Plaats een oproep of stel een vraag aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wie tapt het beste pintje?

Tijdens de Fanfarefeesten in Eindhout (Laakdal) werd dit weekend een echt Tapkampioenschap gehouden om te meten wie het beste pintje tapt. 30 tappers namen deel aan de wedstrijd.

Nieuws

Werken aan Oude Geelsebaan

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert nog tot en met dinsdag 7 augustus werkzaamheden uit op de Oude Geelsebaan (N127) in Veerle (Laakdal).

Wegen en verkeer

Mijn Pop-upfinaliste opent Villa Loco in oud-gemeentehuis

Miette Dierckx heeft gisteren haar pop-upbar Villa Loco voorgesteld. De zaak opent op 3 augustus in het oud-gemeentehuis van Eindhout (Laakdal).

Nieuws

432 wandelaars stapten met Stabbel

Maar liefst 432 wandelaars stapten meet met de Stabbel-wandeling, gisteren in Laakdal. 155 kinderen losten de feestelijke opdrachten en vragen op.

Nieuws

Miette (‘Mijn Pop-uprestaurant’) opent zomerbar

Miette Dierckx, die vorig jaar deelnam aan het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’, opent volgende week een zomerbar in het oude gemeentehuis van Eindhout (Laakdal).

Nieuws

Groen Laakdal op bezoek in Wijngaardbos

Een tijdje geleden trok Groen Laakdal op verkenning naar het Wijngaardbos, het nieuwe woonproject van Zonnige Kempen in Veerle-Laakdal. De uitstap was meer dan geslaagd en de bewoners waren zeer tevreden met het bezoek.

Vrije tijd en hobby

315.000 euro voor restauratie

De Vlaamse Overheid en minister Geert Bourgeois (N-VA) kent een premie van 315.732,97 euro toe aan de Sint-Lambertuskerk in Eindhout (Laakdal).

Nieuws

Verlaten middenschool krijgt nieuwe toekomst

De leegstaande gebouwen van de vroegere middenschool van Sint-Lambertus in Veerle krijgen binnenkort een nieuwe invulling. HIK uit Geel wil er het dagonderwijs voor volwassenen uitbreiden.

Nieuws

Laakdal krijgt nieuwe politieke beweging

De gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 komen stilaan dichterbij. Omdat heel wat mensen een beleid willen 'meer' op maat van, door en voor de mensen van Laakdal werd een nieuwe lokale beweging in het leven geroepen, nl. PRO Laakdal. “Wij willen ons richten op de uitdagingen & verwachtingen van de Laakdallers”, aldus lijsttrekker Frank Sels. “PRO Laakdal staat dan ook garant voor een Positieve, Realistische en Open beweging!”

Politie en veiligheid

Regen kan Zonne-Run niet deren

Op het dorpsplein in Eindhout (Laakdal) is zaterdagochtend de jaarlijkse Zonne-Run van start gegaan, een recreatieve rondrit van sidecars, trikes en cabrio's voor mensen met een beperking. Het was de eerste keer in 32 jaar dat het regende bij de start.

Nieuws
Download