Secondje, even iets halen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

140 reizigers moeten overstappen naar andere trein

De treinverbinding tussen Brussel en Antwerpen was donderdagmiddag een tijdlang onderbroken door een persoonsongeval in Duffel. Hierdoor reden er geen treinen meer tussen de stations van Kontich en Mechelen. Rond 13 uur kon het treinverkeer hernemen.

Nieuws

Daar gaat Den Daak

Den Daak is niet meer. Gisteren heeft de aannemer de sloophamer gezet tegen het jeugdhuis aan de Handelsstraat. In het najaar van 2018 moeten het jeugdhuis en de aanpalende Cinema Plaza helemaal vernieuwd zijn. Muzikant Jan De Smet broedt al op plannen voor de heropening.

Vrije tijd en hobby

Kleuters De Beunt schitteren in musical

Het jaarlijkse schoolfeest van kleuterschool De Beunt was dit jaar zeer bijzonder. Alle kleuters speelden namelijk mee in de musical ‘Wie is er bang voor de boze heks?’. De kleuters schitterden in zelfontworpen kledij, met dank aan alle ouders, grootouders en vrienden. Als apotheose zongen familieleden van de kleuters een zelfgeschreven lied op de beats van Dirty Dancing.

Nieuws

Cheque voor vzw Haarwensen

Tijdens haar jaarlijkse ‘Laat ontbijt’ heeft N-VA een cheque van vijfhonderd euro overhandigd aan de vzw Haarwensen. David Schroeven, Duffelse kapper en medebestuurder van Haarwensen België, nam de cheque in ontvangst.

Nieuws

Duffelse dj brengt met Canadese zangeres eerste single uit

Tot midden vorig jaar was Laurens Van Herck een eerder onbekende dj uit Duffel. Maar dan won hij als 5napback de MNM-wedstrijd Start to dj. Sindsdien stromen de boekingen binnen. Als kers op de taart nam hij een eerste single op.

Nieuws

Twee koren delen podium én dirigent tijdens Promsconcerten

Eén dirigent, één podium, twee koren. Dat zijn de ingrediënten voor Proms 2017, twee concerten waarvoor vrouwenkoor Sanseveria en het Philharmonisch Koor Antwerpen dit weekend in Duffel en Brasschaat de handen in elkaar slaan. “Een luchtig programma dat mooi aansluit bij de zomer”, klinkt het.

Nieuws

401 elektrische fietsen en bakfietsen via groepsaankoop

De groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen in Duffel, Mechelen, Lier en Willebroek is afgesloten. Er werden 360 e-bikes en 41 elektrische bakfietsen besteld.

Nieuws

Speler KV Mechelen signeert in zijn oude school

GO!-basisschool Kiliaan organiseerde vrijdag een sportdag. De school zorgde voor een extra verrassing. Niemand minder dan Jordi Vanlerberge, oud-leerling én speler van KV Mechelen, kwam signeren.

Nieuws
Download