Your digital mailbox
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Schattig: poes moedert over kittens en kuikens

Ook poezen moederen graag. Zelfs voor deze wezenkuikentjes uit Essen. De eieren werden onder een warme lamp uitgebroed. Toen ze uit het ei kwamen, was er geen kip in de buurt. Gelukkig was er wel deze Simba. Haar moedergevoel zorgt ervoor dat ze naast haar eigen kroost ook nog plaats heeft voor deze donzige kuikentjes.

News

Poes moedert over kittens en kuikens

Ook poezen moederen graag. Zelfs voor deze wezenkuikentjes uit Essen. De eieren werden onder een warme lamp uitgebroed. Toen ze uit het ei kwamen, was er geen kip in de buurt. Gelukkig was er wel deze Minoes. Haar moedergevoel zorgt ervoor dat er naast haar eigen kroost ook nog plaats is voor deze donzige kuikentjes.

News

Jenthe (26) en Daan (27) veilig terug thuis na vakantie in Indonesië mét aardbeving

Jenthe Van Thillo (26) en Daan Bloemen (27) zijn sinds donderdag terug van hun vakantie op het Indonesische eiland Bali. Een vakantie die eindigde in mineur, toen ze zondag getuigen werden van de verwoestende aardbeving die er plaatsvond.

News

Wensballon gevonden: “Erg gevaarlijk bij droogte”

De politiezone Grens heeft zondag een wensballon in een tuin in de wijk Statie gevonden. Erg gevaarlijk, met dit weer, zegt de politie. Met de wind zou een wensballon op een ongewenste plek terecht kunnen komen, de Kalmthoutse Heide bijvoorbeeld.

Alert

“Geen gewonden, maar bedrijf is in zijn hart geraakt”

Bij Schot’s Vishandel op het industrieterrein Rijkmaker in Essen brak vrijdagochtend een hevige brand uit. Zeven wagens en een groot deel van het bedrijf werden vernield. Toch laat zaakvoerder Rini Schot het hoofd niet hangen. “Ik krijg veel steun van de mensen rondom mij.”

News

Zware brand op bedrijventerrein in Essen: “Hou ramen en deuren gesloten”

Bij het bedrijf Schot’s Vishandel op de Postbaan in Essen is vrijdagochtend een hevige brand ontstaan. Er is aanzienlijke schade, de brandweer is nog bezig met blussingswerken.

Alert

Camera houdt oogje in het zeil

Op de parking aan de parochiezaal van de wijk Statie hangt sinds kort een bewakingscamera. Met het mobiele toestel willen gemeentebestuur en politie overlast in de buurt tegengaan.

Alert

Wielertoeristen verrassen echtpaar

Mona Van Nassauw en Ronny Raeymakers gaven elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Essen. Bij het buitenkomen brachten Mario Dictus, Herman Van Ginderen, Marc Keuppens, Arno Van Klinken, Daniël en Dirk Delchambre, Erik Van Meel, Richard Van Hooydonck, Jan Neys en Luc Van Oevelen van wielerclub EPO hulde aan het pasgetrouwde paar. Voor het koppel was het een aangename verrassing. Onder een haag van wielen stapten Ronny en Mona als man en vrouw het huwelijksleven in.

News

Welke stoere, knappe bink wordt de eerste Oogstprins?

De Oogstfeesten zijn in het dorpsleven van Wildert niet meer weg te denken. Het vierdaagse volksfeest wordt dit jaar een jubileumeditie. Voor het eerst kan er ook een Oogstprins verkozen worden.

News

Brandweer Zone Rand stelt nieuw materiaal voor

Feest aan de brandweerkazerne van Essen. Brandweer Zone Rand organiseerde er haar jaarlijks zonefeest, waarbij haar ereleden werden gehuldigd. Ook het nieuwe materiaal werd aan de meer dan 100 brandweermannen uit de regio voorgesteld.

Alert
Download