For me the daily special!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Dronken bestuurster zet boel op stelten

In de Jos Ratinckxstraat heeft een dronken bestuurster dinsdagnamiddag voor heel wat ophef gezorgd. Ze was tegen een geparkeerde auto geknald, probeerde daarna te vluchten en verzette zich toen ze tegengehouden werd.

Traffic

Brandweer rukt uit voor brand met stevige rookontwikkeling in Berchem

Er woedde donderdagmiddag een hevige brand in de Statiestraat in Berchem. De brand ontstond om een nog onduidelijke reden in de bovenverdieping van een huis waar op dat moment een koppel met een kind van vijf jaar aanwezig was, maar gelukkig raakte niemand gewond. Een buurvrouw zou de brand opgemerkt hebben. De brandweer kwam ter plaatse en had de brand na een halfuur onder controle, al was er heel wat rookontwikkeling.

Alert

Koppel wil straat indraaien maar eindigt in garage

Een ouder koppel is woensdagmiddag met hun auto in een garage beland in de Berchemlei. De bestuurder ging om onduidelijke reden rechtdoor over een verkeerseiland.

News

Isolatie vat vuur door werkzaamheden aan dak: kantoorgebouw ontruimd

In een kantoorgebouw aan de Karel Coggestraat in Berchem is woensdagochtend brand ontstaan. Een dakbrand sloeg tijdens werkzaamheden door naar de isolatie. Niemand raakte gewond.

Traffic

Deelfietsen Blue Bike worden stuk goedkoper

Vanaf juli worden deelfietsen van Blue Bike aan de stations Antwerpen-Centraal en Berchem drie keer goedkoper. Gebruikers betalen een jaar lang 1,15 euro, in plaats van 3 euro, voor 24 uur.

News

Snelle ingrepen om verkeersveiligheid te verhogen

De stad voert op verschillende plekken snelle en tijdelijke maatregelen in om de verkeersveiligheid te verhogen.

News

“Deze stenen zijn even oud als mijn moeder”

Van de twee zijtribunes van het Ludo Coeckstadion mag dan wel niets meer overblijven, in de vergetelheid geraken zullen ze nooit dankzij een trouwe schare fans. Zij kochten zaterdagochtend enkele arduinen hoekstenen op en haalden zo een brok voetbalgeschiedenis in huis.

News

VIDEO. Berchem hoopt dat supporters steentje bijdragen in restauratie poort

Je kan een stukje van het Ludo Coeck stadion kopen. Dat is het stadion van voetbalclub Berchem. Dat wordt momenteel afgebroken om er een nieuw te kunnen zetten. Maar een aantal stenen van het stadion gaat de club nu verkopen. Met het geld willen ze de historische poort kunnen bewaren. Al is daar wel veel meer geld voor nodig dan wat de stenen kunnen opbrengen.

News

Districtsraad blijft hopen op volledige Berchemse overkapping

Van de 1,25 miljard euro die geïnvesteerd wordt in achttien projecten die de overlast van de Ring in Antwerpen moeten verminderen, gaat er in een eerste fase amper iets naar Berchem. Zowel het ecoduct van Park Brialmont als de ‘Grote Markt’ over de Ring zijn vooruitgeschoven.

News

Vooral routiniers vanboven op Berchemse N-VA-lijst

De Berchemse N-VA heeft de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Huidig districtsvoorzitster Evi Van der Planken trekt de lijst. Op de tweede plaats staat de huidige districtsschepen voor Publiek domein Bruno De Saegher.

News
Download