Het is bijna weer nieuwjaar
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Piraat verwelkomt bezoekers in het Huis van het Kind

De Lierselei is een unieke trekpleister rijker. Op het dak van het Huis van het Kind prijkt sinds gisteren ‘Kappy, de piraat’. De reuzegrote polyester pop van 300 kg is een gift van Kiwanis Malle die het Huis al jaren financieel steunt.

Nieuws

Kermisbal, kleipikkersrun en processie kleuren pinksterweekend in Sint-Lenaarts

Voor de 19de keer al opent gebuurte Kerkstraat op vrijdagavond het kermisweekend met liveoptredens op het 'mega-Sinksenbal'. Op zondag organiseren de kleipikkers voor de 7de keer een stratenloop. Hoogtepunt van het pinksterweekend is de Sint-Leonardusprocessie die uittrekt op maandag 21 mei.

Nieuws

Amaryllis neemt videoclip op aan station en in brasserie

Zangeres Amaryllis Temmerman stelde deze week haar nieuwe single ‘Vol mooie dromen’ voor. Bij het liedje hoort een videoclip en die werd gisteren in één ‘shot’ opgenomen aan het station van Weerde en in Brasserie Mie van Bart.

Nieuws

24 gezinnen opgelicht door reisbureau: "Ouders betaalden 4.300 euro voor trip naar Gran Canaria, maar dat geld is nu spoorloos"

Een familie uit Sint-Job-in-'t-Goor wacht al een half jaar op geld van een reisbureau, dat frauduleus failliet ging. Het zou de laatste reis worden voor de familie Van Kerchove. Ze betaalden meer dan 4.300 euro voor een trip naar Gran Canaria, maar de zaakvoerster stortte het geld nooit door naar touroperator Tui. Het reisbureau legde de boeken neer, en het gezin is het geld kwijt.

Nieuws

VIDEO. Kantine Hockeyclub Antwerp mag voorlopig terug open

Hockeyclub Antwerp mag zijn kantine dan toch opnieuw open doen. Dat heeft het schepencollege van Brecht beslist. Vorige week kwam er het bericht dat de kantine tot de zomervakantie onherroepelijk dicht moest, omdat er te veel overlast was. Het gemeentebestuur geeft de hockeyclub nu een nieuwe kans. Maar de boodschap is duidelijk: de rust moet weerkeren.

Nieuws

Hockeyclub moet kantine sluiten na geluidsoverlast: “Niet de eerste keer dat er klachten zijn”

Sinds gisteren tot en met 1 juli moet de kantine van hockeyclub RAHC in Sint-Job gesloten blijven door verschillende klachten over geluidsoverlast. Donderdag zit het gemeentebestuur met de club rond de tafel.

Nieuws

Inbrekers vaker weg met e-bikes en koersfietsen

Er is vorig jaar niet meer ingebroken in politiezone Voorkempen dan in 2016. Volgens korpschef Geert Smet komt dat onder meer door de uitbreiding van het ANPR-netwerk en de buurtinformatienetwerken.

Melding

Gouverneur Cathy Berx staat achter verder ontwikkeling omgeving station Noorderkempen

Gouverneur Cathy Berx en deputatie staan achter de verdere ontwikkeling van de omgeving van station Noorderkempen, dat overigens voor haar ook station Brecht mag genoemd worden. Dat waren enkele punten die werden besproken op het werkbezoek in Brecht.

Nieuws

Vlaamse SM-meesteres gooide haar leven compleet om nadat miljonair in haar villa stierf: “Ik was de natte droom van mijn slaven”

Ze was een meisje uit het Waasland. Als Lucrezia had ze naam gemaakt als de meest sadistische meesteres van Europa. Maar toen acht jaar geleden een van haar slaven, een Britse miljonair, stierf in haar sm-villa, moest ze haar leven omgooien. Nu is Ira Van Damm (54) yogameester in India. “Ik was de natte droom van mijn slaven, omdat ik écht was. De yoga helpt mij om iemand nieuw te worden.”

Nieuws

Veroordeelde sm-meesteres vindt tweede leven in India

In 2010 werd Ira Van Damm, de razend populaire bdsm-meesteres uit Sint-Job-in-’t-Goor met Lucrezia als alias, naar de gevangenis gestuurd. Een Britse zakenman was gestorven tijdens een van haar sessies. Ze wordt verdacht van poging tot doodslag en het verhaal werd wereldnieuws. Uiteindelijk bleek het om een ongeluk te gaan. Ira heeft nu de rust opgezocht in India en vertelde gisteren haar verhaal in Telefacts.

Nieuws
Download