What do you think of a group purchase?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

G-atleet Matthias Boonen tankt vertrouwen voor EK met tijd onder de tien minuten op 3.000m

Matthias Boonen is zaterdag op de Flanders Cup-meeting in Kessel-Lo op de 3.000m voor het eerst onder de magische grens van tien minuten gedoken.

News

Big Blue Bopsicle dompelt Houtum Street in de blues

Jazzclub Houtum Street in Kasterlee had maandagavond met Big Blue Bopsicle vier ervaren bluesmuzikanten in huis gehaald. De vele bezoekers waren laaiend enthousiast over het optreden.

News

Vanavond blues in jazzclub Houtum Street

Vandaag, maandag 6 augustus, staat een bezoekje aan jazzclub Houtum Street op de agenda van de muziekliefhebbers met een hart voor blues.

News

Net geen podium voor Louis Croenen

Zwemmer Louis Croenen uit Lichtaart heeft zondagavond net naast een medaille gegrepen op de Europese zwemkampioenschappen in Glasgow. Hij werd gedeeld vierde in de finale op de tweehonderd meter vlinderslag.

News

Duimen voor Kastelse zwemmers!

Vandaag zondag duiken twee Kastelse zwemmers het water in op de Europese zwemkampioenschappen in Glasgow: Thomas Thijs uit Kasterlee en Louis Croenen uit Lichtaart. Heel Kasterlee duimt voor de twee toptalenten.

News

“Mijn buik deed pijn toen mijn werk in de bestelwagen werd geladen”

Dominique Selen stelt binnenkort tentoon in Straatsburg. Haar werken maken een welgekomen, maar onverwachte uitstap naar het buitenland. “Het is wel spannend. Hoe zouden de mensen daar reageren op mijn werk?”

News

Vijf jaar geleden bijna failliet, nu draait IJsboerke één van beste zomers

IJsboerke, de grootste merkproducent van ijs in ons land, draait deze zomer dubbele shiften om de vraag te kunnen beantwoorden. “Die vraag ligt al 50 procent hoger dan vorig jaar”, zegt woordvoerder Jef Segers van het bedrijf uit Tielen (Kasterlee). Een groot contrast met vijf jaar geleden. Toen hing een faillissement in de lucht.

News

Louis Croenen en Thomas Thijs dit weekend aan de slag op EK in Glasgow

De twee Kastelse topzwemmers Thomas Thijs (21) en Louis Croenen (24) zijn dit weekend aan de slag op de Europese kampioenschappen zwemmen in het Schotse Glasgow. Thomas treedt aan op vrije slag, Louis duikt in het bad voor zijn favoriete vlinderslag.

News
Download