Ga eens op ontdekking vandaag
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Hoevecafé met degustaties

Aan de hoeve Scholiers in de Valkenisseweg wordt op vrijdag 1 juni voor de allereerste keer een Hoevecafé georganiseerd. Dat gebeurt in samenwerking met AlfaSpirits, Frui Vita en De Verhuisbrouwerij.

Nieuws

Voormalig Open VLD’er trekt met Hemiksem Vooruit naar stembus

Nadat hij al te kennen had gegeven dat hij met de gemeenteraadsverkiezingen zou opkomen, is het nu officieel: ex-Open VLD’er Cliff Mostien start met de nieuwe burgerpartij Hemiksem Vooruit.

Nieuws

VIDEO. Hondenkapsalons overvol: "Ik heb een hondenstop moeten invoeren"

Wie op zoek is naar een hondenkapsalon voor zijn trouwe viervoeter, heeft het waarschijnlijk niet makkelijk. Want heel wat hondenverzorgingssalons zijn overbevraagd. Ook bij hondensalon Kwispel, in Hemiksem. Hondenkapster Els heeft er zelfs een hondenstop moeten invoeren, omdat er eenvoudigweg geen plek is voor nieuwe honden.

Nieuws

Puzzelen met uw chihuahua bij Mini Masters

Het ligt niet voor de hand om met uw chihuahua of ander klein hondje naar de hondenschool te trekken, tussen de Duitse herders en andere grote loebassen. Els De Vlieger uit Hemiksem en Anouk Covents uit Berchem bieden een uitkomst met Mini Masters, spelgerichte workshops voor kleine honden.

Nieuws

Vlaggen kondigen nieuwe huisstijl en gemeentelogo aan

Gemeentes en OCMW’s varen vanaf maandag op administratief vlak officieel onder één vlag. Voor Hemiksem is het een geknipt moment om een nieuw gezamenlijk logo en een bijhorende slogan en huisstijl te lanceren.

Nieuws

Kranige Maria Calluy viert honderd lentes

Hemiksem is met Maria Calluy een eeuwelinge rijker. De voor haar leeftijd nog kranige dame hoopt daar nog vele jaren te kunnen bijdoen.

Nieuws

Kartellijst CD&V-Groen

De leden van CD&V Hemiksem hebben de eerste helft kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen verkozen. Op de kartellijst met Groen vult CD&V 17 plaatsen in, Groen 4.

Vrije tijd en hobby

Controleactie tegen drugs: bijna drie kilo cannabis gevonden

Bij een controleactie gericht tegen drugs heeft de lokale politiezone Rupel (Boom, Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle) dinsdagavond bijna drie kilogram cannabis en een kleine vierduizend euro cash inbeslaggenomen.

Melding

Vlaamse verkoopt haar trouwjurk op Facebook nadat relatie op de klippen loopt: "Nooit gedragen"

“Hierbij verkoop ik mijn trouwjurk, wegens stopzetten van relatie en waardoor trouw dus niet zal doorgaan. Jurk hangt nog in de winkel, en is dus nog nóóit gedragen geweest.” Die opmerkelijke aanbieding staat sinds gisterochtend in een Facebookgroep, waar inwoners uit de Antwerpse gemeente Hemiksem spullen kunnen kopen en verkopen.

Nieuws

3.000 euro voor Fellow!

Met verschillende Music For Life-acties is een mooi bedrag bij mekaar gebracht voor Fellow!, de ezeltjeswerking van Jeugdzorg Emmaüs in de Valkenisseweg.

Nieuws
Download