Al wie da ni hopt, is...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Provinciale steun voor Vogelopvangcentrum

Het Antwerps provinciebestuur heeft ook dit jaar een subsidie over voor de Vogelopvangcentra op haar grondgebied, waaronder dat van Kapellen. Het gaat om een bedrag van 5.000 euro.

Nieuws

Chris D. Smith werkt aan nieuw album

De Kapelse zanger en muzikant Chris D. Smith werkt momenteel volop aan een nieuw album. 'Nuit Blanche' wordt gereleased in april 2018. Een voorproefje kan u nu reeds beluiteren via soundcloud.com.

Nieuws

Kapellenaar nieuwe secretaris van Jong VOKA Antwerpen-Waasland

De 29-jarige Mathias Adriaenssens is de nieuwe secretaris van Jong VOKA Antwerpen-Waasland. Jong VOKA ressorteert onder de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en verenigt jonge ondernemers en kaderleden (tot 40 jaar) van de bedrijven in en rond Antwerpen en het Waasland.

Nieuws

Lissa Lewis voert Top 600 van Ment aan

De Kapelse zangeres Lissa Lewis staat op de eerste plaats van de Top 600 van Ment tv. De Top 600 werd onlangs uitgezonden naar aanleiding van het 6-jarig bestaan van de digitale commerciële zender.

Nieuws

SP.A en Groen opnieuw in kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen

SP.A en Groen trekken in 2018 opnieuw in kartel naar de kiezer. Wie de lijst zal trekken, is nog niet duidelijk. Wel staat vast dat Groen dit keer de eerste plaats krijgt. SP.A mag de plaatsen 2 en 3 vullen en mag de lijstduwer leveren. De overige plaatsen worden evenredig verdeeld.

Vrije tijd en hobby

Een wandeling tussen de poliepen

De klanten van winkelcentrum Promenade konden woensdag een wandeling maken door een grote opblaasbare darm. Onderweg leerden ze dat ze darmkanker kunnen voorkomen door tijdig een eenvoudige test te doen waarmee occult bloed in de stoelgang wordt opgespoord, bloed dat niet met het blote oog waarneembaar is.

Vrije tijd en hobby

Artgym vierde op EK acrogym

Fleur Hermans, Kiara de Backer en Xanthe Blokland van Artgym zijn in Rzeszow ­(Polen) vierde geworden op het Europees kampioenschap acrogym. Het trio zette tijdens de kwalificatierondes twee knappe oefeningen neer, goed om als vijfde door te stoten naar de finale. Daarin was het tot op het einde erg spannend. Het Kapelse team moest Portugal op de derde plaats laten voorgaan met slechts een klein ­puntenverschil. Groot-Brittannië won goud. Het zilver was voor Rusland.

Nieuws

Celstraffen voor verkeersagressie

Een 21-jarige man uit Kapellen en zijn 25-jarige compagnon uit Heist-op-den-Berg zijn in de Leuvense strafrechtbank elk tot 12 maanden cel en 600 euro boete veroordeeld voor een geval van zware verkeersagressie tegen een agent.

Nieuws

FOTO. Met de Sluitingsprijs is het atijd feest in Putte

De Sluitingsprijs staat in Putte steevast gelijk aan groot feest. Dat was bij de 84ste editie dit jaar niet anders. Bekijk de sfeerfoto's.

Nieuws

Startschot weerklinkt van 84ste Slutingsprijs: Jurgen Van den Broeck neemt afscheid van wielerpeloton

Op het Kapelse Marktplein is om 13 uur de officieuze start gegeven van de 84ste editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen. 129 renners van 18 ploegen zijn vertrokken voor een wedstrijd van 11 rondes, goed voor 183,59 km. Onder hen Jurgen Van den Broeck die zijn allerlaatste wedstrijd rijdt. De officiële start wordt gegeven te hoogte van kasteel Ravenhof in Putte-Stabroek.

Nieuws
Download