Lanceer zeer eenvoudig een idee of initiatief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

OCMW-secretaris weer op post na ontslag met ‘win for life’-regeling

OCMW-secretaris Jan Sledsens voelt zich weer goed in zijn vel. Nadat hij in 2014 ontslagen werd, met een riant betaalde dienstvrijstelling tot aan zijn pensioen, wordt hij nu terug op het werk verwacht. “Bedoeling is weer een positief verhaal te schrijven.”

Nieuws

Chocomelk en koffiekoeken

Ondanks het minder goede weer was het vanochtend al van kort na 7 uur druk op het Astridplein in Grobbendonk. De jeugdraad en de jeugddienst van de gemeente boden er koffiekoeken en warme chocomelk aan in het kader van de Dag van de Jeugdbeweging.

Nieuws

Werken duren onnodig lang

De lokale beweging GiB uit Grobbendonk kaart het gebrek aan vooruitgang van de werkzaamheden op de reeds enkele maanden afgesloten N13 tussen het Aldhem hotel en Herentals aan.

Wegen en verkeer

Muurtje van watermolen opnieuw aan diggelen

Een vrachtwagen is maandagochtend tegen de gemetselde brugleuning aan de beschermde watermolen gereden. Voorlopig mogen er enkel nog voetgangers en fietsers over de brug.

Wegen en verkeer

Bleckmann promoot bus voor personeel

Het logistieke bedrijf Bleckmann zet een bus in om werknemers van en naar het station te vervoeren. De werkgever neemt een deel van de kosten voor zijn rekening.

Nieuws

Vrachtwagen beschadigt brug aan Watermolen

Vanmorgen rond 7.45 uur heeft een vrachtwagen zich vastgereden op een bruggetje vlakbij de watermolen aan de Watermolenweg in Grobbendonk. De vrachtwagen heeft een deel van het zijmuurtje meegenomen waardoor de muur op instorten staat.

Wegen en verkeer

Gezocht: Onze-Lieve-Vrouw van 1 meter met verhaal

Rita en Ludo Vercammen uit de de Heibloemlaan in Grobbendonk bouwden bij hun woning een kapelletje. “Heel wat kerken zijn dicht. Hier geven wij passanten een stille ruimte bieden om te bidden.”

Nieuws

OCMW-voorzitster buitenspel gezet in overleg en stemming

Ook OCMW-voorzitster Anne Appeltans-Janssen betaalt een prijs omdat ze van CD&V naar de beweging De Burgers van Grobbendonk en Bouwel is overgestapt.

Nieuws

Nacht van het Kempens Erfgoed

Op 20 oktober voorzien de gemeentebesturen van Vorselaar en Grobbendonk samen boeiende activiteiten. Dit in het kader van de Nacht van het Kempens erfgoed;

Nieuws

Industriepark met visie op de toekomst

Vijf bestaande ondernemingen gaan ecologisch verantwoord samenwonen in een gloednieuw complex in de Bannerlaan in Grobbendonk. Het complex werd vanmiddag officieel ingehuldigd.

Nieuws
Download