Always nice when you're here!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Theater aan Twater lokt minstens 16.000 toeschouwers: twee dagen uitverkocht

De dertiende editie van Theater aan Twater liet vele duizenden genieten van al het geks en fraais dat in de wereld op vlak van straattheater te koop is...en dit voor slechts 4 euro per dag. Liefst 140 top-optredens op de Kaai en Klein-Willebroek waren er op beide locaties te zien.

News

Tomorrowland heeft nu ook muzikale brievenbus

De samenwerking van Bpost en Tomorrowland levert veertien officiële postbussen op die compleet in Tomorrowlandstijl worden aangekleed, enkel in Boom. Als je er iets in post, weerklinkt bovendien het ‘Tomorrowland Hymn’ van Hans Zimmer.

News

Nog meer dan een maand wachten op het festival zelf, maar nu al is Tomorrowland in opbouw

Over één maand en één week gaat in recreatiedomein De Schorre Tomorrowland van start. Deze week al is de organisatie gestart met de opbouw van het festival.

News

Student verkoopt valse briefjes van 50 euro aan 15 euro: “Enorme stommiteit”

Een negentienjarige student uit Willebroek stond voor de strafrechter omdat hij - samen met een minderjarige - valse briefjes van vijftig euro had proberen te verkopen aan vrienden en schoolkameraden. Hij vroeg vijftien euro voor een vervalst briefje van vijftig euro.

News

Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland huldigt Louis Callaert als erelid

De algemene vergadering van Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland heeft naar jaarlijkse gewoonte een nieuw erelid benoemd. Louis Callaert is reeds vele jaren actief lid van de vzw en is steeds enthousiast om de toeristische werking te promoten.

News

Tomorrowland brengt eigen postzegel en muzikale postkaartjes uit

Postzegelverzamelaars kunnen hun hart ophalen – én een plekje vrijmaken in hun album, want bpost en Tomorrowland lanceren een unieke en limited edition Tomorrowland-postzegelkit. Daarin zit een postzegelblaadje met vijf postzegels én vijf muzikale postkaartjes.

News

Nathalie Meskens opent cultureel seizoen De Steiger

Het cultureel centrum De Steiger toont trots de programmatie in een pas uitgekomen brochure. Nieuw zijn de aangepaste prijzen en aanduidingen of de voorstellingen al dan niet in het Nederlands zijn. Nathalie Meskens en Motownband openen het cultuurseizoen op 22 september.

News

Meer cocaïne in rioolwater van Boom dan in Brussel, Parijs of Berlijn

Volgens het rapport van het Europees Waarnemingscentrum voor Drugs en Drugsverslaving (EMCDDA) staat Boom op de vijftiende plaats in Europa wat betreft cocaïnerestanten in het rioolwater. Vóór steden als Brussel, Berlijn en Parijs. “Hier meer cocaïne dan in Brussel? Dat zou hoogst eigenaardig zijn”, denkt burgemeester Jeroen Baert (N-VA).

News

Straatfestival op beide oevers van de Rupel

Straatfestival Theater aan Twater biedt volgend weekend liefst honderdveertig optredens voor slechts vier euro per dag. Ghost Rockers komt optreden op zondag, en er is ook een kinderplein en cultuurmarkt.

News

VIDEO. File aan veerboot, gemeente Boom : "We hebben dit onderschat"

In Boom is het tegenwoordig aanschuiven om de Rupel over te steken met de veerboot. De Rupelbrug wordt er gerenoveerd. En daardoor zijn fietsers, voetgangers en bromfietsers aangewezen op het veer. Omdat er op die boot maar plaats is voor 30 fietsers, is het in de ochtendspits lange wachten tot meer dan drie kwartier. Studenten komen daardoor te laat aan op school. De gemeente Boom geeft toe dat ze de toevloed aan fietsende scholieren verkeerd heeft ingeschat.

Traffic
Download