Gezinsleden kunnen zich aanmelden op hetzelfde adres
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

OKRA Kempen steekt reisaanbod in nieuw kleedje

De seniorenvereniging OKRA Kempen stak haar reisaanbod voor 2018 in een nieuw kleedje. Het vernieuwde aanbod staat op vrijdag 15 december centraal op de reisbeurs in Poederlee (Lille).

Nieuws

Wapens gevonden bij handlanger Boemerang

In het dossier van internationale wapensmokkel met Paul W. (56) uit Poederlee (Lille), alias Den Boemerang, heeft de raadkamer in Veurne dinsdag de aanhouding bevestigd van een 68-jarige man uit Lier.

Nieuws

Winterweer bemoeilijkt afvalophaling in Lille

Door het winterweer is in de gemeente Lille maandag het gft- en pmd-afval niet overal opgehaald.

Nieuws

Putteke Winter lokt honderden wandelaars

Het recreatiedomein De Lilse Bergen in Gierle (Lille) was zaterdagavond opnieuw het decor van de feeërieke winterwandeling Putteke Winter. Honderden bezoekers genoten van allerlei licht- en vuurspektakel.

Vrije tijd en hobby

Oudste verdachte ‘Putdekselmoord’ krijgt geen enkelband

Het dossier van de zogenaamde ‘Putdekselmoord’ in Gierle (Lille) is zo goed als afgerond. Dat bleek vrijdag op de raadkamer in Turnhout.

Nieuws

Party for Life steunt vzw Feestvarken

In het jeugdhuis Frontaal in Lille vindt op zaterdag 9 december de fuif Party for Life plaats. De opbrengst van het feest in het kader van de Warmste Week van Music for Life is bestemd voor de vzw Feestvarken.

Nieuws

Schepencollege herverdeelt bevoegdheden Michel Leys

Na het ontslag van Michel Leys uit het schepencollege en de gemeenteraad van Lille, heeft het CD&V-schepencollege donderdag zijn bevoegdheden herverdeeld.

Nieuws

Voormalige dancing wordt taverne en B&B

De voormalige dancing Challenger op Beerseheide in Gierle (Lille) krijgt een nieuw leven als taverne en bed and breakfast The New Challenge. Katty Smet en haar gezin gaven het bekende pand een grondige metamorfose.

Nieuws

Lennert Belmans pakt over de taalgrens al zijn derde zege: “Wind en modder maakten het lastig”

We zijn nog niet eind oktober en Lennert Belmans uit Wechelderzande (Lille) heeft al de derde veldritzege binnen. Hij won afgelopen weekend in Hermalle-sous-Huy.

Nieuws

Crawaett for Life laat molen draaien

Staminee De Crawaett uit Lille stoomt de nieuwe editie van Crawaett for Life tijdens de Warmste Week klaar. Op zaterdag 16 december en zondag 17 december laten ze de molen In Stormen Sterk in Gierle zo veel mogelijk draaien.

Nieuws
Download