Hoplr is a private initiative that is initiated by neighbourhood residents
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Auto kantelt en belandt tegen boom

Op de Liersesteenweg in Grobbendonk is dinsdagnacht rond 3 uur een auto van de weg geraakt en tegen een verlichtingspaal gereden. De wagen kantelde en kwam tot stilstand tegen een boom.

News

Heeft u dit bord op zolder? Dan ben volgens deze VTM-expert ‘Rijker dan je denkt’

Francis Bracke uit Grobbendonk taxeert de emaillen reclameborden in het programma Rijker dan je Denkt. In Emblem organiseerde hij al enkele beurzen waar verzamelaars uit alle Europese uithoeken pareltjes te koop aanboden.

News

Aanhoudende werken op gewestweg vallen handelaars zwaar: “Onze omzet is met 20 procent gedaald”

Voor de handelaars langs de N13, tussen Herentals en Grobbendonk, komt het einde van anderhalf jaar hinder eindelijk in zicht. De laatste loodjes wegen zwaar door. Deze week is de weg volledig afgesloten voor asfalteringswerken. Daarna volgen nog eens drie weken van eenrichtingsverkeer.

News

Einde wegenwerken N13 is in zicht, maar binnenkort nog eens drie weken eenrichtingsverkeer

Voor de handelaars langs de N13 tussen Herentals en Grobbendonk komt het einde van anderhalf jaar hinder door wegenwerken eindelijk in zicht. Maar de laatste loodjes wegen door. Deze week is de weg dicht voor asfalteringswerken. Daarna volgt nog eens drie weken eenrichtingsverkeer.

News

Logistiek bedrijf verdubbelt aantal werkkrachten: “Op deze Black Friday gaan 170.000 stuks de deur uit”

Bij het logistiek bedrijf Bleckmann in Grobbendonk is Black Friday ook een beetje Freaky Friday. “We zetten momenteel meer dan 1.000 mensen in, het dubbele van normaal is dat”, zegt site manager Tom Leunckens. Bleckmann doet onder andere de distributie voor JBC en Superdry.

News

81-jarige valt werelduurrecord op de piste aan… in de categorie van tachtigplussers

Nest De Vries uit Grobbendonk wil geschiedenis schrijven. Op zaterdag 8 december om 11 uur valt hij het werelduurrecord op de wielerpiste aan in de categorie voor renners vanaf 80 jaar. Plaats van afspraak is de Blaarmeersen in Gent.

News

Kritiek op grote hoeveelheden zwerfvuil aan kasteel Goorhof: “Een schande hoe het domein ligt te verloederen”

Veel wandelaars reageerden geschokt op enorme hoeveelheid sluikstort die ze aantreffen op het privédomein van kasteel Goorhof. “Onze wandeldag was vergald”, zegt Maria Valckx uit Kessel (Nijlen).

News

Wegversmalling veroorzaakt relletje tussen buurgemeenten

Het gemeentebestuur van Herenthout is niet opgezet met de buren uit Grobbendonk. Onderwerp van discussie: de wegversmalling in de Klein Gentstraat.

News

Werfleider Guido (52) sterft onder vallende vorklift: “Niemand begrijpt hoe het is kunnen gebeuren”

Tijdens voorbereidende werken bij het Leuvense bedrijf Imec is maandagmiddag een 52-jarige arbeider uit Grobbendonk om het leven gekomen. Guido Vissers kwam onder een vallende vorklift terecht en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

News

Arbeider (52) sterft onder vallende vorklift

Tijdens voorbereidende werken bij het Leuvense bedrijf Imec is gistermiddag een 52-jarige arbeider om het leven gekomen. De man kwam onder een vallende vorklift terecht en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

News
Download