Zijn we bijna thuis?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Haenen Haenen loopt vierde op WK Para Athletics

Nadat ze eerder al Belgische titels behaald had op het Belgisch Kampioenschap Atleten met Handicap, het Belgische records had verbeterd en zo geselecteerd werd voor het Wereldkampioenschap Para Athletics, gaf de Kapelse Gitte Haenen (KAPE) in Londen meteen haar visitekaartje af. Ze werd er op haar eerste internationaal kampioenschap meteen vierde op de 100 m.

Nieuws

65-jarigen vieren feest. Ook geboren in 1952?

De Kapellenaren die in 1952 geboren werden en dit jaar 65 jaar worden of al geworden zijn, vieren op zaterdag 28 oktober feest. Ze gaan eens lekker etten en voorafgaandelijk is er een ontvangst op het gemeentehuis.

Nieuws

IN BEELD. Meer sfeerfoto's van Engie Parkies-concert met Gene Thomas

De Kapelse fotografe en lezeres Vera Jordens bezorgde de redactie een aantal foto's van het Engie Parkies concert van afgelopen donderdag. Vooral de fans van Gene Thomas zullen deze foto's graag bekijken.

Nieuws

Sportieve jongeren kiezen voor boogschieten

De handboogvereniging USK organiseert zaterdag 15 en zondag 16 juli op de terreinen van Noorse het provinciaal tornooi boogschieten. USK ontstond in 2002 na een fusie van L’ Union Kapellen en Sint-Sebastiaan Ekeren.

Nieuws

IN BEELD. Baba Yega zet Kapellen op zijn (kale)kop

Op voorstel van de kindergemeenteraad nodigde het gemeentebestuur dit jaar Baba Yega uit voor een optreden in het gemeentepark. Vrijdagnamiddag was het zover. Erg lang duurde het optreden niet, maar de gemaskerde dansers hielden achteraf wel een uitgebreide meet and greet, tot groot jolijt van de fans. Bekijk de sfeerfoto's.

Nieuws

IN BEELD. Kapellen was massaal op de afspraak tijdens Engie Parkies

Singer-songwriter Gene Thomas tekende donderdagavond present in het gemeentepark voor de tweede Engie Parkies van 2017. Hij wist een massa volk naar de concertweide te trekken. Een sfeerbeeld van allemaal blije mensen op Parkies.

Vrije tijd en hobby

Kapelse dansschool wint prijs 'City of Prague'

Dansschool ENcore heeft van 1 tot en met 7 juli deelgenomen aan het dansfestival van Praag. De Kapelse dansers vielen tweemaal in de prijzen. In de categorie 'Dance Theatre' behaalde ENcore de derde plaats. Misschien nog mooier is de prijs City of Prague die de Kapellenaren te beurt viel. Dat is een prijs, geschonken door de cultuurdienst van de stad Praag en het Nationale Ballet.

Nieuws

PWA Kapellen steunt Perron Noord in Brasschaat

Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) van Kapellen schenkt een cheque ter waarde van 870 euro aan de vzw Perron Noord in Brasschaat.

Nieuws

Grootvader overleden nadat hij straat oversteekt met kleinzoon

In het centrum van Kapellen is een 86-jarige man uit Antwerpen woensdagnamiddag overleden na een aanrijding in het centrum van Kapellen. De man had zijn kleinzoon bij zich, maar het jongetje bleef ongedeerd.

Nieuws

't Kerkske loopt aardig vol voor Kapelse vertellers

Voor de eerste keer werd op 11 juli, ter gelegenheid van Vlaanderen Feest, een vertelavond georganiseerd. 'Kapellen Vertelt' vond plaats in 't Kerkske, dat voor de gelegenheid aardig vol gelopen was.

Nieuws
Download