Bewoners die hun profiel aanvullen krijgen sneller reacties
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Fantasierijk prentenboek met kleurrijke illustraties”

Auteur Sine Van Mol (72) en illustratrice Erika Cotteleer (44) stelden zaterdag in het Arboretum ‘Zzzoef… Waar zijn we?’ voor. Het is het eerste prenten- en voorleesboek dat Sine en Erika samen maakten.

Nieuws

Actie voor meer hoffelijkheid: “Geen machogedrag op de fiets”

Passanten op de fietsostrade in Heide-Kalmthout werden woensdagnamiddag verrast door een vrolijke en muzikale fietscampagne. SP.A lanceerde tijdens de ‘week van de mobiliteit’ aan de drukke fietsostrade de campagne ‘Laat van je horen’.

Nieuws

Autodelen biedt meer ruimte in het straatbeeld

Bij autodelen gebruiken meerdere mensen één of meer gemeenschappelijke wagen(s) en gebruik je de auto wanneer je hem nodig hebt. Wanneer je hem niet nodig hebt, kan iemand anders ermee op pad.

Nieuws

Persmobiel houdt halt in Arboretum Kalmthout

Versgeperst appelsap uit je eigen tuin! Het kan. Dankzij de mobiele fruitpers, die op woensdag 20 september halt houdt in Arboretum Kalmthout, kun je je eigen fruit laten persen, pasteuriseren en verpakken. Zo geniet je tot een jaar lang van 100 procent puur appel- of perensap.

Nieuws

Easywood Music Festival sluit zomerseizoen af

Op zaterdag 16 september gaat om 16u de vierde editie van het Easywood Music Festival van start aan het Kerkeneind ter hoogte van café De Zoeten Inval.

Nieuws

Kinderen leren over Europa in Suske en Wiske-museum

Het Suske en Wiske Kindermuseum in Kalmthout staat nog tot 22 september in het teken van Europa. Dagelijks volgen er twee klassen een les over Europa. De vijfdejaars van basisschool Sint-Jozef uit Heide beten gisteren de spits af.

Nieuws

Kampeerders verrast met taart en bubbels

Om de tiende verjaardag van Terra Nova tevieren, trakteerde het provinciebestuur kampeerders Ona en Rob in het Kalmthoutse arboretum op taart en bubbels. “En we konden er ook nog genieten van het Japanse maanfeest.”

Nieuws

Aanhangwagen kantelt op rotonde

Aan de rotonde aan de Brasschaatsteenweg (N117), Heikantstraat en Kruisstraat verloor een aanhangwagen zijn lading. Dat meldt de politiezone Grens.

Politie en veiligheid
Download