Start het gesprek
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

CD&V voert actie: “Turnhoutsebaan toegankelijk voor iedereen”

CD&V-Kamerlid Nahima Lanjri en Borgerhouts CD&V-voorzitter Olivier Elias en andere mandatarissen van CD&V hebben vrijdag op de Turnhoutsebaan certificaten uitgedeeld aan winkeliers die speciale aandacht hebben voor de toegankelijkheid van hun zaak.

Nieuws

Ilyas Touba opnieuw Belgisch kampioen

Borgerhoutenaar Ilyas Touba kroonde zich voor de derde keer op rij Belgisch kampioen in het panna-voetbal. De 21-jarige straatvoetballer zet daarmee een ongeziene prestatie neer.

Nieuws

Nieuwe beelden tonen waarom er zoveel verkeerschaos was bij roekeloze trouwstoet in Borgerhout

Nieuwe beelden van de toeterende trouwcolonne zaterdag in Antwerpen tonen hoe roekeloos het er bij momenten aan toeging. De deelnemers aan de trouwstoet namen het niet zo nauw met de verkeersregels. De politie reed de wagens van de stoet uiteindelijk klem.

Politie en veiligheid

Antwerpse politie rijd colonne auto’s klem in Borgerhout: één persoon opgepakt

De Antwerpse politie heeft zaterdag een colonne auto’s klemgereden in de Kroonstraat in Borgerhout.

Politie en veiligheid

Tot vier jaar cel voor cannabishandel, 214.000 euro verbeurdverklaard

De correctionele rechtbank heeft Ergyun S. (45) uit het Nederlandse Bergen-op-Zoom en Younes E.J. (41) uit Borgerhout veroordeeld tot vier jaar cel en veertig maanden, waarvan de helft effectief, voor een cannabisplantage in Deurne. De laatste kocht ook cannabis in Nederland die hij verder verkocht in België. De rechtbank verklaarde een illegaal drugsvermogen van zowat 214.000 euro verbeurd.

Nieuws

Parking Spoor Oost is zwaar onderbenut

De parking van Spoor Oost wordt slechts 38 dagen per jaar gebruikt. En op die dagen, is de bezettingsgraad ook nog eens zeer laag. Reden genoeg volgens Groen om het aantal parkeerplaatsen af te bouwen en er een park aan te leggen.

Vrije tijd en hobby

Opnieuw twintig jaar cel voor fatale schietpartij in drugsmilieu

Het Antwerpse hof van beroep heeft Boualam C. (26) veroordeeld tot twintig jaar cel voor de moord op Hicham Yachou (30) en de moordpoging op diens neef Mourad (31). Het hof bevestigde daarmee de straf die hij in eerste aanleg had gekregen.

Nieuws

Man (20) krijgt jaar cel voor slagen aan politieagent

De Antwerpse strafrechter heeft Soulaimane Y. (20) uit Borgerhout veroordeeld tot 1 jaar effectieve celstraf, wegens slagen aan een politieman tijdens ongeregeldheden op het Jan De Laetplein in Borgerhout.

Politie en veiligheid

VIDEO. Café Wilson krijgt nieuw leven als Bar Brul

Kent u café Wilson nog? De mensen uit Borgerhout die aan de kant buiten de Singel wonen, zeker wel. De Wilson was jarenlang een vaste waarde, waar veel sinjoren en vooral senioren kwamen biljarten. Maar vorig jaar kwam er een einde aan het verhaal van Wilson. Nu komen er nieuwe uitbaters en zal het café Bar Brul heten. Een bende jonge gasten is het café aan het herinrichten en vrijdag gooien zij de deuren open.

Nieuws
Download