Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Koeien sukkelen in greppel

Enkele koeien slaagden er zondagochtend in om uit hun weide op Heikant in Herenthout te breken. Twee dieren sukkelden daarbij in een metersdiepe gracht en geraakten er op eigen krachten niet meer uit.

Nieuws

Twintiger in levensgevaar na frontale botsing

Een persoon in levensgevaar, een zwaar- en een lichtgewonde, dat is de tol van een ernstig verkeersongeval op de Itegemsesteenweg vlak bij het centrum van Herenthout donderdagavond.

Wegen en verkeer

Herenthout gaat voor duurzaam

Het college van burgemeester en schepenen van Herenthout heeft beslist om in te gaan op het aanbod van de dienst Mondiaal Beleid van de provincie Antwerpen voor gratis begeleiding bij het implementeren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s) in het gemeentelijk beleid.

Nieuws

Parkfeesten worden prachtig

Op 13 augustus gaat Herenthout uit de bol tijdens de Parkfeesten. Verschillende mobiele keukentjes toveren het park om tot een groot openluchtrestaurant waarin alles draait rond streetfood en gezelligheid

Vrije tijd en hobby

Verenigingen bundelen opnieuw krachten voor Zomerbeurs

De Grote Markt van Herentals is op zondag 13 augustus voor de tweede keer het decor voor een unieke zomerbeurs. Tientallen verzamelaars van munten, postzegels, postkaarten en andere ongewone hebbedingetjes stellen er hun waren te kijk en te ruil.

Nieuws

Zo Dichtblij met succes afgesloten

De eerste editie van ‘Zo Dichtblij’ werd met succes afgesloten. Ook in Herenthout was ‘Zo Dichtblij’ een geslaagde campagne. Wie tijdens de vijf campagneweken winkelde bij de deelnemende handelaars ondersteunde de lokale economie en werd daarvoor beloond met een tombola lot.

Nieuws

Doek valt over supermarkt

Een A4’tje op de deur met de laconieke boodschap ‘Gesloten’. Daar moeten de klanten van supermarkt Poelmans in Herenthout het sinds zaterdagochtend mee doen.

Nieuws

Kraanman redt ree uit waterbassin

Kraanman Walter Bols heeft een jonge ree van een gewisse dood gered. “Ik moest iets doen voor dat diertje, want anders zou het verdrinken”, zegt de man.

Nieuws

Lichtgewonde na vechtpartij tussen twee voetbalploegen

Een minivoetbaltoernooi in sportcentrum ’t Kapelleke in Herenthout is zaterdag uitgedraaid op een vechtpartij. Eén persoon liep daarbij lichte verwondingen op.

Nieuws

1.858 padden overgezet

Natuurpunt Nete & Aa organiseert op Nijlense Steenweg jaarlijks een paddenoverzet. Op deze manier doet Natuurpunt het aantal verkeersslachtoffers onder de amfibieën aanzienlijk dalen.

Vrije tijd en hobby
Download