Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

"Ik hou nog meer van haar dan toen die dag"

Op echte liefde staat geen leeftijd. Dat bewezen 14 koppels gisteren op Valentijnsdag. Ze hernieuwden hun trouwgeloften en zeiden volmondig weer ‘ja’ tegen elkaar.

Nieuws

VIDEO. Onvoorwaardelijke liefde, ook in het woonzorgcentrum

Op de liefde staat geen leeftijd. Dat bewijzen de bewoners van woonzorgcentrum Immaculata in Edegem vandaag. 14 koppels uit het woonzorgcentrum vierden daar vandaag Valentijn en ze deden dat op een bijzondere manier. Tijdens een kleine ceremonie legden de echtparen hun huwelijksgeloften opnieuw af en ze beloofden elkaar een tweede keer trouw in goede en kwade dagen.

Nieuws

Tientallen gezinnen zitten hele nacht zonder stroom na doorgebrande kabel

Enkele tientallen gezinnen uit de Boniverlei hebben maandag de hele nacht zonder stroom gezeten. Oorzaak was een laagspanningskabel in de Posdijk die doorgebrand was.

Nieuws

Vermeende Syriëganger uit Edegem riskeert internering voor toetakelen cipier

Een 25-jarige man uit Edegem moest zich dinsdag in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden voor het toetakelen van een cipier in de Hasseltse strafinrichting. De openbare aanklager vroeg de internering, omdat de man omwille van zijn geestestoestand zijn daden niet kan controleren. Hij mepte de cipier met een plank van zijn lattenbodem waaraan een schroef bevestigd was. De schroef stak een viertal centimeter uit. De cipier liep een blijvende invaliditeit van 3 procent op. Er werd een schadevergoeding van ruim 17.500 euro gevraagd.

Nieuws

Overvallers lossen schot bij Carrefour

Zondagavond is de Carrefour Express aan de Boniverlei in Edegem overvallen. De daders waren gewapend en losten tijdens de hold-up ook een schot. Daarbij raakte niemand gewond. De buit bleef ook beperkt.

Politie en veiligheid
Nieuws

Kunstencentrum Huis Hellemans heropent de deuren

Na maanden werken gaat het Edegemse kunstencentrum Huis Hellemans in de Strijdersstraat dit weekend weer open. Het vernieuwde interieur legt de klemtoon op de kunstwerken.

Wegen en verkeer
Nieuws

Handelaars Drie Eikenstraat zien omzet dalen

De heraanleg van de Drie Eikenstraat is een kleine drie maanden aan de gang. De werken verlopen zoals het moet, maar de handelaars zien het klantenbestand afnemen. “We houden de moed erin.”

Wegen en verkeer
Nieuws

Club27 ontvangt voorronde Humo’s Rock Rally

Concertzaal Club27 van Edegem ontvangt volgende week zaterdag een voorronde van Humo’s Rock Rally 2018. Voor de verantwoordelijken een bewijs dat de zaal steeds bekender wordt.

Nieuws

Ziekenhuishemd maakt plaats voor T-shirt

Sarah Frans maakte voor haar zieke echtgenoot Gunter Meinen een shirt dat de ziekenhuisschortjes kan vervangen. Het is handig voor wie het gevecht aan moet gaan met infusen.

Nieuws

Marine redt drie jonge Vlamingen na vijf dagen van tropisch eiland: “Verlaten gevoel”

Drie Vlaamse vrienden, twintigers uit de provincie Antwerpen, hebben vijf dagen vastgezeten op het Maleisische eiland Tioman. Dat hebben ze aan onze redactie laten weten. Pas dinsdag werden ze gered door de Maleisische marine. “Omdat het weer zo slecht was, mochten er geen boten naar het eiland varen”, getuigen de drie, die niet van plan zijn om hun rondreis door Zuid-Oost-Azië hierdoor stop te zetten.

Nieuws
Download