Hoplr is completely free from advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Inbrekers vergallen Kerstmis: “De gestolen juwelen zijn van mijn overleden moeder”

Toen Danny Sillen op kerstdag even naar huis ging om zijn katten eten te geven, zag hij meteen dat er iets niet klopte. De deuren stonden open en ook het raam was geforceerd. “Kerstmis was voor ons verknald, en we hebben het niet meer gevierd”, klinkt het.

Alert

Inbrekers slaan op verschillende plaatsen in zuidrand toe tijdens eindejaarsperiode

Inbrekers hebben de voorbije dagen op verschillende plaatsen in de Antwerpse zuidrand toegeslagen, zowel overdag als ’s avonds. Telkens gingen ze met geld en juwelen aan de haal. Bij een vrouw in Kontich werden de juwelen van haar overleden moeder gestolen.

Alert

“De juwelen van mijn overleden mama gestolen, net met Kerstmis”

Inbrekers hebben de voorbije dagen op verschillende plaatsen in de Antwerpse zuidrand toegeslagen, zowel overdag als ’s avonds. Telkens gingen ze met geld en juwelen aan de haal. Bij een vrouw in Kontich werden de juwelen van haar overleden moeder gestolen.

Alert

Man (48) krijgt elektroshocks bij straatroof

Een 48-jarige man is eind vorige week flink toegetakeld bij een straatroof op het pad aan het Broekbos in Kontich-Kazerne. Hij kreeg een elektroshock en enkele klappen en werd van zijn portefeuille beroofd.

News

Bejaarde man overleden aan hartstilstand na CO-alarm in woning

In Kontich is vrijdagavond een 87-jarige man overleden aan een hartstilstand toen hij samen met zijn vrouw zijn woning verliet om te ontsnappen aan een CO-intoxicatie. Dat zegt de lokale politie van de zone Hekla. De hartstilstand zou niet veroorzaakt zijn door de CO-intoxicatie. De vrouw raakte licht bevangen en werd ter controle naar het ziekenhuis afgevoerd.

Alert

Twintiger is nieuwe eigenaar van twee Planckendaelboten: "De ene wordt woonboot, de andere partyboot"

De twee verwaarloosde boten die ooit naar Dierenpark Planckendael voeren, hebben een nieuwe eigenaar gevonden. Til Roose (27) uit Kontich zag de oproep en was er als de kippen bij. Hij heeft grote plannen met de boten.

News

Bekende garage ruimt plaats voor Residentie Gonthier

Vanaf deze maand verdwijnt de bekende garage Gonthier op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Antwerpsesteenweg in Kontich uit het straatbeeld. Er komen twee appartementsgebouwen met op het gelijkvloers plaats voor handelszaken. 

News

Rapper EZG mag niet optreden in café

News

Verzet tegen windmolens langs E19 houdt aan

De actiegroep Geen Windmolens E19 blijft zich verzetten tegen de bouw van twee windmolens aan de Varenbroekstraat. De groep stapt naar de Raad van State om de bouwtoelating te laten vernietigen.

News

Roger (87) en Vera (84) mogen eindelijk weer samen slapen: “De nachten waren eenzaam”

Na een huwelijk van zestig jaar met weinig of geen nachten apart, werden Vera en Roger vorig jaar in oktober noodgedwongen uit ­elkaar getrokken. Vera werd hulpbehoevend en verblijft nu in een woon-zorgcentrum waar geen plaats is voor Roger. Nu hebben de twee een oplossing gevonden en kunnen ze na maanden van eenzame nachten opnieuw samen wonen. “Nu kunnen we ’s nachts elkaars hand weer vasthouden.”

News
Download