De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Jongeman krijgt 40 maanden cel voor zware afranseling

De rechter in Turnhout heeft Quincy S.G.A. (19), zonder bekende woonplaats, veroordeeld tot veertig maanden cel, waarvan tien voorwaardelijk.

Nieuws

Afsluiten doorgang

Op vraag van de bewoners plaatst de gemeente Mol in Heidehuizen afbakeningspaaltjes in het gedeelte van de Vosstraat ter hoogte van de aardeweg.

Nieuws

“We waren ons van geen kwaad bewust”

Bijna anderhalf jaar lang verbleven er illegale Iraniërs in vakantieparken Sunparks Kempense Meren en het Zilverstrand. “Wij vertrouwen onze bezoekers. Als sommigen daar misbruik van maken, is dat erg jammer”, reageert Jean Jonkers, general manager van Sunparks.

Vrije tijd en hobby

Kruidvrije rivieren gaan overstromingen tegen

De provincie startte vrijdag aan de Scheppelijke Nete in Mol met het ruimen van 2.400 km onbevaarbater waterlopen. Hierdoor zou het water vlotter wegstromen, wat wateroverlast moet voorkomen.

Nieuws

“Het Zilvermeer is uniek, maar wij willen niet de dupe zijn”

De Provincie Antwerpen wil met een nieuw PRUP een oplossing uitwerken voor het Zilvermeer en de zandont-ginning in Mol. De landbouwers in Postel vrezen dat zij en hun landbouwgronden het kind van de rekening worden.

Nieuws

Stormschade in de Kempen: omgewaaide bomen in Balen, Arendonk en Poppel

De storm die woensdag over het land trok, heeft ook op enkele plaatsen in de Kempen enkele bomen ontworteld.

Nieuws

Zeven jaar cel voor leiders cannabisbende

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft woensdag de twee leiders van een 26-koppige drugsbende veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Jean-Marie V.M. (48) uit Lommel en Bjorn V.B. (37) uit Genk moeten ook boetes van respectievelijk 30.000 euro en 45.000 euro betalen.

Nieuws

Doder blijft in cel vanwege beroep

De raadkamer in Turnhout besliste dinsdag Ekrem S. (29) uit Mol vrij te laten onder voorwaarden. De man stak in oktober vorig jaar Johnny Hensen (28) uit Neerpelt dood in café L’Estrade in Mol. Omdat het openbaar ministerie meteen beroep heeft aangetekend, blijft de verdachte nog minstens veertien dagen in voorarrest.

Nieuws

Vakbonden dreigen met stilleggen reactor

Het gemeenschappelijk vakbondsfront LBC-BBTK heeft bij de directie van het Studie-centrum voor Kernenergie (SCK) een stakingsaanzegging gedaan voor vrijdag. In dat geval moet volgens de procedure de kernreactor van het SCK worden stilgelegd.

Nieuws
Download