Zoek in de burenlijst op naam, adres, interesses of beroep
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Groendak houdt senioren koel

Het OCMW van Hulshout investeert 250.000 euro in de vernieuwing van het dak boven woonzorgcentrum Ter Nethe en rust het uit met een speciaal groendak. Dat komt iedereen ten goede.

Nieuws

Extra deskundige moet dodelijk ongeval onderzoeken

Een onafhankelijke deskundige moet het ongeval in Hulshout, waarbij Daisy Vermeulen (31) en haar vriend Dimitri Truyens (25) uit Herenthout stierven, opnieuw onderzoeken.

Wegen en verkeer
Nieuws

Jonge vrouw staat terecht voor schuldig verzuim bij dood vriend

Quiny V.C. (28) uit Hulshout moest zich voor de rechtbank in Turnhout verantwoorden voor schuldig verzuim bij de dood van haar vriend. De vrouw zou volgens het Openbaar Ministerie te laat de hulpdiensten hebben ingeschakeld.

Nieuws

Drie mannen opgepakt met speciale tas en gestolen kledij

De raadkamer in Turnhout heeft vrijdag de aanhouding bevestigd van drie Georgiërs uit Houthalen-Helchteren. Ze werden opgepakt in Hulshout en worden verdacht van winkeldiefstallen.

Nieuws

Vrienden herdenken Dimitri en Daisy

Nog in Hulshout hebben familie en vrienden van het verongelukte koppel Dimitri Truyts en Daisy Vermeulen uit Herenthout het tragische ongeval van een jaar geleden herdacht. Ook bestuurder Stijn Wouters was erbij.

Nieuws

Emotionele herdenking verkeersslachtoffers op Booischotseweg in Hulshout

Familie, vrienden en kennissen van het verongelukte koppel Dimitri Truyts en Daisy Vermeulen, beiden uit Herenthout, hebben zaterdagnamiddag het tragische ongeval van bijna een jaar geleden herdacht in Hulshout. Ook bestuurder Stijn Wouters die de crash overleefde, was van de partij.

Nieuws

Figuranten gezocht voor opnames prent "Ibiza" in Herselt

Discotheek Millenium op de Provinciebaan in Herselt is op donderdag 2 november het decor van filmopnames voor de prent "Ibiza" van Jonas Van Geel.

Nieuws

Kempenaars lanceren Máxima-gin in Nederland

Chef-koks Jess Van Weert en Dirk Ver Heyen hebben de MX-gin, op basis van de pompoen cucurbita maxima, ontwikkeld. “Een oranje gin voor de Nederlandse markt in combinatie met Máxima.”

Nieuws

Frans (79) was net aan de beterhand na darmkanker maar een bij aanrijding op een oversteekplaats werd hem fataal

De 79-jarige Frans Clé, een wielertoerist uit Hulshout, is maandagavond overleden nadat hij met zijn koersfiets was aangereden in Tienen.

Nieuws

Fietser (79) overlijdt na aanrijding op oversteekplaats

De 79-jarige Frans Clé, een wielertoerist uit Hulshout, is maandagavond overleden nadat hij met zijn koersfiets was aangereden in Tienen.

Nieuws
Download