Al wie da ni hopt, is...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kinesiste verdacht van stalking cliënte

Een kinesiste uit Vorst riskeert internering als de rechtbank haar schuldig bevindt aan stalking van een patiënt. De beklaagde zegt dat het om een gewone ruzie per sms gaat en wil de vrijspraak.

Nieuws

Op bedrijfsbezoek bij Nike? Dan mag je geen Adidas, Puma of Reebok dragen

Wie het verdeelcentrum van Nike in Laakdal wil bezoeken, wordt vriendelijk verzocht geen kledij van concurrerende merken (Puma, Adidas, Reebok ...) te dragen. Dat kreeg een klasgroep te horen die een uitstap gepland heeft naar het centrum. De dresscode staat overigens ook op de site van het bedrijf.

Nieuws

Met de tuktuk naar Den Eik

De familie Scheerder viert de tiende verjaardag van haar horecazaak Afspanning Den Eik in het uiterste puntje van Laakdal. Weldra kunt u er ook met de tuktuk naartoe.

Nieuws

“Mijn cliënt had wijn gedronken en reageerde daar slecht op”

De raadkamer in Turnhout heeft vrijdag de aanhouding van Andy N. (28) uit Veerle (Laakdal) met een maand verlengd. “Hij beseft wat hij heeft aangericht en heeft veel spijt”, zegt zijn raadsman Peter Janssens. “Niemand verwacht om ’s middags te trouwen en ’s avonds in de gevangenis te belanden.”

Nieuws

Pasgehuwde bruid vraagt scheiding aan na zwaar geweld op baby door stiefpapa: “Gelukkig komt alles goed met mijn zoontje”

De baby die vorige zaterdag op een trouwfeest in Veerle (Laakdal) een ernstig hersenletsel opliep toen zijn stiefvader tilt sloeg, mag vandaag het ziekenhuis verlaten. “Met Noah komt normaal alles in orde”, zegt mama Vanessa (21).

Nieuws

Dieven viseren BMW’s in Limburg

Limburg kampt met een diefstallenplaag in BMW’s. In amper twee maanden tijd werden al zeker twintig BMW’s leeggeplunderd. De dieven hebben het vooral gemunt op stuurwielen, airbags en navigatiesystemen. De bestolen eigenaars blijven niet zelden met een zware financiële kater achter. “De totale schade aan mijn auto, die vanbinnen helemaal geruïneerd is, bedraagt 17.000 euro”, zegt een gedupeerde BMW-eigenaar uit Achel. “Het gaat om rondtrekkende bendes die onderdelen — op dit moment vooral van BMW’s — op bestelling komen stelen”, aldus de federale politie.

Politie en veiligheid
Nieuws

Baby loopt hersenbloeding op nadat stiefpapa door het lint gaat op eigen trouwfeest

Andy N. uit Laakdal zit in de gevangenis voor zware kindermishandeling. De man ging afgelopen weekend op zijn eigen trouwfeest zodanig door het lint, dat hij daarbij ook zijn eigen stiefkindje, een baby van zes maanden oud, verwondde. Het kindje hield er onder meer een hersenbloeding aan over en was zelfs een tijdje in levensgevaar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt door het parket van Antwerpen, afdeling Turnhout, bevestigd aan Nieuwsblad.be.

Nieuws

Zusjes lieten ballonnen met boodschap op voor overleden papa, maar kregen nooit antwoord: nu zijn ze terecht

Een zwarte, een blauwe en een oranje ballon met een boodschap aan. Die lieten de zusjes Yanou (9) en Oona (5) Bierens enkele maanden geleden los. “Om een boodschap naar hun papa te sturen, want die werd veel te vroeg een sterretje aan de hemel”, zo vertelt mama Kirsten Kaerts (38) uit Klein-Vorst in de gemeente Laakdal. Na een heuse zoektocht zijn twee van de ballonnen terecht. “Dit betekent zo veel voor ons.”

Nieuws

“Ik droom nog vaak over die oorlogstijd”

Louis Boeckmans (94) uit Klein-Vorst (Laakdal) is uitgeroepen tot verdienstelijke Laakdaller. Hij is een van de laatste overlevenden van Fort van Breendonk en concentratiekamp Buchenwald.

Nieuws

Flitspalen worden trajectcontroles

Op vijf plaatsen in Laakdal worden dit voorjaar flitspalen vervangen door trajectcontroles. Deze aanpassingen komen er om meer veiligheid te garanderen op de weg.

Nieuws
Download