Zoek in de burenlijst op naam, adres, interesses of beroep
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Klassieke toppers in Sint-Benedictuskerk

De stuurgroep Mortsel-Dorp Concerten presenteert op zondag 25 februari om 15u een internationaal topprogramma in de Sint-Benedictuskerk in Mortsel.

Nieuws

Nieuwe partij: “Ons vel duur verkopen”

De lancering van de nieuwe beweging Mortsel Leeft! heeft heel wat rook doen opklaren. Het betekent het einde van oppositiepartij Mortsel Anders.

Nieuws

Mortsel Leeft! trekt met ambitie naar verkiezingen

Met Mortsel Leeft! staat er een nieuwe politieke beweging op in Mortsel. De partij trekt met veel ambitie naar de raadsverkiezingen. de beweging is ontstaan uit de gelijknamige Facebookgroep. “We brengen een positief verhaal”, klinkt het. “De dynamiek die Mortsel Leeft! online teweeg bracht, willen we verderzetten. Veel is er vandaag nog niet geweten over Mortsel Leeft! Volgende week vindt er een presentatie plaats. De uitnodiging is ondertekend door huidige fractieleider van Mortsel Anders, Naranjo Decamps. Wat zijn rol precies bij de nieuwe politieke beweging wordt en hoe het verder moet met Mortsel Anders komen we pas maandag te weten. Aan vastberadenheid lijkt er alvast geen gebrek: “We willen in de volgende bestuurscoalitie mee besturen”, luidt het.

Politie en veiligheid
Nieuws

Antwerpse gemeenten genomineerd voor verkiezing ‘Fietsstad/fietsgemeente 2018’

De gemeenten Duffel, Bonheiden, Turnhout en Sint-Niklaas zijn genomineerd als Fietsgemeente/Fietsstad 2018. Ook Mechelen, Mortsel en Zwijndrecht maken kans op een specifieke award. De winnaars zullen op 5 juni bekendgemaakt worden tijdens het Fietscongres.

Nieuws

Huisbaas ziet kosten oplopen nadat huurster pand vernielde

De nieuwe huurster in het pand van Paul Verellen en Ingrid Mees werd begeleid door het OCMW, dat ook het huurgeld betaalde. “Maar toen ze er een puinhoop van maakte, kregen we geen enkele hulp.”

Nieuws

BV’s signeren fiets voor ALS Liga

De fiets waarmee Nick Alliet vorig jaar ten voordele van de ALS Liga de Mont Ventoux beklom, legt opnieuw een spectaculair parcours af. Deze keer met het oog op een veiling.

Nieuws

“Het lijkt wel oorlogsgebied”

De inwoners van de Hendrik Kuijpersstraat zijn er niet over te spreken dat de werken voor de heraanleg al bijna drie maanden stilliggen. De oorzaak: complicaties met de waterleiding.

Wegen en verkeer
Nieuws

VIDEO. Nieuw zwembad in Mortsel opent op 1 september

1 september, dat is de datum dat er opnieuw gezwommen kan worden in Mortsel. De bouw van het nieuwe zwembad, Den Bessem, zit volledig op schema en de stad Morstel maakt zich dan ook sterk dat alles op tijd klaar zal zijn. Momenteel test de aannemer de badkuip, om te kijken of er geen lekken zijn.

Nieuws

SP.A kiest voor I Love Mortsel-project

Met gemeenschap, gezinnen, groene stad en gezondheid - de vier g’s - knoopt SP.A eerstdaags gesprekken aan met honderd Mortselaars voor het project I Love Mortsel. Ook Open VLD maakte namen bekend.

Nieuws

Nog altijd twee relschoppers in cel na raid op Beerschot-fans

Een half jaar na de aanval op de supportersbussen van Beerschot-Wilrijk is het gerechtelijk onderzoek is volledig afgerond. In totaal werden er 29 arrestaties uitgevoerd. Twee verdachten worden nog steeds aangehouden.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download