Secondje, het wachten loont de moeite!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Laadpalen moeten beter aangeduid worden

In Hoogstraten staan sinds vorig jaar laadpalen voor elektrische auto’s in de Dokter Versmissenstraat en op de parking aan het zwembad. Volgens raadslid Arnold Wittenberg (Hoogstraten Leeft) moeten automobilisten zoeken naar waar ze juist staan.

Nieuws

Klein Seminarie behaalt tweede plaats in De Slimste School

Leerlingen van het Klein Seminarie nemen elk jaar deel aan de Knack Quiz 'De slimste school'. Deze keer speelde de school uit Hoogstraten de finale tegen 25 andere scholen.

Nieuws

Café, kapsalon en bakkerij tegen de vlakte voor 24 flats

Café De Warande is sinds vorige zomer dicht. Projectontwikkelaar Vastgoed CW heeft een aanvraag ingediend om er een gebouw met 24 appartementen en twee handelsruimtes te plaatsen.

Nieuws

Gepakt met speed en xtc aan Highstreet

Glenn D. (26) uit Lille moest zich vrijdag voor de strafrechter in Turnhout verantwoorden voor het bezit van verdovende middelen. Op 14 oktober 2016 liep hij in Hoogstraten tegen de lamp toen hij de discotheek Highstreet wilde binnengaan. De buitenwipper betrapte hem op het bezit van honderd xtc-pillen en honderd gram speed.

Nieuws

Fietser knalt tegen vuilniswagen

Op de Lilsedijk reed vrijdagochtend een fietser achteraan tegen een vuilniswagen. D.D. (43) uit Lille werd lichtgewond naar AZ Turnhout gebracht.

Nieuws

Grashakselaar vat vuur

In een weiland in de Boskantweg in Meer (Hoogstraten) is een grashakselaar woensdagnamiddag uitgebrand. De bestuurder bleef ongedeerd.

Nieuws

Ramkrakers spuiten brandblus-apparaat leeg in gezicht van uitbater (65): kopstuk riskeert vijf jaar cel

Het Openbaar Ministerie vorderde woensdag vijf jaar celstraf tegen het kopstuk van een bende ramkrakers. Toen de daders bij Koffiehuis Martens in Meersel-Dreef werden betrapt, spoten ze een brandblusapparaat leeg in het gezicht van de 65-jarige eigenaar.

Nieuws

Ronnie Tober op bezoek in De Posthoorn

De Nederlandse zanger Ronnie Tober heeft voor zijn 55-jarige carrière een dubbel-cd uitgebracht. Hij treedt geregeld op in België en bracht onlangs een bezoek aan café De Posthoorn in Meerle (Hoogstraten).

Nieuws

Bart doorkruist vijf woestijnen in vijf ultralopen

De 40-jarige Bart van Schilt uit Meer (Hoogstraten) is sinds gisteren thuis na een week in Namibië. Daar liep hij 250 kilometer door de Sahara. Met nog drie ultralopen door woestijnen op het programma hoopt hij dit jaar de 48ste atleet te worden die de Four Deserts heeft gelopen. Aan de prestatie is een goed doel gekoppeld.

Nieuws

Brandweer haalt piloot (60) van paramotor uit boom

De brandweer van Hoogstraten werd maandagvoormiddag opgeroepen voor een niet-alledaagse interventie. Een man die met zijn paramotor wilde opstijgen, kwam in de top van een boom in het Paterspad in Minderhout (Hoogstraten) terecht.

Melding
Download