You can also start a private chat with a neighbour
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Kunstenaar schildert os en ezel voor kerststal

De os en de ezel zijn dit jaar de blikvangers in de kerststal van Vremde. Stalbouwers René Bruers (75) en Marc Vercammen (62) uit Vremde zijn enthousiast. “We vinden het een hele eer dat Frank dit voor ons wilde doen.”

News

VIDEO. Prachtige winter-maquette in Boechout

Guido Aertgeerts uit Boechout is helemaal in de ban van Kerst. Hij is al een hele tijd zoet met het opstellen van een grote kerst-maquette, een gigantisch tafereel in kerstsfeer. En hij smijt er ook flink wat geld tegenaan, want zijn winter-wonderland heeft bijna 4.000 euro gekost.

News

‘Boechoutse Sterke’ is toch zacht en fluwelig

Hij is net gebotteld, de Sterke van wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout. “De kroon op ons werk”, vertelt wijnboer Lode Van den Brande. “Maar wees er snel bij, de eerste editie telt slechts 180 flessen.”

News

Brandje ontstaat in leslokaal in Sint-Gabriëlcollege

In het Sint-Gabriëlcollege aan het Jef Van Hoofplein in Boechout is woensdag in de vooravond een klein brandje ontstaan in een lokaal.

News

Voetbalclub Bacwalde zet zich in voor drie goede doelen

Vorig jaar organiseerde de Boechoutse voetbalclub K. Bacwalde SK voor de eerste maal Bacwalde for Life. Tijdens het tweedaagse evenement werd meteen 26.261 euro verzameld. Met een tweede editie wil de vereniging minstens even goed doen. 

News

Man bedreigt personeel van apotheek met keukenmes

Een onbekende man gewapend met een keukenmes heeft afgelopen vrijdag een overval gepleegd op apotheek De Lindeboom in de Guido Gezellestraat in Boechout.

Alert

Peruviaanse post geeft pak van sint niet vrij

Gert Broeckx uit Boechout, de vader van de in 2013 naar Peru ontvoerde Rubi (5), heeft slecht nieuws gekregen. Het 20 kilo zware pakje dat hij verzond in naam van Sinterklaas, wordt niet vrijgegeven door de Peruviaanse post.

News

Heel wat gemotiveerde Antwerpenaren naar klimaatmars

Heel wat Antwerpenaren trokken zondag naar Brussel om er deel te nemen aan de grootste klimaatmars ooit in ons land. Tienduizenden deelnemers kwamen op straat voor een beter klimaatbeleid. De regen hield de manifestanten duidelijk niet tegen. Vanuit Boechout bijvoorbeeld vertrok een groep enthousiastelingen naar Brussel en zij waren net blij met de regen. Het is vooral de zachte temperatuur die hen vandaag het meeste zorgen baart.

News

Nieuwe sociale toekomst voor Villa Madonna

Villa Madonna aan de Janssenlei in Boechout, in 1902 ontworpen door de Antwerpse architect Joseph Bascourt, werd de afgelopen jaren omgevormd tot appartementen. Tien bewoners met een psychische kwetsbaarheid kunnen er nu hun intrek nemen.

News

Drie plofkrakers blijven in de cel

Drie Nederlandse plofkrakers blijven in de cel. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen maandag beslist.

News
Download