Hmz. Wat is dat hier weeral?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Houten fietsbrug naar Hoogstraten drie weken dicht

Wie tussen 3 en 21 juli van Sint-Lenaarts naar Hoogstraten fietst, zal dat niet kunnen doen via de houten fietsbrug langs de N115. Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat de brug renoveren.

Wegen en verkeer

Ruim 1.300 lopers en talrijke supporters palmen centrum Brecht in

Met 1.310 lopers behoort de 15de Stratenloop tot een van de topedities. Bij de heren won Nick Van Peborgh die al meermaals de 10 Miles heeft gewonnen en bij de dames stonden moeder en dochter op het eerste en derde schavotje.

Nieuws

VIDEO. Deze kapper komt aan huis (en brengt meteen zijn kapsalon mee)

Een kapper die aan huis komt dat kenden we al, maar een volledig mobiel kapsalon, dat is nog net iets straffer. In en om Brecht rijdt er sinds kort zo'n kapsalon op wielen rond. Kapster Els Peeters en haar vriend bouwden samen een oude bestelwagen om tot een gezellige kapperszaak waarmee ze gewoon tot aan de voordeur van hun klanten kunnen rijden.

Nieuws

Drukke baan tussen Brecht en Wuustwezel tijdlang versperd na ongeval met twee gewonden

Bij een ongeval op de Kampweg in Brecht zijn maandag omstreeks 17 uur twee gewonden gevallen. Door het ongeval was de drukke verbindingsbaan tussen Wuustwezel en Brecht een tijdlang versperd in beide richtingen.

Wegen en verkeer

Minister en deputé openen Sint-Jobse Jobtuin

Vlaams minister voor Natuur en Landbouw Joke Schauvliege (CD&V) en gedeputeerde voor Plattelandsbeleid Peter Bellens (CD&V) komen op zaterdag 17 juni om 13.30u de Jobtuin op een ludieke manier openen.

Nieuws

Samen met de Wereldwinkels fietsen voor eerlijke handel

Sympathisanten van de Oxfam-Wereldwinkels regio Hei en Polder trekken er zondag 21 mei op uit voor eerlijke handel. Ze vertrekken vanuit negen gemeenten.

Nieuws
Download