Boom! The site is down! No, no, it's just a joke...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Wagens botsen frontaal op Liersesteenweg

Op de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg zijn twee personenwagens frontaal gebotst. Dat gebeurde rond 18.30u ter hoogte van de Butsestraat. Één van de twee auto’s, een Volvo, werd daarbij in de gracht gekatapulteerd.

News

VIDEO. Dendermondse wordt Belgisch kampioen orgeldraaien

Het Belgisch Kampioenschap Orgeldraaien is afgelopen weekend voor de negende keer georganiseerd in Heist-op-Den-Berg. Dertien kandidaten streden er om de titel. De jury beoordeelde ze op muziekkeuze, de uitvoering en de interactie met het publiek. De organisatie wil met het kampioenschap het orgeldraaien levend houden. En de winnaar, of liever winnares, is deze Vera Steenput uit Dendermonde. De enige vrouw onder de kandidaten en nu officieel voor twee jaar de beste orgeldraaier van België.

News

Zorgverstrekkers troepen samen in gemeenschappelijke nieuwbouw

De Christelijke Mutualiteit (CM) dient eerstdaags een bouwaanvraag in om een zorgcampus op te richten in Heist-centrum. Daar komen verscheidene zorgverstrekkers samen en wordt ruimte gemaakt voor een twintigtal appartementen.

News

N-VA wil schepen voor Dierenwelzijn

De Itegemse Wendy Haezaerts vangt sinds enige tijd vrijwillig ezels, geiten en kleinere dieren op. “Momenteel wachten er nog tien ezels op opvang, maar het moet haalbaar blijven”, zegt ze.

News

Telbureaus verhuizen naar berg

News

René (71) was 50 jaar trouwe partijsoldaat, maar komt nu plots met eenmanslijst op: "Ik ben nochtans geen moeilijke jongen"

Gemeenteraadslid René Willems (71) komt op 14 oktober niet meer op voor de CD&V, de partij waar hij al een halve eeuw actief is. De politicus uit Wiekevorst start met A&B (Anders & Beter), een eenmanspartij.

News

Buren krijgen informatie over toekomstplan Aldi-site

Het gemeentebestuur heeft toelichting gegeven bij de toekomstplannen voor het binnengebied tussen de Stationsstraat en de Oude Mechelbaan aan de voormalige vestiging van Aldi.

News

Hinder door werkzaamheden zorgt voor gevaarlijke situaties

De hinder door verschillende gelijktijdige wegenwerken in Schriek loopt de spuigaten uit en zorgt voor gevaarlijke situaties. Buurtbewoners hopen dat de gemeente extra maatregelen neemt.

Traffic

Graszodenkwekerij open op Dag van de Landbouw

Graszodenkwekerij A. Van den Bulck in Wiekevorst zet tijdens de Dag van de Landbouw, zondag, de deuren open. Ondanks de droge zomer liggen hun kweekvelden er toch fris groen bij.

News

Stem op subsidies voor cc Zwaneberg

Heistenaars kunnen cc Zwaneberg mee aan een nieuwe stookinstallatie helpen. Via de campagne Overal Stroomversnellers maakt het cc kans op één euro subsidie per dorpsgenoot.

News
Download