Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Red de Bosweg verzet zich tegen verharding Poppelaerstraat

De gemeente gaat de Poppelaerstraat, op de grens met de Brechtse Heide verharden met twee betonstroken, maar dat zien de meeste bewoners niet zitten.

Nieuws

Kom naar de Fancy Fair en steun kleine Jack

De kleine Jack is drie, maar heeft de ziekte van Duchenne. Zijn ouders hebben een vzw opgericht om de kosten nu en in de toekomst te kunnen dragen. Wie wil steunen is op zaterdag 19 augustus welkom op Camping De Groene Linden op de Fancy Fair.

Nieuws

Nokvolle Zomer-Bar zingt mee met Vlaamse klassiekers

"Een megasucces", zo blikt Bart Waerlop terug op drie maanden Zomer-Bar. Met 500 man werd maandagavond op Zomer-Bar Zingt mee nog maar eens dat Sint-Job hier wel degelijk op zat te wachten.

Nieuws

Confituur is succesproduct op Zomerwinkel van trappistinnen

De Zomerwinkel van de trappistinnen kende vrijdag een wervelende start, want er kwam heel volk naar de abdij in Brecht om zeep, kaarsen, wenskaarten en andere geschenkproducten te kopen.

Nieuws

Levenloze lichaam van vrouw gevonden, maar politie weet niet wie ze is

De federale politie is op zoek naar de identiteit van een vrouw die maandag levenloos werd aangetroffen in het kanaal Schoten-Dessel ter hoogte van Brecht.

Politie en veiligheid

Varen en wandelen langs en door natuurgebieden in Brecht, Beerse en Rijkevorsel

De diensten toerisme van Brecht, Beerse en Rijkevorsel organiseren dit weekend unieke wandelboottochten.

Vrije tijd en hobby

Als proefgemeente sporten veiliger maken voor individuen

Lang niet iedereen die de conditie wil verbeteren of op peil houden doet dit in clubverband. Geregeld gaan fietsen op domein De Merel of gaan lopen op de Finse piste, heel wat Brechtenaren doen het op eigen houtje, wanneer het hen past. Vaak om praktische redenen, maar wat als je tijdens het sporten je voet verstuikt?

Vrije tijd en hobby

Twintig kippen en tien duiven overleven brand in tuinhuis niet

De brandweer is maandagavond uitgerukt naar de Dalialaan in Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht). Daar was brand uitgebroken in het tuinhuis van een woning. Twintig kippen en tien duiven overleefden de brand niet.

Politie en veiligheid

Vier vrienden zijn auto én bagage kwijt door diefstal op weg naar Spanje: "Gestopt om iets te eten"

De vakantie van Max Lodder (18), die een tijdje geleden van Brecht naar Rijkevorsel verhuisde, is helemaal om zeep. Toen hij en zijn broers stopten om iets te gaan eten in Spanje, zijn dieven er met zijn auto vandoor gegaan. Ook alle spullen in de auto zijn weg.

Politie en veiligheid

Aveve breidt uit

Nadat Roel Gabriëls (37) en zijn zus Griet (33) vijf jaar geleden de Aveve zaak van hun vader in Oostmalle hebben overgenomen, openen ze op 1 augustus een tweede vestiging in Brecht. Die nemen ze over van Marcel Vrints die na 40 jaar met pensioen gaat.

Nieuws
Download