Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Man opnieuw opgepakt voor handel in verdovende middelen

De raadkamer in Turnhout heeft dinsdag de aanhouding bevestigd van een 28-jarige uit Herentals. De man zou drugs hebben verhandeld in Herselt.

Nieuws

Kempenzonen bedwingen Karpaten voor het goede doel

Elf Kempenzonen, onder wie Johan Hye uit Herselt, doorkruisen de komende tien dagen Roemenië met de fiets. Ze doen dat ten voordele van de thuiszorg in het land. De initiatiefnemers roepen de bevolking op de fietsers te sponsoren.

Nieuws

Weer prijs voor Jolien D'hoore: “Het was een hectische sprint”

Jolien D'hoore zit op WK-koers. Zoveel is duidelijk nadat ze in Herstelt haar tweede ritzege liet optekenen. Door de bonificatie maakt ze ook de vier seconden achterstand op Marianne Vos goed. Beide tenoren staan nu eerste en tweede in dezelfde tijd.

Nieuws

Blaubergse Gitannekesfoor: feesten in zigeunerstijl

Wie moeilijk afscheid kan nemen van de lange zomeravonden, trekt het eerste weekend van september best naar Herselt voor de Gitannekesfoor, een driedaags festival vol muziek, circus en gezelligheid.

Nieuws

Drie uur van Herselt MTB Trophy op 2 september

Op zaterdag 2 september aanstaande vindt in Herselt de "Drie uur van Herselt MTB Trophy" plaats.

Nieuws

Paradijselijke wandeling in de Merodebossen

OKRA Regio Kempen organiseert op donderdag 7 september de dertiende editie van de Paradijstocht in de Merodebossen.

Vrije tijd en hobby

Flinke respons op grote fietsenquête

Tot nu toe vulden maar liefst 3.000 deelnemers de Grote Fietsenquête van de provincie Antwerpen in. Dat laat de provincie weten. De enquête invullen kan nog tot eind september.

Nieuws

VDAL-Groep neemt uitbating cafetaria De Mixx over

Vanaf 1 september 2017 start Groep VDAL een nieuw hoofdstuk in Vrijetijdscentrum De Mixx in Herselt. Onder de naam Brasserie de Mixx zal het bedrijf het horecagedeelte uitbaten. Dat laat zaakvoerder Clement Van der Auwera weten.

Nieuws

’t Rozebotteltje wordt Biohuisje

Francine Staes stopt na dertig jaar met natuurwinkel ‘t Rozebotteltje in Blauberg-dorp. Ze gaat met pensioen. Vanessa Vandamme neemt de fakkel over en doopte de winkel om tot Biohuisje.

Nieuws

Café krijgt nieuwe uitbater na vertrek van Guy en Roos

Café New Oud-Ramsel heet opnieuw Oud-Ramsel en heeft een nieuwe uitbater. Ex-profvoetballer Garry De Graef neemt het café over na het vertrek van Guy Heyndrickx (61) en Roos Cambré (64).

Nieuws
Download