What's up?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man betaalt taxi niet maar gaat er wel drugs mee halen

Een dertiger uit Mechelen heeft voor diefstal en weerspannigheid tegen politiemannen dertig maanden cel gekregen. Hij tekende ook verzet aan tegen 12 maanden cel die hij had gekregen voor het niet betalen van taxiritten waar hij cocaïne ging mee halen.

News

Man duwt ex-partner met hoofd in wc-pot

Mechelaar Robin H. (26) stond terecht voor slagen aan zijn ex-partner. De procureur vorderde een gevangenisstraf van twee jaar en 1.600 euro boete.

News

Liefde voor Mechelen rode draad in tweede boek Jan Smets

In het stadhuis van Mechelen stelde Jan Smets gisteren zijn tweede boek voor met verhalen van inwoners van de Dijlestad. In ‘Mechelen, een stad vertelt’ brengt hij reportages over 51 bekende en minder bekende Mechelaars en hun stad.

News

Politie ziet man niet rijden, maar laat hem wel blazen

Een 57-jarige Mechelaar is veroordeeld tot een rijverbod van één maand omdat hij een positieve ademtest had afgelegd. Op zich niets speciaals, zij het niet dat de man gewoon geparkeerd stond en zijn auto aan het uitladen was. De politieploeg had de man ook niet zien rijden.

Alert

Politie ziet man niet rijden, maar laat hem wel blazen

Een 57-jarige Mechelaar is veroordeeld tot een rijverbod van één maand omdat hij een positieve ademtest had afgelegd. Op zich niets speciaals, zij het niet dat de man geparkeerd stond en zijn auto aan het uitladen was. De politieploeg had de man zelf ook niet zien rijden.

Alert

AZ Sint-Maarten test nieuw ziekenhuis al eens uit

Zo’n drie weken voor de opening van de nieuwe campus in Mechelen heeft het AZ Sint-Maarten zaterdag het ziekenhuis al een keertje uitgetest. In de week van 15 oktober begint de hele verhuisoperatie.

News

Poetsvrouw steekt woning in brand om diefstal van laptop te verdoezelen

Een 47-jarige poetsvrouw zit in de cel op verdenking van brandstichting in een woning waar ze schoonmaakte. De vrouw had enkele spullen gestolen en om haar sporen uit te wissen, stichtte ze brand. De woning brandde grotendeels uit.

News

Na 55 jaar en meer dan 500 keer op de planken moet Freddy noodgedwongen afscheid van de bühne. “Zelf zie ik niet graag toneel, het maakt mij te zenuwachtig”

Freddy Van Vlasselaer, acteur en regisseur bij het Mechels Volkstoneel, krijgt zondag de stadsmedaille voor zijn verdienste in het amateurtoneel. De Mechelaar is 55 jaar actief geweest en moet nu om gezondheidsredenen stoppen.

News

Tentoonstelling toont heropbouw van kerk

Het is dit jaar precies vijftig jaar geleden dat de restauratie van de Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk in Mechelen afliep. Die kwam er na een verwoestend bombardement tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een tentoonstelling belicht die geschiedenis.

News

Lokale politie flitst 211 zware voeten op R6

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft tijdens een midweekactie alweer chauffeurs geflitst die het gaspedaal te diep hadden ingedrukt. Daarnaast haalden ze ook een landbouwtrekker uit het verkeer die aan amper veertig kilometer per uur op de A12 reed.

Alert
Download