Vind eenvoudig en snel naar een betrouwbare babysit
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Carnavalstoet trekt door Wortel

De jaarlijkse carnavalstoet van De Papboeren in Wortel ging vorig jaar uit in de regen, maar zondag was de zon volop van de partij. Voor de toeschouwers heel wat aangenamer om langs het parcours te staan.

Nieuws

Borderbrass wint cultuurprijs

Het stadsbestuur heeft de jaarlijkse cultuurprijzen uitgereikt. De laureaat is brassband Borderbrass. Het muziekensemble gaf vorig een concert Brassband meets Sam Vloemans.

Nieuws

Passagier in bestelwagen overleden na ongeval

In de John Lijsenstraat in Meer (Hoogstraten) is maandag rond 21u een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een bestelwagen met Belgisch kenteken die uit de richting van Nederland kwam, begon om een onbekende reden even voorbij de grens te slingeren.

Wegen en verkeer
Nieuws

Klokken verlaten toren op 27 februari

Wie graag wil volgen hoe de klokken van de beiaard uit de Sint-Katharinatoren worden gehaald, moet dinsdag 27 februari vrijhouden. Klokkengieterij Eijsbouts uit Nederland zal die dag een grote kraan plaatsen om het werk te volbrengen.

Nieuws

Stedelijk Museum krijgt archeologische vondsten

Het Stedelijk Museum ontvangt elk jaar een aantal schenkingen. De belangrijkste van vorig jaar waren archeologische vondsten van het begijnhof en glasnegatieven met portretfoto's van honderd jaar geleden.

Nieuws

In Beeld. Aardbeiencross Hoogstraten

Op het terrein van Coöperatie Hoogstraten vond zondag de Aardbeiencross plaats. Net als de vorige jaren lag het terrein er op sommige plaatsen modderig bij. Heel wat veldritfans uit de Kempen en Nederland kwamen de renners aanmoedigen.

Nieuws

VITO trekt nieuwbouw op

De klaslokalen van de oude vakschool in de Karel Boomstraat verliezen over drie jaar hun functie. VITO Hoogstraten zet een nieuw gebouw zetten op de campus in de Gravin Elisabethlaan. De vakschool en twee panden op de Vrijheid worden verkocht.

Nieuws

Drugsrunner met 2.432 gram cannabis blijft in voorarrest

De 18-jarige jongeman die na een achtervolging uit de bocht ging in Meer (Hoogstraten) blijft in voorarrest. Hij vervoerde 2,4 kilogram cannabis. Ook in Arendonk werd een Franse drugsboer opgepakt.

Nieuws
Download