Wanneer is het eten klaar?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Sam Wyckmans ontvangt Sportpersprijs 2017

De Koninklijke Lierse Persbond heeft de Sportpersprijs 2017 toegekend aan Sam Wyckmans, erevoorzitter van voetbalclub van K. Lyra TSV.

Nieuws

Fietser (87) valt in ijskoude Nete, omstanders grijpen tijdig in

Een 87-jarige fietser uit Duffel is gisterennamiddag in de Nete terechtgekomen. Dat gebeurde tijdens een fietstocht langsheen de Lierse stadsvesten.

Nieuws

Thuisophaling van textiel mag niet meer

Ivarem organiseert vanaf nu de inzameling van textiel in Lier. Daarvoor plaatst ze 55 containers op 30 locaties. Andere containers zijn dus illegaal en de stad wil ze zo vlug mogelijk weg.

Nieuws

Stad en politie waarschuwen voor malafide verkopers van waterontkalkers

Een of meer bedrijven proberen toestellen te verkopen om het leidingwater minder hard te maken. Sommige verkopers maken de mensen wijs dat dit in samenwerking met de stad gebeurt.

Politie en veiligheid
Nieuws

"Bestuur gruwt van inspraak"

Voor Groen-Lier&Ko vormen inspraak en participatie de belangrijkste speerpunten voor de volgende jaren. Die boodschap viel te horen op de nieuwjaarsreceptie van het stadskartel.

Nieuws

Soroptimist Lier schenkt 2.500 euro aan Ambulance Wens

Het aperitiefconcert dat Soroptimist Lier in december organiseerde, leverde 2.500 euro op voor de vzw Ambulance Wens België.

Nieuws

Josephina en Luc danken medewerkers Paterkeskermis met afscheidsfeest

Na twintig jaar Paterkeskermis namen Josephina Bosmans en Luc Camps definitief afscheid als organisatoren van Paterkeskermis. Met een groot feest bedankten ze alle medewerkers en sponsors voor twintig jaar vlotte samenwerking.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Winkel ontruimd na dreigbrief: geen bom gevonden, verdachte vliegensvlug gevat

De Turkse supermarkt Mondial in de Frederik Peltzerstraat is gisteren in allerijl ontruimd nadat er een verdachte brief werd gevonden, waarin werd gedreigd met een bom. De politie vatte gisterenavond al een verdachte.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download