Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gloednieuwe winterbar ingezegend met laagje sneeuw op dak

De nieuwe winterbar De Schapenstal in Zonderschot (Heist-op-den-Berg) kon tijdens zijn openingsweekend toepasselijk rekenen op de eerste sneeuw. De openingsparty van zaterdag werd een overdonderend succes. Zondag moesten de bezoekersaantallen niet onderdoen.

Nieuws

Hoera: laatste stuk van ringweg raakt na meer dan halve eeuw bijna afgewerkt

Het is vandaag exact vijftig jaar geleden dat de eerste auto’s over de Boudewijnlaan in Heist-op-den-Berg reden. Op 9 december 1967 werd de Bergstraat ontlast van doorgaand verkeer met een soort ringweg. Een historische dag, maar de ring is nog altijd niet helemaal afgewerkt. “Het laatste stuk moet snel klaar zijn”, zegt schepen van Openbare Werken Patrick Feyaerts.

Wegen en verkeer

Ida de Nijs is ‘De verrassing van 2017’

Zangeres Ida de Nijs, een Schriekse met Nederlandse roots, sleepte de Loftrompet voor ‘De verrassing van 2017’ in de wacht.

Nieuws

Knutselwinkel De Banier vestigt zich in Bergstraat

De Banier, specialist in knutsel- en Chiromateriaal, vestigt in maart een nieuwe winkel in de Bergstraat. De sterke Chirotraditie in de streek ligt mee aan de basis van de keuze voor Heist-op-den-Berg.

Nieuws

Radio Apollo geeft plaats op FM-band niet zomaar op

Radio Apollo uit Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) legt zich niet zomaar neer bij het kwijtspelen van zijn FM-frequentie. De medewerkers besloten een advocaat in de arm te nemen.

Nieuws

Marcel Van Hoof wil weer lijst indienen

Heistenaar Marcel Van Hoof wil volgend jaar weer deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zegt hij in de aanloop van een debat dat vrijdag gepland is.

Nieuws

Man wordt onwel en rijdt met Porsche volle gas in café: “Alles daverde”

Een zestiger is donderdag onwel geworden toen hij met zijn Porsche ter hoogte van het station van Heist-op-den-Berg reed. Er volgde een dolle rit van 200 meter, die tegen hoge snelheid eindige tegen de gevel van een café. Gelukkig bleven de gevolgen binnen de perken.

Nieuws

Auto rijdt in op café: hulpdiensten bevrijden bestuurder uit Porsche

Aan het station van Heist-op-den-Berg is een auto ingereden tegen het gebouw van een café. De mannelijke bestuurder moest uit de Porsche bevrijd worden.

Nieuws

Vince Van den Eynde pakt leiding in Superprestige en EK-ticket: “Het gaat plots bijzonder snel”

Vince Van den Eynde had een memorabel weekend. Hij pakte in Boom de leiding in de Superprestige en veroverde zondag na zijn eerste WB-cross, afgesloten met een vijfde plaats, een EK-ticket. “Ja, het gaat plots bijzonder snel”, kon hij zijn ogen nauwelijks geloven.

Nieuws

N-VA kiest nieuwe voorzitter na aanstelling Jan De Haes bij deputatie

N-VA Heist-op-den-Berg heeft met Itegemnaar Patrick Cottenie een nieuwe voorzitter aangesteld. Zijn benoeming werd door het algemeen bestuur unaniem goedgekeurd en is een gevolg van de recente benoeming van ex-voorzitter Jan De Haes als gedeputeerde naar de provincie.

Nieuws
Download