Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vrouw vecht voor haar leven na frontale crash, twee anderen gewond

In de Schroeilaan in Hoboken zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij een frontale aanrijding drie gewonden gevallen, waarvan één iemand levensgevaarlijk gewond.

Nieuws

Vijf jaar cel gevorderd voor overvallen met pepperspray

Het openbaar ministerie heeft vijf jaar cel gevorderd voor Peter D.S. uit Antwerpen, die vervolgd wordt voor vier overvallen op onder meer juweliers. De 39-jarige man pleegde de feiten nadat hij niet was teruggekeerd uit penitentiair verlof. “Ik wilde wel terug naar de gevangenis, maar niet zonder geld”, zei hij na zijn arrestatie.

Politie en veiligheid

Vrouw (88) wordt aangereden door auto en breekt heup

Op de parking van de Gamma aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken is maandagnamiddag een 88-jarige vrouw gewond geraakt bij een ongeval.

Nieuws

23-jarige vrouw raakt gewond bij aanrijding door tram

Op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken is maandagmiddag een 23-jarige jongedame uit Hoboken gewond geraakt bij een aanrijding door een tram.

Nieuws

Vuurspektakel opent gerenoveerd belvedère

Na enkele speeches gaat vanavond de gerestaureerde belvedère in park Sorghvliedt in Hoboken officieel open met een vuur- en lichtspektakel.

Nieuws

Zware brand uitgebroken aan kleuterschool Hoboken: rookpluim van kilometers ver te zien

Op de Kioskplaats in Hoboken is donderdagmiddag brand uitgebroken aan het gebouw van een kleuterschool. De brandweer is massaal ter plaatse.

Politie en veiligheid

Duffelse drukkerij neemt collega uit Hoboken over

Antilope De Bie Printing uit Duffel en Lier heeft een meerderheidsparticipatie genomen in Drukkerij Favorit uit Hoboken. Het bundelen van de krachten is een strategische keuze.

Nieuws

Honden kunnen wegglippen naar speelplaats

Via een hek op de hondenwei in de Weerstandlaan kunnen honden naar de naburige basisschool glippen. De schooldirecteur is er niet gerust op, en ook de wandelaars zelf schrikken wanneer hun viervoeter plots wegloopt.

Nieuws

Brandweer treft lichaam aan bij brandje in appartement: “Verdacht overlijden”

De brandweer is dinsdagavond opgeroepen voor een kleine brand in een appartement in de Steynstraat in Hoboken. “De brand was heel snel onder controle”, aldus brandweerwoordvoerder Kristof Geens. In het appartement troffen de brandweerlui wel het levenloze lichaam van een man aan.

Politie en veiligheid

Broydenborglaan in augustus onderbroken door werken aan Meerlenhoflaan

De Meerlenhoflaan in Hoboken wordt binnenkort volledig onder handen genomen. De werken zullen starten op 7 augustus.

Nieuws
Download