Do you know any nice places?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Emma, Paulien en Charlotte grazen er lustig op los

Sinds eind april begrazen drie Galloway-runderen een deel van het Fort 3-domein. Natuurpunt Schijnvallei, afdeling Borsbeek kijkt positief terug op de eerste maanden.

Leisure and hobby

Buurgemeentes bezorgd over verkeersimpact Albert Heijn

Op de Herentalsebaan in Deurne wordt er gewerkt aan de nieuwe vestiging van Albert Heijn, wellicht de grootste van Vlaanderen. Borsbeek en Wommelgem vrezen voor verkeersoverlast.

News

“Een depressie kan iedereen overkomen, we moeten er dus over kunnen spreken”

Lars Int Panis (22) uit Borsbeek verblijft sinds mei vrijwillig in het ZNA Sint-Erasmus van Borgerhout om zijn zware depressie aan te pakken. Tijdens zijn verblijf startte hij een blog die hem helpt om zijn gevoelens te verwoorden.

News

Man in shock na aanrijding op Frans Beirenslaan

Op de Frans Beirenslaan in Borsbeek is het maandagochtend tot een aanrijding gekomen tussen twee personenwagens. Een man werd in shock naar het ziekenhuis gebracht.

News

Fort 3 ontvangt twee festivals op twee dagen

Met Borsbeek Live krijgt de gemeente er een tweede festival bij op het domein van Fort 3. Het nieuwe muziekevenement met Vlaamse vedetten vindt plaats op de vooravond van Dystopia, dat dan weer de housemuziek centraal zet.

News

Strengere voorschriften voor nieuwbouwappartementen in wooncodex

De bestendige deputatie moet haar goedkeuring nog geven, maar Borsbeek ­beschikt bijna over haar eerste wooncodex. Deze handleiding met voorschriften moet de woonkwaliteit in de gemeente verbeteren.

News

BbA, Groen en CD&V vormen ‘Iedereen Borsbeek’

De partijen Borsbeek boven Alles (BbA), Groen en CD&V trekken samen naar de stembus tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. De drie vormen samen de beweging Iedereen Borsbeek en zetten in op burgerparticipatie.

News

VIDEO. Groen, CD&V en BbA bundelen de krachten 'Iedereen Borsbeek'

Vrijdag stelden de partijen Borsbeek boven Alles, Groen en CD&V de nieuwe dorpslijst “Iedereen Borsbeek” voor. Het is een samenwerking van mensen met een groot hart voor Borsbeek. De drie partijen willen met een positieve ingesteldheid samen werken aan een open, warm en levendig dorp.

News

Lijst N-VA krijgt vorm

De N-VA-afdeling van Borsbeek heeft opnieuw enkele namen bekendgemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen. Anita Van den Bulck, voorzitter van de gemeenteraad, staat op vier. De zaakvoerder van Delicatessen Bryon, Michael Bryon, staat op de achtste plaats. Maryse Lenders-Crauwels, de uitbaatster van de voormalige mode- en schoenenwinkel Lenders, komt op plaats elf, terwijl Matthew de Permentier van op plaats 16 met zijn 22 jaar de jeugd vertegenwoordigt.

News

Mechelse scheper springt over hek van hondenweide en verwondt man

Een 48-jarige Borsbekenaar die donderdag door een hond werd aangevallen vraagt aandacht voor de situaties van de hondenweiden. Een Mechelse scheper kon namelijk over de omheining van de hondenweide aan Fort 3 springen.

News
Download