Gratis en voor niks!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kind lichtgewond bij botsing

Aan de Aarschotsebaan, op de grens van Beerzel met Berlaar-Heikant, is zaterdagavond een kind lichtgewond geraakt bij een kop-staartaanrijding tussen twee auto’s.

Nieuws

Rusthuis wacht op eerste bewoners

De eerste bewoners nemen maandag hun intrek in de vernieuwde kamers van woonzorgcentrum Sint-Augustinus. Daarmee komt een einde aan een bouwproject dat twee jaar duurde.

Nieuws

Man (66) ’s morgens dood aangetroffen in gracht

In een gracht in de Daalstraat in Berlaar, vlak bij het kruispunt met de Alpenroosstraat, is zaterdagochtend het lichaam van een 66-jarige man aangetroffen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar alle hulp voor de man kwam te laat. Hij was wellicht al even overleden.

Wegen en verkeer

Nacht van het Kempens Erfgoed

Op vrijdag 20 oktober doet Berlaar opnieuw mee aan de Nacht van het Kempens Erfgoed. Erfgoedcel Kempens Karakter plaatst dan net als vorig jaar een deel van het gemeentelijke erfgoed in de kijker.

Nieuws

Vier miljoen euro subsidie voor fietspaden in provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen heeft voor 3.646.722 miljoen euro subsidies goedgekeurd voor de aanleg van zestien kilometer fietspaden in de provincie.

Wegen en verkeer

Dieven roven cosmetica in winkels Kruidvat

De politie in Mechelen heeft twee Georgiërs opgepakt die in aanmerking komen voor winkeldiefstallen bij Kruidvat. Ze zouden woensdag zowel in Berlaar als in Mechelen hebben toegeslagen.

Politie en veiligheid

Georgische Kruidvat-dieven opgepakt met speciale draagtas in wagen

De politie heeft woensdagnamiddag twee mannen opgepakt die verdacht worden van diefstallen in de Kruidvat in Mechelen en Berlaar.

Politie en veiligheid
Download