Hopla, there you are again!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

69-jarige voetganger kritiek na aanrijding in Kapellen

Een man van 69 is maandag zwaargewond geraakt toen hij werd aangereden tijdens het oversteken op de Hoevensebaan in Kapellen. Zijn toestand is nog steeds kritiek, maar het slachtoffer is ondertussen buiten levensgevaar.

News

Auto botst tegen verlichtingspaal

In de Heidestraat in Kapellen is vrijdagochtend een ongeval gebeurd.

News

Opvangcentrum staat voor een raadsel: illegale roofkat van 9 kilo duikt op in Wilrijk

Het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren (VOC) in Kapellen vangt sinds vorige week een savannah op. Deze hybride illegale ‘designkat’ - een kruising tussen een huiskat en een serval, een wilde Afrikaanse roofkat, werd in Wilrijk gesnapt.

News

IN BEELD. Zes burgemeesters leggen eed af bij gouverneur

Zes burgemeesters hebben maandag de eed afgelegd bij gouverneur Cathy Berx. Het gaat om de nieuwe burgervaders of -moeders van Kapellen, Stabroek, Wommelgem, Rijkevorsel, Westerlo en Zwijndrecht.

News

Politie houdt controleactie aan Belgisch-Nederlandse grens

Op de grens van het Belgische Putte en het Nederlandse Putte vond vorige week opnieuw een ‘multidisciplinaire grenscontrole’ plaats. Het ging om een samenwerking van agenten van politiezone Noord en hun Nederlandse collega’s uit Woensdrecht. Dat gebeurde eerder dit jaar ook al.

Alert

Gemeentebestuur hoopt op meer dan 17.000 schaatsers

Voor de 22ste keer al palmt een ijspiste het Kapelse Dorpsplein in. Nog tot 6 januari kan er worden geschaatst. Wintertuin Kapellen sluit af met Kapellen Klinkt.

News

Chantal Smedts van vzw Altijd Vrouw “Hoe moeilijk het leven ook is, je mag jezelf altijd een verwenmomentje cadeau geven”

Vzw Altijd Vrouw zet zich sinds 2011 in voor vrouwen met kanker door onder meer vrouwen die een behandeling ondergaan, te steunen en te informeren. Want zo’n behandeling heeft veel bijwerkingen. Altijd Vrouw wil dat vrouwen zich nog altijd mooi en vrouwelijk kunnen voelen. De vzw schenkt ook ‘verwenbonnen’: hiermee kunnen vrouwen die een behandeling ondergaan, zich eens goed laten verwennen.

News

Verticale tuinen brengen meer groen in de stad

Er is meer nood aan groen in de stad. Maar er is te weinig plaats. Een oplossing is de verticale tuin. Die bestond al voor bedrijven. In de regio Noord-Antwerpen introduceert Steen Vastgoed nu de eerste muurtuinen voor particulieren. Enig nadeel is nog een prijskaartje. “Hoe meer verticale tuinen hun weg vinden naar gevels, hoe goedkoper het wordt.”

News

VIDEO. Dorpsplein in Kapellen wordt stukje Tirol

De hype van de zomerbars, die hebben we een paar maanden geleden allemaal mogen beleven. Maar komt er ook een gelijkaardige versie in de winter. In Kapellen zijn ze dat alvast van plan... in de Winterchalet. Een pop-up aan het Dorpsplein dat helemaal is omgetoverd tot een Tirolerhut. en dat hele winter lang.

News

Ingenieur (49) 'die tegen drugs is' betrokken bij professionele cannabiskweek: ”Alleen technische expertise verleend”

Twee mannen, 68 en 49 jaar oud, dreigen de gevangenis in te gaan omdat ze in een woning in de Bloemenlaan een cannabisplantage bezaten. Volgens het parket verdienden ze daar meer dan 600.000 euro mee.

News
Download