Start het gesprek
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

La Corbeille krijgt stilaan vorm

De derde bouwfase op de KMO-zone La Corbeille in Westmeerbeek is van start gegaan. Volgens projectontwikkelaar Tervia's zullen er in de loop van 2018 tot honderd bedrijven actief zijn.

Nieuws

Vader van verkeersslachtoffer wil snelheidsremmers terug

Chris Bruynseels, die zijn jongste zoon verloor bij een verkeersongeval, is niet te spreken over de tijdelijke verwijdering van de snelheidsremmers op de Heibaan in Hulshout. In de plaats van de plastic bakken komen er paaltjes, maar die laten op zich wachten.

Nieuws

Quiz moet Rode Kruis helpen aan elektrische uitleenbedden

De N-VA-afdeling in Hulshout organiseert op 7 oktober de vierde editie van de quiz iN-VAl. De opbrengsten gaan naar de werking van het Rode Kruis van Hulshout.

Nieuws

Opendeurdag voor jarige woonzorgcentrum Ter Nethe

Woonzorgcentrum Ter Nethe in Hulshout organiseert op zaterdag 9 september een opendeurdag. Van de gelegenheid maakt het personeel gebruik om met kindergrime, snoepverkoop en een Vlaamse kermis geld in te zamelen voor de aankoop van een tovertafel.

Nieuws

Hulshouts zwemwater volgende week overdag gesloten

Het Hulshoutse zwembad is volgende week overdag gesloten. De tijdelijke maatregel komt er door langdurige ziekte van enkele personeelsleden.

Nieuws

Kempens Karakter met nieuwe kinderwandeling in Hulshout op 20 augustus

De vereniging Kempens Karakter organiseert een reeks nieuwe kinderwandelingen. Op 20 augustus is Hulshout aan de beurt.

Vrije tijd en hobby

Openbaar onderzoek Hulshoutse woonzones verlengd

Het openbaar onderzoek rond het woonomgevingsplan van de gemeente Hulshout is verlengd tot 18 augustus. Met de verlenging wil het bestuur elke burger de kans geven om te reageren op het plan.

Nieuws

Hulshout belooft zich meer in te zetten voor de bijen

Het gemeentebestuur van Hulshout heeft het charter van bij-vriendelijke gemeente ondertekend. Met deze handtekening belooft de gemeente meer te doen voor de bijenpopulatie.

Nieuws

"Hulshout Feest" in kasteelpark Hof Ter Borght

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag organiseert het gemeentebestuur van Hulshout "Hulshout Feest" in kasteelpark Hof Ter Borght in Westmeerbeek.

Vrije tijd en hobby

Leerlingen Letterboom testten "Stoerparcours" in provinciedomein Hertberg

De leerlingen van het vijfde leerjaar van basisschool De Letterboom in Herselt hebben vrijdagochtend het "Stoerparcours" in provinciedomein Hertberg getest, en goed bevonden.

Vrije tijd en hobby
Download