Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Alweer een aanslag, alweer een havenarbeider. Maar handgranaten, daar schrikt zelfs de politie van

Antwerpen raakt meer en meer in de ban van crimineel drugsgeweld. Gisterennacht wierpen onbekenden twee handgranaten naar een huis in de Van Heystveltstraat in Deurne. De loeiharde knallen zorgden voor enorme schade aan 15 auto’s en 7 gevels. In het geviseerde huis woont een havenarbeider. “Maar met drugstrafiek heb ik niks te maken. Niks”, zweert de man.

Politie en veiligheid
Nieuws

Zo groot is de schade na dubbele explosie door handgranaten in Deurne

Stilaan wordt duidelijk hoe groot de schade is die twee explosies vannacht aanrichtten in Deurne. Het parket bevestigde intussen dat niet spijkerbommen, maar wel handgranaten van Oost-Europese makelij de ravage aanrichtten.

Nieuws

Aanslag met spijkerbommen in Deurne: veel schade aan huizen en 15 auto’s

De Van Heystvelstraat in Deurne, een zijstraat van de Lakborslei is afgelopen nacht opgeschrikt door twee luide knallen. De explosies werden vermoedelijk veroorzaakt door een soort spijkerbommen die heel wat materiële schade veroorzaakten.

Nieuws

Moeizaam verkeer door vrachtwagen die container verliest en natte wegdek

In de omgeving van het Sportpaleis ondervond het verkeer donderdagnamiddag hinder omdat een vrachtwagen een container was verloren op de oprit naar de ring richting Gent in Deurne. De baan is intussen weer vrij, maar door het regenweer loopt het verkeer rond Antwerpen wel moeizaam.

Wegen en verkeer
Nieuws

Nieuw jeugdhuis Fleks zoekt middelen via crowdfunding

In april 2017 ging jeugdhuis Fleks van start. Fleks is een jeugdwerking in Deurne die jongeren wil helpen starten met ondernemen. Nu zoekt Fleks nog extra middelen via een crowdfunding. Ermin Crljenkovic van Fleks legt uit welke obstakels er zijn.

Nieuws

Jongeren in debat over Thomas Sankara

Op 3 maart 2018 organiseerde Kilalo een debat over Thomas Isidore Noël Sankara. Deze Afrikaanse held uit Burkina Faso is eeninspiratiebron voor vele Afrikanen. Zijn daden worden uitbundig besproken om een positieve identiteitsvorming van Afro-Europesejongeren te bevorderen.

Nieuws

Man breekt bingokast open waar hij hele dag op had gespeeld

Een man van 32 is dinsdag gearresteerd nadat hij met een schroevendraaier de bingokast had opengebroken waar hij al de hele dag op had gespeeld. Dat deed hij terwijl het café gewoon open was.

Nieuws

Inbrekers richten ravage aan in bibliotheek

Inbrekers hebben afgelopen weekend een ware ravage aangericht in bibliotheek Couwelaar in Deurne. De kluis werd opgeblazen en er werden enkele duizenden euro's buitgemaakt. De bib blijft tot en met 12 maart gesloten voor herstellingen. De schade aan het gebouw in aanzienlijk.

Politie en veiligheid
Nieuws

Inbrekers blazen kluis van bibliotheek Couwelaar op

Inbrekers hebben afgelopen weekend lelijk huisgehouden in bibliotheek Couwelaar in Deurne. De kluis werd opgeblazen en er zou tussen de 2000 en 5000 euro ontvreemd zijn. Er zijn ook enkele laptops gestolen. De bib blijft tot en met 12 maart gesloten voor herstellingen. De schade aan het gebouw in aanzienlijk.

Politie en veiligheid
Nieuws

Reuzengrote tent houdt beton droog en warm

Er ligt een dak op de nieuwe ‘Brug van den Azijn’ over het Albertkanaal. Een tijdelijk dak weliswaar, om het beton droog en op temperatuur te houden tot de volgende laag aangebracht kan worden.

Nieuws
Download