Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Drie jonge Nederlanders betrapt bij inbraak in woning

Drie jonge Nederlanders blijven nog minstens een maand in de gevangenis van Turnhout. Ze werden op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning in Grobbendonk.

Politie en veiligheid
Nieuws

KFC Grobbendonk wint van inbrekers

Een groep voetbalvrienden uit Grobbendonk geniet nog even na. Door een snelle actie konden ze zondagavond, samen met de politie, drie Nederlandse inbrekers vatten.

Politie en veiligheid
Nieuws

Chris opnieuw in levensgevaar: “Ze had haar blindheid net aanvaard”

Chris Spillebeen (64), de Grobbendonkse vrouw die half december 2017 haar beide ogen verloor na een aanval door haar eigen American bully, vecht opnieuw voor haar leven. “Aanvankelijk herpakte ze zich goed, maar nu gaat ze snel achteruit”, zegt haar man.

Nieuws

Nederlandse vrouw en man opgepakt voor inbraak in woning

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van een 35-jarige vrouw uit het Nederlandse Schiedam en een 41-jarige landgenoot. Het duo wordt verdacht van een inbraak in een woning in Grobbendonk.

Politie en veiligheid
Nieuws

Politie pakt verdachten dodelijke schietpartij op

De politie heeft twee mannen van Surinaamse afkomst opgepakt voor de moord op een 47-jarige Let in Grobbendonk. Een van de gearresteerden is de vermoedelijke schutter.

Politie en veiligheid
Nieuws

Gemeentebestuur gaat babbelen in de buurten

Het gemeentebestuur van Grobbendonk hecht er veel belang aan om de mening van de inwoners te kennen. "Inspraak en participatie brengen de burgers dichter bij het beleid. Daarom organiseren we opnieuw Buurtbabbels.", zegt de burgemeester.

Nieuws

Ruzie tijdens drugsdeal eindigt in brute liquidatie

Er is een doorbraak in de mysterieuze moord op een 47-jarige man in Grobbendonk. Drie verdachten zitten in de cel. De Surinamer die de dodelijke schoten loste, is nog op de vlucht.

Nieuws

Carnaval rond het Astridplein

De kinderen van de Mariaschool en de Wijngaard verzamelden vanochtend voor de jaarlijkse carnavalsoptocht op en rond het Astridplein in het centrum van Grobbendonk. De tocht passeerde al even traditioneel ook aan het woonzorgcentrum De Wijngaard. De burgemeester trakteerde de bende op een suikerwafel en ook dat is traditie in Grobbendonk.

Nieuws

Gasleiding geraakt bij werken

De aannemer die momenteel werken uitvoert naast de N13 in Grobbendonk heeft dinsdagvoormiddag een gasleiding beschadigd. "Het gaat om een leiding van een duim dik", weet brandweercommandant Sus Meulemans.

Politie en veiligheid
Nieuws

Infoavond dakisolatie voor doe-het-zelvers

Naar jaarlijks gewoonte organiseert IOK samen met 27 gemeenten, Eandis, Infrax, Kamp C en Gezinsbond een Energie Infotoer. Deze bestaat uit een reeks inspirerende infosessies over energie besparen en hernieuwbare energie

Nieuws
Download