Check et ut, gasten!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Van tien naar twaalf jaar cel voor moordpoging op ex-vriendin

Het hof van beroep in Antwerpen heeft Johnny R. (32) uit Mortsel zwaarder bestraft voor de moordpoging op zijn ex-vriendin, die hij twee jaar geleden in het gezicht en in de hals had gestoken. In eerste aanleg had hij daarvoor tien jaar cel gekregen, het hof deed er daar donderdag nog twee jaar bij.

Nieuws

Politieke ongerustheid over sociaal woonproject stijgt

Het sociaal woonproject in de Drabstraat op de site van Dansschool Ekkart is inmiddels in een beroepsprocedure bij de Bestendige Deputatie beland. Na bezwaren uit de buurt en extra voorwaarden die de stad oplegt, stijgt ook de politieke ongerustheid.

Politie en veiligheid

Aanrijding in centrum Mortsel: verkeer moet tijdelijk omrijden

In het centrum van Mortsel is een aanrijding gebeurd waar twee personenwagens en een autobus bij betrokken zijn. Er is één gewonde en het verkeer verloopt plaatselijk erg stroef.

Nieuws

VDAB in zee met dertien Antwerpse gemeenten/OCMW’s om inwoners aan werk te helpen

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) en de OCMW’s en/of gemeentebesturen van dertien gemeentes rond Antwerpen gaan beter samenwerken om werkloze inwoners uit kansengroepen aan een job te helpen. Daarover is donderdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Nieuws

Dieven aan de haal met kassa benefiet: "Ze vertelden dat ze jetons wilden kopen"

Boeven hebben zondagavond geprobeerd om de kassa van de Hope Sports Kids & Familyday te stelen. Na een grootse klopjacht konden drie vermoedelijke daders ingerekend worden, maar het voorval was een serieuze domper op de feestvreugde.

Nieuws

Hof van Cassatie wijst beroep van agenten in zaak Jonathan Jacob af

Zes agenten van het BBT vangen bot in de zaak Jonathan Jacob. Zij tekenden in maart cassatieberoep aan tegen hun veroordeling, maar hebben vrijdag te horen gekregen dat er geen nieuw proces komt.

Nieuws

Nieuw wandelweg verbindt buren Fort 4

Via een nog aan te leggen wandelweg steekt u in de toekomst makkelijk doorheen het groene gebied van Fort 4 van de Drabstraat tot de Fortstraat. De gemeenteraad keurde zopas de opdracht goed om hiervoor een ontwerp op te maken.

Nieuws

Dieven aan de haal met fiets van 96-jarige man

Dieven hebben de fiets van een 96-jarige man gestolen in de Dieseghemlei in Mortsel. De tweewieler werd uit de garage van het slachtoffer ontvreemd.

Politie en veiligheid

Is dit de coolste opa ooit? Roger (90) vraagt kleindochter om opmerkelijk cadeau

Roger Deleu uit Mortsel is waarschijnlijk de coolste bompa van België. Voor zijn negentigste verjaardag vroeg hij aan zijn kleindochter om zijn eerste tatoeage te zetten. Voortaan staat zijn sterrenbeeld stier op zijn onderarm. “Ik wou laten zien dat dit ook bij mij nog kan.”

Nieuws
Download