Dat het maar rap schoon weer is!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vlaamse verkoopt haar trouwjurk op Facebook nadat relatie op de klippen loopt: "Nooit gedragen"

“Hierbij verkoop ik mijn trouwjurk, wegens stopzetten van relatie en waardoor trouw dus niet zal doorgaan. Jurk hangt nog in de winkel, en is dus nog nóóit gedragen geweest.” Die opmerkelijke aanbieding staat sinds gisterochtend in een Facebookgroep, waar inwoners uit de Antwerpse gemeente Hemiksem spullen kunnen kopen en verkopen.

Nieuws

Kerkuil nestelt zich opnieuw in Sint-Bernardusabdij

In de zuidvleugel van de Sint-Bernardusabdij is de aanwezigheid van een kerkuil gespot. Heuglijk nieuws, want de nestkast in de abdijtoren bleef tot nu onbewoond.

Vroeger en nu
Nieuws

Bierwinkel Frui Vita gaat laatste week in

Bij bier- en wijnspeciaalzaak Frui Vita gaan de rolluiken zaterdag voorgoed naar beneden. Vanwege gezondheidsproblemen ziet zaakvoerster Terry 't Syen zich genoodzaakt de deuren te sluiten.

Nieuws

Groen geeft pluim aan Tochtgenoten

Groen Hemiksem heeft tijdens zijn nieuwjaarsreceptie voor de eerste keer een Groene Pluim uitgereikt, een symbolische prijs voor mensen of organisaties die iets betekenen voor andere mensen of die werken voor een beter milieu of klimaat.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Groendienst valt in de prijzen met park

Recente realisaties in Hemiksem zoals park Den Akker, ontsnappen niet aan het oog van de buiten-wereld. Het levert de gemeente zelfs een eervolle prijs op.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Lichaam van 43-jarige man aangetroffen in woning: verdacht overlijden

In het Antwerpse Hemiksem is donderdag het lichaam van een 43-jarige man aangetroffen in zijn woning aan de Lindelei. Dat zegt de lokale politie van de zone Rupel. Aangezien de doodsoorzaak niet met zekerheid kon worden vastgesteld, wordt het beschouwd als een verdacht overlijden.

Politie en veiligheid
Nieuws

Brug naar abdij verbindt gemeenten

Tussen de gemeenten Hemiksem en Schelle wordt in 2018 letterlijk een brug geslagen. De constructie over de Vliet zal de ontsluiting van het abdijpark vanuit Schelle vlotter maken.

Vroeger en nu
Nieuws

Camera's gaan waken over openbare veiligheid

In de gemeenteraad is dinsdagavond het budget 2018 goedgekeurd. Er wordt onder meer geïnvesteerd in camera's voor de openbare veiligheid en om overlast op te sporen.

Nieuws
Download