Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Cross passeert in park van woonzorgcentrum

De 55ste editie van de Nielse 11 novembercross is er één met een feestelijk strikje. Het parcours van de jongste jaren maakt plaats voor een omloop uit de oude doos, met als pluspunt een passage in het park van woonzorgcentrum Maria Boodschap.

Vrije tijd en hobby

Acrogymmers uit regio schitteren op EK in Polen

Op het Europees kampioenschap acrogym in Polen heeft de 18-jarige Bram Röttger uit Boom furore gemaakt. Als debutant pakte hij, samen met de 14-jarige Marte Snoeck, twee keer goud en één keer zilver. Ook streekgenoten Nelle Van der Taelen (16) en Nora Dejonghe (12) behaalden een medaille.

Nieuws

Eerste fase vernieuwde Paardenstal afgerond

Het gemeentebestuur en Natuurpunt startten vier maanden geleden met de vernieuwing van De Paardenstal, het bezoekerscentrum aan de Boomsestraat. De eerste fase is nu voltooid.

Nieuws

Gratis lichtjes voor fietsende leerlingen

In deze eerste donkere herfstdagen vraagt schepen van Mobiliteit Bart Van der Velde (Open VLD) extra aandacht voor de zwakke weggebruikers. Daarom deelde hij maandagochtend fietslichtjes uit aan leerlingen die met hun tweewieler op weg naar school waren.

Wegen en verkeer

Nielse Concertband bestaat tien jaar

De Nielse Concertband werd in 2007 opgericht en viert dus haar tienjarig bestaan. Op het herfstconcert vorige zondag werden de twee stichters in de bloemetjes gezet.

Nieuws

Nielse Concertband viert 10-jarig bestaan met recordopkomst

Recordopkomst voor de Nielse Concertband, dat met een herfstconcert haar 10-jarig bestaan vierde. De band bracht een spetterend optreden en kreeg een staande ovatie.

Nieuws

800 suggesties voor verbetering na enquête

Open VLD Niel startte begin dit jaar een deur-aan-deurenquête ‘Samen werken aan Niel’. Elke inwoner werd om zijn of haar mening gevraagd om Niel mooier, socialer, leefbaarder en warmer te maken.

Nieuws

VIDEO. Bijzondere collectie over Expo '58

We gaan even terug naar de jaren vijftig, want Expo '58 dat is nu bijna zestig jaar geleden. Maar voor Francois Van Kerckhoven uit Niel is de Expo nog elke dag erg aanwezig.

Vroeger en nu

187 automobilisten te snel

Tijdens de flitsmarathon van woensdag heeft de lokale politiezone Rupel 187 automobilisten betrapt die te snel reden.

Politie en veiligheid

Woning in Oud Begijnhof in de as gelegd, honden kunnen niet ontkomen

In het Oud Begijnhof in Niel is het voorbije weekend een woning helemaal afgebrand. Op de twee hondjes na was niemand thuis toen de brand uitbrak. De dieren konden niet worden gered. De politie sloot de omliggende straten af.

Politie en veiligheid
Download