Borrow something fast? No problem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vuile was om sluikstort aan te klagen

Een bord langs de kant van de weg waarschuwt sluikstorters en vraagt hen om te glimlachen, want ze worden gefilmd. De buurt is het beu dat het natuurgebied Ruige Heide nog altijd als stortplaats gebruikt wordt. Met deze actie willen ze op een ludieke manier sensibiliseren.

News

53 deelnemers aan koers met een hart

Er kwamen gisteren 53 deelnemers opdagen voor de (kermis)koers met een hart in Zandvliet. Zij vertegenwoordigden zeven ploegen: WTC Den Hoek, De Sturmers, De Spartaan, De Polderklievers, WTC Raffic, Hamburg, en WTC The Eagles.

Leisure and hobby

Kermiskoersen in Zandvliet

Het kampioenschap van wielerclub "‘De Polderklievers" werd op zondag 15 juli gereden. Dit ter gelegenheid van de kermis in Zandvliet.

Leisure and hobby

Zandvliet Trail voor de derde maal

Na het groot succes van vorige jaar vindt op zondag 22 juli de 3de editie van de Zandvliet Trail plaats. Het is een recreatieve loop van 2 uur; hoeveel toeren u op die tijd doet is van minder belang. Nieuw dit jaar : ook wandelaars zijn welkom!

News

Omleiding busverkeer tijdens Zandvliet Trail

Op zondag 22 juli vindt de Zandvliet Trail plaats.Tijdens deze recreatieve trail lopen de deelnemers doorheen de Zandvlietse straten, horeca en bezienswaardigheden. Het parcours is geopend van 15 tot 17 uur.

News

Jong CD&V stelt pijlers verkiezingen voor

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bindt Jong CD&V in het polderdistrict de strijd aan met sluikstorters en ijvert de afdeling voor toegankelijke sportactiviteiten en een verkeersveiliger district.

News

Kermis en kermiskoersen in Zandvliet

Het kampioenschap van wielerclub "‘De Polderklievers" wordt op zondag 15 juli gereden. Dan is het kermis in Zandvliet en dat belooft.

Leisure and hobby

WK-cafés in Polderdistrict trokken weer veel volk

't Was weer raak dinsdagavond 10 juli, in het Vermaelen fanhouse (bij Nicole van Jos van Nelekes) te Berendrecht. Het café puilde uit van het volk. Toen de Fransen een doelpunt maakten heerste er verslagenheid.

News

Jarigen van juni vierden in Molengeest

De jarigen van juni vierden als naar gewoonte samen hun geboortemaand. Zij waren met negen om op de foto te staan die door Wendy van Loon werd genomen.

News

Omleiding busverkeer tijdens koersen in Zandvliet

Op zondag 15 en dinsdag 17 juli vinden er twee wielerwedstrijden plaats in Zandvliet. Op zondag strijden de Polderklievers om 14 uur tijdens het clubkampioenschap voor de ereplaatsen. Op dinsdag om 19 uur strijden de verschillende ploegen uit de polder tijdens de ‘Polderkoers met een hart’

News
Download