Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Geen steun om verkoop oud gemeentehuis in te trekken

De verkoop van het oude gemeentehuis van Bouwel gaat voorlopig door zoals gepland. Het debat daarover op de zitting van de gemeenteraad ontaardde gisteravond in een procedureslag.

Nieuws

OCMW verkoopt pralines en koeken

Het OCMW van Grobbendonk doet mee aan Music for Life! Zij verkopen pralines en koeken t.v.v. Feestvarken vzw. De koeken en pralines zijn te koop bij de sociale dienst van het OCMW

Nieuws

Renovatie pastorie Grobbendonk

Rond deze tijd wordt wordt gestart met de renovatiewerken aan de oude pastorie in Grobbendonk. De werken zullen 320 kalenderdagen duren.

Nieuws

IN BEELD. Politie Neteland zoekt eigenaars van dit gestolen goed

De politie Neteland heeft op haar website een flink fotoboek met allerlei gestolen voorwerpen geplaatst. Die zijn teruggevonden bij huiszoekingen in een onderzoek naar diefstallen en inbraken in de regio.

Politie en veiligheid

Gratis intiem Allerheiligen-concert

Op woensdag 1 november 2017 zal tussen 17 en 18 uur een gratis en intiem concert plaatsvinden op het kerkhof van Bouwel. De Bouwelse gerenommeerde gitariste Danièle Van Os brengt een repertoire met Anke Lauwers op fluit. Dit in het kader van Reveil, de dag van de vergeten verhalen.

Nieuws

OCMW-secretaris weer op post na ontslag met ‘win for life’-regeling

OCMW-secretaris Jan Sledsens voelt zich weer goed in zijn vel. Nadat hij in 2014 ontslagen werd, met een riant betaalde dienstvrijstelling tot aan zijn pensioen, wordt hij nu terug op het werk verwacht. “Bedoeling is weer een positief verhaal te schrijven.”

Nieuws

Chocomelk en koffiekoeken

Ondanks het minder goede weer was het vanochtend al van kort na 7 uur druk op het Astridplein in Grobbendonk. De jeugdraad en de jeugddienst van de gemeente boden er koffiekoeken en warme chocomelk aan in het kader van de Dag van de Jeugdbeweging.

Nieuws

Werken duren onnodig lang

De lokale beweging GiB uit Grobbendonk kaart het gebrek aan vooruitgang van de werkzaamheden op de reeds enkele maanden afgesloten N13 tussen het Aldhem hotel en Herentals aan.

Wegen en verkeer

Muurtje van watermolen opnieuw aan diggelen

Een vrachtwagen is maandagochtend tegen de gemetselde brugleuning aan de beschermde watermolen gereden. Voorlopig mogen er enkel nog voetgangers en fietsers over de brug.

Wegen en verkeer

Bleckmann promoot bus voor personeel

Het logistieke bedrijf Bleckmann zet een bus in om werknemers van en naar het station te vervoeren. De werkgever neemt een deel van de kosten voor zijn rekening.

Nieuws
Download