Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Voorzitter sportraad kiest voor CD&V

Danny Verschaeren (53), al meer dan veertien jaar voorzitter van de sportraad, komt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober op voor CD&V.

Nieuws

Sportraad stapt 2.330 euro bij elkaar

De Boomse wandelvereniging Schorrestappers en de Boomse sportraad oragniseerden eerder in het kader van de 'Warmste Week' een wandeltocht, waarvan de opbrengst naar het lokale Welzijnsschakel gaat.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Grote inzamelactie voor ongeneeslijk zieke Jimmy (8)

Het Boomse koppel Esthel Rams en Dennys Echemendia houden op zondag 28 januari een benefietontbijt ten voordele van het Duchenne Parent Project. Ze doen dat voor het 8-jarige zoontje van een bevriend koppel.

Nieuws

Grote kraanwagen kantelt tijdens banale klus: "Onze flat was aan het daveren"

Een grote kraanwagen is gisterenochtend gekanteld toen hij een klein kraantje naar het dak van een leegstaand gebouw moest hijsen. Niemand raakte gewond, maar de schade was aanzienlijk. Het duurde tot in de late namiddag vooraleer het gevaarte weggehaald was. De bewoners van de omliggende flats werden geëvacueerd.

Nieuws

Incontri#2 vuurspektakel in park

Incontri#2 is een vuurspektakel voor iedereen. Het staat voor een eigenzinnig vuurperformance gebracht achter het openluchtzwembad.

Nieuws

Kraanwagen kantelt tegen oud kadaster in Boom

Aan de Kaai in Boom, ter hoogte van de Heldenplaats, is donderdagochtend een kraanwagen gekanteld. Niemand raakte gewond, maar de takelwerkzaamheden namen lange tijd in beslag.

Nieuws

Weer voorrang voor tickets Tommorowland

Bomenaars en Rumstenaars zijn op 19 januari weerom zeker van een TML-toegangsticket. Ofwel met voordeeltarief ofwel als garantieticket aan de prijs van een Belgisch ticket.

Nieuws

VIDEO. Buurtbewoners Kleiputten krijgen inspraak over herinrichting

De buurtbewoners van de kleiputten in Boom en Rumst zullen mee kunnen beslissen over hoe het gebied er zal uitzien na de sanering. De kleiputten moeten grondig aangepakt worden omdat de grond vervuild is.

Nieuws

Appelbollen en worstenbrood in WZC Den Beuk

?In het woon- en zorgcentrum Den Beuk (OCMW) worden de bewoners twee keer verwend.

Nieuws
Download