Better a good neighbour than a distant friend
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Gewezen Antwerps korpschef Luc Lamine verkozen voor Open Vld in Kapellen

Luc Lamine (62), gewezen chef van het Antwerpse politiekorps, is verkozen voor de Open Vld in Kapellen. Open Vld scoorde zondag 42,5% van de stemmen, goed voor 15 van de 29 zetels. Luc Lamine haalde één van die 15 zetels binnen met 273 stemmen.

Alert

ANALYSE. Open VLD behaalt absolute meerderheid

De Open VLD van burgemeester Dirk Van Mechelen behaalt de absolute meerderheid in Kapellen. De partij scoort 42,5% van de stemmen en haalt daarmee 15 van de 29 zetels binnen.

News

ANALYSE. Dit staat er op het spel in Kapellen op 14 oktober

In Kapellen wordt verwacht dat Open VLD en N-VA de twee grootste formaties zullen blijven. Beide partijen claimen met respectievelijk Dirk Van Mechelen en Valerie Van Peel de burgemeesterssjerp.

News

Kapellenaar maakt de beste salami van België

De salami van Kapellenaar Peter Van de Weyer (60) is bekroond tot de beste van ons land. De Landsbond der Beenhouwers Spekslagers en Traiteurs van België beschouwt salami als het koninginnenstukje van de vleeswaren vanwege het moeilijke productieproces.

News

Woonproject moet nieuw leven in centrum blazen

In het centrum van Kapellen komt een gloednieuw woonproject bestaande uit twee gebouwen met in totaal dertien appartementen en twee winkels.

News

Belgische en Nederlandse politie houden samen grote controleactie

De Belgische politiezone Noord en de politiediensten van het Nederlandse Bergen op Zoom sloegen gisteren de handen in elkaar. Op het winkelplein net over de grens hield een indrukwekkende politiemacht een controleactie.

Alert

Vier reeën in opvangcentrum stellen het goed

De vier kleine reeën die in het Vogelopvangcentrum werden binnengebracht, stellen het goed en zullen volgend jaar in vrijheid worden gesteld.

News

Residentie ontruimd door uitslaande brand in duplex-appartement

Een duplexappartement in domein De Willaard in Kapellen is woensdagnacht zwaar beschadigd door een uitslaande dakbrand. De bewoners waren niet thuis en er vielen geen gewonden.

News

Lijst sp.a-Groen is volledig

Sp.a en Groen Kapellen trekken samen naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Het kartel hoopt het aantal verkozenen te vergroten. Sp.a-Groen Kapellen heeft nu vier gemeenteraadsleden. De verkiezingslijst bestaat uit vijftien kandidaten voor sp.a en veertien van Groen Kapellen.

Leisure and hobby

Vicky (37) op nippertje gered na val met fiets op spooroverweg: “Wie zijn de twee vrouwen die hun leven voor mij riskeerden?”

Vicky Van Poppel uit Essen is op zoek naar twee engelbewaarders die haar op afgelopen dinsdag uit een levensbedreigende situatie hielpen. Ze kwam ten val op de spoorlijn en verloor even het bewustzijn. Tot overmaat van ramp gingen de slagbomen dicht.

News
Download