For me the daily special!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Evil Empire Orchestra voorlopig nog nobele onbekende in Vlaanderen, maar vertrekt wel op tournee naar Shanghai. “We studeren zelfs een Chinees nummer in”

Evil Empire Orchestra gaat internationaal. De groep rond gewezen Hooverphonic-zangeres Kimberly Dhondt geeft volgende maand zes optredens in China. “We voelen ons klaar om die uitdaging aan te gaan.”

News

“We studeren zelfs een Chinees nummer in”

Evil Empire Orchestra gaat internationaal. De groep rond gewezen Hooverphonic-zangeres Kimberly Dhondt geeft volgende maand zes optredens in China. “We voelen ons klaar om die uitdaging aan te gaan.”

News

Kempense jeugdhuizen krijgen stevige projectsubsidie

Bijna 3,5 miljoen euro aan projectsubsidies heeft minister van Jeugd Sven Gatz verdeeld over 49 Vlaamse jeugdhuizen. De Bogaard in Geel, Tydeeh in Mol en Jong Geweld in Turnhout ontvangen ieder de 45.000 euro die ze hadden gevraagd.

News

Atoomdorp wordt grondig vernieuwd

Bouwfirma Cordeel wil begin volgend jaar starten met de renovatie van de Residentiewijk van SCK en Vito op de Boerentang in Mol, ook bekend als het Atoomdorp.  In een eerste fase worden tweehonderd wooneenheden gerenoveerd, waarvan er veertien woningen op de markt zouden moeten komen midden 2021.

News

19-jarige student schudt vingervlugge goocheltrucs uit zijn mouw

Op het Open Kampioenschap van Vlaanderen Goochelen in Mol verdedigt de 19-jarige Arne Gijsels zaterdag de Kempense eer. Als enige kandidaat uit onze regio dingt de amateurgoochelaar uit Mol-Wezel mee naar de felbegeerde titel.

News

Dertiger staat terecht voor zware klappen en bedreiging

Joeri J. (31) uit Lommel staat ­terecht omdat hij in maart 2016 een uitbater van een fitnesszaak in Mol tijdens een strafexpeditie zwaar zou hebben toegetakeld en bedreigd. 

News

Twee automobilisten gewond bij botsing

Op het kruispunt van de Zuiderring met de Slagmolenstraat in Mol heeft zich dinsdagnamiddag een verkeersongeval voorgedaan. Het ging om een aanrijding tussen een witte Fiat die op de Zuiderring richting Geel reed en een groene Opel die uit de Slagmolenstraat kwam.

Traffic

Hier kunnen honden genieten van hun vrijheid zonder leiband

Op de Wandelweg naast de Nete in Mol-centrum is er voortaan een hondenlosloopweide. In de omsloten zone kunnen honden even vrij rondlopen, zonder dat ze aan de leiband moeten hangen.

News

Groen licht voor veertien appartementen

De gemeente Mol kent een omgeving- en bouwvergunning toe aan een bouwproject van 14 appartementen in de dorpskern van Mol-Sluis. De gevel van het oude verenigingslokaal van de Sint-Jozefsgilde wordt geïntegreerd in het project.

News

97 van de 187 banen op de helling bij snackproducent Mora

Bij snackproducent Mora in Mol, onderdeel van Van Geloven snacks, staan 97 van de 187 banen op de helling. Het bedrijf heeft vrijdag een intentie tot herstructurering bekendgemaakt, zo maakte het zelf bekend.

News
Download