Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Ik zal geen risico nemen”

Sparta Petegem komt voor de topper van zondag op eigen veld tegen FC Rupel-Boom vermoedelijk met een noodploeg aan de aftrap. De leider heeft niet alleen twee geschorsten en één langdurig geblesseerde, er zijn verder ook heel wat twijfelgevallen met blessures.

Nieuws

Sparta Petegem fel gehavend

Sparta Petegem dreigt voor de topper tegen naaste achtervolger FC Rupel-Boom misschien met een noodploeg aan de aftrap te moeten komen.

Nieuws

Antwerpse A12 is gevaarlijkste weg van Vlaanderen

Met een dynamische lijst, die elk jaar vernieuwd wordt op basis van de meest recente ongevallencijfers, wil Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) de zwarte punten in ons land sneller aanpakken. Bovenaan de lijst staan twee kruispunten op de A12 in Aartselaar, en ook het kruispunt van de Plantin en Moretuslei met de Binnensingel in Borgerhout scoort uiterst slecht.

Wegen en verkeer
Nieuws

Rienes Vanborm (Sparta Petegem) liefst vier maanden buiten strijd

Sparta Petegem kampt met grote zorgen. Rienes Vanborm onderging dinsdag in het Gentse ziekenhuis Maria Middelares een operatieve ingreep aan de meniscus. Hij is vermoedelijk een viertal maanden buiten strijd en zal dus dit seizoen niet meer in actie komen.

Nieuws

Controleactie tegen drugs: bijna drie kilo cannabis gevonden

Bij een controleactie gericht tegen drugs heeft de lokale politiezone Rupel (Boom, Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle) dinsdagavond bijna drie kilogram cannabis en een kleine vierduizend euro cash inbeslaggenomen.

Politie en veiligheid
Nieuws

“Zwart jaar voor onze club”

SK Londerzeel gaat door zwaar weer. Voor de derde keer in enkele maanden tijd wordt de club getroffen door een overlijden. Na afgevaardigde Ulrik Pas en bestuurder Dirk Putteman diende de club zaterdag ook afscheid te nemen van Marc Moyson.

Nieuws

Opendeur en oud-leerlingencafé

OLVI gooit zaterdag 10 maart de deuren open voor de jaarlijkse ontvangst van 'nieuwe' leerlingen die kennis willen maken met de school en haar omgeving.

Nieuws

Shownamiddagen en dans in taverne Obelisk

Op dinsdag 13 maart wordt in taverne Obelisk gestart met dans- en shownamiddagen. Een van de drie geplande evenementen neemt de Boomse schlagerzanger Steve Tielens voor zijn rekening, die nu ook zijn eigen platenlabel heeft.

Nieuws

Chef-kok neemt Smoutstoop over

De Smoutstoop in de Kerkhofstraat werd overgenomen door Wim Van Rompa (36). Na tien dagen renoveren heropende hij het restaurant met Belgisch-Franse keuken.

Nieuws
Download