Jouw feedback is altijd welkom!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gestolen Pallieterbeeld is eindelijk terug thuis

Het Pallieterbeeldje, dat enkele jaren geleden uit een tuin in het Lierse begijnhof gestolen werd, is weer thuis. Het prijkt voortaan in de binnentuin van de Lierse Maatschappij voor de Huisvesting aan de Abtsherbergstraat.

Nieuws

Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers

De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.

Politie en veiligheid

Gestolen Pallieterbeeldje is terug in Lier

Het Pallieterbeeldje, dat enkele jaren geleden uit een tuin in het begijnhof gestolen werd, is weer thuis.

Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging

Ook het Sint-Gummaruscollege liet de Dag van de Jeugdbeweging niet onopgemerkt voorbijgaan. Alle leerlingen die in het uniform van hun jeugdbeweging naar school kwamen, mochten op de foto en kregen nadien een chocoladereep. In de namiddag spelen de leerlingen van het eerste en tweede jaar typische jeugdbewegingsspelen op de stedelijke sportvelden.

Nieuws

“Schaatsbaan en meer groen”

‘Wat als ik burgemeester van Lier zou zijn?’ Op die vraag hebben ruim duizend jongeren een antwoord gegeven. Het is nu aan de politiek om er iets mee te doen.

Politie en veiligheid

Schrijf mee aan programma van CD&V

CD&V Lier-Koningshooikt nodigt alle inwoners uit op drie ‘ateLIERs’. Tijdens deze thematische gespreks- en debatmomenten kunnen ze hun ideeën kwijt. De partij neemt de resultaten op in haar verkiezingsprogramma.

Nieuws

Pallrock geeft talent een kans

Haast op z’n eentje organiseert Nijlenaar Phillippe Vervecken op zaterdag 21 oktober Pallrock, een rockrally voor beginnende band en soloartiesten (singersongwriters) uit de provincie Antwerpen. Liefst 144 bands reageerden: vijf mogen straks op het podium bij Pallrock.

Nieuws

Voorzitter Bart Verhoeven trekt lijst Vlaams Belang, oud-kopstuk neemt ontslag

Het afdelingsbestuur van Vlaams Belang heeft partijvoorzitter Bart Verhoeven (43) aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Nieuws
Download