60% van je buren komt wekelijks een kijkje nemen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

TUI fly lanceert nieuwe vliegroute vanop Antwerp Airport

Luchtvaartmaatschappij TUI fly lanceert donderdag twaalf nieuwe routes vanuit ons land. Eén daarvan vertrekt vanop Antwerp Airport in Deurne, de elf andere vluchten zijn verspreid over het land.

Nieuws

Inbrekers vluchten weg nadat alarm afgaat

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er door een drietal verdachten ingebroken in een winkel aan de Herentalsebaan in Deurne.

Politie en veiligheid

VIDEO. Bewoners Kerkeveld in Deurne zijn sluikstort meer dan beu

Een koppel uit Deurne klaagt over een vervelend sluik-stort, op een plaats waar buurtbewoners hun vuilniszakken kunnen buiten zetten. Maar veel andere mensen komen daar veel ander vuilnis bijzetten. Elke week opnieuw is het een groot stort. En dat zijn de buurtbewoners beu.

Nieuws

Kunstwerk gebroken, maar nog niet gelijmd

Het kunstwerk Hart van Deurne, op het kruispunt van de Frank Craeybeckxlaan en de Turnhoutsebaan, is tijdelijk verwijderd voor herstelling. Het is helemaal verbleekt door de zon en er zit een barst in.

Nieuws

Ongeval op Belcrownlaan in Deurne: slachtoffer buiten levensgevaar

Een 30-jarige man uit Merksem is zaterdagochtend frontaal ingereden op een geparkeerde vrachtwagen aan de Belcrownlaan in Deurne. Hij is ondertussen buiten levensgevaar.

Nieuws

Dertiger kritiek na crash tegen geparkeerde vrachtwagen in Deurne

In het Antwerpse district Deurne is zaterdagochtend een 30-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij op de Belcrownlaan met zijn wagen tegen een geparkeerde vrachtwagen reed. Dat zegt de Antwerpse lokale politie.

Politie en veiligheid

Stroom tijdlang uitgevallen in straten rond Rivierenhof

In heel wat straten in Deurne is de stroom donderdagochtend uitgevallen. Volgens distributienetbeheerder Eandis lag de oorzaak bij een kortsluiting op een middenspanningskabel. Door verschakelingen had iedereen na twee uur opnieuw elektriciteit. In totaal zouden ruim 1.500 mensen getroffen zijn geweest door de panne.

Nieuws

Al 500 handtekeningen uit protest tegen fietsostrade

Meer dan vijfhonderd buurtbewoners van de Wouter Haecklaan in Deurne verzetten zich met een petitie tegen de komst van een fietspad. “Een fietso­stra­de in een woonwijk, dat geeft problemen”, zegt buurtbewoner Marc Buijle.

Nieuws

Dan toch geen 50 km per uur op Bisschoppenhoflaan

De vraag van het district Deurne om de snelheid op de Bisschoppenhoflaan te verlagen naar 50 kilometer per uur, stuit op een njet bij het Antwerpse stadsbestuur en het Vlaams Gewest. Er komen voorlopig ook geen extra verkeerslichten aan de oversteekplaatsen.

Nieuws

Kilo’s coke gevonden bij huiszoekingen

Een bende die vermoedelijk drugs leverde van het Waasland tot in Turnhout is gisteren opgerold. De speurders troffen kilo’s coke, hopen geld en een vuurwapen aan.

Politie en veiligheid
Download