Look who we have here!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Samen in de kraamkliniek, en toch 70 euro kindergeld minder: “Geld maakt niet gelukkig, naar onze dochter kijken wel”

Samen met het nieuwe jaar is ook het nieuwe systeem voor kinderbijslag van start gegaan. Een kindje krijgen op 31 december 2018 of 1 januari 2019 maakte voor veel mensen dan ook een financieel verschil. Al blijken de kersverse ouders er zelf minder van wakker te liggen. “Geld maakt niet gelukkig, naar onze dochter kijken wél.”

News

“Als Francis sprak, dan werd er geluisterd”

Meesterverteller en jarenlang een van de warmste televisiestemmen van de Lage Landen Francis Verdoodt is op 76-jarige leeftijd overleden in woon-en zorgcentrum Den Olm in Bonheiden. Hij overleed op 23 december, een jaar na zijn vrouw Imelda. Op 31 december zou

hij 77 jaar oud zijn geworden.

News

Warmste stem van Vlaanderen verdwijnt met overlijden van Francis Verdoodt (76)

Woordkunstenaar Francis Verdoodt is niet meer. Volgende week, op 31 december, zou hij 77 zijn geworden.

News

Burgemeester Guido Vaganée neemt in stijl afscheid van Bonheiden

De nieuwjaarsdrink in Bonheiden werd dit jaar voor het eerst herdoopt tot een kersteditie. Het was meteen ook het laatste officiële optreden van huidig burgemeester Guido Vaganée (N-VA) en schepenen Maes, Fonderie en Huibers.

News

Kerstdrink met optreden

News

Centrum na twee jaar werken weer open voor het verkeer

De nieuwe ovonde in het centrum van Rijmenam wordt deze namiddag weer opengesteld voor al het verkeer. Hierdoor komt er een einde aan de ellende van de inwoners, maar ook van doorgaand verkeer dat de voorbije twee jaar vaak een ommetje diende te maken.

News

Ziekenhuis zet zich schrap voor De Warmste Week

Het Imeldaziekenhuis wordt vandaag nog wat warmer dan gebruikelijk, want ze organiseren de Warmste Dag. Verschillende afdelingen van het ziekenhuis bundelen de krachten en zorgen vandaag voor een gezellig kraampjesfestival aan de inkom van het hoofdgebouw. Daarmee willen ze geld inzamelen voor De Warmste Week.

News

Tv-maker leeft drie weken bij demente grootmoeder voor nieuw programma: “Mensen met dementie zijn vaak hilarisch eerlijk”

“Overdag word je meegesleurd van het ene verhaal in het andere, ’s nachts word je wakker van geroep en getier door de gangen.” Reportagemaker Wannes Deleu woont al twee weken dag en nacht in woon-zorgcentrum Den Olm in Bonheiden, dat gespecialiseerd is in mensen met dementie. Hij wil er opnieuw een connectie krijgen met zijn grootmoeder.

News

Hij sloeg een bejaarde vrouw dood, verkrachtte zijn ex en schoot op de politie, nu vindt deurwaarder hem bij toeval terug

Hij trok samen met een kompaan op rooftocht langs slachtoffers wiens naam hij in een adressenboekje bijhield. Hij vermoordde een weerloze vrouw van 84 met een klauwhamer. Ontsnapte aan zijn straf en schoot tijdens een achtervolging op de politie. Maar nu heeft een gerechtsdeurwaarder bij toeval zijn lichaam aangetroffen in een huurflat. Dit is het hallucinante verhaal van roofmoordenaar Rohnny Cuypers.

Alert

Elien krijgt gratis tickets voor Disneyland van onbekende: “Stond op mijn bucket list”

“Ik ken u niet, maar het doet zo’n deugd.” In Bonheiden passeert Hij nog écht, bij de believers. Toch bij Elien De Groof (22), die deze week in de brievenbus een enveloppe vond met twee tickets voor Disneyland Parijs. Geen afzender, alleen een getypt berichtje. ‘Omdat je het de laatste tijd nogal moeilijk hebt, hoop ik dat dit wat kan helpen. Zalig kerstfeest.’ “Mijn eerste gedachte: huh? Van wie komt dit? Toen ik de enveloppe openscheurde, had ik het net aan telefoon met mijn zus erover dat we dringend nog een keer in Disneyland moesten geraken. En toen plots die tickets. Ik heb er lang naar zitten staren. Wie geeft dat nu gewoon om goed te doen? En hoe komt die persoon aan mijn adres?”

News
Download