Ik zou me registeren op hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

60 kinderen nemen grotemensenwerk over

Zestig kinderen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar hebben zich ingeschreven voor Roefel 2017 van de gemeente Meerhout en de lokale jeugdraad. Die vindt op woensdag 5 juli plaats.

Nieuws

Tuintafel helpt ouderen uit De Berk van buitenlucht genieten

Veel bewoners van woonzorgcentrum De Berk hadden vroeger een tuin waarin ze zelf groenten en kruiden kweekten. Hun kennis en ervaringen kunnen ze vanaf nu opnieuw aanspreken. Het rustoord plaatste een tuin op poten die heel graag verzorgd wil worden.

Nieuws

Negen parochies vormen nieuwe eenheid

De bisschop van Antwerpen monseigneur Johan Bonny heeft de pastorale eenheid Heilige Norbertus Meerhout-Laakdal goedgekeurd. Daarmee vloeien de negen betrokken parochies samen.

Nieuws

Extra bussen naar Mol komen er niet

De Lijn en de Vlaamse overheid gaan niet in op de vraag van de gemeente Meerhout en enkele vervoersgroepen om een regelmatige busverbinding van Meerhout naar Mol uit te bouwen. Nochtans had de bevolking via een enquête aangegeven dat ze daar nood aan heeft.

Nieuws

Wil jij kinderen veilig de straat over helpen?

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout werkt al een paar jaar met vrijwilligers. Zij is erg tevreden over deze samenwerking. Meer nog: vrijwilligers zijn onmisbaar geworden. Momenteel zoekt de politiezone nog enthousiaste verkeersvrijwilligers.

Politie en veiligheid

Let op uw snelheid in deze straten

De Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft de nieuwe flitslocaties voor de komende maand juni bekend gemaakt. Een gewaarschuwd man of vrouw is er twee waard.

Politie en veiligheid

Biljartspeler verongelukt op terugweg van toernooi

Familie en vrienden rouwen om Meerhoutenaar Geert Lievens, die zaterdagavond in het Oost-Vlaamse Assenede om het leven kwam toen hij met zijn bestelwagen achteraan op een bus inreed.

Vrije tijd en hobby

Meld uw kind nu al aan voor Roefeldag

Traditioneel vindt in Meerhout op de eerste woensdag van de zomervakantie de amusante en speelse Roefeldag plaats. Kinderen krijgen dan de kans om de wereld van de volwassenen van binnenuit te ontdekken.

Nieuws
Download