Welcome home!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Raymond De Bruyne schrijft al jaren voor het goede doel

Renske is verliefd is het nieuwe kinderboek van Raymond De Bruyne en illustratrice Maureen Wattenbergh. Net zoals eerdere projecten schenkt de Mortselaar de volledige opbrengst aan een goed doel.

News

Surplace Sports maakt mensen warm voor duursporten

Niels Pellegroms uit Antwerpen en Maarten Dewachter uit Mortsel schakelen een versnelling hoger met hun sport­evenementen­­­bureau. Hun bedrijf Surplace vzw heet nu Surplace Sports en ze concentreren zich voor­taan op sportactiviteiten op maat voor bedrijven.

News

VIDEO. Criminelen hacken VISA-kaart aan tankstation

Dat criminelen bankrekeningen proberen te hacken is niet nieuw, maar wat Debby uit Mortsel overkwam wel. Zij ging tanken in haar vaste tankstation, en betaalde daar met haar VISA-kaart. Twee dagen later ontdekte Debby dat er voor 800 euro aan aankopen van haar rekening zijn verdwenen. Hoe de criminelen de VISA-kaart aan het tankstation konden hacken, is nog een raadsel.

News

Politie valt binnen in woonwagenkamp in Mortsel

Speurders van de recherche leefmilieu van de Antwerpse politie zijn maandagochtend samen met de politiezone Minos (Mortsel, Boechout, Borsbeek, Wijnegem en Wommelgem) binnengevallen in het woonwagenkamp aan Gasthuishoeven in Mortsel.

Alert

Stadsterras moet tegen 2025 klaar zijn

De ontwikkeling van het Stadsterras vormt de laatste fase van de herinrichting van Mortsel Oude-God, na de bouw van de Parkschool en de aanleg van het park. De werken zullen zeven jaar duren.

News

Lilith (30) trok naar India en werd yogalerares: “Natuurlijk was ik onzeker die eerste les. Wat als iemand in crisis zou gaan?”

Je bent een stuk in de twintig en je wil wat. Maar er is zoveel en je wil het allemaal zo goed doen. Waar ga je dan voor? Lilith koos er drie jaar geleden voor om naar India te trekken en er in één adem een levensplan op te stellen. Na haar terugkeer werd ze voltijds yogalerares, in het bijzonder voor mensen met een beperking. “Straks staat mijn appartement weer vol met hun wenskaartjes.”

News

Ariane (60) bezocht in Wales transmigranten die ze zelf onderdak had gegeven: “De ene zat 13 uur onder een bus”

Ariane Van Duytekom (60) is gids in het Red Star Line Museum, woont in Mortsel en zij en haar partner hebben in het voorbije jaar tientallen keren onderdak geboden aan transmigranten. Twee van hen zijn intussen in Engeland geraakt en die zijn ze gaan op­zoeken in hun opvanghuisje in Cardiff.

News

Waterlek aan Krijgsbaantunnel

Het wegdek van de inrit van de Krijgsbaantunnel (R11) in de richting van Mortsel heeft met een hardnekkig waterlek te maken. Agentschap Wegen en Verkeer is zich bewust van het euvel en zoekt naar oplossingen.

News

Gault-Millau geeft Catering award aan woonzorgcentrum

Lekker eten in een woonzorgcentrum, je zou het misschien niet verwachten. Maar in het Meerminnehof in Mortsel zorgt het keukenpersoneel ervoor dat er iedere dag lekker eten op tafel komt. En dat doen ze niet alleen. Ook de bewoners dragen hun steentje bij in de keuken. En daar wordt het centrum nu voor beloond met een Catering Award van de gastronomische gids Gault-Millau.

News

Vrijwilligers bemiddelen bij ergernissen tussen buren

In Mortsel is een team van vrijwilligers van start gegaan om te bemiddelen bij conflicten tussen buren. Ze helpen bij kleine ergernissen als lawaaihinder of overhangende takken.

News
Download