Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dienstencentrum Ten Hove zoekt ‘Digidokters’

Het dienstencentrum zoekt vrijwilligers die weten wat er zich vanbinnen in een laptop of een tablet afspeelt en kleine technische problemen snel kunnen oplossen.

Nieuws

Niets kon de reis van hun leven nog vergallen, dacht dit Vlaamse koppel. Tot enkele corrupte agenten daar anders over beslisten

Het was dé reis van hun leven, inclusief een geslaagd huwelijksaanzoek. Niets kon hun trip naar Thailand nog verpesten. Dachten ze. Want op de voorlaatste dag werden Maxime Kempeneer en Noël Borgs (allebei 28) door enkele agenten omsingeld en “als criminelen naar het politiekantoor gebracht, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Politie en veiligheid

Medisch centrum in Hortensiahof

Het Hortsensiahof aan de Mortselsesteenweg krijgt een nieuwe bestemming. Er komt een nieuw multi-disciplinair medisch centrum voor de buurtbewoners in hartje Hove.

Nieuws

Ze raakte drie jaar geleden verlamd, nu kan Ingrid dankzij briljante uitvinding opnieuw haar job uitoefenen

Dankzij de creativiteit van haar echtgenoot kan kapster Ingrid Maeriën uit Hove haar beroep weer uitoefenen. Drie jaar geleden kwam de vrouw in een rolstoel terecht en het leek alsof ze nooit meer aan het werk zou kunnen gaan. Maar haar man bouwde speciaal voor haar een aangepaste kappers-stoel zodat Ingrid de haren van haar klanten nu toch weer vakkundig kan knippen, kleuren en brushen.

Nieuws

Restaurantdagen in Woonzorgcentrum Cantershof

Het Cantershof organiseert restaurantdagen op vrijdag 15 september om 18.30 uur en op zaterdag 16 september om 13, 17 en 19 uur.

Nieuws

Jonge muzikanten gezocht voor opening Zomerendfeesten

Hou je van muziek en maak je graag zelf muziek? Dan mag je samen met de Hovese burgemeester en reus Peer de Garde de Zomerendfeesten 2017 openen!

Nieuws

Treinverkeer tussen Brussel en Antwerpen onderbroken door een persoonsongeval

Het treinverkeer tussen Brussel en Antwerpen is onderbroken door een persoonsongeval tussen Kontich en Hove. Dat meldt de NMBS.

Wegen en verkeer

Ontdek de geheimen van het licht met grabbelpas

De gemeentelijke jeugddienst organiseert op woensdag 19 juli een grabbelpas-activiteit voor jongeren. Met behulp van een batterijhouder, lamp, ijzerdraad en wat zilverpapier ontdek je de mysteries van het licht en bouw jij je eigen spelbord.

Nieuws

Minderjarigen plegen inbraken in scholen

Het openbaar ministerie heeft 37 maanden celstraf geëist tegen de 18-jarige Sabri E.A. uit Mortsel, voor een reeks inbraken in scholen in Deurne, Boechout en Hove. De jonge man was lid van de ‘Bende van Mortsel.’

Nieuws

VIDEO. Albrecht Rodenbachschool is dé Fairtrade school

Voor de 2de keer winnen de leerlingen van de Albrecht Rodenbachschool in Hove de Fairtrade At School-wedstrijd. Deze keer hebben de 5de jaars de prijs veroverd. De wedstrijd is een project van Fairtrade Belgium, het label voor eerlijke handel. Meer dan duizend Belgische scholen hebben er dit jaar aan meegedaan. De uitdaging is om zo veel mogelijk Fairtrade labels te verzamelen en er een mooi knutselwerk van te maken.

Rommelmarkt
Download