Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Verdwenen Allen (44) teruggevonden

De 44-jarige Allen Calberson is terecht. De veertiger verliet op woensdag 4 oktober rond 6 uur zijn woning in Mortsel en reed dan richting zijn werk in Brussel, maar daar was hij nooit aangekomen. De politie verspreidde een opsporingsbericht, maar laat maandag weten dat Allen teruggevonden is.

Politie en veiligheid

Twee verdachten blijven aangehouden voor aanval op supportersbus

De raadkamer in Antwerpen heeft maandag de aanhouding bevestigd van twee Antwerphooligans die vorige week werden aangehouden voor de aanval op een supportersbus van voetbalclub Beerschot-Wilrijk. Er zitten intussen al acht Antwerpsupporters achter de tralies.

Politie en veiligheid

Ontslagen omdat hij weigerde te werken in asbestloods

Stadsarbeider Peter Spruyt werd op staande voet ontslagen omdat hij weigerde te werken in een loods van Fort 4 die af te rekenen kreeg met asbestvervuiling. Het stadsbestuur zegt dat het correct heeft gehandeld, maar de PVDA steunt Peter.

Nieuws

Nog drie hooligans opgepakt voor rellen Mortsel

Drie hooligans zijn sinds gisteren aangehouden voor de rellen in Mortsel. Twee van hen zitten in de cel, een derde kreeg een enkelband. Ondertussen raakte bekend dat een van de hooligans eerder al voor zware feiten is veroordeeld.

Nieuws

Man van voorzitter gemeenteraad kraakt Mortselse horecazaken af op TripAdvisor

Patrick Ghys, eigenaar van brasserie De Vlegel, vindt het niet kunnen dat de man van de voorzitter van de gemeenteraad Mortselse horecazaken afkraakt op TripAdvisor.

Nieuws

Agfa-Gevaert zet afsplitsing afdeling Gezondsheidszorg in gang

De Mortselse beeldvormingsgroep Agfa-Gevaert gaat een deel van haar HealthCare IT-activiteiten onderbrengen in een aparte structuur binnen de groep. In eerste instantie gaat het om de activiteiten in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten, zo meldt Agfa woensdag.

Nieuws

Rode beuk Lepelhof alsnog bedreigd?

Volgens Groen moet de stad de plannen voor de appartementen aan het Lepelhof herbekijken. “Zo niet betekent dit het einde van de beeldbepalende oude Rode Beuk”, zo klinkt het.

Nieuws

Lucht rond Antwerpen kleurt volledig paars: wat is er aan de hand?

Wie dinsdagmorgen in de buurt van Boechout, Wommelgem of Mortsel reed, kon misschien een vreemd tafereel aanschouwen. De lucht kleurde daar volledig paars. Ook onze fotograaf was getuige van het spectaculaire plaatje.

Nieuws

Allen (44) vertrekt naar werk maar verdwijnt dan spoorloos

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar de 44-jarige Allen Calberson. De veertiger verliet op woensdag 4 oktober rond 6 uur zijn woning in Mortsel en reed dan richting zijn werk in Brussel, maar daar is hij nooit aangekomen. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Politie en veiligheid

VIDEO. Vervuiling Fort 4 "Er moet dringend iets gebeuren"

Het is niet goed gesteld met het water van Fort 4 in Mortsel. Heel wat inwoners van Mortsel maken zich zorgen over de kwaliteit van het water. De laatste jaren zou het bijzonder gezakt zijn, en is het bovendien ook erg vervuild.

Nieuws
Download