Hoplr is geen plaats voor politieke voorkeuren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Speelpleinwerking legt vrijwilligers in de watten

Tijdens de Dag van de Animator kregen de vrijwilligers van de Heistse speelpleinwerking tal van tekeningen cadeau. De kinderen die er donderdag kwamen meespelen, hadden die speciaal voor de gelegenheid gemaakt.

Nieuws

Lo Kermis feest dit weekend met schlager en rock

Op de hoek van de Lostraat en het Industriepark zone B gaat vrijdag Lo Kermis van start. De organisatoren houden vast aan de succesformule van de voorbije jaren en rekenen opnieuw op enkele duizenden bezoekers.

Vrije tijd en hobby

Isobois toch failliet na recente doorstart

Nadat het Heistse bedrijf Isobois eind vorig jaar probeerde een doorstart te maken, werd het nu toch door de Antwerpse rechtbank van koophandel, afdeling Mechelen failliet verklaard. De twaalf medewerkers die nog bij de ramen- en deurenhandelaar actief waren, zijn inmiddels ontslagen.

Nieuws

Speeltuin in Averegten blijft open ondanks vertraagde werken

De vernieuwing van de speeltuin in provinciaal groendomein de Averegten is vertraagd. De nieuwe toestellen hadden er eigenlijk al voor de zomervakantie moeten staan, maar die timing werd niet gehaald. De speeltuin blijft ondertussen wel gewoon open.

Vrije tijd en hobby

De Kosmonaut brengt sfeer in stationsbuurt

Het Heistse koppel Frederik De Greef (28) en Stefanie Deckers (24) legt in de Heistse stationsbuurt de laatste hand aan De Kosmonaut, een gloednieuw café met een nostalgische knipoog. De zaak gaat zaterdag open.

Nieuws

"Massale solidariteit na verwoestende brand"

De solidariteitsactie die buurtbewoonsters Britt Oostvogels en Diane Heremans na een verwoestende brand spontaan in het lieven riepen, is een overdonderend succes. Honderden mensen willen het getroffen gezin uit Pijpelheide met twee jonge kinderen helpen door spullen te donderen.

Nieuws

Ilyan moet nog maand langer met pijn leven en kan niet naar eigen benefiet komen

lyan Verschueren (7), de dappere knaap uit Itegem, die lijdt aan een zeldzame darmafwijking, moet vier weken langer wachten op zijn operatie. Een van zijn chirurgen werd weggeroepen voor een spoedingreep in het buitenland. De jongen zal daardoor ook zijn eigen benefiet in zijn thuisdorp missen.

Nieuws

Woonzorghuis organiseert eigen Tour op parking

Bij WZH Ten Kerselaere in Hallaar (Heist-op-den-Berg) vond maandag een ludieke koers plaats. Tijdens de Tour de la cerise reden een aantal medewerkers er toertjes op de parking. Voorafgaand was er een gekke fietsenwedstrijd waaraan de kinderen van het nabij gelegen speelplein deelnamen.

Vrije tijd en hobby

Massale reactie op solidariteitsactie voor gezin dat bijna alles kwijtspeelde in brand

De solidariteitsactie die buurtbewoonsters Britt Oostvogels en Diane Heremans zondag na een verwoestende brand in de Cardijnlaan in Pijpelheide (Heist-op-den-Berg) spontaan in het lieven riep, is een overdonderend succes. Honderden mensen willen het getroffen gezin met twee jonge kinderen helpen door spullen te donderen.

Nieuws

Volwassenen leven zich uit op springkastelen

Als volwassene nog onbezorgd fikfakken op een springkasteel? Het kon zaterdag tijdens het Big Bounce Summerfestival, het eerste springkastelenfestival voor volwassenen in Heist-op-den-Berg.

Nieuws
Download