Nodig je buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bende viseert broodautomaten

De politie van de zone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in broodautomaten.

Politie en veiligheid

Duffelse burgemeester plaatst eerste gevelsteen van woonproject Netedijk

Burgemeester Marc Van der Linden (N-VA) heeft vandaag de officiële eerste gevelsteen gemetst van woonproject Netedijk.

Nieuws

Openbare verkoop fietsen

Het gemeentebestuur organiseert een openbare verkoop van fietsen op zaterdag 21 oktober. De fietsen werden gevonden in Duffel, maar ze werden daarna nooit opgehaald door de eigenaar.

Vrije tijd en hobby

PVDA wil mening van inwoners kennen

De plaatselijke afdeling van de PVDA is begonnen met een bevraging van 650 Duffelaars. Dat is ook het aantal stemmen dat je in Duffel nodig hebt voor een eerste gemeenteraadszitje.

Nieuws

Eerste Curieuzeneuzemosterdpot was een topper

De gemeente Duffel, Regionaal Landschap Rivierenland, Natuurpunt Oude Spoorweg en Bosgroep Antwerpen-Zuid organiseerden samen het landschapsfeest Curieuzeneuzemosterdpot.

Vrije tijd en hobby

Duffelse politie krijgt opmerkelijk bezoek over de vloer: “Baasje teruggevonden”

De Politiezone Bodukap (Bonheiden-Duffel-Katelijne-Putte) was dinsdagmiddag op zoek naar de eigenaar van een chihuahua. Via sociale media trachtten ze het baasje van het huisdier terug te vinden. Met succes, want baasje en hond zijn ondertussen herenigd.

Politie en veiligheid

Auto brandt compleet uit

Aan de Mechelsebaan in Duffel is maandagnamiddag een auto volledig uitgebrand. Niemand raakte gewond maar de brand veroorzaakte wel heel wat verkeersproblemen in de buurt.

Nieuws

CD&V en Groen stellen hun lijsttrekkers voor

CD&V heeft raadslid Lili Stevens (56) aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Groen trekt met schepen Staf Aerts (36) als kopman naar de kiezer.

Nieuws

Lili Stevens voert CD&V-lijst aan

CD&V Duffel heeft een nieuwe lijsttrekker. Gemeenteraadslid Guido De Vos (79) geeft de fakkel door aan provincie- en gemeenteraadslid Lili Stevens (56).

Nieuws
Download