Tournée Générale
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Davide Rebellin topt affiche in ‘s Gravenwezel

Davide Rebellin neemt net als de voorbije twee jaar vanavond deel aan het dernycriterium in 's Gravenwezel. De Italiaanse kampioen komt heel graag naar de Antwerpse gemeente afgezakt omdat hij naar eigen zeggen houdt van de aparte ambiance die daar heerst.

News

“Mijn conditie is super”

Jarne Van Grieken verkeert in de vorm van zijn leven. Na overwinningen in Linter, Ieper en Angreau-Honnelles, was hij gisteren in Wuustwezel al aan zijn vierde zege in minder dan een maand toe.

News

89-jarige stapt Dodentocht voor de dertigste keer op rij uit

Brasschatenaar Rik Dupont was met zijn 89 jaar de oudste Vlaming die deelnam aan de Dodentocht in Bornem. Hij stapte voor het dertigste jaar op rij de 100 kilometer helemaal uit.

News

Oud-radiomaker Rik Joossens overleden na slepende ziekte

Rik Joossens is op 11 augustus op 79-jarige leeftijd overleden. De radiomaker overleed aan een ziekte waartegen hij twee jaar lang strijd heeft gevoerd.

News

Sibe Francken pakt eerste overwinningen als eerstejaarsjunior: “Van één zege durfde ik nog niet te dromen, nu heb ik er plots twee”

De kop is eraf voor Sibe Francken. Twee spurtzeges, vorig weekend in Lovendegem en gisteren in Denderbelle, leverden de 17-jarige renner uit Zoersel zijn eerste twee zeges op als eerstejaarsjunior. Francken hoopt dat hij nu gelanceerd is en zich de komende weken nog kan tonen.

News

Squirrels is maatje te groot voor Braves

Met sprekend gemak heeft Borgerhout Squirrels gisteren de finale van de Beker van België gewonnen. De regerend landskampioen versloeg Brasschaat Braves met 5-0 en is meteen zeker van Europees baseball volgend seizoen.

News

Poolse Agnieszka Skalniak wint afvallingskoers en bijhorende premie van 1.000 euro: Ik dacht dat ik me in de luren had laten leggen”

De Belgische rensters konden dinsdagavond geen rol van betekenis spelen op de vrouwenkoers in Maria-ter-Heide. De Nederlandse Minke Slingerland won de rit in lijn en in de afvallingskoers ging de 1.000 euro uiteindelijk naar de Poolse Agnieszka Skalniak.

Leisure and hobby

Dernykoers stopgezet vanwege wolkbreuk, Kaat Hannes wint bij de vrouwen: “Verder rijden was niet langer verantwoord”

Consternatie gisterenavond rond kwart voor negen op het dernycriterium in Wilrijk. Een wolkbreuk teisterde de Bist en omstreken. Binnen de kortste keren stond het hele parcours onder water. De wedstrijdjury kon niet anders dan de koers stopzetten.

News

Jef Wachters wil beter doen dan vierde plaats van vorig jaar: “Ik ben op vakantie aan de kust, maar kom speciaal terug”

Op Moederdag staan in Rumst met de Prins en Keizer van de Rupelstreek traditioneel twee grote koersen voor respectievelijk nieuwelingen en juniores op het programma. Bij de juniores hoopt Jef Wachters uit Aartselaar minstens het podium te halen, nadat hij dat vorig jaar nipt miste.

News

Winnares krijgt 1.000 euro

Dinsdagavond ligt er in de Memorial Marc Van Beek in Maria-ter-Heide een premie van 1.000 euro klaar voor de laureate van de afvallingswedstrijd. Er zijn weinig wedstrijden bij de vrouwen-elite waar zo’n geldprijs ligt te wachten.

News
Download