Welkom thuis!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Inbraak in lagere school en clublokaal van turnvereniging in Berchem

In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in de lagere school in de Bikschotelaan in Berchem. Ook in het clublokaal van de plaatselijke turnvereniging werd ingebroken.

Politie en veiligheid
Nieuws

Controle op Duits voertuig levert vijf pv’s op

Na een hit van een ANPR-camera kon de politie een geseind, Duits voertuig onderscheppen op de Singel, aan de Uitbreidingstraat. De Bulgaarse identiteitspapieren van de chauffeur bleken vervalst.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Dronken chauffeur pleegt vluchtmisdrijf, maar geraakt niet ver

Op de Gitschotellei in Berchem gebeurde donderdag een kop-staartaanrijding met vluchtmisdrijf. De politie kon de verdachte dankzij informatie van getuigen oppakken.

Politie en veiligheid
Nieuws

Rouwbrieven komen te laat aan voor begrafenis Ludo (79): “Dit kan Bpost niet meer rechtzetten”

Slechts drie van de honderd rouwbrieven die Jeanne De Witte uit Berchem voor de begrafenisplechtigheid van haar man verstuurde, zijn aangekomen voor de uitvaart. “De dag voor de begrafenis moesten mijn kinderen alle genodigden nog persoonlijk benaderen via telefoon, mail of Facebook. Anders was niemand op de uitvaart van mijn man aanwezig geweest”, zegt ze. “Dat kan toch niet?”

Nieuws

Wijk aan Post X kreunt onder parkeerdruk

Vlot een parkeerplaats vinden in de stad, het blijft een avontuur. Ook in Berchem wordt dat op sommige plaatsen almaar moeilijker. “We zijn vaak meer dan een uur bezig, op zoek naar een parkeerplek”, zeggen buurtbewoners.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Grote Steenweg deels afgesloten door brand

Op de Grote Steenweg in Berchem is woensdagmiddag brand uitgebroken. “Om nog onbekende reden ontstond op de derde verdieping van een gebouw een uitslaande brand”, zegt brandweerwoordvoerster Jasmien O. “Bij aankomst van de hulpdiensten waren de vijf bewoners van het gebouw al aan het evacueren.”

Politie en veiligheid
Nieuws

AXA Bank schenkt duizend euro aan Huize Walden

De bankbedienden van AXA in Berchem zijn solidair met hun medemensen. Ze schonken een cheque van duizend euro weg.

Nieuws

Dief in badpak probeert flessen champagne te stelen

Twee mannen zijn maandagnamiddag op heterdaad betrapt bij een diefstal in en supermarkt op de Grote Steenweg in Berchem. Dat meldt de Lokale Politie Antwerpen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Voor 20.000 euro kan deze spits de uwe zijn

In Berchem ligt al meer dan vier jaar een boot langs het jaagpad. De Vesco wordt nu verkocht. “Ik heb echt geen tijd om hem op te lappen”, zegt eigenaar Pascal Gevaert.

Nieuws

Appartement grotendeels uitgebrand in Fruithoflaan

In een appartement op de tweede verdieping van een flatgebouw in de Fruithoflaan in Berchem is er zondagmiddag brand uitgebroken. Er vielen geen gewonden, maar er is wel heel wat materiële schade.

Nieuws
Download