Beter een goede buur dan een verre vriend
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Meer bewaking tijdens optredens

Vlaams Belang pleit voor een neutrale zone voor de inkom van het Openluchttheater in het Rivierenhof in Deurne, waar over de hele zomerperiode tienduizenden bezoekers verwacht worden.

Nieuws

Merksem en Deurne lijnrecht tegenover elkaar

De provincie en het district Merksem willen zware, watergebonden industrie achter het Sportpaleis. Dat is tegen de zin van het district Deurne, dat er liever een groene, recreatieve cluster ziet.“Ze moeten zich niet bemoeien, dit is ons grondgebied”, zegt Merksems districtsvoorzitter Luc Bungeneers (N-VA).

Nieuws

VIDEO. 1.500 Antwerpsupporters zien hun club vlotjes winnen in Brasschaat

Op het veld van tweede provincialer Brasschaat zagen de Antwerpsupporters hun ploeg voor een eerste keer aan het werk onder leiding van Laszlo Bölöni. Een echte hindernis was Brasschaat niet, maar voor de Roemeense hoofdcoach was het vooral een kans om zijn kern wat beter te leren kennen.

Nieuws

Brabo AC organiseert zaterdag voor het eerst in 17 officiële atletiekwedstrijd in Deurne

Atletiekliefhebbers komen dit weekend zeker aan hun trekken op de piste Ruggeveld in Deurne. Want voor het eerst in 17 jaar organiseert atletiekclub Brabo AC er een officiële pistemeeting. Die kreeg de naam Open Meeting Albert Roelants, als eerbetoon aan het oudste lid van de club.

Nieuws

Boterlaerhof verkocht voor 620.000 euro

Het kasteel Boterlaerhof in Deurne is definitief verkocht voor 620.000 euro. De kopers willen anoniem blijven, maar de nieuwe invulling zal zich binnen het jeugdwerk bevinden.

Nieuws

Waterlek in Bisschoppenhoflaan gedicht: nog geen drinkbaar water

Op de Bisschoppenhoflaan in Deurne was maandagavond een gigantische waterleidingbreuk ontstaan. De hele rijbaan in de richting van Antwerpen stond onder water over een lengte van ruim 300 meter en heel wat woningen langs de baan moeten water slikken. De waterleiding was afgesloten, waardoor 300 tot 400 bewoners het zonder drinkwater moeten stellen. Het lek is dinsdag sinds ongeveer 17 uur gedicht.

Wegen en verkeer

Twee mannen in Mol aangehouden bij oprollen ‘bende van Linkeroever’

Drie mannen zitten sinds donderdag in de cel. Ze worden ervan verdacht hasj geleverd te hebben aan de ‘bende van Linkeroever’. Die groep werd al in november opgerold.

Nieuws

Drie auto’s uitgebrand in Deurne en Wilrijk: politie houdt rekening met kwaad opzet

Afgelopen nacht zijn op de Schotensesteenweg in Deurne en aan de Hoge Aardstraat in Wilrijk drie auto’s volledig uitgebrand. In Deurne, waar in één keer twee auto’s in de vlammen op gingen, was er grote ophef in de buurt. Want ook gevels raakten beschadigd door het hevige vuur. De politie houdt in beide gevallen rekening met brandstichting.

Politie en veiligheid

Bisschoppenhoflaan herschapen tot zwembad na leidingbreuk, honderden bewoners zonder drinkwater

Op de Bisschoppenhoflaan in Deurne is maandagavond een gigantische waterleidingbreuk ontstaan. De hele rijbaan in de richting van Antwerpen stond onder water over een lengte van ruim 300 meter en heel wat woningen langs de baan moeten water slikken. De waterleiding is afgesloten, waardoor 300 à 400 bewoners het maandagavond zonder drinkwater moeten stellen.

Wegen en verkeer

Politie valt binnen in twee woningen: 8 kilo hasj en drie arrestaties

Speurders van Lokale Politie Antwerpen hebben op donderdag 8 juni twee simultane huiszoekingen uitgevoerd in Deurne en Mol. Daarbij werden drie personen gearresteerd. Er werd ook een aanzienlijke hoeveelheid hasj in beslag genomen.

Politie en veiligheid
Download