Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Beker van Malle in het teken van Fair Trade

Naar jaarlijkse gewoonte staat komende woensdag 16 augustus de “Beker van Malle” op het programma. De vriendschappelijke zomerse voetbalderby tussen de eerste ploegen van Oost- en Westmalle wordt dit keer in Oostmalle afgewerkt en staat in het teken van “Fair Trade”.

Nieuws

Dolle pret op kermisvolksspelen

De volksspelen op kermismaandag lokte veel volk naar de weide achter het Provinciaal Vormingscentrum.

Nieuws

“Ik heb het altijd jammer gevonden dat andere brouwerijen wel een foodtruck hadden en wij niet”

De Westmalse trappistenbrouwerij beschikt nu ook over een eigen foodtruck. Die werd gisterenavond voorgesteld tijdens Muziek aan het kasteel in het Park de Renesse in Oostmalle.

Nieuws

Jonas en Quiten wijden skatepark in

Het was vrijdagavond feest aan de sporthal in Westmalle. Daar werd het nieuwe skateterrein feestelijk ingewijd. De jongeren genoten met volle teugen.

Vrije tijd en hobby

VIDEO. Deze man kent alles van eendenembryo's en paardenanussen

U heeft waarschijnlijk nog nooit eendenembryo's of ganzenpootjes gegeten, maar voor Kevin uit Oostmalle is het bijna dagelijkse kost. Hij startte 6 jaar geleden met de Worlds Best Food Blog, een website waarop hij allerlei restaurantbezoeken beoordeelt. Maar je gaat er geen alledaagse brasserie op terugvinden, maar wel de meest ongewone gerechten vanuit de hele wereld.

Nieuws

Uitgeziekt KSA Westmalle zet kamp verder in Blommerschot: “Knap hoe deze jongeren hun veerkracht tonen”

De KSA van Westmalle is niet bij de pakken blijven zitten, nadat 24 leden in de nacht van dinsdag op woensdag ziek waren geworden op hun kampplaats in Tenneville. Zaterdag werd opnieuw gestart in een bos met open veld op het domein Blommerschot in Oostmalle.

Nieuws

Pop-up interieurwinkel Modus Vivendi geopend in dorpscentrum

Interieur- en decoratiezaak Domus Vivendi opende zopas een pop-up winkel in Westmalle. Uitbaters zijn binnenhuisdecoratrice Nadine Meerbergen (58) en dochter Charline Buelens (29).

Nieuws

Verschillende gewonden bij zware botsing in Malle

Op het kruispunt van de Smekenstraat en de Guido Gezellelaan in Malle kwam het woensdagmiddag tot een zware botsing tussen twee personenwagens.

Wegen en verkeer

Zeven lichtgewonden bij aanrijding tussen twee wagens in Malle

In Malle zijn woensdagmiddag zeven gewonden gevallen bij een aanrijding tussen twee personenwagens op het kruispunt van de Smekenstraat en de Guido Gezellelaan. Dat zegt de lokale politie van de zone Voorkempen

Politie en veiligheid

Kamp KSA Westmalle stopgezet: vijf kinderen naar ziekenhuis

Het kamp van KSA Westmalle, dat momenteel plaatsheeft in het Luxemburgse Tenneville is stopgezet. Die beslissing werd genomen nadat vijf kinderen naar het ziekenhuis moesten met uitdrogingsverschijnselen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Nieuws
Download