Hoplr is 100% Belgisch!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dansvoorstellingen van Castle Crew in ontmoetingscentrum van Kasterlee

De dansgroep Castle Crew vzw toont graag wat de leden in de voorbije maanden geleerd hebben. Ze geven vandaag zaterdag 19 en morgen zondag 20 mei, telkens om 19 uur, hun 'eindoptreden' in het ontmoetingscentrum van Kasterlee.

Nieuws

Jonge kunstenaars exposeren in oude pastorij

Jongeren uit de jeugdafdeling van de academie van Arendonk (middelbare graad Kasterlee) stellen dit verlengde weekend tentoon in de oude pastorij aan de Pastorijstraat 8 in Kasterlee. De expo 'Jeugdatelier' werd vrijdagavond onder grote belangstelling geopend.

Nieuws

Gust en Marieke vierden briljanten jubileum

Gust Liekens (91) en Marieke Dierckx (90) zijn dit jaar vijfenzestig jaar getrouwd. De buren van het Kloosterhof in Lichtaart, waar de jubilarissen wonen, zetten hen daarom in de bloemen.

Nieuws

Acht maanden met uitstel voor steek met glas tijdens trouwfeest

De strafrechter in Turnhout heeft Dries D. (30) uit Lille veroordeeld tot acht maanden voorwaardelijke celstraf. Tijdens een trouwfeest in Lichtaart ging hij op de parking een andere gast te lijf en sloeg hem met een bierglas.

Nieuws

Sinksenfeesten zorgen voor vier dagen sfeer

Het centrum van Kasterlee baadt vanaf vandaag vier dagen in braderiesfeer. Tijdens de Sinksenfeesten hebben handelaars en verenigingen acties en ambiance in petto voor jong en minder jong: modeshows, superkortingen, dans, muziek, clowns, een paardenmolen, andere animatie en vooral heel gezellige terrasjes, lekker eten en drinken. Meer dan dertig zaken verlenen hun medewerking. Bezoekers kunnen vooral zondag 20 en maandag 21 mei met een gerust hart flaneren langs de attracties en winkels, want die twee dagen zijn de Geelsebaan en Melkstraat verkeersvrij van 12 tot 21 uur.

Nieuws

Zeven jaar geleden kreeg Michelle (27) nieuwe longen, nu maakt ze haar droom waar

Zeven jaar nadat Michelle Geudens (27) uit Lille nieuwe longen kreeg, realiseert ze een nieuwe droom. Samen met Edith Van Grieken (60) van lingeriewinkel Marie-Thérèse uit Poederlee (Lille) opent ze in het centrum van Lichtaart (Kasterlee) een pop-upkledingzaak.

Nieuws

Man opgepakt voor diefstallen en bezit vloeibare xtc

Een 35-jarige man uit Kasterlee zit in Turnhout in de cel voor het bezit van ghb en inbreuken op de wapenwetgeving. De raadkamer heeft dinsdag zijn aanhouding bevestigd.

Nieuws

Kinderdag op heemerf in Kasterlee

Het heemerf aan de Waaiberg in Kasterlee opent op zondag 13 mei speciaal voor kinderen de deuren van 14 tot 17 uur.

Nieuws

Deze namiddag is het weer Waterputfestival in Lichtaart

Vandaag, 10 mei, heeft vanaf 13 uur het jaarlijkse Waterputfestival plaats in het centrum van Lichtaart.

Nieuws

Kasterlee gaat dan toch niet samenwerken voor nieuw containerpark

De buurtbewoners van Achterlee in Lichtaart (Kasterlee) halen hun slag thuis. De CD&V-meerderheid in Kasterlee maakt een kruis over de plannen om daar een gezamenlijk recyclagepark voor Kasterlee en Lille te installeren. Meer nog: Kasterlee gaat nu voor een nieuw, eigen recyclagepark centraal in de gemeente.

Vrije tijd en hobby
Download