Look who we have here!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Zeven vette jaren voor Sint-Katharinakerk

De Vlaamse overheid kent een subsidie van 6,3 miljoen euro toe voor de restauratie van de Sint-Katharinakerk. Eerst wordt het schip aangepakt omdat zich daar de meeste problemen situeren.

News

Van mooie vrouw tot supervrouw in 100 dagen

Een jonge mama uit Minderhout heeft een droomcadeau gewonnen: een ‘100 Dagen Make-Over’ ter waarde van 4.500 euro. Gedurende honderd dagen wordt ze onder handen genomen door een team van elf lokale experts op het vlak van personal training, voeding, mode, lichaamsverzorging en styling.

News

Vrachtwagensluizen treden binnenkort in werking

Het doorgaande vrachtverkeer moet in de loop van 2019 de dorpscentra vermijden, ook in Hoogstraten. De nummerplaatlezers voor de vrachtwagensluizen zijn getest en de verkeersborden voor de tonnagebeperking verschijnen op korte termijn in het straatbeeld. Wie doorrijdt zonder toestemming, krijgt een boete.

News

Warme zomer doet omzet Coöperatie Hoogstraten dalen

De voorbije jaren ging de omzet van Coöperatie Hoogstraten steeds in stijgende lijn, maar dat verandert. “Voor dit jaar komt er een knik in die curve”, zegt directeur Gaston Opdekamp, die nog niet panikeert.

News

Proefproject EVapp telt meer dan 200 levensreddende vrijwilligers

In Hoogstraten worden sinds begin vorig jaar vrijwilligers opgeroepen om de eerste hulp te bieden bij een melding van een hartfalen. Het gaat om een proefproject, maar door de gunstige resultaten wil men het uitbreiden naar meer steden en gemeenten.

News

Koppel riskeert 30 maanden voor verkoop materialen voor cannabisplantage. “Terwijl die spullen gewoon te koop zijn in doe-het-zelfzaken”

Het Openbaar Ministerie vorderde op de rechtbank in Turnhout een celstraf van dertig maanden voor een koppel dat een loods in Minderhout (Hoogstraten) huurde om materialen te verkopen voor het opzetten van cannabisplantages

News

Koppel verkoopt materialen voor cannabisplantage in loods

Het Openbaar Ministerie vorderde op de rechtbank in Turnhout een celstraf van dertig maanden voor een koppel dat een loods in Minderhout (Hoogstraten) huurde om materialen te verkopen voor het opzetten van cannabisplantages

News

Special Fruit ontvangt ’groene ster’ voor inspanningen daling CO2-uitstoot

De inspanningen die Special Fruit uit Meer (Hoogstraten) doet voor het klimaat zijn door het Vlaamse Instituut van Logistiek (VIL) beloond met een Lean and Green Star. Op vijf jaar tijd is de uitstoot van CO2 gedaald met twintig procent.

News

Duik het nieuwe jaar in voor Feestvarken vzw

Na een jaar onderbreking vindt er weer een nieuwjaarsduik plaats in recreatiedomein De Mosten. De jeugdraad koppelt er meteen een wedstrijd aan voor jeugdverenigingen om geld in te zamelen voor Feestvarken vzw. 

News

Kerstmarkt voor Greyhounds in nood

Op de parking van Uw Tuin en Dier in de Desmedtstraat in Minderhout worden zaterdag spullen verkocht ten voordele van Greyhounds in nood.

News
Download