Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Antwerpse politie beëindigt illegaal pokertornooi in Deurne

De Antwerpse politie heeft samen met de kansspelcommissie een illegaal pokertornooi beëindigd in Deurne. Bij de inval werden negen personen aangetroffen en werd er onder meer 3.000 euro speelgeld in beslag genomen.

Politie en veiligheid

Pseudovogelpest bij een duivenhouder in Deurne

Het federaal Voedselagentschap (FAVV) bevestigt dat een uitbraak van paramyxo of pseudovogelpest werd vastgesteld bij een duivenhouder in Deurne. Dat is een voor vogels zeer besmettelijke ziekte die echter ongevaarlijk is voor de mens.

Vrije tijd en hobby

Baasje van agressieve bulldogs terroriseert Antwerpse hondenwei

De buurtbewoners van de hondenwei aan de Ten Eekhovelei in Deurne zijn een petitie gestart tegen een man met agressieve honden. Ze zijn het beu dat hij met zijn vier Amerikaanse bulldogs de hondenwei impalmd. Twee weken geleden werd een husky nog door een van de honden aangevallen

Nieuws

“Te grote” Airbus A320 landt uitzonderlijk op Antwerp Airport

De luchthaven van Deurne (Antwerp Airport) heeft zaterdagavond een opvallend toestel op het tarmac gehad. Een Airbus A320 landde er om Griekse voetballers naar Athene te vliegen. Normaal gezien is de Antwerpse luchthaven te klein voor commerciële vluchten met dat vliegtuigtype, maar omdat het een chartervlucht betrof met een beperkt aantal passagiers, ging het wel.

Nieuws

Wijk zonder drinkwater

De bewoners van de Langbaanvelden en Waasdonk in Deurne zaten drie dagen zonder drinkbaar water. Bij de afbraak van basisschool Het Vliegertje raakte de waterleiding beschadigd.

Nieuws

Makro-kaart doorgeven is definitief verleden tijd

De tijd dat u Makro enkel als zelfstandige, of met wat geluk via een kaart van een kennis kon bezoeken is voorbij. Makro is vanaf nu een gespecialiseerde winkel voor iedereen. Het filiaal in Deurne is de voorlaatste Makro in België die opent volgens het nieuwe concept.

Nieuws

Reiziger speelt trouwring kwijt in Antwerp Airport: “Graag delen”

Op Antwerp Airport werd dinsdagochtend een trouwring gevonden met het opschrift ‘Voor altijd één’. Michaela Bruyninckx, een werkneemster van bagageafhandelaar Aviapartner, deelde een foto op Facebook waarin ze oproept om haar bericht te delen.

Nieuws

Gezocht: koper voor Heilige Bernadettekerk

De Heilige Bernadettekerk, op het Wim Saerensplein in Deurne, staat te koop. De Kerkfabriek verkoopt ook de aanpalende gronden, goed voor in totaal 2.262 vierkante meter.

Nieuws

Minderjarigen plegen inbraken in scholen

Het openbaar ministerie heeft 37 maanden celstraf geëist tegen de 18-jarige Sabri E.A. uit Mortsel, voor een reeks inbraken in scholen in Deurne, Boechout en Hove. De jonge man was lid van de ‘Bende van Mortsel.’

Nieuws

Bewoners Clara Snellingsstraat: “Dit is geen gratis park & ride”

Bewoners van de Clara Snellingsstraat zijn de aanhoudende parkeerdruk beu. Ze doen een oproep via papiertjes aan de tramhalte: ‘Gelieve niet in deze wijk te parkeren als u hier niet woont.’

Wegen en verkeer
Download