Welkom thuis!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie vindt 134 oogstrijpe hennepplanten in pand

Een 26-jarige Bulgaar uit Roermond mag de gevangenis van Turnhout verlaten na betaling van een borgsom van 5.000 euro. Een 45-jarige Turkse kompaan uit Genk blijft in de cel.

Melding

Zestiger raakt gewond bij botsing met kampeerwagen

Op Winkelomseheide in Geel is dinsdag rond 9 uur een verkeersongeval gebeurd met drie voertuigen.

Wegen en verkeer

Meer dan 600 leerlingen leggen fietsexamen af

618 leerlingen uit Balen, Dessel en Mol leggen deze week hun fietsexamen af. Ze volgen een parcours door het centrum van Mol, terwijl hun rijgedrag wordt beoordeeld.

Nieuws

“Tegen een buitenlands avontuur zeg ik niet nee”

Na motorcrosser Joël Smets, voetballer Patrick Goots, wielrenner Stig Broeckx en BMX-ster Elke Van Hoof is Dessel weer een topsporter rijker. Volleyballer Celine Van Gestel (20) uit Witgoor is uitgeroepen tot Speelster van het Jaar. “Ik ben een echte Kempense, iemand die er alles aan doet om haar doel te bereiken.”

Nieuws

Korenslang aangetroffen in brievenbus

In Boeretang in Dessel werden afgelopen weekend twee rode korenslangen gevonden. Eén daarvan zat in de brievenbus van een bewoner, een andere in de tuin van de buurman.

Nieuws

SK Deinze trekt aanvraag licentie 1B in

SK Deinze maakt nu al een kruis over haar promotiekansen naar 1B (Proximus League). De ploeg van voorzitter Denijs Van De Weghe trok haar licentieaanvraag in en zal nog minstens één jaar in de eerste amateurklasse uitkomen.

Nieuws

Drieste overval bij vleessjoemelaar

Vier tot zes overvallers drongen in de nacht van vrijdag op zaterdag binnen in de woning van de Nederlander Willy Selten aan Groesgoor in Dessel. De man die bekend werd voor zijn betrokkenheid in grootschalig gesjoemel met paardenvlees, werd mishandeld. De overvallers gingen ervandoor met geld en zijn Mercedes. Voorlopig is van de daders geen spoor.

Melding

Dief haalt op vakkundige wijze voor 10.000 euro materiaal uit bestelwagen bouwbedrijf

Een werknemer van het Desselse bouwbedrijf PSPM ontdekte woensdagochtend dat onbekenden in zijn nieuwe bestelwagen hadden ingebroken. Er verdween voor 10.000 euro aan elektrisch materiaal.

Nieuws

Laatste 16 namen vervolledigen affiche van Graspop

Graspop Metal Meeting heeft dinsdag de laatste 16 namen bekendgemaakt voor de editie van dit jaar, van 21 tot 24 juni in Dessel. Het gaat onder meer om de Amerikaanse punkrockband Billy Talent en het Vlaamse humoristische metalproject Fleddy Melculy.

Nieuws

Verkaveling palmt plein van KFC Witgoor Sport in

Voetbalclub KFC Witgoor Sport uit Dessel zal over een jaar verhuizen naar een nieuwe accommodatie op de terreinen aan de Wouwerstraat. De terreinen en aanpalende gronden aan de Hameldijk worden vanaf dan verkaveld.

Nieuws
Download