Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Veelpleger (20) riskeert dertig maanden cel

Amper twintig is hij en toch omschrijft het Openbaar Ministerie Moussa M. al categoriek als ‘veelpleger’. De jongeman riskeert voor drie jaar achter de tralies te belanden.

Nieuws

Springen, leren vallen en weer opstaan

In Hoboken opent binnenkort ‘Megabounce’, het eerste permanente trampolinepark van Antwerpen. 2.000 vierkante meter aan springtoestellen moet jong en oud in hogere sferen brengen.

Nieuws

Stuur je kind eens op tabletkamp

Selfies bewerken, een robot programmeren of leren hoe je een echte Youtube-ster wordt. Tijdens de kampen van jeugdwerkorganisatie Mediaraven worden kinderen ondergedompeld in de wonderen van de digitale wereld. “En daar zijn ze ongelooflijk snel mee weg.”

Nieuws

Restaurant zwaar beschadigd na brand, politie gaat uit van brandstichting

In de Van de Perrelei in Hoboken is maandagmorgen brand uitgebroken in restaurant Le Comptoir. Er raakte niemand gewond, maar er is heel wat schade in de zaak. Het is ook al het derde incident in het restaurant op vier dagen tijd. De politie gaat uit van brandstichting.

Politie en veiligheid

Motorrijder (46) kritiek na val tijdens testrit

Een motorrijder is donderdagavond in kritieke toestand afgevoerd na een val in Hoboken.

Nieuws

Skatepret in juli

District Hoboken heeft een hart voor skateliefhebbers. Zij kunnen vanaf zaterdag 1 juli op het Majoor Maelfaitplein terecht: daar installeert het district een tijdelijk skateterrein.

Vrije tijd en hobby

Hobokense sportdagen komen er weer aan

Kom gratis verschillende sporten uitproberen bij diverse clubs. Kijk je liever naar sport? Dat kan ook.

Nieuws

Plezier voor jong en oud in het park!

Hoboken sport de hele zomer gratis in park Sorghvliedt op zaterdag en zondag. Of bent u meer een denker? Kom dan schaken bij schaakkring Moretus.

Vrije tijd en hobby

Pik muzikale tentoonstelling mee in Fort 8

Vanaf zondag 2 juli loopt in Fort 8 een tentoonstelling met unieke concertafbeeldingen. Iedereen is welkom om mee te genieten van deze mooie beelden.

Nieuws

Vlaanderen Feest! met Graafschap Gravenhof

Het Gravenhof wordt voor één namiddag het ‘Graafschap Gravenhof’, een spannende wereld vol middeleeuws avontuur. ’s Avonds komt Gene Thomas optreden.

Nieuws
Download