60% van je buren komt wekelijks een kijkje nemen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Investeringen moeten stad op kaart houden”

Er moet volgens oppositie-partij CD&V tijdens de volgende legislatuur meer geïnvesteerd worden om Lier op de kaart te houden.

Nieuws

IN BEELD. Fakkeltocht laat kerstverlichting branden

Zowat driehonderd mensen trotseerden vrijdagavond de kou om samen met de burgemeester en enkele schepenen en gemeenteraadsleden de kerstverlichting te ontsteken. Dat gebeurde net als vorig jaar met een plezierige fakkeltocht.

Nieuws

Gouden jubilarissen verzamelen in stadhuis

In het stadhuis werden twaalf echtparen ontvangen die vijftig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten.

Nieuws

Stad klaar voor gezellige kerst

Het belooft weer een erg gezellige kerstperiode te worden in Lier en deel-gemeente Koningshooikt. De kerstperiode gaat vandaag officieel van start met het aansteken van de sfeerverlichting. Een dertigtal beschilderde etalageruiten zullen het shoppen dan weer veel leuker maken.

Nieuws

Vrouw belt 50 keer naar de 100

Een vrouw van 59 uit Lier, die in een tijdspanne van drie maanden méér dan vijftig keer nodeloos naar politie en de hulpdienst 100 heeft gebeld, krijgt van de rechter een opschorting voor drie jaar.

Politie en veiligheid

Snoep voor Sint uit honderd jaar oude speculaasvormen

Sinterklaas rijmt niet toevallig op speculaas. Bakkerij De Bakker uit Lier is de enige in de streek die nog grote speculaasfiguren met suikerafwerking maakt. En dat in honderd jaar oude dubbelzijdig uitgesneden houten bakvormen.

Nieuws

Twee ramkraken in kwartier tijd

De politie heeft een 36-jarige man opgepakt die eind vorige week twee ramkraken heeft gepleegd in Lier. Telkens ramde hij de toegangsdeur van een garage en ging hij aan de haal met laptops en geld.

Nieuws

Dieven stelen ramskop en kader met foto uit bar ’t Kafaat

Dieven zijn het voorbije weekend ervandoorgegaan met een opgezette ramskop en een kader met foto’s van voetballers uit bar ’t Kafaat in de Eikelstraat. De uitbater geeft de dieven één week de tijd om de gestolen spullen terug te bezorgen.

Nieuws

Politie betrapt pleger van twee ramkraken op heterdaad

De lokale politie van Lier heeft donderdagavond een inbreker op heterdaad betrapt. De verdachte, een 36-jarige man uit Nederland, pleegde die nacht twee ramkraken met een gestolen voertuig.

Nieuws

Vandalen vernielen etalage parfumerie

Een of meerdere vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag de etalage van parfumerie L. Dierckx op het Zimmerplein aan diggelen geslagen. De daders konden nog niet worden gevat.

Nieuws
Download