Geen reclame in je feed, dat zal altijd zo blijven!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bestuurder botst met BMW tegen garagepoort en vlucht weg

In de Palinckstraat in Deurne is een bestuurder zondagnacht eerst tegen een geparkeerd voertuig en nadien tegen een garagepoort gebotst.

Wegen en verkeer
Nieuws

“Verhuis verenigingen is doodsvonnis”

De Deurnese SP.A-afdeling steunt de verenigingen in het oude pand van Brouwerij De Ridder die mogelijk moeten verhuizen. AG Vespa wil de brouwerij verkopen.

Nieuws

Opnieuw 18 jaar cel voor zestiger die echtgenoot met badjasriem wurgde

Het Antwerpse hof van beroep heeft Jean L. (68) veroordeeld tot 18 jaar cel voor de moord op zijn echtgenoot Emiel Oldijck (65). Hij had het slachtoffer gewurgd met een badjasriem in hun appartement aan de Maria de Heeltstraat in Deurne, omdat hij zijn alcoholmisbruik niet meer aankon. Het openbaar ministerie had 21 jaar cel gevorderd, maar het hof bevestigde de celstraf die hij in eerste aanleg had gekregen.

Nieuws

Cultuurprijs blaast twintig kaarsjes uit

Het district Deurne reikt binnenkort naar jaarlijkse gewoonte de Cultuurprijs uit. Het belooft een bijzonder feestelijke editie te worden, want de Cultuurprijs blaast twintig kaarsjes uit.

Nieuws

Vandalen bekladden speeltuin

Het speelpleintje aan de Van Duyststraat werd zondag bijna volledig beklad met witte verf. De vandalen werden gezien, en ook de lokale politie is op de hoogte.

Politie en veiligheid
Nieuws

Rochus Deurne gaat voor “maatschappelijk project”

Voetbalclub Rochus Deurne wil opnieuw een jeugdwerking opstarten en wil daarbij een voorbeeld nemen aan de werking van City Pirates in Merksem. “We willen naast het sportieve luik ook een maatschappelijke rol opnemen”, zegt ondervoorzitter Steven Loyaert.

Nieuws

Zusters verkopen klooster Deurne

De Zusters van het Heilig Hart van Deurne verkopen hun site tussen de Ergo de Waellaan en de Herentalsebaan. Het gaat om een klooster en rusthuis. De nonnen trekken naar Rumst.

Nieuws

Voetganger (18) uit Deurne zwaargewond na aanrijding in Wilrijk

Op het kruispunt van de Jules Moretuslei en de Vaderlandstraat in Wilrijk is een jongeman dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding.

Wegen en verkeer
Nieuws

TUI breidt aantal bestemmingen vanuit Deurne fors uit

TUI Fly breidt het komende zomerseizoen het aantal bestemmingen fors uit. Daarom werft de luchtvaartmaatschappij tweehonderd nieuwe medewerkers aan. Ook de vloot wordt vergroot.

Nieuws

“Ik kan Zondal niet achter mij laten”

De borstels liggen al in een container, en eind deze maand wordt skipiste Zondal op de Ruggeveldlaan in Deurne afgebroken. “De dag dat ze het hier afbreken, wil ik erbij zijn. En ik weet nu al dat het met veel verdriet gepaard zal gaan”, zegt uitbater Jef De Clerck.

Nieuws
Download