Hop naar de kerstmarkt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Burgemeester Volckaerts hoopt op nieuwe bestuurstermijn

Koen Volckaerts wil volgende legislatuur opnieuw burgemeester worden van Hove. Hij wordt de lijsttrekker van de N-VA-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuws

Statiepoweten in Ten Hove

De Statiepoweten brengen op zondag 11 februari in Dienstencentrum Ten Hove hun tweejaarlijkse Valentijnvoorstelling ‘Ik vang je woorden in mijn hart’.

Nieuws

Inschrijvingen Grabbelpas vanaf eind januari

In de krokus- en paasvakantie staan de jeugdmonitors weer klaar met hun Grabbelpas-, SWAP- en XL-activiteiten. Inschrijvingen kunnen vanaf maandag 29 januari.

Nieuws

Aanplanting nieuwe dreef Geelhandlaan uitgesteld tot eind februari

De aanplanting van de nieuwe dreef langs de heraangelegde Geelhandlaan is uitgesteld tot eind februari.

Nieuws

Driekoningen en kerstboomverbranding verenigd

De Hovese jeugdverenigingen Scouts en JAanimo sloegen dit weekend de handen in elkaar en organiseerden samen voor het eerst een driekoningenvuur.

Nieuws

Gemeentehuis krijgt snelbalie

De gemeenteraad heeft het budget 2018 goedgekeurd. Er staan voor 2,2 miljoen euro aan investeringen ingeschreven, waaronder een nieuwe onthaalbalie in het gemeentehuis.

Nieuws

Projectsubsidies ontwikkelingssamenwerking

Personen of verenigingen uit Hove die betrokken zijn bij een ontwikkelingsproject kunnen hiervoor bij de gemeente een subsidieaanvraag indienen.

Nieuws

Driekoningen en kerstboomverbranding verenigd in nieuw evenement

De Hovese jeugdverenigingen Scouts en JAanimo slaan op zaterdag 6 januari de handen in elkaar en verbinden twee tradities tot één nieuw evenement. De eeuwenoude driekoningentraditie wordt opnieuw bovengehaald.

Nieuws

Wandeling in Uilenbos

De Werkgroep Vredewijk organiseert een winterse natuurwandeling op zondag 14 januari.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Sporten in huiselijk Sportsalon

In het centrum van Hove is een nieuwe fitnesszaak geopend met een uniek concept. “We noemen het een huiskamer-bewegingscentrum”, zegt Gerard Van Schaften. “De bedoeling is dat je hier in een sfeer van geborgenheid en op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan de slag gaat.”

Nieuws
Download