overhandigen aan vereniging voor mensen met autisme

Dave Jacobs, de uitbater van café Sportif in de Edward Claessenslaan, nam in juni deel aan de Great Breweries Marathon, die in Breendonk van start ging.

Nieuws

Rode Kruis bestaat 75 jaar

Afdeling Niel-Schelle van het Rode Kruis viert haar 75-jarig bestaan. De viering werd ingezet met een receptie in het atrium van het gemeentehuis van Niel. Tot en met zaterdag loopt daar een tentoonstelling.

Nieuws

VIDEO. Recordpastoor in Niel

Niel heeft een recordpastoor. Al 33 jaar lang staat Walter De Winter achter het altaar van de kerk in de Rupelgemeente en daarmee is hij de langst zittende pastoor die Niel ooit heeft gehad.

Nieuws

Walter De Winter is langst zittende pastoor van Niel

Walter De Winter is recordhouder geworden van de meeste dienstjaren als pastoor in Niel. Dat record stond lange tijd op naam van pastoor Amandus Wouters, die 32 jaar de dienst verzekerde in de gemeente

Nieuws

Achtste rommelmarkt brengt veel volk op de been

De achtste rommelmarkt van Den Biezerd, waaraan zeven straten deelnamen, bracht veel volk op de been.

Rommelmarkt

Sint-Hubertusschool wordt verlost van chaotische toestanden

Het brengen en ophalen van de kinderen voor de Sint-Hubertusschool in Niel verloopt al jaren chaotisch. De Kerkstraat is een smalle straat en met het drukke verkeer tijdens de spitsuren van de school deden zich daar gevaarlijke situaties voor. Na vele jaren komt hier verandering in.

Nieuws

Pleinfeesten zijn aan derde editie toe

De pleinfeesten aan het dorpsplein zijn aan hun derde editie toe. Nieuw dit jaar is dat de pleinfeesten gepaard gaan met een kermis. Deze zal de sfeer nog feestelijker maken.

Nieuws

Nielse coverband Think Twice blijft scoren

De Nielse coverband Think Twice was deze zomer op veel plaatsen te zien. Hun muziek en performance op het podium trekt heel wat belangstelling. Daar waar ze optreden is er veel volk en ambiance.

Nieuws
Download