Gebruik jij onze mobiele applicatie al?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Geen risico meer na ongeval scoutsleider”

De gemeente Borsbeek liet dertig populieren naast het voetbalveld rooien. 80 procent bleek rot. Na het ongeval met een scout vorig jaar, neemt de gemeente geen risico meer.

Nieuws

Maatregelen voor verkeersveiligheid Tirolerhof

De ruim 500 leerlingen van basisschool De Klinker staan aan de start van het eerste volledige schooljaar in de tijdelijke lokalen van het Tirolerhof. Het oude schoolgebouw aan de Jan Frans Stynenlei moet tegen het einde van 2018 vervangen zijn door een nieuwbouw.

Nieuws

Slotstuk op zomer met Zomerende

De zomervakantie wordt in Borsbeek al enkele jaren afgesloten met de Zomerende, een wijkfeest in het Floris Primspark. Een volksbarbecue, het mooie weer en optredens van Quincy Junction Bluegrass Band, Cosmic Motion en ID7 maakten er een erg mooie dag van.

Vrije tijd en hobby

Wijnproeven tijdens fietstocht Vino Fiesta

Sportieve wijnliefhebbers kunnen zondag hun hartje ophalen tijdens de 10de editie van Vino Fiesta Wijntour, een rondrit van 35 kilometer langs vijf horecazaken in de regio.

Nieuws

Duo rooft grote partij etenswaren bij Solucious

Twee mannen zitten in de cel omdat ze meermaals een grote lading voedingswaren hebben gestolen bij Solucious, een groothandel in food- en non-foodproducten in Bornem. Omdat een van de betrokkenen werkzaam was bij het bedrijf, beschikte hij over een badge en geraakte hij ongestoord binnen.

Nieuws

Wandelen langs de geschiedenis van sportclubs

Het DocC heeft gisteren voor het achtste jaar een historische zomerwandeling georganiseerd. Deze keer stapten de deelnemers langs een aantal lokale sportclubs, waar de geschiedenis van de vereniging uit de doeken werd gedaan. Op zondag 6 augustus wordt de wandeling herhaald en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De start ligt om 13.30 uur aan het basketbalplein in het gemeentepark.

Vrije tijd en hobby

Wandelen langs sportclubs

Het Documentatiecentrum organiseert nu zondag haar eerste van twee zomerwandelingen. Tijdens de tocht komt de geschiedenis van enkele lokale sportclubs aan bod.

Vrije tijd en hobby

Man (68) dood aangetroffen aan garagebox

Een voorbijganger heeft maandagochtend het lichaam van een 68-jarige man aangetroffen aan een garagebox in de Verbindingslaan. Politie en het gerechtelijk labo stapten ter plaatse af maar alles wijst in de richting van een natuurlijk overlijden.

Politie en veiligheid

Luchthaven betaalt schade door wervelwinden terug

Antwerp Airport gaat de schade terugbetalen aan het huis van Steve Stuer in Borsbeek. Daar vlogen dit weekend dakpannen weg door een passerend vliegtuig.

Nieuws

“Eerst lawaai en toen was ik mijn dakpannen kwijt”

Het was schrikken voor Steve Stuer toen hij zaterdag werd gebeld door de buurman. Een overvliegend vliegtuig richting Antwerp Airport zorgde ervoor dat een aantal dakpannen wegvloog.

Nieuws
Download