Belgische chocolade, frietjes en hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kapel op Langenheuvel bestaat 200 jaar

Burgemeester Eric Van Meensel (N-VA) en provinciaal député Peter Bellens (CD&V) openden op 15 augustus de gerestaureerde Onze-Lieve-Vrouwe-kapel op de Langenheuvel te Bouwel.

Nieuws

Enkel geluidshinder door Bouwel Open Air

De recherche en de wijkwerking van lokale politie Neteland hielden afgelopen weekend een drugcontrole op de open luchtfuif “Bouwel Open Air” te Bouwel-Grobbendonk. Zij controleerden 78 personen op het bezit van drugs. Er werden geen drugs aangetroffen.

Politie en veiligheid

Malafide reclameronselaars op pad

Het gemeentebestuur van Grobbendonk waarschuwt voor malafide reclameronselaars die in onze regio actief zijn. Ze zijn zogezegd in opdracht van de Nationale Brandweer vzw adverteerders aan het zoeken voor een gelijknamig tijdschrift.

Politie en veiligheid

Vrijgelaten schutter stripclub niet vervolgd voor moordpoging

De man uit Herentals die april een schot loste aan ’t Hazepad in Grobbendonk, wordt niet vervolgd voor poging tot moord. Hij moet zich wel verantwoorden voor inbreuken op de wapenwet en bedreigingen. Hij is dinsdag vrijgelaten onder voorwaarden.

Politie en veiligheid

Zomerse schilderdag op de kasteelhoeve

Kempens Karakter geeft kunstenaars de kans om op mooie locaties aan het werk te gaan. Tekenen, aquarellen of schilderen met olieverf, het kan allemaal. Ieder brengt zijn eigen materiaal mee en uit zijn creativiteit op zijn eigen manier.

Nieuws

Gemaskerde mannen steken bewoner neer

Twee met bivakmutsen vermomde kerels drongen woensdagavond binnen in een flat in de Leopoldstraat. Ze takelden de bewoner toe met meerdere messteken en gingen pas op de vlucht toen een buurman poolshoogte kwam nemen. Die kreeg op zijn beurt ook een messteek.

Nieuws

Twee gewonden bij steekpartij in Grobbendonk

In Grobbendonk, in de Antwerpse Kempen, zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt bij een steekpartij. Dat zegt de lokale politie van de zone Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen, Vorselaar). Het gaat om een 38-jarige man en zijn 52-jarige bovenbuur, die was toegesneld om hulp te bieden. De politie zoekt twee verdachten, maar voorlopig nog zonder resultaat.

Politie en veiligheid

Man neergestoken in appartement, vrouw in shock

In een appartement boven een pitazaak in Grobbendonk is een man woensdagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij.

Nieuws

Politie houdt actieweek tegen overlast en drugs

De politie Neteland voerde zopas in de hele zone verschillende acties uit in de strijd tegen overlast, woningdiefstallen, fietsdiefstallen en drugs. Daarbij werden verscheidene personen beboet en een drugsplantage gevonden.

Politie en veiligheid

Zaakvoerder is het grondig beu: “Complete ravage voor amper honderd euro buit”

Inbrekers hebben alweer heel wat schade aangericht bij Scava in Grobbendonk, specialist in buitenspeelgoed. Deze keer sloegen ze het raam aan diggelen met een houten kippenhok. “De maat is stilaan vol”, zucht de zaakvoerder.

Politie en veiligheid
Download