Hou het gesprek constructief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Theater 'Nagels met Koppen' maakt schitterend debuut

In het Zilverheem vond vrijdagavond de eerste voorstelling plaats van het nieuwe theatergezelschap 'Nagels met Koppen'. 'Met het mes op tafel' is het eerste stuk van de hand van Danny Nagels. De Kapellenaar zat er 'boenk op'!

Nieuws

CD&V en Vlaams Belang voeren actie

Oppositiepartijen CD&V Kapellen en Vlaams Belang Kapellen hebben deze week actie gevoerd. CD&V nam afgelopen maandag volle PMD-zakken mee naar de gemeenteraad, waarmee de partij haar vraag om lid te worden van de Statiegeldalliantie kracht wilde bijzetten. Vlaams Belang deelde donderdagvoormiddag hartvormige snoepjes uit de op de markt. "Onder het motto 'een hart voor onze mensen', omdat immigratie elke inwoner jaarlijks 987 euro kost".

Nieuws

Gemeentebestuur herdenkt overledenen Koningshuis

Het gemeentebestuur heeft zaterdag ter nagedachtenis van de overleden leden van het Koningshuis een bloemenhulde gehouden aan het monument der gesneuvelden.

Vroeger en nu
Nieuws

Kom naar 'de klas van meester Grovenborstel'

Kom naar 'de klas van meester Grovenborstel'In de Kringwinkel (Kapelsestraat 237, Kapellen) kunnen kinderen tot 10 jaar zaterdag 17 februari van 14 tot 15.30 uur deelnemen aan de workshop 'De klas van meester Grovenborstel'. Ook hun ouders en grootouders zijn welkom. De deelnemers aan de workshop ontmoeten een plezante klas vol rare kwasten en een gekke meester. Onder begeleiding van Damiaan Jacobs maken de kinderen ook hun eigen rare kwast. De workshop kadert in de viering van 10 jaar Kringwinkel Kapellen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Buurtbewoner houdt fietsostrade tegen

Een buurtbewoner is een gerechtelijke procedure begonnen tegen de aanleg van de fietsostrade Antwerpen-Essen. Het conflict gaat om een nog aan te leggen stukje van 1,5 kilometer.

Nieuws

Tentoonstellingsruimte Expo G krijgt akoestisch plafond

De akoestiek in de gemeentelijke tentoonstellingsruimte Expo G blijkt niet optimaal. Het gemeentebestuur wil hieraan verhelpen met een akoestisch plafond. De werken staan ingepland tussen 4 en 7 juni.

Nieuws

N-VA Kapellen deelt chocolaatjes uit

Naar jaarlijkse gewoonte heeft N-VA Kapellen vanmorgen een Valentijnsactie gehouden en chocolaatjes uitgedeeld aan het station. "Ondanks het koude weer hebben we toch heel wat harten kunnen verwarmen", klinkt het bij de partij.

Nieuws

Terry Van Ginderen vindt laatste rustplaats in Kapellen

Vandaag is in Temse afscheid genomen van Esther Verbeeck, beter bekend als Terry Van Ginderen, of Tante Terry. Terry Van Ginderen heeft lang in Kapellen gewoond en na haar crematie zal haar as in Kapellen verstrooid worden.

Nieuws

Artgym heeft ticket op zak voor WK

Op de provinciale wedstrijden acro op A- en B-niveau behaalde de Kapelse club Artgym vijf titels. In samenwerking met twee andere clubs, nl. Volharding Boom en de Sky is the Limit sleepte de Kapelse club nog vier vice-kampioenstitels in de wacht.

Nieuws

SP.A wil fietsverbindingen naar haven

De SP.A-afdelingen Kapellen en Stabroek vinden dat het tijd wordt voor een degelijke fietsverbinding naar de haven. Een tunnel onder de A12 ter hoogte van de Smalle Weg lijkt hen een geschikte locatie. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) bestudeert de mogelijkheden.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download