Een leukere buurt start bij jezelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Duffelse drukkerij neemt collega uit Hoboken over

Antilope De Bie Printing uit Duffel en Lier heeft een meerderheidsparticipatie genomen in Drukkerij Favorit uit Hoboken. Het bundelen van de krachten is een strategische keuze.

Nieuws

Vuurwerk, bungeejumps en drie podia vol Belgische dj’s

Met La Rocca en de intussen ter ziele gegane Illusion speelde Lier de afgelopen decennia een zeer belangrijke rol in de Bel-gische dance- en house-scene. Een volwaardig dancefestival ontbrak echter nog op het palmares van de stad. Tot zaterdag, want dan wordt het allereerste Blacklightfestival georganiseerd.

Nieuws

Club uit Lier gaat voor wereldrecordpoging: meer dan 116 uur non-stop poker

De Belgische Pokerliga, een club uit Lier, wil vanaf woensdag een wereldrecordpoging wagen voor non-stop live poker. Het record staat nu op bijna 116 uur. De poging is ook een oproep naar de overheid voor een “regularisatie binnen een wettelijk kader”.

Vrije tijd en hobby

Jeugdcentrum kaft gratis jouw schoolboeken

Het jeugdcentrum organiseert op zaterdag 2 september een Boekenkaftmarathon.

Nieuws

Annick Janssen: “Dit was de perfecte week voor ons”

Het stertornooi van TC ’t Sas in Lier kende gisteren met Annick Janssen (Dames 1) en Brian Kajou (Heren 1) twee onuitgegeven, maar daarom niet minder verdiende winnaars. Zo werd TC Zevenbergen de grote prijzenpakker in Lier.

Nieuws

Wc gestolen op Liers kerkhof

De politie onderzoekt een bizarre diefstal op het kerkhof Kloosterheide aan de Kesselsesteenweg.

Politie en veiligheid

Deelnemers Taakvakantie brengen theatervoorstelling

De stad Lier organiseert al meer dan tien jaar Taalvakantie. Door dit project kunnen kinderen die thuis geen Nederlands spreken, op een leuke manier Nederlands oefenen tijdens de zomervakantie.

Nieuws

Trouwe medewerker K. Lierse S. K. overleden

Het Lisp treurt om het overlijden van Louis Meerberghs, een medewerker van het eerste uur. De man werd 75. Hij wordt vrijdag begraven.

Nieuws

Smikkelen en smullen in stadspark

De derde editie vanhet foodtruckfestival Kafe Kasserol in het Lierse stadspark is over halfweg. De weergoden zijn het smulfestijn voorlopig gunstig gezind en dat was te merken aan het grote aantal bezoekers.

Vrije tijd en hobby

Mechelsesteenweg tijdelijk opnieuw open

De Mechelsesteenweg zal van vanavond tot woensdagochtend opnieuw doorrijdbaar zijn in beide richtingen. Dit op vraag van de handelaars.

Nieuws
Download