Bewoners die hun profiel aanvullen krijgen sneller reacties
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vrouw (37) raakt zwaargewond bij crash tegen boom

Een vrouw van 37 uit Antwerpen is vrijdagavond zwaargewond geraakt toen ze op de Prins Boudewijnlaan in Edegem met haar auto tegen een boom terechtkwam.

Nieuws

Inboedel Oud-Edegem al snel verkocht

Deze avond houden de overnemers van café Oud-Edegem tussen 16u en 21u een uitverkoopactie om het oude café leeg te maken. Al om half vier stonden er mensen aan te schuiven om een onderdeel van de inboedel te bemachtigen.

Nieuws

“Kattenhater” aan het werk met gif in Edegem

In Edegem is iemand actief die het op katten heeft gemunt. Vorige week werden de twee katten van Britt De Weirt vergiftigd. En ze is niet het enige slachtoffer.

Nieuws

Festivalganger reanimeert Gelenaar (22) met hartprobleem op Tomorrowland

Lode Ruys (22) uit Geel is door het oog van de naald gekropen tijdens Tomorrowland. Toen hij bewusteloos raakte wegens hartproblemen, zag een Australische verpleegster meteen de ernst van de situatie in en begon ze hem te reanimeren. “Ze heeft mijn leven gered.”

Nieuws

‘Game of Thrones’ verovert Fort 5

In de nacht van zondag op maandag ging de eerste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones in wereldpremière. Een honderdtal gelukkigen mochten in het grootste geheim die première op een unieke locatie meemaken.

Nieuws

Opnieuw vier inbraken in wagens

Dieven hebben opnieuw in enkele auto’s ingebroken in Edegem. Deze keer waren drie BMW’s en een Volkswagen in de wijk Molenveld het doelwit.

Politie en veiligheid

Adellijke familie veroordeeld omdat ze kunst meegriste uit verkocht kasteeldomein

Enkele leden van de adellijke familie de Roest D’Alkemade zijn in hoger beroep veroordeeld omdat ze vlak voor de verkoop van het kasteeldomein Hof Ter Linden in Edegem elf beelden en enkele schilderijen hadden weggehaald uit het domein. Ze moeten een schadevergoeding betalen.

Vrije tijd en hobby

Hedendaagse kunstenaars in de kijker

Het historische gebouw in het binnenfort van Fort 5 in Edegem dient vanaf morgen als tentoonstellingsruimte voor aanstormend talent. Tentoonstelling Southern Comfort zet zeven jonge, hedendaagse kunstenaars in de kijker.

Nieuws

Hangars Fort 5 krijgen grondige opknapbeurt

De verenigingen die in de hangars van Fort 5 zijn gehuisvest, krijgen uitzicht op vernieuwde lokalen. Ook wordt een studie gevoerd naar een herbestemming van het binnenfort.

Nieuws

Edegemse pluktuin weer erg populair

Zaterdag 17 juni stelde de boerderij van Hof Ter Linden de deuren van hun pluktuin weer open. De bessenstruiken op het terrein floreerden al onder invloed van het goede weer van de afgelopen dagen. De tuin mocht al op heel wat plukkers rekenen.

Nieuws
Download