Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Alweer een nieuwe burgerpartij: “Beter Geel wil naar de inwoners luisteren”

Met Beter Geel krijgt de Gelenaar er bij de stembusgang in oktober een partij bij. Een partij van onafhankelijke politici die de burgerstem boven programmathema’s wil stellen.

Nieuws

Ten Aard voor de zesde keer met geuren en kleuren verlicht

Het kleurrijke avondevenement Ten Aard Verlicht is zaterdag 24 februari aan de zesde editie toe. De lichthappening groeide intussen uit tot een niet te missen totaalspektakel in het kanaaldorp.

Nieuws

Koren voeren samen Mattheuspassie op

In aanloop naar Pasen gaan het Geels Vocaal Ensemble en het gemengd koor Egidius uit Beerse een samenwerking aan om zich aan de ambitieuze Mattheuspassie van Bach te wagen.

Nieuws

Van boek naar musicalscène

Met Ule gaat de eerste musical van de Geelse vzw IDee Producties zaterdag in première. Voor het ambitieuze project kan die rekenen op een even jonge als ervaren cast.

Nieuws

Geel Wintert moet sfeervoller worden om te overleven

De eerste editie van Geel Wintert was geen onverdeeld succes. In overleg met de stad maakt de concessiehouder voor dit jaar een nieuw plan rond animatie en sfeer op.

Nieuws

Steun voor winkeliers die naar kern verhuizen

Handelaars die hun zaak van buiten naar binnen het Geelse kernwinkelgebied verkassen, kunnen rekenen op een stedelijke subsidie. Geel hoopt zo vooral ook een ‘grote trekker’ naar het centrum te halen.

Nieuws

Astor legt eigen werfweg aan

Bouwheer vzw Astor is bezig met de realisatie van een eigen werfweg naar de zorgsite. Het stadsbestuur van Geel houdt vast aan een aparte route.

Nieuws

Politie start op klaarlichte dag met anti-inbraakactie

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout is een nieuwe actiereeks tegen inbraken gestart. De cijfers van vorig jaar zijn bemoedigend: het aantal inbraken ligt op het laagste peil sinds 2011.

Politie en veiligheid
Nieuws

Deze scholen hebben de pest aan pesten

Bij de start van de Vlaamse Week tegen Pesten kregen de middenschool en het atheneum van GO! Geel vrijdag de Pesten-dat-kan-niet-Prijs. Hun aanpak: leerlingen veel meer betrekken.

Nieuws
Download