Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Militair (22) vrijgesproken voor aanranding in kazerne van Brasschaat

De Antwerpse strafrechter heeft een 22-jarige militair vrijgesproken voor het vermeend aanranden van zijn ex-vriendin in de kazerne van Brasschaat. De beklaagde ontkende de feiten en sprak van een wraakactie. De rechtbank vond dat er minstens twijfel bestond. Het openbaar ministerie had twintig maanden cel gevorderd.

Nieuws

Militair (22) vrijgesproken voor aanranding ex-vriendin in kazerne van Brasschaat

De Antwerpse strafrechter heeft een 22-jarige militair vrijgesproken voor het vermeend aanranden van zijn ex-vriendin in de kazerne van Brasschaat. De beklaagde ontkende de feiten en sprak van een wraakactie. De rechtbank vond dat er minstens twijfel bestond. Het openbaar ministerie had twintig maanden cel gevorderd.

Nieuws

Gusta Venesoen viert 103 jaar in WZC Vesalaius

Gusta Venesoen vierde in Vesalius, afdeling Lavendel, haar 103de verjaardag. Net voor de Tweede Wereldoorlog verhuisde Gusta met haar gezin naar Brasschaat. Haar echtgenoot Jan Lathouwers was arbeider in de gemeente. Gusta zorgde voor de kinderen.

Nieuws

Bravo Immo bouwt luxeappartementen in domein Hooghuys

Brabo Immo heeft het domein Hooghuys met kasteeltje op de hoek van de Kapelsesteenweg en de Prinshoeveweg in Ekeren-Donk gekocht. Naast de renovatie van het kasteel en de inrichting van drie luxueuze kasteelappartementen, bouwt Brabo in het domein vier luxe appartement aan de Kapelsesteenweg en nog eens zes doorzonappartementen aan de Prinshoeveweg.

Vrije tijd en hobby

Brasschatenaar veroordeeld tot twee jaar cel

Joel D. (27) is door de rechtbank bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en 200 euro boete. De beklaagde moet ook een schadevergoeding van meer dan 12.000 euro betalen aan de slachtoffers.

Nieuws

Honderd uur aan één stuk snookeren

William Baeyens en Giorgios Michailidis ondernemen vanaf 1 juli een poging om het wereldrecord snookeren te verbreken. Ze willen het record, dat op 85 uur staat, naar honderd uur brengen.De plaats van het gebeuren is Andy’s Snooker op de Oude Baan in Brasschaat. Het huidige wereldrecord staat op naam van twee Ieren. “Wij willen het op honderd uur brengen”, zeggen William en Giorgios. “We spelen non-stop, maar het reglement zegt dat je voor elk volledig gespeeld uur vijf minuten pauze mag nemen. We beginnen eraan op zaterdagmiddag 1 juli en we hopen het vol te houden tot woensdagavond. Dan zitten we aan honderd uur.”

Nieuws

Haal de creativiteit in je kind naar boven

In het Peedsbos naast de Melkerij vindt zondag 25 juni de eerste editie van “Apple for the Young Spirits SUNday” plaats. Het wordt een grote familiedag voor ouders en kinderen.

Nieuws

VIDEO. 1.500 Antwerpsupporters zien hun club vlotjes winnen in Brasschaat

Op het veld van tweede provincialer Brasschaat zagen de Antwerpsupporters hun ploeg voor een eerste keer aan het werk onder leiding van Laszlo Bölöni. Een echte hindernis was Brasschaat niet, maar voor de Roemeense hoofdcoach was het vooral een kans om zijn kern wat beter te leren kennen.

Nieuws

Crash in Italië wordt hobbypiloten fataal: “Wellicht verrast door luchtstromingen”

Yvan Remory (51) uit Wuustwezel en Wim De Jonckheer (49) uit Brasschaat, twee leden van een vliegclub in Brasschaat, zijn in Italië om het leven gekomen nadat hun sportvliegtuig naar beneden stortte. “Wellicht werden ze verrast door verraderlijke luchtstromingen.”

Nieuws

Martine De Clercq houdt eerste solotentoonstelling

In de Sint-Jozefskapel vond het voorbije weekend een tentoonstelling plaats van het werk van Martine De Clercq. Martine die al vaker aan groepsexposities deelnam, hield nu haar eerste solotentoonstelling.

Nieuws
Download