Gebruik jij onze mobiele applicatie al?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Subsidies voor werkhuis TISP en gedeelde speelplaats

Vlaams onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V) maakt 6,1 miljoen euro vrij voor het nieuwe werkhuis van het TISP in Mol. De gemeente Beerse krijgt 805.475 euro voor de aanleg van een speelplaats.

Nieuws

Nieuwe wijkagent in Postel en Rauw

De gehuchten Postel en Rauw in Mol hebben sinds kort een nieuwe wijkagent. Marc Wuyts neemt de fakkel over van Rudi Verhoeven die met pensioen gaat. Inspecteur Wuyts is op werkdagen bereikbaar op het gsm-nummer 0473 848 237.

Politie en veiligheid
Nieuws

Geseinde verdachte opgepakt op Zaventem voor tien inbraken

Een man die verdacht wordt van minstens tien inbraken in de Kempen en het Antwerpse, is eind vorige week opgepakt op de luchthaven van Zaventem. De man stond geseind.

Nieuws

Foodtrucks gezocht

De gemeente Mol zoekt foodtrucks voor het evenement Foodcorner@MonMolMartre. Mon Mol Martre is een kunsthappening die plaatsvindt op zaterdag 4 en zondag 5 augustus. Deelnemen kost 250 euro voor de twee dagen.

Nieuws

Ex-werkgever krijgt vuistslag op oog

Henricus V. riskeert een celstraf van twaalf maanden voor een diefstal met geweld en een poging tot afpersing in Mol.

Nieuws

Dieven willen binnendringen via toilet

Perswinkel ‘t Pleintje in Mol-Ginderbroek heeft afgelopen weekend bezoek gehad van inbrekers. “Gelukkig geraakten ze niet binnen”, zegt uitbater Jos Hooyberghs.

Politie en veiligheid
Nieuws

Zilverstrand wordt Resort Kempen

Het Nederlandse familiebedrijf EuroParcs heeft het vakantiepark Zilverstrand in Mol overgekocht van Oostappen Groep. De nieuwe eigenaars willen het park opfrissen tegen Pasen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

10.825 euro voor sociale projecten en Kind en Gezin

Een subsidiebedrag van 10.825 euro wordt verdeeld over 8 sociale projecten.

Nieuws

Openbaar onderzoek naar bouwproject

Nog tot en met 24 januari 2018 loopt een onderzoek naar de realisatie van 39 appartementen en een handelsruimte op het braakliggend perceel op de hoek van de Corbiestraat met de Boomgaardstraat in Mol. Op woensdag 10 januari om 18 uur vind een infovergadering plaats in Hotel Corbie.

Wegen en verkeer
Nieuws

Vandalen doen parkeermeter ontploffen

Op de parking aan de St-Pieter- en Pauwelkerk in Mol-Centrum is zondagnacht een parkeerautomaat ontploft. De dieven of vandalen wilden mogelijk geld buitmaken, maar dat is hen niet gelukt.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download