Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Uitbater Delhaize koopt postkantoor

De familie Krieckemans, die de Delhaize op de Markt in Berlaar uitbaat, heeft het postkantoor op de Itegem-baan gekocht. Daar moet in 2019 een nieuwe supermarkt verrijzen.

Nieuws

Postkantoor verhuist naar leegstaande traiteurszaak

Bpost verhuist haar postkantoor tegen de zomer van de Itegembaan naar de leegstaande traiteurszaak Deliche in de Dorpsstraat. Het huidige postkantoor geraakte na bijna twee jaar eindelijk verkocht.

Nieuws

Sociaal restaurant opent in WZC Kloosterhof

Woonzorgcentrum Kloosterhof opent op maandag 19 februari zijn sociaal restaurant Balderhuys. Iedereen kan er vier dagen per week komen lunchen.

Nieuws

Beton voor fietspad tussen Berlaar en Kessel wordt gegoten

De aannemer die het nieuwe fietspad aanlegt tussen Berlaar en Kessel is dinsdag gestart met het gieten van het gekleurde beton. “De rioleringswerkzaamheden waren al langer afgerond en de fundering voor het fietspad was ook al klaar. Maar de voorbije weken was het onmogelijk om verder te werken door sneeuwbuien en regen. Daarom is het betonstorten uitgesteld moeten worden. Nu het weer droger is, kan de aannemer weer verder”, legt de Nijlense schepen van Openbare Werken Paul Laurijssen (CD&V) uit. “We verwachten dat de Berlaarsesteenweg en Kesselsesteenweg weer opengesteld zullen kunnen worden tegen juni, zoals oorspronkelijk gepland”, geeft de schepen nog mee. De Berlaarse burgemeester ging dinsdag alvast zelf ter plaatse een kijkje nemen. “Nu zie je wat een prachtig fietspad het gaat worden”, aldus Walter Horemans (CD&V).

Wegen en verkeer
Nieuws

"Het mag alle dagen carnaval zijn!

Op de Markt verzamelden vanmiddag elfjes, prinsessen, draken, honden, piraten, oma's en opa's, jongens verkleed als meisje, lego-popjes, poezen, enzovoort.

Nieuws

Beheersplan moet tijd laten stilstaan in Gestel

Voor Gestel (Berlaar) is een erfgoedbeheersplan goedgekeurd. Op die manier is duidelijk wat er moet gebeuren om het pittoreske Berlaarse dorpje te bewaren voor de toekomst.

Nieuws

CD&V: “N-VA mag niet meer met ons in kartel naar de kiezer”

CD&V en N-VA trekken op zondag 14 oktober níét in kartel naar de Berlaarse kiezer. Beide partijen waren dat nochtans van plan, maar N-VA kreeg hiervoor van hogerhand geen toestemming.

Nieuws
Download