Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie paraat voor match KV Mechelen-Antwerp

De politie is helemaal voorbereid voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en Antwerp, zaterdagavond. Om incidenten te vermijden is een combiregeling van kracht en worden de bussen van Antwerp door de politie begeleid.

Nieuws

Jazzzolder verhuist naar Refugie van Grimbergen

De Jazzzolder verhuist in het najaar naar de Refugie van Grimbergen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Voor het zover is, staan nog tientallen optredens op het programma.

Nieuws

Meteen lang aanschuiven op eerste dag van werkzaamheden op R6

De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van een fly-over op het kruispunt van de R6 met de Liersesteenweg in Mechelen zijn gisteren gestart. Wie vanaf nu richting stad wil, wordt omgeleid via de Antwerpsesteenweg. Met files tot gevolg.

Wegen en verkeer

Parket verdenkt bende ervan cocaïne per post te versturen naar koppel in geldnood

Voor de Mechelse correctionele rechtbank stonden vier mensen terecht in een zaak van internationale drugssmokkel. Naast de invoerders van de co-caïne stond ook een koppel terecht dat wat wou bijverdienen en pakjes met drugs naar hen liet opsturen.

Nieuws

Truck blokkeert Hoogstraat even omdat hij smalle straat moet indraaien

De Hoogstraat was woensdagvoormiddag een tijdje afgesloten voor het verkeer. Dat kwam door een grote vrachtwagen, geladen met een betonnen constructie, die de Sint-Jacobstraat moest indraaien.

Wegen en verkeer

Bestuurder ramt geparkeerde wagen tegen gevel

Een wagen heeft gisteravond een geparkeerde auto geramd in de Kerkhoflei in Mechelen. Door de klap werd het voertuig weggeslingerd en vloog het tegen de gevel van een huis. De materiële schade was groot.

Nieuws

Vandalen bekladden mobiele studio Randstad FM

De nieuwe mobiele studio van radiozender Randstad FM in Mechelen is helemaal beklad met verf. Zowel vooraan als achteraan als op de zijkanten zijn er figuren en teksten gespoten.

Nieuws

Chauffeur verliest controle over het stuur en knalt tegen geparkeerde wagen

In de Kerkhoflei in Mechelen is dinsdagavond een auto tegen een geparkeerde wagen gereden. Die tweede wagen belandde tegen de gevel van een woning.

Nieuws

Camera’s trajectcontrole helpen vluchtmisdrijf oplossen

In de Boterstraat in Hombeek (Mechelen) kwam het maandag tot een aanrijding tussen een personenwagen en een 20-jarige fietser. De fietser werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De autobestuurder pleegde vluchtmisdrijf, maar kon dankzij de ANPR-camera’s gevat worden.

Wegen en verkeer

Bliksem slaat in op woning

Aan het Schansveld in Battel (Mechelen) is dinsdagvoormiddag een bliksem ingeslagen op de rand van het dak van een nieuwbouwwoning. Daardoor ontstond er brand aan de zonneboilerinstallatie. De schade bleef beperkt.

Nieuws
Download