Ik zou me registeren op hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Koeien zoeken verkoeling met warme weer, maar dat loopt danig fout

Het is bloedheet buiten en dat voelen zeker ook onze dieren. Enkele koeien wilden zondag in Laakdal een verfrissend badje nemen in de gracht naast hun weide, maar dat verliep niet volgens plan. De brandweer moest eraan te pas komen om de dieren terug aan wal te hijsen.

Politie en veiligheid

Negen parochies vormen nieuwe eenheid

De bisschop van Antwerpen monseigneur Johan Bonny heeft de pastorale eenheid Heilige Norbertus Meerhout-Laakdal goedgekeurd. Daarmee vloeien de negen betrokken parochies samen.

Nieuws

E313 volledig afgesloten door gekantelde tankwagen in Laakdal: “Zet ventilatie uit”

Op de E313 richting Hasselt is woensdagochtend ter hoogte van Laakdal een tankwagen gekanteld en beginnen roken. Daardoor is de snelweg in beide richtingen versperd. De politie vraagt intussen om ventilatie af te zetten en ramen gesloten te houden.

Wegen en verkeer

Wil jij kinderen veilig de straat over helpen?

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout werkt al een paar jaar met vrijwilligers. Zij is erg tevreden over deze samenwerking. Meer nog: vrijwilligers zijn onmisbaar geworden. Momenteel zoekt de politiezone nog enthousiaste verkeersvrijwilligers.

Politie en veiligheid

Let op uw snelheid in deze straten

De Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft de nieuwe flitslocaties voor de komende maand juni bekend gemaakt. Een gewaarschuwd man of vrouw is er twee waard.

Politie en veiligheid

Diestse broers verdacht van meerdere Nissan Patroldiefstallen

Het Limburgs parket verdenkt twee broers van 23 en 25 jaar uit Diest en Laakdal van negen diefstallen waaronder een vijftal Nissan Patrols. De diefstallen gebeurden voornamelijk in West-Limburg en Geel. De jonge twintigers behoren tot een club van Patrolliefhebbers die sleutelen aan de auto’s op hun terrein.

Nieuws

Stalker krijgt 10 maanden voor pak rammel en 700 sms’jes

De strafrechter in Turnhout heeft Glenn V. (28) uit Laakdal veroordeeld tot tien maanden voorwaardelijke celstraf voor belaging, woonstschennis, bedreigingen en slagen en verwondingen.

Nieuws

Vier weekends werken aan E313-brugvoegen in Laakdal

In mei en juni vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op twee verschillende locaties de brugvoegen van twee bruggen op de E313 in Laakdal.

Wegen en verkeer

2.000 bezoekers veroorzaken parkeerstress aan abdij

Meer dan 2.000 bezoekers bezochten vorig weekend de geautomatiseerde veestal van de Norbertijnen in Averbode tijdens de Openlandbouwbedrijvendag. In die stal staan 110 koeien die de melk leveren voor de Averbode abdijkaas. Daarnaast staan nog honderd jonge dieren.

Vroeger en nu
Download