Even de buurt checken?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Schilder Bosuilstadion werft personeel aan om Gandhiwijk likje verf te geven

Brian Meeuwissen (35), de zaakvoerder van de Antwerpse ­Schilderscentrale uit Wuustwezel, heeft het contract binnengehaald om de 187 nieuwe woningen in de Mahatma Gandhiwijk in Mechelen te schilderen. Hij zoekt nu nog schilders.

Nieuws

Automobilist kiest wel heel ongelukkige plaats uit om te parkeren

Een vergetelheid? Een onoplettend moment? Wie zal het zeggen. Maar wegenwerkers aan de Herentalsebaan in Deurne krabden toch even in hun haar toen ze vanmorgen merkten dat er ondanks alle aanwijzingen toch een auto geparkeerd stond op de straat die ze aan het renoveren zijn. Wachten was geen optie, dus werd netjes rond de wagen verder gewerkt. Het kleine voorval kon op heel wat hilariteit in de buurt rekenen, maar na verloop van tijd werd de wagen toch weggetakeld.

Wegen en verkeer

Koen (61) reist met vrouw Sabine (59) met riksja naar Santiago de Compostela: “We geven onze dromen niet op”

Spreken kan Sabine Haenen niet meer sinds er in 2003 een bloedvat scheurde aan haar hersenstam. Ook wandelen en fietsen zijn moeilijk. Maar dankzij een riksja kunnen Sabine (59) en haar man Koen (61) uit Deurne toch avontuurlijke reizen maken, zoals een tocht naar Santiago de Compostela.

Vrije tijd en hobby

Parket gaat uit van moord bij verdacht overlijden van 59-jarige man

In de Confortalei in het Antwerpse district Deurne is woensdagmiddag het levenloze lichaam van een 59-jarige man aangetroffen in zijn appartement. Het parket gaat uit van moord.

Nieuws

VIDEO. Buurt Confortalei in shock door gewelddadig overlijden

In de Confortalei in Deurne is het levenloze lichaam van een man van 59 aangetroffen in zijn appartement. Er zijn aanwijzingen dat de man met geweld om het leven kwam. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd. En ook het gerechtelijk lab kwam ter plaatse om sporen-onderzoek te doen.

Melding

Politie onderzoekt moord in Deurne

In de Confortalei in Deurne is woensdagmiddag het levenloze lichaam van een 59-jarige man aangetroffen in zijn appartement. Er zijn aanwijzingen dat de man met geweld om het leven kwam.

Melding

VIDEO. Nieuw begeleidingscentrum voor jongeren met moeilijke thuissituatie

Het begeleidingscentrum voor jongeren Wingerd-bloei verhuist naar een gloednieuw gebouw aan de Herentalsebaan in Deurne. Het pand in de Verlindenstraat in Borgerhout is bouwvallig en dus niet meer geschikt voor de 15 jongeren die er wonen. Ze hebben allemaal een moeilijke thuis-situatie. De verhuis moet voor hen een nieuwe start betekenen.

Nieuws

VIDEO. buurtbewoners Deurne mogen kijkje nemen op Oosterweelwerf

Dit weekend kunnen buurtbewoners van Deurne een kijkje nemen op de Oosterweelwerf. Die werken zijn al 2 jaar bezig ter voorbereiding van de Oosterweelverbinding. Omwonenden kunnen mu met eigen ogen vaststellen waarom ze zoveel stof en vrachtverkeer te slikken kregen. Er wordt volop aan een nieuw pompstation op het Groot Schijn gewerkt en ook een leidingkoker onder het Albertkanaal is al vergevorderd.

Wegen en verkeer

PVDA trekt in Deurne met jonge, diverse en vrouwelijke ploeg naar de kiezer

PVDA trekt in het district Deurne met een jonge, vrouwelijke en diverse ploeg naar de kiezer op 14 oktober. “Met deze kandidaten wil de PVDA gaan voor een district op mensenmaat, waar de noden van de bewoners centraal staan, en niet die van de betonlobby of andere megalomane projectontwikkelaars”, stelt de lokale afdeling in een persbericht.

Nieuws
Download