Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Cannabiskweker met enkelband krijgt jaar celstraf

De strafrechter in Turnhout heeft Paul D. (56) uit Lille vrijdag veroordeeld tot een jaar celstraf, waarvan de helft effectief, en een boete van 8.000 euro, waarvan 5.600 euro voorwaardelijk.

Nieuws

Vrouw die schaar mee naar proces neemt, krijgt geen straf

De vrouw uit Wechelderzande (Lille) die een schaar en twee schroevendraaiers mee naar het proces van haar echtscheiding had genomen, komt goed weg.

Nieuws

Lils schepencollege herverdeelt bevoegdheden Michel Leys

Het partijbestuur van CD&V van Lille besliste om de bevoegdheden van voormalig schepen Michel Leys te herverdelen onder de huidige schepenen.

Nieuws

Stal in Kindernouw gaat tegen de grond

In het natuurgebied Kindernouw in Lille, het motorcrossterrein, is een aannemer gestart met de afbraak van een oude, asbesthoudende varkensstal. Natuurpunt plant het perceel op met bomen.

Vrije tijd en hobby

Asbeststal op Kindernouw gaat tegen de grond

In het natuurgebied Kindernouw in Lille, vlakbij het motorcrossterrein, is een aannemer gestart met de afbraak van een oude, asbesthoudende varkensstal. Natuurpunt plant het perceel op met eiken bomen.

Vrije tijd en hobby

Lindelo dankt personeel met 270 ruikers bloemen

De directie van het woonzorgcentrum Lindelo in Lille bedankte woensdag de 270 personeelsleden, vrijwilligers en bestuursleden met een ruiker bloemen.

Nieuws

Lea Pluym volgt Michel Leys op in gemeenteraad

Na het plotse ontslag van schepen Michel Leys (CD&V) heeft de partij een opvolger in de gemeenteraad van Lille aangeduid. Lea Pluym legt volgende gemeenteraad de eed af als nieuw raadslid.

Nieuws

Schepen Michel Leys neemt onverwacht ontslag

Schepen van Mobiliteit, Economie en Se­nioren Michel Leys (CD&V) heeft maandag met onmiddellijke ingang zijn ontslag als schepen en gemeenteraadslid in Lille ingediend.

Nieuws

Schepen Michel Leys neemt ontslag

Schepen van Mobiliteit, Economie en Senioren Michel Leys (CD&V) uit Lille neemt met onmiddellijke ingang ontslag als schepen en gemeenteraadslid. Een verschil in visie tussen het schepencollege en Michel Leys over de ontwikkeling van een KMO-zone op Achterstenhoek ligt aan de basis van dit ontslag.

Nieuws

Hilde Devos schenkt opbrengst boek aan Balavikas

Hilde Devos uit Tielen (Kasterlee) stelt zondag 15 oktober haar nieuwste boek Wat wij jou al lang wilden vertellen voor in de parochiezaal Sint-Jan in Gierle (Lille). Ze schenkt de totale opbrengst van deze verhalenbundel aan de vzw Balavikas.

Nieuws
Download