No whining, no complaining...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Uitbreiding van zones 30 in Merksem

Er komen in het district Merksem 4 extra zones 30. Het gaat om 1 nieuwe zone en 3 uitbreidingen van bestaande zones. De stad wil met het inrichten van zones 30 de verkeersveiligheid en leefbaarheid van woonwijken vergroten.

News

Bestuurder onder invloed van alcohol botst tegen geparkeerde wagens

De bestuurder heeft schade aangericht aan twee geparkeerde auto's aan de Lambrechtshoekenlaan.

News

Dit weekend start Zomerpark in Bouckenborgh

Dit weekend is het openingsweekend van Bouckenborgh Zomerpark. Gedurende twee maanden zijn er tal van zomerse activiteiten gepland.

Leisure and hobby

Zomerpark klaar voor nieuwe reeks, toekomst onzeker

Het zijn drukke dagen voor de vrijwilligers van jongerencentrum Bouckenborgh. In het Bouckenborghpark leggen ze de laatste hand aan de inrichting van het Zomerpark dat heel de zomer comedy, film, muziek en workshops naar Merksem brengt. De toekomst van het evenement is evenwel niet gegarandeerd.

Leisure and hobby

Meer groen, enkel kleinere evenementen op binnenplein Bouckenborghpark

Het nieuwe beheersplan voor het Bouckenborghpark is klaar en geeft meer bescherming aan het park.

Leisure and hobby

Vanavond viert Merksem Feest in de Tent

Vanavond zijn alle Merksemnaars welkom om te genieten van muziek, spektakel, animatie en lekker eten in de tent op het Burgemeester Jozef Nolfplein.

News

Man (34) opzettelijk aangereden en in elkaar getrapt voor de ogen van de politie

Een 34-jarige man is afgelopen nacht in het Antwerpse district Merksem zwaargewond geraakt toen hij tijdens een vechtpartij opzettelijk werd aangereden door een auto. Opmerkelijk: de feiten gebeurden onder de ogen van de politie, die probeerde om de man te beschermen tegen een groep mannen die het op het slachtoffer hadden gemunt

Alert

Buurt ergert zich aan sluikstorters

Sommige buurtbewoners in de Beukenhofstraat en de Frans De l'Arbrelaan zijn het meer dan beu dat er mensen hun afval in hun straat komen droppen.

News

Voormalig districtsvoorzitter trekt lijst sp.a Merksem

De lijst van de Merksemse sp.a voor de gemeenteraadsverkiezingen is op drie plaatsen na ingevuld. De eerste plaats is voor huidig schepen van onder meer Cultuur Gilbert Verstraelen. Van 2006 tot 2012 was hij districtsvoorzitter van Merksem.

News

Fietsongeval op Frans De L'Arbrelaan

Dinsdagavond rond 21.30u gebeurde er op de Frans De L'Arbrelaan een aanrijding tussen een auto en een fietser. De fietser was gewond en werd door een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht.

Traffic
Download