Also enjoy the little things
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Overvaller die vrouw als levend schild gebruikte kan vrijuit gaan

Een veertiger uit Sint-Katelijne-Waver die een gewapende overval pleegde op een apotheek en daarbij een vrouwelijke klant als menselijk schild gebruikte zal wellicht vrijuit gaan. Het parket vroeg alvast de vrijspraak.

Alert

Zeven vrouwen die bankkaarten van patiënten roofden blijven in de cel

De zeven mensen die eind vorige week werden aangehouden omdat ze ervan verdacht worden tientallen patiënten in Belgische ziekenhuizen te hebben bestolen, blijven aangehouden. Dat heeft de raadkamer in Mechelen beslist.

Alert

Bende rooft bankkaarten in ziekenhuis en haalt er geld mee af

De Mechelse onderzoeksrechter Theo Byl heeft zeven mensen aangehouden omdat ze deel uitmaakten van een bende die op grote schaal bankkaarten had gestolen in ziekenhuizen. Met de kaarten haalden ze nadien geld af.

Alert

Bonheiden sleept trofeeën in de wacht, Duffel wint publieksprijs

Het nationaal Fietscongres werd dinsdag afgesloten met de bekendmaking van de fietstrofeeën. Van de vijf nominaties sleepte Bonheiden er vier in de wacht, Duffel krijgt de publieksprijs.

News

Begrafenisondernemer van CVP naar N-VA

Begrafenisondernemer Dirk Broes, die van 1994 tot 2006 in de Duffelse gemeenteraad zetelde voor de CVP, is staat op 14 oktober op de N-VA-lijst.

News

Groene vingers zijn besmettelijk

Dit weekend organiseert de ­Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) in heel Vlaanderen ecotuindagen in een 250-tal verschillende tuinen. Ook in onze streek valt er op dat vlak een en ander te bezichtigen en bij te leren.

News

Vrachtwagen kan niet tijdig stoppen voor andere truck en schuift in gracht

Aan de Stocletlaan in Duffel is donderdagavond een vrachtwagen in de gracht terechtgekomen. Dat gebeurde nadat een andere truck stilstond op de rijbaan om af te draaien naar een bedrijfsterrein. De achterste vrachtwagen had dat te laat gezien en botste tegen de voorligger. In een manoeuvre om een aanrijding nog te proberen vermijden, belandde het gevaarte naast de rijbaan.

Traffic

Man pest buurvrouw door op muren te bonken

De rechter laat nagaan of een man (47) uit Duffel geestesgestoord is. Al twee jaar lang bonkt hij op zijn binnenmuren om zijn Marokkaanse buurvrouw te pesten. Voorlopig weet hij van geen ophouden.

News

Duffels koppel wil binnenspeeltuin voor kinderen met prikkelgevoeligheid

“Elk kind moet kunnen spelen”, dat is het motto van Nicky Peeters (25) en haar partner Marvin Schuddinck (26) uit Duffel. Zij willen in Mechelen of Edegem een prikkelarme binnenspeeltuin starten voor kinderen met prikkelgevoeligheid, zoals hoogsensitiviteit en ASS (autismespectrumstoornis).

News
Download