Do you know any nice places?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Uitvaartverzorger speelt zelf postbode tijdens staking: “Van 1 uur tot 4 uur ’s nachts op de baan om rouwbrieven rond te brengen”

Mario De Meutter en Sandra Op De Beeck, zaakvoerders van Uitvaartverzorging Bosmans uit Lier en Berlaar, spelen de komende dagen zelf voor postbode. Met hun nachtelijke ronde willen ze de ongemakken van de poststaking wegnemen voor hun klanten.

News

Breuk of hartaanval tijdens training of match? Bij deze voetbalclub kan altijd iemand hulp bieden en reanimeren

Zeventig jeugdtrainers en afgevaardigden van K. Lyra-Lierse en andere clubs uit de regio krijgen een EHBO-opleiding. De club wil er zo voor zorgen dat bij elke training en wedstrijd minstens één iemand aanwezig is die kan ingrijpen indien nodig.

News

Begraafplaatsen helemaal klaar voor Allerheiligen

In Berlaar-Heikant is de eerste fase van de heropwaardering van de begraafplaats achter de rug. En ook op de begraafplaats in Berlaar-Centrum was de gemeentelijke groendienst de voorbije weken druk in de weer.

News

Jelke en Didier verloren hun tweeling ‘te vroeg’ voor de wet: “Waarom mogen onze kindjes onze familienaam niet krijgen?”

Jelke De Laet en Didier Toussaint verloren vorige week hun tweeling na een zwangerschap van 21 weken. Een paar weken te vroeg om de kinderen officieel een naam en familienaam te geven. “Waarom passen de bevoegde instanties die wrede wet niet aan?”

News

Bestuurder heeft voor 20.000 euro boetes openstaan: auto afgepakt

Bij een grootschalige verkeerscontrole door de politiezone Berlaar-Nijlen, afgelopen vrijdag, bleken de gecontroleerde bestuurders in totaal voor zo’n 40.000 euro achterstallige boetes te hebben. De helft daarvan bleek op naam van één bestuurder te staan. Zijn auto werd in beslag genomen.

Alert

Damherten net op tijd gered uit illegale slachterij

De dieren stonden klaar om geslacht te worden, maar de lokale politie viel net op tijd binnen in een illegale slachterij in Nijlen. Negen damherten werden in beslag genomen. Waar de dieren vandaan kwamen of wie de afnemers van het vlees waren, wordt onderzocht.

Alert

Koppel geeft 5.000 euro voor gouden tip na inbraak: “Spaarpotje voor onze oude dag is compleet geplunderd”

In een woning langs de Itegembaan in Berlaar is zondagavond ingebroken. De daders maakten een omvangrijke buit van goud, diamant en een grote som cash geld. Jan en Carine Van de Ven hopen dat een tip kan leiden naar de daders, want die zijn aan de haal met wat ze opzij hadden staan voor hun oude dag.

Alert

Hele dorp in rouw nadat pastoor vlak na tv-mis sterft: “Niemand kan het geloven”

De mooie woorden rond liefde en solidariteit die pastoor Eric Thielemans nog op televisie uitgesproken heeft tijdens de laatste misviering voor zijn dood, bracht hij zelf ook in de praktijk. Dat blijkt duidelijk uit de ontelbare terneergeslagen reacties op zijn plotse dood. Berlaar blijft verweesd achter zonder pastoor.

News

“Het spaarpotje voor onze oude dag is compleet geplunderd”

In een woning langs de Itegembaan in Berlaar is zondagavond ingebroken. De daders maakten een omvangrijke buit van goud, diamant en een grote som cash geld. Jan en Carine Van de Ven hopen dat een tip kan leiden naar de daders, want die zijn aan de haal met wat ze opzij hadden staan voor hun oude dag.

Alert

Burgemeester Walter Horemans (CD&V) blij met coalitiepartner N-VA: “Had goede score verwacht, maar dit is nog beter”

In weinig gemeenten was de coalitie zo snel beklonken als in Berlaar. CD&V en N-VA gingen vorige keer in kartel naar de kiezer en bestuurden samen zes jaar. Deze keer kwamen ze apart op, maar toen bleek dat ze opnieuw een meerderheid haalden, was het meteen beklonken.

News
Download