Kijk af en toe eens om je heen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Staatssecretaris Philippe De Backer wijst leerlingen op gevaren van sociale media

Staatssecretaris voor onder meer privacy Philippe De Backer (Open VLD) was dinsdagochtend te gast in het Sint-Michielscollege om er de leerlingen te wijzen op de gevaren van de sociale media.

Nieuws

Prijs van Pfaff-villa blijft dalen, en toch raakt hij niet verkocht: hoe komt dat?

De ouderlijke villa waar Lyndsey, Kelly en Debby Pfaffs opgegroeid zijn en die het decor was voor de VTM-realityreeks ‘De Pfaffs’ is weer een stukje goedkoper geworden. De vraagprijs is nu al gezakt tot 695.000 euro terwijl er oorspronkelijk 1,9 miljoen euro voor gevraagd werd. “Mensen die zo’n grote villa kunnen kopen, bouwen liever zelf iets”, zegt een immobiliënmakelaar in de streek.

Nieuws

Lou Roman band speelt voor eigen publiek

De Ekerse Theaterzaal maakt op dinsdag 6 maart plaats voor Lou Roman en zijn orkest. Lou Roman vierde vorig jaar een dubbele verjaardag: zijn orkest bestaat 45 jaar en de orkestleider is 65 geworden.

Nieuws

Vraagprijs voor Pfaff-villa neemt opnieuw een duik

De vraagprijs voor de villa van de familie Pfaff in de Guyotdreef in Brasschaat is opnieuw gedaald. Wie zich trotse eigenaar wil noemen van het pand, moet daarvoor nu 695.000 euro neertellen.

Nieuws

VIDEO. Tom Helsen stelt 'cupcakes' voor in bakkerij Manus

Wie de nieuwe CD van Tom Helsen in huis wil halen, die moet naar de bakker. U hoort het goed. "Cupcakes", zo heet de nieuwe verzameling liedjes van de Leuvense zanger, en die verkoopt hij over heel Vlaanderen in bakkerijen - want dat is waar cupcakes thuishoren vond Tom. Woensdagmiddag bracht hij een mini-concert bij bakkerij Manus in Brasschaat.

Nieuws

72-jarige man uit Antwerpen na bijna maand teruggevonden in goede gezondheid

Een 72-jarige man uit Antwerpen is in goede gezondheid teruggevonden. Dat meldt de politie woensdag. De man was sinds vrijdag 19 januari spoorloos.

Politie en veiligheid
Nieuws

Zwarte zwanen in ziekenboeg

Vaste wandelaars in park De Mik in Brasschaat hebben ze zeker al gemist: de zwarte zwanen zijn weg. Het zwanengezin revalideert in het VOC aan een aandoening van hun zwemvliezen.

Nieuws

Bejaarde man (90) met alzheimer moet België verlaten, maar in zijn thuisland is er niemand om voor hem te zorgen

Een Kazachse man van negentig die lijdt aan de ziekte van Alzheimer wordt ons land uitgezet. “Het enige wat hij in ­Kazachstan kan gaan doen, is sterven”, zegt zijn kleinzoon.

Nieuws

Finalist ‘The Voice Kids’ zorgt voor kippenvelmoment tijdens Valentijnsbrunch

Abu Rahman (14), finalist van The Voice Kids 2017, bezorgde iedereen kippenvel tijdens de muzikale Valentijnsbrunch in brasserie De Kroon in Viersel. De Brasschaatste jongen met Afghaanse roots zong onder meer My heart will go on van Céline Dion en Million Reasons van Lady Gaga. De romantiek was voelbaar in de zaal.

Nieuws

Wie zag Joseph Rayee? 72-jarige man uit Antwerpen als sinds januari vermist

Politie en parket hebben een opsporingsbericht verspreid voor de 72-jarige Joseph Rayee uit Antwerpen. De man is al sinds vrijdag 19 januari spoorloos. Hij werd het laatst gezien in Brasschaat.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download