Search in the list of neighbours by name, address, interests or occupation
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Recordaantal bezoekers voor Pennenzakkenrock

De 24ste editie van Pennenzakkenrock op het provinciaal domein Zilvermeer in Mol verwacht op donderdag 28 juni meer dan 25.000 kinderen. Een recordopkomst. “Om alles in goede banen te leiden, hebben de organisatie en de provincie Antwerpen extra ingezet op veiligheid, voldoende ruimte en extra vervoer”, zegt gedeputeerde Jan De Haes. “Meer dan 350 enthousiaste medewerkers moeten het festival rimpelloos doen verlopen.”

News

Brasserie organiseert benefiet voor 17-jarige jongen met zeldzame neurologische ziekte

Gillian Copejans (17) uit Mol kampt met de zeldzame neurologische ziekte GAN. Binnenkort gaat hij terug naar de Verenigde Staten voor opvolging van zijn gentherapie. Op zondag 1 juli vindt daarvoor een benefiet plaats in ’t Zilverhof.

News

Vrouw sticht brand in eigen huis

Een 61-jarige vrouw uit Mol riskeert een voorwaardelijke celstraf omdat ze op 13 januari brand stichtte in haar eigen woning. De brandweer kon voorkomen dat het huis uitbrandde.

Alert

Stappen naar Scherpenheuvel

Vrienden en sympathisanten van de lichtstoet van Mol-Ginderbuiten wandelden voor de tiende keer te voet naar Scherpenheuvel. Onder impuls van een van de bestuursleden, Jos Verwimp, werd deze wandeltocht een jaarlijkse traditie. De groep wandelaars stak kaarsjes aan om goed weer te krijgen voor de lichtstoet in september.

Leisure and hobby

Vogelpik op de fiets

Café Christiane uit Mol-Millegem organiseerde al voor de zeventiende keer de beruchte wedstrijd ‘vogelpik per fiets’. Iedereen mocht deelnemen, van jong tot oud, en dat deden ze ook. Bij de volwassenen scoorde Johan Geerts met 466 punten bijna 100 punten meer dan zijn tweede achtervolger. Bij de kinderen onder de 10 jaar was Tomas Sannen uit Mol-Sluis de beste vogelpikker.

Leisure and hobby

Lions-dames delen cheques uit

De dames van de Lions Atomiq club uit Mol hebben een mooi bedrag van 30.800 euro weggeschonken. Dat werd verdeeld onder maar liefst achttien verschillende sociale doelen in de regio Mol en omstreken. Het geld sprokkelde de club bijeen door de verkoop van koekjes en het organiseren van een ontbijtevenement in de hoeve aan de Boeretang in Dessel.

News

Eerste metalfans arriveren in Sunparks voor Graspop

Ruim drieduizend bezoekers van Graspop Metal Meeting in Dessel verblijven deze week in Sunparks Kempense Meren in Mol. De eerste metalfans arriveerden gisteren al in het vakantiepark.

Leisure and hobby

Spandoek maakt duidelijk waar het WK voetbal begint

Wie er nog aan twijfelt welke ploegen deelnemen aan het WK voetbal in Rusland, heeft alvast de hulp gekregen van enkele slimmeriken uit de Kempen. Boven de E34 hingen ze twee grote spandoeken op.

News

Verloederde parochiezaal Ginderbuiten weer springlevend na vijf jaar renoveren

Hans, Richard, Julien, Gert, Jan en Michel maakten van het parochiecentrum van Mol-Ginderbuiten de afgelopen vijf jaar the place to be. De vijf zalen, het café en de keuken kregen een grote renovatiebeurt. Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli organiseert het bestuur de jaarlijkse GinderBUURTfeesten.

News

Tafeltennisclub krijgt renteloze lening

Tafeltennisclub Morata uit Rauw krijgt van de gemeente een renteloze lening toegekend van 10.000 euro.

Leisure and hobby
Download