Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Xenia Luxem wint BK bij de masters

Xenia Luxem is het veldlopen duidelijk nog niet verleerd. De Merksemse triatlete snelde zondag op het BK masters in Gesves (in de buurt van Namen) op zeer overtuigende wijze naar de Belgische titel.

Nieuws

Voortvluchtige beklaagde krijgt dertig jaar cel voor dodelijke schietpartij in Merksem

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Fadil B. (36) veroordeeld tot 30 jaar cel en 10 jaar terbeschikkingstelling voor een schietpartij in café Groenendaal in Merksem, waarbij één dode en twee zwaargewonden vielen. De Kosovaar is nog altijd voortvluchtig en liet verstek gaan op zijn proces. De rechtbank beval zijn onmiddellijke aanhouding.

Nieuws

Herstelling afrit Merksem uitgesteld door slechte weersvoorspellingen

De herstellingswerken die komend weekend gepland waren aan één van de twee afritten van de Antwerpse ring in Merksem, worden omwille van de slechte weersvoorspellingen uitgesteld. De werken zijn nu verplaatst naar het weekend van 23 tot 26 maart.

Wegen en verkeer
Nieuws

Camera's moeten verenigingen beschermen tegen vandalisme

De verenigingen in het Fort van Merksem zijn de inbraken en het vandalisme grondig moe. Ze gaan nu samenwerken om overal camera's te plaatsen.

Politie en veiligheid
Nieuws

VIDEO. Danslessen voor mensen die lijden aan Parkinson

Danslessen voor mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson, dat is wat de vereniging Kinesiphilia nu al twee jaar lang organiseert. Parkinsonpatiënten krijgen vaak te kampen met verlies van controle over de spieren en spierstijfheid. Voldoende bewegen is voor hen dus extra belangrijk. Om het tweejarig bestaan van Kinesiphilia te vieren werd er maandagmiddag in Merksem een dansfeestje gebouwd...

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Heraanleg Van Roiestraat start weldra

De heraanleg van de Van Roiestraat zal starten in de week van 4 april 2018, de werken zullen 5 maanden duren.

Wegen en verkeer
Nieuws

Fietsers op voetpad door werken in Frans de l’Arbrelaan

De werken aan de Frans de l’Arbrelaan zijn nog niet lang bezig, maar zorgen al voor problemen. Het fietspad werd langs één kant opengebroken en de fietsers rijden over het voetpad.

Wegen en verkeer
Nieuws

Fietsers veroorzaken gevaarlijke situaties op voetpad

De werken aan de Frans de l’Arbrelaan zijn nog maar even bezig, maar zorgen nu al voor problemen bij de bewoners. Het fietspad werd langs één zijde van de straat opengebroken en de fietsers rijden over het voetpad.

Wegen en verkeer
Nieuws

Afrit Merksem (R1) richting Nederland één weekend afgesloten

Tijdens het weekend van 16 tot 18 maart zal men herstellingswerken uitvoeren aan één van de twee afritten in Merksem (nr. 1) van de Antwerpse ring (R1) richting Nederland. Hierdoor zal de afrit die aansluit op de Groenendaallaan (N1) richting Luchtbal volledig afgesloten zijn van vrijdagavond 21u tot maandagochtend 5u.

Wegen en verkeer
Nieuws

Jongerencentrum Bouckenborgh viert 35-jarig bestaan

Toen de deuren van het oude jeugdhuis "Trefpunt" in de Terlindenhofstraat dicht gingen, openden de deuren van het jongerencentrum Bouckenborgh in het park.

Nieuws
Download