Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Hove en Lint gaan samenwerken maar willen het woord ‘fusie’ niet horen

Hove en Lint willen deze zomer nagaan welke diensten in de toekomst kunnen samenwerken. Of alles ook daadwerkelijk in een intergemeentelijk akkoord uitmondt, zal pas in november duidelijk worden. “Maar we werken niet naar een fusie toe”, zeggen de twee burgemeesters beslist.

Wegen en verkeer

Picknick in het Park wordt Muziek op het Plein

Picknick in het Park wordt omgetoverd tot Muziek Op het Plein, kortweg MOP. Het evenement vindt plaats op zondag 25 juni op het Sint-Laureysplein.

Vrije tijd en hobby

VDAB in zee met dertien Antwerpse gemeenten/OCMW’s om inwoners aan werk te helpen

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) en de OCMW’s en/of gemeentebesturen van dertien gemeentes rond Antwerpen gaan beter samenwerken om werkloze inwoners uit kansengroepen aan een job te helpen. Daarover is donderdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Nieuws

Dakwerker twee keer overvallen in half jaar: 55.000 euro verlies

De bestelwagens van dakwerker Luc Van Steertegem (53) uit Hove werden afgelopen weekend voor de tweede keer vernield en leeggeroofd in zijn magazijn in Boechout. “Eind vorig jaar liep de geleden schade op tot 40.000 euro”, herinnert de onfortuinlijke zaakvoerder zich. “Nu schat ik het verlies op 15.000 euro.”

Nieuws
Download