Look around you once in a while
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

GruunRant krijgt 250.000 euro van Schauvliege

Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) leverde een mooi kerstgeschenk af bij GruunRant. De burgerbeweging krijgt liefst 250.000 euro om het project GruunRant Onthardt in de praktijk te brengen. “We selecteerden 125 strategische plekken in de stadsrand en gaan die nu ontharden – letterlijk of door de bestemming ervan te wijzigen”, zegt GruunRant-woordvoerder Pol Lermytte.

News

Gemeenteraad van Brasschaat neemt in 2019 afscheid van deze twee anciens

Bij de installatievergadering van de gemeenteraad op 2 januari zullen twee anciens ontbreken. Luc Sevenhans (N-VA) zal er na dertig jaar niet meer bij zijn. Ook Berre Van Deuren neemt geen zitje meer in. Hij heeft 24 jaar op de teller staan.

News

La Cerisette sluit de deuren op 1 januari

Het pand op de Bredabaan in Maria-ter-Heide waar restaurant La Cerisette is gevestigd, gaat in het voorjaar van 2020 tegen de vlakte om plaats te maken voor een nieuwbouwproject. Het restaurant sluit de deuren op 1 januari.

News

“DEZE WERELDTITEL PAKKEN ZE ONS NOOIT MEER AF”

Hockeyclub Dragons organiseerde gisteravond een huldiging van de Antwerpse Red Lions die in India wereldkampioen werden. Burgemeester Jan Jambon (N-VA) was van de partij om zijn waardering uit te spreken.

News

Cafébazin Monique (88) was een harde tante met een hart voor studenten en die mogen allemaal naar haar begrafenis komen: “Hoe meer, hoe liever”

Ze was een harde tante, maar had een hart voor studenten achter de toog van haar cafés. “Ze mogen allemaal naar de mis komen: hoe meer, hoe liever”, zegt Charly, de partner van ex-cafébazin Monique Verdoodt, die vrijdag wordt begraven. Ze zou vandaag 88 geworden zijn.

News

Indrukwekkende lijst BV’s schaart zich achter eerbetoon aan overleden voetbalcoach

Tom Waes, Netsky, Dimitri Vegas & Like Mike, Natalia, Niels Destadsbader, Yanina Wickmayer... De lijst aan BV’s die zich achter Bracelets for Life hebben geschaard, is ronduit indrukwekkend. Met die actie eert voetbalclub Ossmi uit Brasschaat zijn coach Wout Christiaens, die afgelopen zomer uit het leven stapte. Morgen maakt de club bij de presentatoren van De Warmste Week in Wachtebeke bekend hoeveel de actie heeft opgebracht.

News

Badhuis doet de boeken toe

De bekende sauna Het Brasschaats Badhuis op de Bredabaan in Maria-ter-Heide is failliet. Dat melden de uitbaters met een briefje aan de poort.

News

Uitbaters Het Badhuis leggen de boeken neer

De bekende sauna Het Brasschaats Badhuis op de Bredabaan in Maria-ter-Heide is failliet. Dat melden de uitbaters met een bericht aan de poort voor de klanten.

News

Ex-vrouw van Muhammad Ali is te gast in Glazen Huis van Radio Park FM

Radio Park FM mocht op de zevende dag van het Glazen Huis niemand minder dan de ex-vrouw van bokslegende Muhammad Ali ontvangen. De Amerikaanse was in Nederland en maakte van de gelegenheid gebruik om een kennis in Brasschaat te bezoeken.

News

Tweede deel heraanleg Pauwelslei van start gegaan

De heraanleg van de Pauwelslei in Brasschaat gaat verder vanaf maandag 7 januari. In de tweede fase wordt het stuk tussen de Heislagsebaan en de Miksebeekstraat aangepakt. 

News
Download