Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Figuranten gezocht voor opnames prent "Ibiza" in Herselt

Discotheek Millenium op de Provinciebaan in Herselt is op donderdag 2 november het decor van filmopnames voor de prent "Ibiza" van Jonas Van Geel.

Nieuws

Kempenaars lanceren Máxima-gin in Nederland

Chef-koks Jess Van Weert en Dirk Ver Heyen hebben de MX-gin, op basis van de pompoen cucurbita maxima, ontwikkeld. “Een oranje gin voor de Nederlandse markt in combinatie met Máxima.”

Nieuws

Frans (79) was net aan de beterhand na darmkanker maar een bij aanrijding op een oversteekplaats werd hem fataal

De 79-jarige Frans Clé, een wielertoerist uit Hulshout, is maandagavond overleden nadat hij met zijn koersfiets was aangereden in Tienen.

Nieuws

Fietser (79) overlijdt na aanrijding op oversteekplaats

De 79-jarige Frans Clé, een wielertoerist uit Hulshout, is maandagavond overleden nadat hij met zijn koersfiets was aangereden in Tienen.

Nieuws

Hulshoutse wielertoerist (79) overlijdt na verkeersongeval in Tienen

De 79-jarige Frans Clé, een wielertoerist uit Hulshout, is maandagavond overleden nadat hij met zijn koersfiets was aangereden in Tienen. Het parket kondigt een reconstructie aan.

Nieuws

Vierde editie dorpsquiz Groot-Hulshout

Voor de vierde keer organiseert de Hulshoutse N-VA-afdeling een dorpsquiz. Dit keer vinden de rondjes "hersenpijnigen" plaats op zaterdag 7 oktober aanstaande.

Nieuws

Nieuwe toiletpotten voor kleuters De Schatkist in Westmeerbeek

Vrije Basisschool De Schatkist in Westmeerbeek heeft nieuwe kleutertoiletten in gebruik genomen. Die kwamen er door de hulp van vele vrijwillige handen en financiële giften.

Nieuws

Waterwegen en bestuur fietsen liniebrug en pad in

Een delegatie van het Hulshoutse gemeentebestuur en waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal fietsen komende vrijdag het Liniepad en de Liniebrug in.

Nieuws

Klaplong, gebroken ribben en schedelbreuk, maar niemand weet wat brandstoffenverkoper Guy overkomen is

De politie onderzoekt een incident in Hulshout vorige week. Brandstoffenverkoper Guy Bruyninckx uit Begijnendijk werd er zwaargewond aangetroffen.

Politie en veiligheid

La Corbeille krijgt stilaan vorm

De derde bouwfase op de KMO-zone La Corbeille in Westmeerbeek is van start gegaan. Volgens projectontwikkelaar Tervia's zullen er in de loop van 2018 tot honderd bedrijven actief zijn.

Nieuws
Download