Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie klist excessieve snelheidsduivels in zone 70

Bij wodca- en snelheidscontroles van de politiezone Bodukap werden in Bonheiden en Duffel twee snelheidsduivels geklist die respectievelijk 149km/u en 127km/u reden in een zone 70. De overtreders mochten hun rijbewijzen meteen voor 15 dagen inleveren. De bestuurder in Duffel had ook een glaasje teveel op.

Wegen en verkeer

Broer (11) en zus (13) vermist: Child Focus verspreidt opsporingsbericht

Twee kinderen uit Duffel, Liam (11) en Elise (13) Merckx, worden door Child Focus als vermist opgegeven. De broer en zus verdwenen gisteren, op vrijdag 18 augustus.

Nieuws

Child Focus zoekt Liam (11) en Elise (13) Merckx

Twee kinderen uit Duffel, Liam (11) en Elise (13) Merckx, worden door Child Focus als vermist opgegeven. Ze verdwenen gisteren, op vrijdag 18 augustus, met de fiets.

Nieuws

Dief steelt geld bij jeugdhuis Lanteirn

Er is ingebroken bij jeugdhuis Lanteirn in Duffel. De dader ging met het geld uit de kassa aan de haal, maar ook met een spaarpotje waarin geld zat dat bestemd was voor een meisje ... dat onlangs bestolen werd.

Nieuws

Jj 5napback opent Costa Duffla

Van vrijdag 18 tot zondag 27 augustus zal Costa Duffla op het G. Van der Lindenplein weer zorgen voor plezier, vertier, een hapje en drankje. Naast een gezellig strand, bar en springkastelen voor de kindjes is er een gevarieerd programma.

Nieuws

“Hier lanceer ik mijn carrière”

Aalst liet zich in het Pierre Cornelisstadion niet verrassen door gewezen reeksgenoot Torhout en mag nog steeds dromen van een grote bekeraffiche. Duffelnaar Jan Mertens (22) debuteerde overtuigend als linksachter met enkele goede infiltraties.

Nieuws

Twee jaar cel voor dief zonder geld

Nederlander Jan H. (46) is veroordeeld tot twee jaar effectief voor een inbraak in een woning in de Verbindingsstraat in Duffel. Kort na de feiten kon hij worden opgepakt. H. zei dat hij de feiten pleegde omdat hij geen geld had om eten te kopen. Rechter Suzy Vanhoonacker verwees in haar vonnis naar de lange lijst van inbraken waarvoor H. in zijn thuisland en ons land al was veroordeeld.

Politie en veiligheid

Theater Water begint met filmavond

Theater Water Duffel trakteert deze zomer op film, muziek en pure gezelligheid. De organisatie zet dit jaar volop in om de charme van kasteelruïne Ter Elst en de programmatie tot hun recht te laten komen.

Nieuws

Koppel uit Duffel dat nichtje prostitueerde om gokschulden af te betalen krijgt vijf jaar cel

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Hans S. (42) en zijn Hongaarse partner Lilla J. (23) uit Duffel veroordeeld tot vijf jaar cel en 18.000 euro boete, omdat ze drie jonge vrouwen uit Hongarije naar België hadden gehaald om hen uit te buiten in de prostitutie. Hans S. wilde met hun inkomsten zijn gokschulden terugbetalen.

Nieuws

Jarenlange celstraffen voor duo uit Duffel voor mensenhandel en verkrachting

De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft zware celstraffen uitgesproken in een dossier van mensenhandel en verkrachting. Hans S. (42) en zijn vriendin Lilla J. (23) uit Duffel werden veroordeeld tot 5 jaar cel en elk een geldboete van 18.000 euro. Jaak N. uit Sint-Katelijne-Waver kreeg 30 maanden, waarvan de helft met uitstel en een geldboete van 6.000 euro. Een vierde persoon die terecht stond, Walter V.I. uit Mechelen, werd over de hele lijn vrijgesproken.

Nieuws
Download