Get rid of surpluses from your vegetable garden
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Het walhalla van de fietswinkels

Stefan Dillen (52) uit Hove opende in de Sint-Benedictusstraat van Mortsel zijn eigen fietswinkel: De Kopman. Het lijkt alvast een bloeiende sector te zijn in de stad, want de zaak van Stefan is ondertussen de zesde fietsenhandel in het centrum.

News

Plantjesweekend is groot succes

Het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker mag in Hove als een groot succes beschouwd worden. De vrijwilligers konden meer dan 700 plantjes aan de man brengen door op negen verschillende plaatsen te staan. 

News

VIDEO. Inwoners Zuidrand kunnen gaan zwemmen in Den Bessem

Met een frisse duik hebben de burgemeesters van Mortsel, Borsbeek, Edegem en Hove het nieuwe zwembad Den Bessem plechtig geopend. Het is een ecologisch zwembad geworden met een instructiebad en een 25-meterbad. Vanaf maandag kan iedereen er weer terecht om baantjes te trekken. 

Leisure and hobby

€ 7.000 geïnvesteerd in “onbewoonbaar” huis

Omdat Ramona Vercammen en haar twee kinderen helemaal klaar waren voor een nieuwe start, verhuisden ze naar een huurhuis in Hove. Ze knapten het huis, waar redelijk wat werk aan was, helemaal op. Maar gisteren kreeg ze te horen dat de gemeente twijfels heeft bij de bewoonbaarheid van het huis, en daarom in juli al een onderzoek startte. Ramona werd aangeraden een andere woonst te zoeken. “De verhuurder deed alsof zijn neus bloedde.”

News

Oud stationsgebouw wordt omgetoverd tot Bar Eduard mét eigen tuintje

In het oude station van Hove gonst het van de bedrijvigheid. Binnenkort wordt er Bar Eduard geopend. De openingsdatum staat nog niet vast, maar de zaakvoerders, de broers Van Dessel, geven een voorproefje tijdens de Zomerendfeesten.

News

Urania leidt Hovenaars gratis rond

Op 7 augustus organiseert Volkssterrenwacht Urania een gratis rondleiding voor de inwoners van Hove.

News

Hele gemeente voortaan zone 30

Bijna alle straten van Hove gaan deel uitmaken van één grote zone 30. Alleen op enkele toegangswegen mag nog sneller gereden worden. Dat heeft de gemeenteraad deze week beslist.

News

Feest voor park Frijthout

Het Landschapspark Frijthout in Hove en een stukje in Boechout opent zondag officieel de poorten. Het domein van 22 hectare is enerzijds een paradijs geworden voor fietsers en wandelaars maar ook de natuur zal er zich kunnen ontplooien.

Leisure and hobby

Hove Beweegt denkt na over ruimtelijke invulling van het dorp

Op zondag 24 juni nodigt Hove Beweegt alle Hovenaars uit om mee na te denken over de ruimtelijke invulling van het dorp.

News

Infosessie over ruimtelijke ordening in Hove

Het gemeentebestuur organiseert op woensdag 27 juni 2018 om 20 uur in zaal Da Capo een infomoment over ruimtelijke ordening in Hove. De infosessie verloopt in samenwerking met het studiebureau BUUR, dat werd gevraagd om het beleid voor de komende jaren mee uit te stippelen.

News
Download