We want neighbourhood messages without advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man riskeert celstraf van achttien maanden voor verkrachting van vrouw in zijn woning

Een man uit Duffel hangt een celstraf van achttien maanden boven het hoofd voor de verkrachting van een vrouw in zijn woning.

News

“Ook minderbedeelden hebben recht op kerstfeest”

Personeelsleden van Huis Van Dijck in Duffel offeren op 9 december hun vrije zondag op voor een vervroegd kerstfeest voor een tweehonderdtal kansarmen. Daarvoor stelt de cateraar zijn feestzaal in de Mechelse binnenstad gratis ter beschikking. Het idee komt van de medewerkers zelf.

News

Spaarpot voor doodzieke Tiana (5) gestolen: “Ik ben er echt het hart van in, wie doet nu zoiets?”

Een vrouw heeft donderdag een spaarpot gestolen uit Stop & Look in de Antwerpsestraat in Lier. In de spaarpot zat geld voor de ouders van Tiana (5). Dokters stelden bij haar in april een kwaadaardige hersentumor vast.

News

In deze ziekenhuizen betaal je het meest voor een eenpersoonskamer

De factuur voor een eenpersoonskamer ging in een jaar tijd nog eens zes procent omhoog, schrijven de Socialistische Mutualiteiten in een nieuwe ziekenhuisbarometer. Antwerpen en Vlaams-Brabant domineren de top tien van duurste eenpersoonskamers.

News

Cultuurcentrum Cinema Plaza stelt eerste programmatie voor

Cultuurcentrum Cinema Plaza is vier maanden voor de opening nog een grote bouwwerf. Het programma voor de eerste drie maanden is al wel klaar, net als de programmabrochure en het logo. Bijna de helft van de programmatie bestaat uit films.

News

Kapper opent winkel met pruiken op afdeling oncologie van AZ Sint-Maarten

In het nieuwe Sint-Maartenziekenhuis in Mechelen kregen dinsdag de eerste afgestudeerden Kanker Beauty en Hair Professionals hun certificaat uitgereikt. Een van hen opende ondertussen binnen de muren van het ziekenhuis zelfs al een winkel met pruiken voor kankerpatiënten.

News

Coalitie maakt schepenambten bekend

N-VA en CD&V maakten op de verkiezingsavond al bekend dat ze een coalitie wilden vormen. Ondertussen verdeelden beide partijen ook de bevoegdheden van de burgemeester en de schepenen.

News

Leegstaand ziekenhuis Rooienberg decor voor spectaculaire evacuatieoefening

In het voormalige ziekenhuis Rooienberg in Duffel worden de hele dag evacuatieoefeningen gehouden voor brandweerkorpsen en 48 werknemers van vier zorgcentra in onze regio. Die worden georganiseerd door een multidisciplinair team waarin onder meer de federale dienst noodplanning, de gemeente Duffel en de hulpverleningszone Rivierenland opgenomen zijn.

Alert

Damesteams spelen als eerste op kunstgrasveld

Het nieuwe kunstgrasveld in het gemeentelijk sportcentrum Rooienberg in Duffel is volledig afgewerkt. De damesploegen van KFC Duffel en VV Duffel kregen gisterenavond de eer om de kunstgrasmat als eerste te testen.

News

Spoorweglaan even afgesloten uit voorzorg na botsing tegen gascabine

De Spoorweglaan in Duffel is maandagmiddag een klein uurtje afgesloten geweest voor het verkeer. Ter hoogte van de brandweerkazerne was een vrachtwagen tegen een gascabine gebotst. Er ontstond geen gaslek, maar brandweer en politie namen het zekere voor het onzekere.

Alert
Download