Wij zijn van Lokeren, en jij?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Revival van de kleermakers

U heeft het misschien in uw eigen buurt ook al gemerkt: kleermakers en retouche-ateliers schieten als paddenstoelen uit de grond. Je kan er niet alleen terecht voor kleine herstellingen maar ook voor kostuums en jurken op maat.

Nieuws

Glazen flessen blijven naast glasbakken staan

Op verschillende plaatsen in de parkgemeente plaatsen de inwoners hun afval gewoon naast de reeds overvolle afvalbakken. Zo bijvoorbeeld aan de Carrefour waar zich intussen bijna meer glas naast dan in de glasbak bevindt.

Nieuws

“Ik heb woord gehouden en me laten zien”

Jonas Bresseleers had aangekondigd dat hij in de Omloop van de Vlaamse Gewesten voor de aanval zou kiezen en hij hield woord. Bresseleers ging in de derde van tien af te leggen ronden mee in een vlucht die tot het einde zou standhouden.

Nieuws

European Krav Maga opent vestiging in Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

European Krav Maga gaat op 2 september van start met een vestiging in Brasschaat. Deze Antwerpse school, gelegen in Borgerhout doet dat omdat veel van de leerlingen in Brasschaat en omgeving wonen.

Nieuws

Breesgata viert 40 jarig bestaan met grote pensenkermis

De Heemkundige Kring Breesgata bestaat in september 40 jaar. Dat wordt gevierd met een grote pensenkermis.

Nieuws

Vonak zoekt vrijwilligers om te helpen bij evenementen

Vrijwilligersorganisatie Vonak is op zoek naar mensen die een handje willen helpen bij drie nakende evenementen.

Nieuws

Mariaburger stapt dodentocht voor Vogelopvangcentrum

Danny De Proft (57) uit Sint-Mariaburg stapte voor de tiende keer de Dodentocht in Bornem. Aan deze loodzware tocht koppelde Danny een goed doel. Voor de vierde maal verzamelde de wandelaar centjes voor het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde dieren (VOC) in Hoogboom-Kapellen. Tot voor enkele jaren was het VOC een buur van Danny in de Floris Verbraekenlei.

Vrije tijd en hobby

Davidsfonds brengt vier orgelconcertjes op de noen

De Brasschaatse afdeling van het Davidsfonds organiseert tijdens de maand augustus vier keer op maandag een kort orgelconcert in de Sint-Antoniuskerk.

Nieuws

Nieuw burgerinitiatief willen helpen meedenken

Het Kaarts Potentieel is een nieuw burgerinitiatief dat positief wil meewerken aan het project in de wijk Kaart waar drie naast elkaar gelegen scholen worden gerenoveerd. Er komen ook woningen.

Nieuws

Velo Classic ten voordele van MS-patiënten

Wie graag een toertje maakt op de fiets en daarbovenop een goed doel wil steunen, moet zaterdag 5 en zondag 6 in Sint-Mariaburg zijn. Ten voordele van de Zelfhulpgroep voor MS-patiënten Brasschaat wordt de tweedaagse ‘Velo classic’ georganiseerd.

Nieuws
Download