Plaats je buurtactiviteiten in de kalender
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Agfa-Gevaert bestudeert afsplitsing van afdeling

De Mortselse beeldvormingsgroep Agfa-Gevaert gaat bestuderen of een afsplitsing van de afdeling HealthCare IT interessant is. Volgens CEO Christian Reinaudo “lijdt de rest van de groep enigszins door een gebrek aan focus”, klonk het woensdag.

Nieuws

Beerschot-fan getuigt: “We vroegen chauffeur om deuren van bus te openen, anders zouden er doden vallen”

Een Beerschot-fan heeft getuigd over wat zich zondagavond in Mortsel heeft afgespeeld. Supporters van Beerschot-Wilrijk werden daar aangevallen door hooligans met bivakmutsen. “We hebben de chauffeur gevraagd om de deuren van onze bus te openen, anders zouden er doden vallen”, zegt Kimberly Verelst aan VTM Nieuws.

Nieuws

VIDEO. Zware vechtpartij in Mortsel: terrasstoelen vliegen in het rond, ruit van supportersbus sneuvelt, twee gewonden

Op het Gemeenteplein in Mortsel is het zondagavond rond 19 uur tot rellen gekomen. “Een bus met Beerschotsupporters die van Lier onderweg was richting Antwerpen, werd aan het Gemeenteplein opgewacht door wat zo goed als zeker Antwerpsupporters waren”, zegt commissaris Johan Wonnink. De bus werd bekogeld met stenen en het kwam tot een enorme vechtpartij. Twee Beerschotsupporters zijn naar het ziekenhuis gevoerd.

Nieuws

Zware vechtpartij breekt uit tussen supporters Beerschot Wilrijk en Antwerp

Op het Gemeenteplein in Mortsel is het zondagavond tot een stevige aanvaring gekomen tussen Beerschot- en Antwerpsupporters. “Een bus van Beerschot die van Lier onderweg was richting Antwerpen, werd aan het Gemeenteplein opgewacht door wat zo goed als zeker Antwerpsupporters waren”, zegt commissaris Johan Wonnink.

Nieuws

Acteur Guy Van Sande klust bij op de markt

Guy Van Sande , de 54-jarige acteur die tien jaar lang agent Tom Segers speelde in de VTM-reeks 'Zone Stad', klust bij als verkoper. Gisteren werd hij gesignaleerd op de markt van Mortsel.

Nieuws

Vandalen vernielen voorruit bestelwagen met steen

Vandalen hebben de voorruit van een geparkeerde bestelwagen achter de winkel Action zwaar beschadigd. Met een baksteen sloegen ze in op de ruit. De daders zijn spoorloos.

Nieuws

Johan Geerts van Den Beer: “In één klap café en inkomsten kwijt”

Na een aanslepende procedure over de woon- en werksituatie is het verdict gevallen: uitbater Johan Geerts sluit de deuren van Den Beer aan het Gemeenteplein. Hoe het verder moet met de bekende Mortselse kroeg blijft vandaag onduidelijk.

Nieuws

Man (38) overleden nadat hij onder tram terechtkomt

Een man van 38 is donderdag om het leven bij een ongeval met een tram aan de halte van de Antwerpsestraat, ter hoogte van de Vredebaan in Mortsel.

Wegen en verkeer

Minderjarigen plegen inbraken in scholen

Het openbaar ministerie heeft 37 maanden celstraf geëist tegen de 18-jarige Sabri E.A. uit Mortsel, voor een reeks inbraken in scholen in Deurne, Boechout en Hove. De jonge man was lid van de ‘Bende van Mortsel.’

Nieuws

Geen tuchtsancties voor “bottinekes”

De zeven leden van het Bijzonder Bijstandsteam (BBT) van de Antwerpse lokale politie (“de bottinekes”) die eerder dit jaar in beroep waren veroordeeld in de zaak over de dood van Jonathan Jacob, krijgen geen tuchtmaatregelen opgelegd. Dat zegt de regionale televisiezender ATV en het nieuws wordt bevestigd door het kabinet van burgemeester Bart De Wever (N-VA).

Politie en veiligheid
Download