Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

ATB Natuurvrienden viert veertigste verjaardag

Traditiegetrouw stapten de leden van ATB Natuurvrienden Aarschot het nieuwe jaar in. Dit jaar viert de vereniging haar veertigjarig bestaan. Er staan heel wat festiviteiten op de planning.

Nieuws

Buurt is modderweg Elzenbroek spuugzat

Een aarden weg vol putten en grote plassen. Enkel met een terreinwagen kan je Elzenbroek in Varenwinkel (Herselt) bereiken. De bewoners zijn de erbarmelijke staat van de straat spuugzat. “Dit is niet meer houdbaar. Men behandelt ons als tweederangsburgers.”

Nieuws

Vette cheque voor CAS

Het (Ge)Varenwinkelfestival steunt elk jaar een goed doel met de opbrengst van hun unieke bluesfestival en dat was niet anders bij de jubileumeditie in augustus. Bij de overgang naar het nieuwe jaar konden de bestuursleden en drijvende krachten achter het (Ge)Varenwinkelfestival een cheque van 3.045 euro overhandigen aan vzw CAS (Centrum voor Aangepaste sporten).

Nieuws

Bioloog Dirk Draulans te gast in De Mixx

Bioloog, journalist en schrijver Dirk Draulans komt op dinsdag 30 januari 2018 om 20 uur naar VTC De Mixx voor de lezing “In de greep van je genen”.

Nieuws

Herselt zoekt asiel na stopzetting activiteiten Animalibus Aarschot

Het gemeentebestuur van Herselt zoekt een oplossing voor de gedumpte, in beslag genomen of verloren dieren na de stopzetting van de activiteiten in het asiel van Aarschot.

Nieuws

Bewoners Varendonksesteenweg vrezen werken N19: “Verkeersdruk is nu al zo hoog”

Een groep bewoners van de Varendonksesteenweg in Bergom vraagt het Herseltse bestuur bijkomende maatregelen tegen het sluipverkeer. De steenweg slikt nu al ongeveer 1.000 verkeersbewegingen per dag. En dan moeten de werken aan de N19 nog starten.

Wegen en verkeer
Nieuws

Frikadellentocht in Herseltse bossen

Wandelclub de Lustige Stappers uit Langdorp organiseert op zaterdag 13 januari aanstaande de elfde editie van de Frikadellentocht. Plaats van gebeuren: Herselt.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Herseltse diëtisten smijten zich ten voordele van “To Walk Again”

De Herseltse diëtisten Inne Verbist en Wendie Pluymers organiseren in januari enkele acties voor het goede doel. Samen met Tim Van Bael van beweeg-en adviescentrum Fitclass Westerlo willen ze de organisatie “Run To Walk Again” een financieel hart onder de riem steken.

Nieuws

Herseltse onthaalouders zoeken nieuwe collega’s

Elke dag worden er vele kindjes met veel toewijding opgevangen door onthaalouders met een warm hart, terwijl hun mama’s en papa’s met een gerust hart kunnen gaan werken. Ook in Herselt is dit het geval. Greet, Ilse en Britt zorgen elke dag met veel plezier voor “hun” spruiten. Nu kijken ze uit naar nieuwe, zorgzame onthaalouders.

Nieuws
Download