Hoplr is een privé initiatief dat vertrekt vanuit de buurtbewoners
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Studenten blijven examenstress de baas met yoga en nekmassages

Ouders, slaap op beide oren, want je kroost zal slagen. Voor studenten die toch door stress worden overmand, last hebben van faalangst of een stijve nek, organiseert Joetz vzw in Turnhout en Geel tijdens de blokperiode gratis yogasessies, nek- en schoudermassage en psychologische begeleiding.

Nieuws

Mogelijk geur- en geluidshinder na stroompanne bij BP

De plant van de chemiereus BP in de Amocolaan in Geel kreeg dinsdagavond rond 21.30u af te rekenen met een stroompanne op de productiesite. Daardoor zijn bepaalde productie-eenheden tot stilstand gekomen.

Nieuws

Drankkarretjes van Christine lessen dorst van fietsers

Berteneinde in Morkhoven (Herentals) heeft er een kleurrijk adresje bij: sinds vorige week heeft Christine Boeckx er haar twee drankkarretjes onder de naam De Stoppentrekker opgesteld.

Nieuws

Il Cardinale serveert nu ook de betere burgers in de Kempen

Het pand van de vroegere horecazaak Het Podium op het Geelse marktplein heeft sinds kort een hooggeëerde nieuwe gast. De familie Van Itterbeeck opende er haar derde zaak in kwaliteitshambugers, Il Cardinale.

Nieuws

“De promotie was gewoon een must”

De eindronde van tweede provinciale werd een succes voor De Kempen. Nadat eerst Hoboken kansloos werd uitgeschakeld, toonde de ploeg van trainer Chris Bollaerts zich ook te sterk voor Tisselt. Beide duels werden gewonnen, zodat de promotie naar de hoogste provinciale reeks een feit is. De opluchting is groot, ook bij Ludwig Aerts, de voorzitter van FC De Kempen.

Nieuws

Blue Bikers rijden uit voor goed doel

Voor de dertiende keer houdt motorclub Blue Bikers op zondag 20 mei in Geel een toeristische rondrit voor motoren.

Nieuws

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Geel

Dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show onder de noemer “Een reis rond de wereld”. Van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei strijkt het circus neer aan de parking voetbal De Leunen in Rauwelkoven bij Geel. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 18 mei om 18 uur.

Nieuws

Cultuurhuis ’t Pact als voorbeeld voor Vlaanderen

’t Pact, het samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals en Mol en provinciaal cultuurhuis de Warande in Turnhout, gaat nog eens vijf jaar verder. “We verrichten hier pionierswerk voor de Kempense cultuurliefhebber.”

Nieuws

Kruispunt waar kapelletje aan diggelen werd gereden, krijgt volledige make-over

De vernielde kapel op de hoek van Rauwelkoven en Reiten in Geel-Larum rijst stilaan weer in haar oude glorie op uit het puin. Volgende week start de stad met de grondige herinrichting van de gevaarlijke kruising zelf. Daarbij verschuift de bocht en veranderen de voorrangsregels.

Nieuws

Trein in panne: twee uur lang geen treinverkeer tussen Geel en Herentals

Het treinverkeer tussen Geel en Herentals was woensdagnamiddag meer dan twee uur lang volledig onderbroken. Dat kwam door een goederentrein die in Olen in panne stond. Rond 15.35 uur gingen de overwegen één voor één weer open.

Nieuws
Download