Jouw stad of gemeente heeft géén inzage in de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dertiende Short Rally in Kasterlee

Komend weekend organiseert RT Titanic op verschillende plaatsen in Kasterlee de dertiende editie van de Short Rally. Niet minder dan negentig teams schreven zich in.

Nieuws

Broer en zus openen nieuw restaurant

Tim Moeskops en zijn zus Ellen verwelkomen vrijdag hun eerste gasten in hun nieuwe restaurant Ambacht in Kasterlee.

Nieuws

Banda Balboa verrast dorp met optreden op dak

Dat Tielen zich een jaar lang als muziekdorp profileert, zullen de inwoners geweten hebben. Om elf uur verscheen zondag een veelkoppige bende op het dak van de voormalige zaal De Welkom op het dorpsplein, en verraste voorbijgangers met een miniconcert.

Nieuws

Banda Balboa geeft pop-up concert op dak

De gelegenheidsgroep Banda Balboa met dirigent Jo Hermans verraste zondagochtend de inwoners van Tielen (Kasterlee) met een pop-upconcert op het dak van zaal De Welkom.

Nieuws

Meer dan 500 deelnemers aan Hollewegjogging

De 29ste editie van de Hollewegjogging in Lichtaart lokte meer dan 500 deelnemers en heel wat supporters.

Nieuws

Landelijke gilde bezoekt alpaca-boerderij

De landelijke gilde van Kasterlee bezoekt zaterdag 19 augustus een alpaca-boerderij in Bocholt. Wie erbij wil zijn en nog niet ingeschreven was, zal snel moeten zijn...

Nieuws

Jeugdclub Jeka vierde twintig jaar aan Duineneind

Jeugdclub Jeka is al ongeveer twintig jaar gehuisvest aan Duineneind in Kasterlee. Dat werd gevierd met enkele optredens.

Nieuws

Leuke Chirofeesten in Kasterlee

De jaarlijkse chirofeesten aan de 'Molenberg' in Kasterlee kregen veel volk over de vloer om te kubben, iets te drinken en te genieten van de animatie.

Nieuws

Muziek en lekkers op den Heksenberg

Liefhebbers van muziek en lekker eten voelden zich best thuis op het mini-foodtruckfestival van café den Heksenberg in Lichtaart

Nieuws

Nog één dag Aktie Retiebaan

Dinsdag 15 augustus is de laatste dag van de braderie Aktie Retiebaan in Kasterlee. De Retiesebaan is dinsdagnamiddag vanaf 13 uur verkeersvrij.

Nieuws
Download