Hoplr is completely free from advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrachtwagens botsen op elkaar aan dancing Copacabana: één zwaargewonde

Op de Grote Steenweg ter hoogte van dancing Copacabana in Waarloos zijn twee zware vrachtwagens frontaal op elkaar gebotst. Een persoon raakte zwaargewond.

Traffic

Veel blinkende wagens dankzij Rode Duivels

De winnaars van de WK voetbalactie van XL Carwash aan de Prins Boudewijnlaan ontvingen zaterdagmiddag hun prijs. Tijdens de voorronde van het WK voetbal hadden negen mensen erop gegokt dat de Rode Duivels zestien doelpunten zouden scoren. Zaakvoerder Guy Proost

News

Harley’s verrassen jarige weldoener

Een colonne Harley Davidsons kwam zondagmiddag de rustige woonwijk Volderij binnengereden om de jarige Frans Asselbergs (75) te verrassen. Een cadeau van zijn dochter Miriam, omdat haar vader haar zo goed heeft bijgestaan tijdens haar kankerbehandeling..

News

Zware woningbrand met grote gevolgen: Gezin met twee kinderen is alles kwijt

Een hevige brand heeft gisteren in de late namiddag een woning in de Pierstraat in Kontich vernield. De bovenste verdieping en het dak zijn compleet geruïneerd door het vuur. Op het ogenblik van de brand was alleen de vrouw des huizes thuis. Zij ademde flink wat rook in maar moest niet naar het ziekenhuis.

News

Hevige brand vernielt woning van gezin met twee kinderen

Een hevige brand heeft gisteren in de late namiddag een woning in de Pierstraat in Kontich vernield. De bovenste verdieping en het dak zijn compleet geruïneerd door het vuur. Op het ogenblik van de brand was alleen de vrouw des huizes thuis. Zij ademde flink wat rook in, maar moest niet naar het ziekenhuis.

News

Woning grotendeels vernield bij brand

Een hevige brand heeft vanmiddag een woning in de Pierstraat in Kontich grotendeels vernield. Het vuur richtte grote schade aan op de eerste verdieping en het dak.

News

Amazon gaat zelf pakjes leveren in België: 42 vaste jobs bedreigd bij DHL Kontich

Bij koerierbedrijf DHL in Kontich dreigen 42 vaste jobs en zeker 30 interimcontracten verloren te gaan, nu e-commercebedrijf Amazon zelf pakjes gaat leveren in België. Vakbonden en directie zitten dinsdagnamiddag samen voor overleg, laat Wim De Jonghe van de socialistische vakbond weten.

News

Geen treinen tussen Mechelen en Kontich door persoonsongeval, trein staat geblokkeerd

Het treinverkeer op de spoorlijn tussen Brussel en Antwerpen zal wellicht de rest van zondagavond verstoord zijn. Door een persoonsongeval in Duffel rijden er geen treinen tussen Mechelen en Kontich. Een trein met een 150-tal reizigers aan boord staat geblokkeerd, zo werd vernomen bij spoornetbeheerder Infrabel.

Traffic

Open VLD stelt sportieve lijstduwer voor

Gregorius ‘Gore’ Van Moer (70) wordt bij de verkiezingen in oktober lijstduwer van Open VLD Kontich-Waarloos. Hij is in de gemeente vooral bekend als voorzitter en groot bezieler van wielerclub Steeds Vooraan.

News

Zeven transmigranten verstopt in vrachtwagen

In de laadruimte van een vrachtwagen die moest leveren in een Kontichse bedrijvenzone, werden in de loop van dinsdag zeven mensen aangetroffen. Het ging om transmigranten uit Syrië en Irak. “Het ging om een gezin met twee kinderen en nog eens twee broers en een zus, zonder ouders”, zegt Sylvie Van Baden van het Antwerpse parket. “We onderzoeken nu hoe ze in ons land zijn geraakt en of er sprake is van mensensmokkel.”

News
Download