Leuk dat je er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Meerhout Waakt! lokt honderden leden

De Facebookpagina Meerhout Waakt! telt een maand na de opstart al 1.325 leden. Op de pagina kunnen inwoners verdachte situaties melden en delen. Ook de politie werkt mee.

Politie en veiligheid
Nieuws

Britten en gemeente herdenken crash van precies 75 jaar geleden

Tientallen vaderlandslievende verenigingen uit heel Vlaanderen vergezelden enkele Britten tijdens de herdenkingsplechtigheid in de Meerhoutse velden waar 75 jaar geleden een vliegtuig neerstortte.

Nieuws

Kopstoot voor ruzie om hond kost 12 maanden cel

De strafrechter in Turnhout heeft Micky M. (32) uit Meerhout bij verstek veroordeeld tot twaalf maanden effectieve celstraf. Een ruzie om een hond deed hem ontploffen.

Nieuws

Man en vrouw betrapt bij stelen van airbag uit auto op oprit

Een 32-jarige man uit Meerhout en een 36-jarige vrouw uit Tessenderlo zijn aangehouden op verdenking van zware diefstal, drugshandel en bendevorming. Ze werden in Balen betrapt bij een inbraak in een voertuig.

Politie en veiligheid
Nieuws

18-jarige Stef Vandeweyer: “Boost om samen met Seppe Smits te starten”

Op 9 februari starten de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeonchang. Met negen atleten is de Belgische delegatie de grootste sinds vele jaren. Seppe Smits, Sebbe De Buck en Meerhoutenaar Stef Vandeweyer zorgen ook voor een unicum: drie snowboarders konden hun selectie afdwingen.

Nieuws

Stalker gooit steen door rijdende auto

Na een relatiebreuk stuurde Sven S. (35) uit Balen maar liefst 4.000 sms’jes naar zijn ex en zou hij ook een steen door haar autoruit hebben gegooid. De man riskeert 22 maanden celstraf voor de stalking.

Nieuws

Politie zoekt verdachten van winkeldiefstal

De politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar twee vrouwen die verdacht worden van een diefstal in de supermarkt Okay in Meerhout.

Politie en veiligheid
Nieuws

Heeft de wolf in Vlaanderen toegeslagen? “Alles wijst erop dat het hier om een wolvenaanval gaat”

Het lijkt erop dat de recent gesignaleerde wolf zijn eerste slachtoffers in Vlaanderen heeft gemaakt. In Meerhout (Antwerpen) werden in de nacht van vrijdag op zaterdag twee schapen gedood na een vermeende aanval van een dier. “Alles wijst erop dat het hier om een wolvenaanval gaat.”

Nieuws

Huis van de Kerstman gaat laatste weekend in

Het Huis van de Kerstman siert sinds midden december het marktplein van Meerhout. Dit weekend hebben de organisatoren nog een laatste activiteit in petto naar aanleiding van driekoningen.

Nieuws

Broodrover krijgt enkelband

De dief die eind vorige week betrapt werd bij een inbraak in een broodautomaat in Geel blijft aangehouden via elektronisch toezicht. Dat besliste de raadkamer in Turnhout.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download