Check et ut, gasten!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

BK Wielrennen komt ook naar Hoboken

Op zondag 25 juni is Antwerpen het epicentrum van de Belgische wielerwereld. Dan strijden de Belgische profs – mannen en vrouwen – voor de nationale driekleur op het BK, met start op de Grote Markt en aankomst op de Desguinlei. Maar de supporters uit Hoboken kunnen de profs vanuit hun eigen district aan de slag zien!

Nieuws

VIDEO. Umicore pakt loodvervuiling aan

Umicore gaat investeren om in zijn Hobokense fabriek de uitstoot van lood nog verder te verminderen. Bij een halfjaarlijks bloedonderzoek in de Hobokense wijk Moretusburg werden bij enkele kinderen hoge piekwaarden aan lood in hun bloed vastgesteld. Umicore hoopt dat ze dat kunnen verhelpen met de maatregelen die ze nu gaan nemen.

Nieuws

Expeditie Natuurpunt: team Nello & Patrasche rekent op uw steun

Op 24 juni is het zo ver: dan gaat 'Expeditie Natuurpunt' van start. Ook Natuurpunt Hobokense Polder neemt deel maar kan daarbij uw hulp nog steeds gebruiken.

Vrije tijd en hobby

Man (58) loopt achter bus, komt ten val en raakt zwaargewond

Op het kruispunt van de Sint-Bernardsesteenweg met de De Bruynlaan is maandag een man van 58 jaar zwaargewond geraakt bij een ongeval.

Wegen en verkeer

Gasfles vliegt in brand bij verdelgen onkruid

De brandweer rukte donderdag uit naar de Achturendagstraat in Hoboken. Daar was een gasfles in brand gevlogen die werd gebruikt om onkruid kapot te branden.

Politie en veiligheid

Parket onderzoekt mogelijk schietincident met kind in Hoboken

Het parket van Antwerpen is een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident in de Waaslandstraat in het Antwerpse district Hoboken zaterdagavond, met een twaalfjarige jongen als slachtoffer.

Nieuws
Download