Het leven is niet te kort. We beginnen te laat!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Simultaan schaaktornooi in Scharrel

De leerlingen van het zesde leerjaar van basisschool Scharrel in Minderhout (Hoogstraten) namen woensdag deel aan een schaaktornooi op school. Ze speelden simultaan tegen twee leden van de schaakclub uit Zundert.

Nieuws

Rijrichting Postweg draait om

Het stadsbestuur heeft beslist om de rijrichting in de Postweg te veranderen. Binnenkort mogen automobilisten alleen nog van de ’s Boschstraat naar de Gelmelstraat rijden.

Wegen en verkeer

Blinde gevangenisdirecteur naar rechter voor aanranding en omkoping

Jef Buts (66), de blinde gevangenisdirecteur van Wortel (Hoogstraten), moet zich voor de strafrechter in Turnhout verantwoorden voor aanranding met geweld, omkoping en zedenschennis. Dat heeft de raadkamer in Turnhout beslist.

Nieuws

Winnaars Zo Dichtblij ontvangen prijs

Het stadsbestuur en Unizo Hoogstraten organiseerden van eind april tot begin juni 'Zo Dichtblij'. De actie is bedoeld om de inwoners aan te moedigen te voet of met de fiets te winkelen.

Nieuws

Hel van het Noorden met kindercross

In het centrum van Meer (Hoogstraten) vond zondag de vijfde editie van de retrokoers De Hel van het Noorden plaats. Vooraleer de volwassen deelnemers hun 55 km aflegden, mochten voor de eerste keer de kinderen hun koerstalent tonen.

Vrije tijd en hobby

Man met drugsdode op geweten betrapt op drugs in gevangenis

Ginny F. (32) uit Mol, die al een drugsdode op zijn geweten heeft, is vrijdag door de strafrechter in Turnhout opnieuw veroordeeld in een drugszaak.

Nieuws

Waterlek in Donckstraat

In de Donckstraat in Meer (Hoogstraten) is vrijdagochtend een breuk ontstaan in de waterleiding. Een deel van de straat stroomde onder, maar er kwam geen water in de woningen binnen.

Wegen en verkeer

Processie gaat tweede keer uit

?De Heilig Bloedprocessie trok zondag over de Vrijheid naar het woonzorgcentrum Stede Akkers. Net als vorige week, toen de optocht in noordelijke richting ging, was het stralend weer. Het was van 2014 geleden dat de processie op beide zondagen naar buiten kon.

Nieuws

Gewapende overvallers zetten het na avondwandeling op een lopen

In de gevangenis van Hoogstraten ­ontsnapten donderdagavond twee gevangenen tegelijk. Antwerpenaar ­Thomas Zaugg (23) en zijn Bosnische kompaan Sebastian Bedjetovikj (25), allebei op jonge leeftijd al notoire gewapende overvallers, konden ontkomen na de avondwandeling. Ze hadden net, wegens goed gedrag, een soepeler regime gekregen.

Politie en veiligheid
Download