Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Weduwnaar is trots op kinderen nadat hij vrouw verloor door CO-vergiftiging; “Mayke had een gouden hart. Ze wilde iedereen helpen”

Diep verdriet en fierheid over zijn beide kinderen. Met die gevoelens worstelt Leo Van Loon (48) uit Ravels nadat zijn vrouw Mayke Van Oerle (48) afgelopen weekend stierf door een CO-vergiftiging. “Mijn zoon heeft alles gedaan om haar te redden.”

Nieuws

26 nieuwe namen voor Graspop

Een nieuw jaar, een nieuwe lijst namen voor het Dessels metalfestival Graspop Metal Meeting 2018. De 23e editie wordt weer een fantastisch jaar. Met de toevoeging van deze 26 bands is de affiche nu zo goed als volledig.

Nieuws

Jeugdboekenweek in Dessel

Om de Jeugdboekenmaand extra feestelijk af te trappen, organiseert de bib van de gemeente Dessel de voorstelling “Natasja op de vlucht” op zaterdag 3 maart.

Nieuws

Sport mee én loop de Foorloop

De gemeente Dessel organiseert samen met Igo4fit een uniek project waar iedere inwoner van Dessel aan kan deelnemen: loop samen met ons 10 km. De uiteindelijke doelstelling is de Desselse Foorloop op maandag 21 mei uit te lopen.

Nieuws

Grote namen dringen voor een plekje op affiche “Echt blij dat Bart voor Dessel Swingt koos”

Dessel Swingt heeft de grootste en duurste naam in zijn zeventienjarige bestaan kunnen vastleggen: Bart Peeters. “Onze professionaliteit maakt het festival tot een echte must voor de Belgische muziekwereld”, zegt Patrick Vanbroekhoven.

Nieuws

Dessel gaat voluit voor licentie: “We willen binnen de vijf jaar naar 1B”

Slechts vier clubs uit de eerste amateurklasse hebben een licentie voor 1B aangevraagd bij de voetbalbond. Naast Lommel, Deinze en Seraing, gaat ook Dessel voluit voor de licentie betaald voetbal.

Nieuws

Vier nieuwe AED-toestellen

De voorbije weken werden op vier plaatsen in de gemeente Dessel AED-toestellen geplaatst. AED staat voor automatische externe defibrillator en is een draagbaar toestel dat voorbijgangers zelf kunnen gebruiken als iemand een hartstilstand krijgt.

Nieuws

Vrouw met hoedje kent straf voor twee overvallen

De ‘vrouw met het hoedje’ die in 2015 twee gewapende overvallen pleegde op filialen van Tecno in Dessel en Mol, is in Turnhout bij verstek veroordeeld tot 40 maanden gevangenisstraf.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download