Stel jezelf even voor aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Twee zwaargewonden na hevige klap bij vermoedelijke straatrace

Bij een zware crash op de Borsbeeksesteenweg in het Antwerpse Boechout zijn vrijdagnacht even na middernacht twee zwaargewonden gevallen. Een andere betrokken auto wordt nog opgespoord. Volgens VRT spraken getuigen van ‘een straatrace’.

Wegen en verkeer

Wijnproeven tijdens fietstocht Vino Fiesta

Sportieve wijnliefhebbers kunnen zondag hun hartje ophalen tijdens de 10de editie van Vino Fiesta Wijntour, een rondrit van 35 kilometer langs vijf horecazaken in de regio.

Nieuws

Rubi-fiets met emotionele waarde gestolen

Gert Broeckx uit Boechout, de vader van de naar Peru ontvoerde Rubi (4), doet een oproep aan de dief van zijn Rubi-fiets. De koersfiets met veel emotionele waarde voor Gert werd in Brussel gepikt.

Nieuws

Speelboot ‘vaart’ naar nieuwe locatie

De speelboot die in de speeltuin aan de Jan Frans Willemsschool stond, werd onlangs verplaatst naar het George van Raemdonckpark. Het meest populaire speeltoestel in Boechout krijgt er een vaste plek.

Nieuws

Sfinks Mixed: “Het muzikale equivalent van de Meir”

Niet zo’n mooi weer als tijdens de openingsavond, gisteren op dag twee van Sfinks Mixed. Geen ramp: het publiek vond toch de weg naar het festival en trok massaal de tenten in.

Nieuws

Sfinks Mixed: ook culinair genieten

In Boechout ging donderdagavond Sfinks Mixed van start. Het vierdaagse festival staat bekend om de diverse muziek en relaxte sfeer, maar je kan jezelf er ook culinair laten gaan

Nieuws

Voice Male komt naar kerk van Vremde

De a-capellagroep Voice Male brengt al jaren eigenzinnige bewerkingen van bestaande nummers. Bekende en minder bekende 'hits' passeren de revue tijdens een optreden van deze zeskoppige formatie.

Nieuws

VIDEO. Muziekfestival Sfinks van start

Het muziekfestival Sfinks is donderdagmiddag van start gegaan. Het festival in Boechout is toe aan zijn 42ste editie.

Nieuws

3.500 euro voor Argentijns project

De gemeente Boechout kent een toelage van 3.500 euro toe aan het project Juegoteca Sin Fin in Argentinië. Het project werd ingediend door Marian Lesage uit Boechout.

Nieuws

Sfinks Mixed: vier dagen feesten

Sfinks Mixed is al meer dan 40 jaar een vaste waarde in Boechout. Tijdens het vierdaagse wereldmuziekfestival klinkt de Boechoutse slogan 'Een dorp om te ontmoeten' extra luid.

Nieuws
Download