Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Hulshout belooft zich meer in te zetten voor de bijen

Het gemeentebestuur van Hulshout heeft het charter van bij-vriendelijke gemeente ondertekend. Met deze handtekening belooft de gemeente meer te doen voor de bijenpopulatie.

Nieuws

"Hulshout Feest" in kasteelpark Hof Ter Borght

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag organiseert het gemeentebestuur van Hulshout "Hulshout Feest" in kasteelpark Hof Ter Borght in Westmeerbeek.

Vrije tijd en hobby

Leerlingen Letterboom testten "Stoerparcours" in provinciedomein Hertberg

De leerlingen van het vijfde leerjaar van basisschool De Letterboom in Herselt hebben vrijdagochtend het "Stoerparcours" in provinciedomein Hertberg getest, en goed bevonden.

Vrije tijd en hobby

Onderzoek naar trace fietsostrade Lier-Aarschot ( via Hulshout en Ramsel?)

De provincie Antwerpen stelde de studiebureaus Arcadis en Evolta aan als ontwerper voor enerzijds de fietsostrade F104 Lier-Aarschot. Hun opdracht bestaat er in het tracé te onderzoeken en een ontwerp te maken op basis van het voorkeurstraject. Maakt de oude spoorlijn 127 die langs Hulshout en Ramsel passeert, een kans?

Nieuws

Zomerse BOB-campagne start in mineur

De start van de zomerse BOB-campagne is volgens de politie Zuiderkempen in mineur gestart. Vijf procent van de gecontroleerde bestuurders had een glas te veel op.

Politie en veiligheid

Brandweer rukt uit voor bosbrandje in Houtvenne

De brandweerzone Kempen, afdeling Zuiderkempen, en hun collega's van de zone Aarschot rukten zaterdagavond omstreeks middernacht uit naar de Stekkestraat in Houtvenne (Hulshout). Daar had een stukje bos vuur gevat.

Politie en veiligheid

Eerste avondmarkt op Hulshoutse Grote Baan

Op de Grote Baan in Hulshout vindt aanstaande zaterdag 3 juni voor de eerste keer een avondmarkt plaats.

Nieuws

Viering 75 jaar KWB Westmeerbeek in GC IJzermael

De KWB van Westmeerbeek bestaat 75 jaar. Die heugelijke gebeurtenis wordt dit weekend gevierd in GC IJzermael in Westmeerbeek.

Nieuws

Inge Pauwels uit Hulshout verhuist met dierengedragscentrum naar Langdorp

In een klein doodlopend straatje in Langdorp heeft vorige week de Toscanzahoeve de deuren geopend. Het centrum voor mens en dier is het “kind” van zaakvoerster en de Hulshoutse Inge Pauwels (39).

Nieuws

Café De Ster in Westmeerbeek schittert als vanouds

Café De Ster in het centrum van Westmeerbeek opent vanaf morgen opnieuw de deuren als pop-upcafé. De initiatiefnemers willen met drie dagen dolle pret de sfeer van de grote dagen weer oproepen.

Nieuws
Download