Euhm, what did I want to say again...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

ANALYSE. N-VA opnieuw grootste partij in Dessel, Kris Van Dijck blijft burgemeester

In Dessel is de strijd gestreden en verloren door de oppositie. N-VA met Kris Van Dijck behaalt opnieuw de absolute meerderheid met 11 zetels van de 21 zetels. D&W met Dirk Melis doet het wel goed met maar liefst 7 zetels en CD&V zakt helemaal weg tot maar 3 zetels. Ze verliezen er maar liefst 2 ten opzichte van 2012.

News

Jongste Desselse kandidaat is pas 18: “Ik weet zeker dat ik al 4 stemmen ga hebben"

De 18-jarige Stien Van Gompel uit Dessel komt dit jaar op voor de partij D&W. “Mijn vader zat ook in de politiek, voor mij was dit een logische keuze”, zegt Stien. “Ik hoop toch meer dan 60 stemmen te krijgen.”

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Dessel

In Dessel is het uitkijken wat N-VA zal doen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Ze hebben al twee keer op rij een absolute meerderheid. Oppositiepartijen CD&V en D&W willen deze breken.

News

Vluchtmisdrijf krijgt staartje

De aanrijding met vluchtmisdrijf van dinsdag in Mol krijgt nog een staartje. De dader, die later op de dag werd gevat in Retie, had eerder een tv en muziekinstallatie gestolen. 

News

Vluchtmisdrijf krijgt staartje: dader had eerder tv en muziekinstallatie gestolen bij kennis

De aanrijding met vluchtmisdrijf van dinsdag in Mol krijgt nog een staartje. De dader, die later op de dag werd gevat in Retie, had eerder een tv en muziekinstallatie gestolen.

News

Directie en vakbonden Belgoprocess bereiken akkoord, geplande actie afgeblazen

Bij Belgoprocess, de verwerker van nuclear materiaal in Dessel, hebben directie en vakbonden een akkoord bereikt over het loonsysteem. De acties die donderdag gepland waren, gaan niet door.

News

Personeel Belgoprocess in clinch met directie over loonbeleid

Bij het nucleair afvalverwerkingsbedrijf Belgoprocess in Dessel heeft het personeel maandag 24 uur gestaakt. De werknemers pikken het niet dat de directie de huidige cao rond verloning en arbeidsvoorwaarden heeft opgeschort.

News

Blauwalgenconcentratie in Antwerpse kanalen niet langer gevaarlijk

Waarnemend Antwerps gouverneur Bram Abrams heeft het captatieverbod en het verbod op zachte recreatie op (delen van) de kanalen Dessel-Kwaadmechelen, Dessel-Turnhout-Schoten, Bocholt-Herentals en de aftakking naar Beverlo opgeheven. De aanwezigheid van blauwalgen is in die mate afgenomen dat er geen gevaarlijke concentraties van toxische stoffen meer in het water zitten.

News

Van Echelpoel nodigt dorpsgenoten uit om te 'daanse en chaanse’ op allereerste thuisconcert

Zin om te daanse en chaanse meej Van Echelpoel? Het kan vrijdag in JC Spin in Dessel. Daar treedt het Kempens hitfenomeen voor de allereerste keer in eigen dorp op. Ziet em duun!

News

“Punt gepakt door vechtlust”

Witgoor pakte een punt op bezoek bij De Kempen en daar kon iedereen vrede mee nemen. “We hebben ons duidelijk herpakt na die bekernederlaag”, zegt trainer Johnny Van Broekhoven. “Vanaf het begin van de wedstrijd hebben we een goed blok gezet. In het openingskwartier moesten we het initiatief nog aan De Kempen laten, maar vanaf dan speelden we goed mee. We konden kansen afdwingen en speelden bij momenten goed voetbal. Na de rust toonden we veel vechtlust en op die manier pakten we een verdiend punt. De volgende wedstrijden moeten we met dezelfde ingesteldheid aanvatten.”

News
Download