Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Laakdal voorstander van statiegeld op blikken en plastic flessen

De gemeente Laakdal is een van de zeven Vlaamse gemeenten die zich aangesloten heeft bij de organisatie ‘Statiegeldalliantie’, die de regering aanspoort om statiegeld in te voeren op alle PET-flessen en blikjes.

Nieuws

Smullen tijdens de Breugelfeesten

De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus uit Eindhout organiseren ook dit jaar hun jaarlijkse Breugelfeesten.

Nieuws

Koperen afvoerbuizen van twee kerken gestolen

Dieven hadden het deze week opnieuw gemunt op koperen afvoerbuizen aan kerken in Geel en Laakdal.

Politie en veiligheid
Nieuws

Gezellige drukte bij Kasteel Kaneel

In het oude gemeentehuis in Eindhout (Laakdal) is het lekker druk. Daar opende Neeltje Van Dyck vorige week haar pop-up Kasteel KaNeel. “Het is allemaal nog wat wennen, maar iedereen is erg positief over ons concept.”

Nieuws

Laakdal stopt met roken

Ook dit jaar gaan de Laakdallers de strijd aan tegen tabak tijdens de campagne 'Laakdal stopt met roken', dat dit voorjaar van start gaat.

Nieuws

Bloedspoor op raam doet inbreker das om

De strafrechter in Turnhout heeft een man die in februari 2016 een inbraak pleegde in een appartement in Laakdal veroordeeld tot 12 maanden cel en 300 euro boete.

Politie en veiligheid
Nieuws

Twaalf maanden cel voor inbreker die zichzelf verraadt door bloedspoor

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een 31-jarige man uit Laakdal tot een gevangenisstraf van 12 maanden veroordeeld voor een inbraak. Stanislav C. kon worden opgepakt aan de hand van een bloedspoor dat hij achter liet tijdens die inbraak.

Politie en veiligheid
Nieuws

Man uit Laakdal vrijgesproken voor schermutseling in parenclub

De Hasseltse correctionele rechtbank heeft dinsdag een 36-jarige man uit Laakdal vrijgesproken van betrokkenheid bij een schermutseling in een parenclub in Sint-Truiden. Het voorval speelde zich af in de nacht van 7 op 8 februari 2014. Een vrouw beweerde slagen van de man te hebben gekregen. Haar keel zou zijn dichtgeknepen. Haar belager was als drag queen verkleed met onder meer zwarte bottines met een hak van 10 centimeter, een zwarte lederen rok en een t-shirt. Het slachtoffer droeg zelf een masker.

Nieuws

Nieuw gemeentehuis voorgesteld aan publiek

Groot, fris, modern maar vooral efficiënt, dat is het nieuwe gemeentehuis in Groot-Vorst dat op 16 november de deuren opent voor het grote publiek.

Nieuws

Handelaars verliezen klanten door wegenwerken

Heel wat handelaars in de Smissestraat in Vorst (Laakdal) maken zich zorgen. Door de zware wegenwerken blijven de klanten weg. In een open brief aan het gemeentebestuur vragen ze oplossingen.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download