Even de buurt checken?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bouw van nieuwe hoogspanningslijn over de Schelde gaat van start

Afgelopen week zijn in de Antwerpse haven de voorbereidende werken gestart voor de overspanning van de Schelde met een nieuwe hoogspanningslijn. Dat meldt hoogspanningsnetbeheerder Elia dinsdag. De nieuwe lijn moet mee zorgen voor de bevoorradingszekerheid. Voor een vrije doorgang voor het scheepvaartverkeer wordt met enorme masten gewerkt.

Nieuws

Gert Van Herck, fractievoorzitter N-VA Polder krijgt vierde kindje

Gert Van Herck is maandag vader geworden van zijn vierde kind. Het gezin telt nu vier dochters.

Nieuws

Nieuwe Gans hield teerfeest

Naar jaarlijkse gewoonte hield de Nieuwe Gans Berendrecht haar nieuwjaarsteerfeest op zaterdag 13 januari. Het begon om 17 uur met een rondgang door het dorp vanuit de kantine van TC Raffic (in de Bullenstee).

Nieuws

District vierde nieuwjaar in VTC De Schelde

Het districtscollege nodigde alle bewoners van Berendrecht, Zandvliet en Lillo uit op de nieuwjaarsdrink op zondag 14 januari . Deze ging door van 11 tot 13 uur in Vrijetijdscentrum De Schelde, te Zandvliet, dat op korte tijd vol stroomde.

Nieuws

Kunstproject mozART in Berendrechtse kerk

Het kunstproject MozART geeft de Sint-Jan-Baptistkerk een onverwachte invulling in januari. De naam van kunstproject MozART is niet toevallig gekozen.

Nieuws

Omleiding wegens rioleringswerken in de De Keyserhoeve in Zandvliet

Op 11 en 12 januari vinden er rioleringswerken plaats in een gedeelte van de De Keyserhoeve in Zandvliet. Er wordt een omleiding voorzien. Er wordt gewerkt in de De Keyserhoeve ter hoogte van huisnummers 76-78. Bussen van De Lijn volgen een omleiding.

Wegen en verkeer
Nieuws

De polderse vriendenkring naar buitenland!

De Polderse vriendenkring is een vereniging gesticht in 2017 door een paar polderse jongeren. Iedereen is er welkom,en ze doen activiteiten voor jong en oud.

Nieuws

Poldermuseum pas open op 3 juni

Na een grondige evaluatie van de werken aan het Poldermuseum door de raad van bestuur is er beslist om de opening van het museum uit te stellen naar zondag 3 juni. Het museum blijft zoals gepland open tot en met zondag 11 november en dit elke zon- en feestdag.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

De Verbroedering van Zandvliet 150 jaar

De Koninklijke Fanfare De Verbroedering van Zandvliet viert dit jaar haar 150ste verjaardag. Zij stelde het feestprogramma zondag voor, samen met het nieuwe bier "De Glorie van Zandvliet", dat zij met tgrots haar eigen bier kan noemen.

Nieuws
Download