Hoplr, spread the word!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Parkinsonpatiënte stapt nagenoeg solo Dodentocht uit

Ze heeft het gedaan. Parkinsonpatiënte Lydia Saelens van de vzw Parkili mag na het beklimmen van de Kilimanjaro nu ook de Dodentocht op haar palmares bijschrijven.

Leisure and hobby

Parlementslid verhoogt druk op luchthaven en minister Weyts

Ingrid Pira (Groen) heeft een voorstel tot resolutie ingediend in het Vlaams Parlement. Ze wil dat minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) de jarenlange staatssteun voor de uitbating van de luchthaven in Deurne aanmeldt bij Europa.

News

Raymond (97) redde tienduizenden Britten en tientallen Joden tijdens de oorlog, maar nu is de laatste Belgische soldaat van de Slag om Duinkerke overleden

Op het ereperk van de oud-strijders in Mortsel werd op 4 augustus Raymond Dossche (97) begraven. Hij was de laatste overlevende Belg die in de Slag om Duinkerke uit 1940 meevocht.

News

Bejaarde man raakt zwaargewond bij dodehoekongeval

Een 89-jarige man is gisteren zwaargewond geraakt bij een dodehoekongeval. Dat gebeurde in de Septestraat, op het kruispunt met de Hendrik Kuijperstraat. Een vrachtwagen draaide daar af en had de fietser niet gezien.

Traffic

89-jarige fietser zwaargewond na aanrijding door vrachtwagen

In de Septestraat in Mortsel is dinsdagvoormiddag een 89-jarige man ernstig gewond geraakt bij een dodehoekongeval.

Traffic

Politie rolt drugsbende op die bijna voor de helft uit vrouwen bestond

Het drugsondersteuningsteam (DOT) van de Antwerpse politie heeft deze week tijdens een grote actie 17 huiszoekingen uitgevoerd in het drugsmilieu. Daarbij werden 11 personen gearresteerd. Opvallend was het grote aantal vrouwelijke verdachten. Hun merkkledij, ter waarde van tienduizenden euro’s, zijn ze kwijt.

Alert

“Skateterrein hoort niet naast een rusthuis”

De buurt is de overlast rond het skateterrein aan de Elf-Julistraat grondig beu. Ondanks alle klachten van omwonenden wijkt het stadsbestuur wijkt niet. “Het skateterrein wordt niet verwijderd”, luidt het vastberaden.

Leisure and hobby

Langere voorsorteerstrook moet veiligheid op Antwerpsestraat verhogen

Vanaf maandag 9 juli zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende twee weken werken op de Antwerpsestraat (N1) in Mortsel. Net voor het kruispunt met de Jozef Hermanslei en de Hendrik Kuijpersstraat wordt de rechterrijstrook richting Antwerpen verlengd. Verkeer op de Antwerpsestraat richting Antwerpen blijft steeds mogelijk, maar bestuurders zullen er tijdelijk over de tram- en busbaan moeten rijden.

Traffic

Kompanie trekt met motoren naar Zeeland

Het inclusief creatief atelier De Kompanie kruipt de motor op. Aanstaande zondag 1 juli houdt het een groots motortreffen op het Stadsplein ten voordele van het woonproject dat het wil realiseren. De Kompanie vzw richt zich op personen met een verstandelijke, motorische of sensorische beperking.

Leisure and hobby

Kompanie met motoren naar Zeeland

Het inclusief creatief atelier De Kompanie kruipt de motor op. Aanstaande zondag 1 juli houdt het een groots motortreffen op het Stadsplein ten voordele van het woonproject dat het wil realiseren.

Leisure and hobby
Download