Go on a discovery today
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bomen in Gemeentepark van Brasschaat gaan voor de bijl

De tweede fase van het boombeheerplan in het park van Brasschaat is vandaag gestart. De bomen van de Graaf Reusensdreef gaan allemaal tegen de vlakte om te worden vervangen door jonge exemplaren.

News

Winkelruimte te huur per vierkante meter

Op de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opent eind november een groot handelspand waar ondernemers ruimte kunnen huren vanaf één vierkante meter. De totale oppervlakte bedraagt 750 vierkante meter.

News

AZ Klina opent post aan campus De Mick

Algemeen Ziekenhuis Klina heeft een standplaats voor een ambulancedienst geopend in campus De Mick in Brasschaat. Op die manier verliezen de hulpdiensten minder tijd als er een noodoproep komt uit noordelijke richting.

News

“Ambulance komt voortaan sneller in noordelijke regio”

Algemeen Ziekenhuis Klina heeft zopas een standplaats voor een ambulancedienst geopend in campus De Mick in Brasschaat. Op die manier verliezen de hulpdiensten minder tijd als er een noodoproep komt uit noordelijke richting.

News

Indische priester benoemd in Brasschaat

De 35-jarige Abraham Rayappan is onlangs in ons land opnieuw tot priester benoemd. De man komt uit het Zuidoosten van India en werd naar onze regio gestuurd om hier het tekort aan priesters aan te vullen. Samen met Koen Janssen en Michel Baert maakt hij nu deel uit van een wisselbeurt.

News

Student (20) levensgevaarlijk gewond na valpartij in studentenhuis

Een student uit Brasschaat is vrijdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt na een val van de trap in het studentenhuis aan de Rijnpoortvest. De 20-jarige werd met een schedelbreuk naar het Stuivenbergziekenhuis afgevoerd.

News

Philip Cools blijft waarnemend burgemeester in Brasschaat

De kogel is door de kerk. Philip Cools die op dit ogenblik al waarnemend burgemeester is, blijft dat zo lang Jan Jambon ministerie de federale regering blijft. Adinda Van Gerven die nochtans 2040 voorkeurstemmen behaalde, wordt schepen van sport en jeugd.

News

Scholieren met elkaar op de vuist op Bredabaan

Leerlingen van de secundaire scholen Mater Dei en het Koninklijk Technisch Atheneum raakten maandagnamiddag slaags op de Bredabaan in het centrum van de gemeente. Toen de politie arriveerde, stoven ze uit elkaar.

Alert

Scholieren gaan met elkaar op de vuist op Bredabaan: politie drijft patrouilles op

Leerlingen van de Brasschaatse secundaire scholen Mater Dei en het Koninklijk Technisch Atheneum raakten maandagnamiddag slaags op de Bredabaan in het centrum van de gemeente. Toen de politie arriveerde, stoven ze uit elkaar.

Alert

Gezocht: een originele invulling voor leegstaande winkelpanden

Met Brasschaat Poptup wil het gemeentebestuur zo veel mogelijk leegstaande winkelpanden een tijdelijke invulling bezorgen. De bedoeling is tot vaste invullingen te komen en de leegstand te verminderen.

News
Download