Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Buren moeten eindelijk hun boeren weer leren kennen, en omgekeerd”

Land- en tuinbouwers raken hoe langer hoe meer vervreemd van hun omgeving. In het project Burende Boeren engageren gemeentebesturen zich om de boeren in hun regio opnieuw te verbinden met hun buren. En omgekeerd.

Nieuws

Deelnemers uit Duffel en Hove winnen Lierse Cycling Dinner

De winnaars van de Cycling Dinner editie 2017 zijn bekend. Anne-Marie Rosier uit Hove en Jonas Meuleman uit Duffel winnen elk een overnachting voor twee personen in de hotels Hof van Aragon of Best Western Plus Zimmerhof.

Nieuws

Vier 4de pijlerorganisaties ontvangen toelage voor hun project in het Zuiden

Duffel voorziet jaarlijks een budget voor steun aan projecten in het Zuiden. Dit jaar dienden vier 4de pijlerorganisaties hun project in.

Nieuws

Eerste Duffelse laadpaal voor elektrische wagens

De eerste publieke laadpaal in de gemeente Duffel is in gebruik genomen. Daarmee geeft de gemeente invulling aan het Vlaamse actieplan ‘Clean Power for Transport’.

Nieuws

Kunstenaars stellen tentoon in bibliotheek

Kunstschilders Albert Schellemans en Ann Van Bockstal organiseren een duotentoonstelling in de Duffelse bibliotheek.

Nieuws

Rotary Lier steunt vzw Haarwensen

Rotary Lier organiseerde in het Schoolbondtheater een toneelvoorstelling voor het goede doel. Die bracht tweeduizend euro op.

Nieuws

Begraafplaatsen Duffel klaar voor Allerheiligen en Allerzielen

Heel het jaar door onderhoudt de Duffelse groendienst (Groen & Proper Duffel) de begraafplaatsen. Met Allerheiligen en Allerzielen in aantocht hebben de werkmannen de handen extra stevig uit de mouwen gestoken.

Vrije tijd en hobby

Nieuwe gymhal komt op sportcentrum

De gemeenteraad heeft de aankoop van de woning en gronden in de Wouwendonkstraat 79 in Duffel unaniem goedgekeurd. Hiermee kan de gymhal op het sportcentrum gebouwd worden.

Nieuws

Nieuwe turnhal komt op sportcentrum Rooienberg

De gemeenteraad heeft de aankoop van de woning en gronden aan de Wouwen-donkstraat 79 unaniem goedgekeurd. Hiermee kan de turnhal op het sportcentrum gebouwd worden.

Nieuws
Download