Your city or municipality has no access to your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Freddy (57) overleden na noodlottig ongeval met zitmaaier: “Hij was een gouden vent”

Freddy Vervoort (57) uit Hulshout stierf woensdag tijdens een noodlottig ongeval met een zitmaaier in de tuin van een kennis. Weduwe Nicole Van Roosbroeck zit in zak en as. “Als iemand hulp nodig had, dan stond Freddy altijd klaar.”

News

Caféklant betwist veroordeling voor ongeval met vluchtmisdrijf

Andreas S. (27) tekent beroep aan tegen een veroordeling voor een ongeval met vluchtmisdrijf aan een café in Hulshout. Hij botste daar met zijn auto tegen een andere geparkeerde wagen.

News

Caféklant betwist veroordeling voor ongeval bij café

Andreas S. (27) tekende beroep aan tegen een veroordeling voor een ongeval met vluchtmisdrijf in Hulshout. Hij botste daar op 13 augustus 2016 aan een café met zijn auto tegen een andere, geparkeerde wagen. Volgens zijn raadsman is de betichting van vluchtmisdrijf een stap te ver. “De man was die avond op stap in het café. Om een nog onbekende reden kreeg hij het daar aan de stok met tien personen”, zei meester Joachim Douwen. “Mijn cliënt verliet noodgedwongen het café en vertrok in zijn auto. Op de parking heeft hij een andere auto geraakt.”

News

Reis rond de wereld

De kinderen op de buitenspeeldag in Westmeerbeek maakten een wereldreis. “Zo kunnen ze in Azië sumoworstelen en in Europa kennismaken met oude volksspelen. Telkens ze een continent bezocht hebben, wordt hun reispaspoort afgestempeld”, zegt één van de verantwoordelijken Evi Discart. Bij een vol paspoort krijgen ze een Hawaïaanse slinger.

News

Babypapjes en tutjes? Die haal je nu gewoon uit de muur bij apotheker

Bij apotheek Pelgrims in Houtvenne haal je voortaan onder andere babypapjes en tutjes uit de muur. Pelgrims investeerde in zijn nieuwe apotheek een pak centen in een automaat met heel wat mogelijkheden.

News

Groendak houdt senioren koel

Het OCMW van Hulshout investeert 250.000 euro in de vernieuwing van het dak boven woonzorgcentrum Ter Nethe en rust het uit met een speciaal groendak. Dat komt iedereen ten goede.

News

Extra deskundige moet dodelijk ongeval onderzoeken

Een onafhankelijke deskundige moet het ongeval in Hulshout, waarbij Daisy Vermeulen (31) en haar vriend Dimitri Truyens (25) uit Herenthout stierven, opnieuw onderzoeken.

Traffic

Jonge vrouw staat terecht voor schuldig verzuim bij dood vriend

Quiny V.C. (28) uit Hulshout moest zich voor de rechtbank in Turnhout verantwoorden voor schuldig verzuim bij de dood van haar vriend. De vrouw zou volgens het Openbaar Ministerie te laat de hulpdiensten hebben ingeschakeld.

News

Drie mannen opgepakt met speciale tas en gestolen kledij

De raadkamer in Turnhout heeft vrijdag de aanhouding bevestigd van drie Georgiërs uit Houthalen-Helchteren. Ze werden opgepakt in Hulshout en worden verdacht van winkeldiefstallen.

News

Vrienden herdenken Dimitri en Daisy

Nog in Hulshout hebben familie en vrienden van het verongelukte koppel Dimitri Truyts en Daisy Vermeulen uit Herenthout het tragische ongeval van een jaar geleden herdacht. Ook bestuurder Stijn Wouters was erbij.

News
Download