Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Tot 42 maanden celstraf en werkstraffen voor gewapende overval

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft donderdag vier mannen schuldig bevonden aan een gewapende overval op een telefoniewinkel in Lier. Een van de mannen kreeg een celstraf van 42 maanden met een gedeeltelijk uitstel, de anderen kregen werkstraffen van 200 uur opgelegd.

Politie en veiligheid

Tweede fase proefopstelling Veemarkt zorgt voor omleiding

Op maandag 26 OF dinsdag 27 juni tussen 12.30 en 16 uur wordt de tweede fase van de proefopstelling op de Veemarkt ingericht. Doordat er ook schilderingen worden aangebracht is de datum nog afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nieuws

Torenuurwerk SInt-Gummaruskerk is veel ouder dan gedacht

Het torenuurwerk van de Sint-Gummarus-kerk is 216 jaar ouder dan werd gedacht. Uit een verkoopakte blijkt namelijk dat Lier in 1703 een torenuurwerk uit 1395 uit Maastricht kocht.

Nieuws

Gouverneur legt Lierse fonteinen droog

Door de aanhoudende droogte heeft provinciegouverneur Cathy Berx een besluit uitgevaardigd om het onnodig verbruik van drinkwater tegen te gaan. De stad schakelde daarop meteen de fonteinen op de Grote Markt uit. De fontein op de Vismarkt, gevoed door water uit de Nete, blijft wel operationeel.

Nieuws

Jeugdverenigingen peddelen op Binnennete

De Lierse jeugddienst organiseert op zaterdag 24 juni van 15 tot 17u de Pallieterpeddel, een spannende estafette op de Binnennete voor een tiental Lierse jeugdverenigingen.

Nieuws
Download