Borrow something fast? No problem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Philippe Janssens en co gaan op jacht naar volgend bekersucces: “Match zeer ernstig nemen”

Om ook de vierde ronde van de Beker van België te overleven, moet Heist Patro Eisden over de knie leggen. Als dat lukt, volgt nog één thuismatch alvorens de eersteklassers mee in de dans springen.

News

Brand in centrum laat diepe indruk na in dorp

De brand die woensdag woedde op de hoek van de Markt en de Legrellestraat, zindert volop na in Berlaar. Eén woning is totaal verwoest, een andere tijdelijk onbewoonbaar.

News

Vuurzee legt voormalige bioscoop en dancing volledig in de as, 20 mensen geëvacueerd

Een zware brand heeft woensdag de oude cinema en dancing op de hoek van de Markt met de Legrellestraat, die de jongste jaren dienst deed als opslagplaats, in de as gelegd. Ook de pitazaak en Argentabank liepen ernstige schade op. Een twintigtal omwonenden werden geëvacueerd.

Alert

Zware brand vernielt opslagplaats, ook bankkantoor en pitazaak lopen schade op

In het centrum van Berlaar heeft woensdagnamiddag een zware brand gewoed. Twintig mensen werden geëvacueerd.

Alert

Auguy Dondo (RC Mechelen): “Voor ons wordt dit een eerste echte test”

RC Mechelen zal binnen de maand twee keer in Nijlen twee keer te gast zijn. Begin september al maken de Mechelaars in de competitie hun eerste verplaatsing naar Nijlen.

News

“Sportief moet ik nog veel beter kunnen”

Voor zijn eerste bekerklus van het seizoen trekt Heist vanavond naar Zwarte Leeuw. In de kern ook de bijna 20-jarige Nicolas Orye. De spits, die vorig jaar nog gehuurd werd van Waasland-Beveren, kwam ondertussen definitief over naar blauw-wit.

News

Faithless-frontman Maxi Jazz betovert Zomer van Balder

Met Maxi Jazz, de stem van Faithless, kreeg De Zomer van Balder gisteren een wereldster op bezoek. Jeugdhuis Den Bokal zorgde toch nog voor een afterparty, hoewel die even aan een zijden draadje hing.

News

Maricolenklooster ruimt uiteindelijk plaats voor sociale woningen

In het centrum van Berlaar-Heikant is de aannemer gisteren gestart met de sloop van het voormalig Maricolenklooster. Door de erbarmelijke staat van het gebouw gebeurt dat vroeger dan gepland. Op de site zijn in totaal dertig sociale woningen gepland.

News

Eenrichtingsverkeer op Aarschotsebaan

Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken laat vanaf maandag 30 juli het voormalige Maricollenklooster op de Aarschotsebaan (N10) in Berlaar-Heikant afbreken. Dat zorgt tot vrijdag 17 augustus voor verkeershinder.

News

Ivarem start afvalophaling door hitte al om 6u

Door de warme weersomstandigheden zullen vanaf nu de afvalophalingen vroeger starten. De rondes starten al om 6u in de plaats van 7u.

News
Download