Plaats je buurtactiviteiten in de kalender
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Pieter-Jan Hannes traint half zo veel als vroeger, maar specifieker

Pieter-Jan Hannes deed op de Flanders Cup Meeting voor Mon in Kessel-Lo een bevredigende terugkeer in competitie. In de B-reeks van de 800m werd de Leuvenaar weliswaar geklopt. “Maar ik ben heel blij met mijn trainersswitch en die eerste stap”, zegt hij.

Nieuws

Parkeerverbod tijdens Schaal Sels

Zondag is het naar jaarlijkse gewoonte Schaal Sels en braderij en dat kan voor problemen zorgen als je met de auto in Merksem moet zijn.

Nieuws

De Sportpaleisgroep komt met artiesten naar de Cultuurmarkt

Tijdens de 22ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen zal de Sportpaleisgroep terug aanwezig zijn met heel wat artiesten.

Nieuws

Blokker Merksem op de Bredabaan bijna dicht

De Nederlandse winkelketen Blokker kondigde in februari aan om een serieus aantal winkels te sluiten in ons land. Voor de Blokker op de Bredabaan is dit binnen enkele dagen.

Nieuws

Brandweer moet zwaargewonde dakwerker redden met brandladder

Een arbeider die in Merksem op een dak aan het werken was, raakte daarbij zwaargewond en moest door de brandweer naar beneden worden gehaald.

Politie en veiligheid

Atletiek boegbeeld Jos Nuyens overleden

Jos Nuyens, ere-voorzitter van OLSE A.C.is maandagavond op 89-jarige leeftijd overleden.

Nieuws

Schaal Sels begint dit jaar aan nieuw Havenhuis

De Antwerpse wielerklassieker Schaals Sels vertrekt dit jaar niet op de normale startplek op de ­Bredabaan in Merksem. Het startschot wordt op 27 augustus gegeven aan het Havenhuis.

Nieuws

Nieuw politiekantoor 7 dagen op 7 open

Op de Bredabaan starten volgend jaar de werken voor een nieuw regiokantoor van de lokale politie Antwerpen. Vlak naast het kantoor komen ook vier rolstoeltoegankelijke appartementen en twee eengezinswoningen.

Politie en veiligheid

Schaal Sels en Stroboerenmarkt in aantocht

Op zondag 27 augustus wordt het startschot gegeven van de Schaal Sels op een nieuwe locatie, het nieuwe Havenhuis in Antwerpen.

Nieuws

Dieven strippen banden van geparkeerde opleggers

Het afgelopen weekend hebben dieven zes vrachtwagenbanden en -velgen gestolen van geparkeerde opleggers in de Duvelshoek in Merksem.

Politie en veiligheid
Download