Rome was not built in a day
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nog twee gemeenten zonder bestuur en een oplossing lijkt nog niet voor direct

Vijf dagen voor de eerste gemeenteraad van het jaar in Borsbeek (provincie Antwerpen) is er nog geen nieuw bestuur. Idem voor de faciliteitengemeente Linkebeek. Maar hoe moet het nu verder?

News

Nog maar 2 gemeenten hebben geen coalitie: Borsbeek heeft bestuursakkoord maar geraakt het niet eens over postjes

Nu Ninove een akkoord heeft over een nieuw bestuur blijven enkel Borsbeek en faciliteitengemeente Linkebeek nog over. In Borsbeek, in de provincie Antwerpen, is een inhoudelijk bestuursakkoord, maar loopt het vast op de postjesverdeling. En niemand wil voorlopig toegeven.

News

Nieuwe coalitie is zo goed als klaar met beleidsakkoord

De coalitiegesprekken tussen Iedereen Borsbeek en N-VA kondigden zich aan als een lang verhaal. Nu lijkt het eerste obstakel genomen te zijn, met de overeenkomst van een beleidsdocument.

News

“Ik wist niet dat mijn schildpad zo snel was”

Jesse Taeymans uit Borsbeek heeft de derde editie van de Power Tool Drag Racing op het Borsbeekse fortdomein gewonnen. Met een schildpad dan nog. Meteen goed voor de titel van Belgisch kampioen.

News

Waterlek aan Krijgsbaantunnel

Het wegdek van de inrit van de Krijgsbaantunnel (R11) in de richting van Mortsel heeft met een hardnekkig waterlek te maken. Agentschap Wegen en Verkeer is zich bewust van het euvel en zoekt naar oplossingen.

News

Fietsersbond ook in Borsbeek

Helke Baeyens heeft het initiatief genomen om een afdeling van de Fietsersbond in Borsbeek op te starten. Ze organiseert hiervoor donderdag een startvergadering om zoveel mogelijk geïnteresseerden aan te trekken voor het vormen van een bestuur.

News

Plofkraak op bankkantoor in Borsbeek mislukt omdat geldautomaat uitgerust was met gasdetectiesysteem

In Borsbeek hebben twee onbekenden maandagochtend omstreeks 4.30 uur een plofkraak gepleegd op een bankkantoor van Argenta. Volgens de eerste vaststellingen is de kraak mislukt.

News

Politiezone Minos vat vier illegalen en drie zwartwerkers bij de lurven

De lokale politie Minos (Mortsel, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Boechout) voerde in het kader van “Actieplan Sociale Fraude 2018” verschillende controles uit in hun zone bij twee handcarwashes en twee garages voor tweedehandsvoertuigen. In het verleden werden er ook al nachtwinkels en gokkantoren gecontroleerd.

Alert

Vier Antwerpenaren betrokken bij zaak rond internationale wapenhandel: “Gij wilt alles op mij steken, maar dat pakt niet”

In een dossier van internationale wapenhandel heeft de correctionele rechtbank van Veurne voor zes beklaagden gevangenisstraffen tot vier jaar uitgesproken. Paul W. (57) uit Poederlee (Lille) verkocht via enkele tussenpersonen tien vuurwapens aan de Engelsman Patrick R. (33).

News

Er is geen enkel kruid tegen gewassen, maar deze dieren krijgen Japanse duizendknoop wél weg

Meer dan een halfjaar na hun aankomst verlaten de drie galloway-runderen op maandag 5 november het fortdomein van Borsbeek. Die werden in het domein gezet om de wildgroei van de exotische Japanse duizendknoop tegen te gaan en inheemse planten meer groeikansen te geven.

News
Download