Mis niets meer uit je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Antwerpse broodfokker riskeert levenslang verbod op houden van dieren

Het openbaar ministerie heeft zes maanden cel, 12.000 euro boete en een levenslang verbod op het houden van dieren gevorderd voor broodfokker Gerd W. Hij verkocht duizenden pups, maar nam het niet te nauw met de verzorging en de huisvesting van de dieren. De man liet maandag verstek gaan op zijn proces.

Nieuws

Sancta Maria-instituut breidt lessenpakket uit

Het Sancta Maria-instituut, middelbare school uit Kasterlee (kortweg SMIK), breidt vanaf 1 september het lessenpakket uit. Daarover organiseert de school een info-avond op dinsdag 20 februari.

Nieuws

Corsendonk Hotels neemt camping Baalse Hei in Turnhout over

Drie nieuwe hotels in de planning en een camping in de portefeuille, Corsendonk Hotels doet het opvallend goed. Binnen de groep is een nieuwe generatie van de familie Nédée erg actief. Die sluit een verdere groei niet uit. “We zijn nog jong”, zegt Jan-Felix Nédée.

Nieuws

Jeugdspelers KFC De Kempen krijgen carnavalstraining

De spelers van de U7 tot en met U13 van voetbalclub KFC De Kempen kregen dinsdagavond een heuse carnavalstraining. Ze mochten voor de gelegenheid ook een gek carnavalspak aantrekken. De kernspelers van het eerste elftal gaven op het oefencomplex in de Molenstraat in Lichtaart training met ondersteuning van de vaste trainers. Alle ploegen trainden gelijktijdig met een doorschuifsysteem.

Nieuws

Kasterlee kreeg nieuwe vlag van Plaffeien

Kasterlee is al jaren verbroederd/verzusterd met de Zwitserse gemeente Plaffeien. Die gemeente werd intussen een stukje groter door een fusie met twee andere gemeenten.

Nieuws

Isofoam krijgt negatief advies gemeente

Het schepencollege van de gemeente Kasterlee heeft een negatief advies gegeven over de vestiging van het isolatiebedrijf Isofoam in de kmo-zone Kemelbeek in Tielen. De gemeente ontving in totaal 800 bezwaarschriften.

Nieuws

Het was heel plezant op de Krawatencross

De Krawatencross op domein de Lilse Bergen bood zaterdag niet alleen sportief spektakel. Ook naast het parcours was het er heel plezant.

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download