Family members can register at the same address
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Fietstelpaal op brug aan gemeentehuis moet sensibiliseren en motiveren

De gemeente Duffel plaatste eerder deze week een permanente fietstelpaal op de Netebrug aan het gemeentehuis. Dat is, na Antwerpen en Mechelen, nog maar de derde dergelijke paal in onze provincie.

News

Kinderopvang komt in het Guinness wereldrecordboek... met tikkertje

Aan de Spoorweglaan in Duffel verzamelden gisterenmiddag 1.448 Duffelse kinderen om het wereldrecord ‘tikkertje’ te ­breken. Het idee kwam van het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang (IBO), dat dit jaar zijn veertigste verjaardag viert.

News

Leerlingen breken wereldrecord tikkertje

Aan de Spoorweglaan in Duffel verzamelden gisterenmiddag 1.448 Duffelse kinderen om het wereldrecord ‘tikkertje’ te ­breken. Het idee kwam van het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang (IBO), dat dit jaar zijn veertigste verjaardag viert.

News

Vlaams Belang komt eerst niet, maar nu toch wel weer op

Begin juli maakte Vlaams Belang bekend dat het niet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Duffel zou deelnemen. Het regiobestuur laat nu weten toch een kandidatenlijst te zullen indienen. Karin Meeus is lijsttrekker.

News

Minister geeft dodehoekles aan kinderen

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) trapte maandag de campagne ‘Veilig op weg’ van Transport & Logistiek Vlaanderen (TLV) op gang. Aan het derde leerjaar van basisschool ‘t Kofschip gaf hij les over de dode hoek.

News

“Smaller voetpad naast park zou heel wat aanrijdingen voorkomen”

Inwoner Willy Goossens heeft de gemeente Duffel al enkele malen gevraagd om het voetpad in de Hondiuslaan bij het Muggenbergpark te versmallen. Het schepencollege gaat er niet op in. “Het zou nochtans heel wat schade aan auto’s voorkomen.”

News

Minister Ben Weyts (N-VA) geeft dodehoekles aan schoolkinderen

De leerlingen van het derde leerjaar van basisschool ‘t Kofschip in Duffel kregen maandagochtend uitleg van minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) over de dodehoek. Het bezoek van Weyts kaderde in de campagne ‘Veilig op weg van Transport en Logistiek Vlaanderen’.

Traffic

“Het was zuur, maar juist”

Joost Delmeire eiste aan het slot van de derby tegen Berlaar-Heikant een hoofdrol op. Eerst lukte de Duffelse flankspeler de 1-0, vijf minuten later lag hij aan de basis van een strafschop, die de gelijkmaker opleverde. “Het was zuur, maar juist”, klonk het gelaten.

News

Lars Van den Brande blij met clean sheet en punt: “De nul houden is onze basis”

FC Duffel stapte het nieuwe seizoen in met een doelpuntenloos gelijkspel voor eigen volk tegen Hoogstraten. Geen hoerastemming achteraf aan de Rooienberg dus, maar al evenmin overheerste ontgoocheling.

News

Reynaers Group genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Ardo (voedingsgroep uit Ardooie), Decospan (fineerhoutfabrikant uit Menen) en Reynaers Group (aluminiumproducent uit Duffel) zijn de finalisten van Onderneming van het Jaar 2018. Dat maakte EY, dat deze wedstrijd samen met De Tijd en BNP Paribas Fortis organiseert, maandag bekend.

News
Download