Ga eens op ontdekking vandaag
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Twee wagens botsen op elkaar: één gewonde

In de Steynstraat in Hoboken is het maandagmiddag rond 14 uur tot een aanrijding tussen twee auto’s gekomen. Een 36-jarige man raakte gewond, maar verkeerde niet in levensgevaar.

Nieuws

Celstraffen tot zes jaar gevorderd voor beklaagden in drugsdossier

Het openbaar ministerie vordert de verbeurdverklaring van 1,3 miljoen euro in een omvangrijk drugsdossier waarin 37 beklaagden vervolgd worden. Zij hielden zich vooral bezig met cannabisplantages, maar ook met de invoer van hasj. Er werden celstraffen van tien maanden tot zes jaar geëist.

Nieuws

De Lijn: “Tramongeval met zwangere vrouw was jammerlijke samenloop van omstandigheden”

Het incident waarbij zaterdag een zwangere vrouw van 21 levensgevaarlijk gewond raakte toen ze met haar voet klem kwam te zitten tussen de deur van een tram in Hoboken, was “een jammerlijke samenloop van omstandigheden”. Dat zegt De Lijn na het bekijken van de beschikbare camerabeelden.

Wegen en verkeer
Nieuws

Zwangere vrouw die van tram viel, nog steeds in levensgevaar

Een zwangere vrouw van 21 raakte zaterdag levensgevaarlijk gewond toen ze gekneld zat tussen de deuren van een tram in Hoboken. De Lijn voerde een onderzoek naar de juiste omstandigheden. “Een jammerlijke en zeer ongeziene situatie.”

Nieuws

Dronken man achtervolgt vrouw, rijdt zich vast in werf en eindigt in cel

De opmerkelijke rit van een dronken man in Hoboken eindigde afgelopen weekend in de cel. De man had eerst een vrouw achtervolgd en reed zijn wagen ook vast in een werfzone.

Nieuws

Driekoningen van ’t Macadammeke zingen voor het goede doel

Al voor het 41ste jaar op rij trokken de ‘Driekoningen van ’t Macadammeke’ vrijdag, zaterdag en zondag van deur tot deur in hun wijk om hun liedjes te zingen voor het goede doel.

Nieuws

Zwangere vrouw (21) geraakt met been gekneld tussen deur van tram

Een zwangere vrouw van 21 uit Hoboken is zaterdagmiddag gewond geraakt toen ze ten val kwam bij het instappen op de tram. Dat gebeurde aan de tramhalte op de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de Jan Van de Wouwerstraat in Hoboken.

Wegen en verkeer
Nieuws

Lood-in-bloedwaarden van Hannah (3) gehalveerd, maar nog steeds 3 keer boven 'veilige' norm: "We zullen nooit gerust zijn"

Hannah Kleykens (3) uit Hoboken stond begin dit jaar in alle kranten en was te zien op elke nieuwszender. De kleine Hannah had namelijk een lood-in-bloedwaarde die zeven keer hoger was dan de ‘veilige’ gezondheidsnorm. Oorzaak was een piek in de looduitstoot van de vlakbij gelegen Umicore-fabriek. “Het gaat nu beter, maar we zullen nooit gerust zijn”, zegt papa Benny.

Nieuws

Dief steelt op klaarlichte dag gps van ziekenwagen: “Triestig”

Onbekenden hebben zondagmiddag ingebroken in een ziekenwagen. De ambulanciers waren net terug van een interventie en hadden de ziekenwagen in de garage aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken gezet.

Nieuws

Winkeliers delen elkaars cadeaus uit

Tijdens ‘Colorweeks’ krijg je in twintig zaken in Hoboken een geschenkje bij een andere handelaar. “Wij voeren geen concurrentie.”

Nieuws
Download