Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Belangrijke stap voor politiewerking”

Tegen eind 2019 wil de politie intrekken in haar nieuwe thuisbasis. De huurovereenkomst werd goedgekeurd door het college en zal deze maand op de Gemeenteraad gestemd worden.

Politie en veiligheid

Vrouw komt om na val vanuit tiende verdieping in Berchem

In het Antwerpse district Berchem is donderdagochtend het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen in enkele struiken in de Corneel Jaspersstraat. Dat zegt het parket van Antwerpen, dat de zaak behandelt als een verdacht overlijden.

Nieuws

Berchem Sport organiseert fandag

Het is opnieuw feest aan het Rooi. Vandaag organiseert Berchem Sport zijn Fandag 2017. Naar jaarlijkse gewoonte openen verschillende jeugdteams de festiviteiten met oefenwedstrijden. Vanaf 9.30 uur geven zij partij aan hun leeftijdsgenoten van Eendracht Aalst en FCV Dender EH. Het hoogtepunt van de dag volgt later, met de voorstelling van de verschillende ploegen.

Nieuws

Brandweer rukt uit voor brand in container

Aan een bouwwerf in de Spoorwegstraat in Berchem is woensdag een brand ontstaan in een container.

Politie en veiligheid

Twintiger belt politie en slaat twee agenten in het ziekenhuis

Twee politie-inspecteurs raakten in de nacht van maandag op dinsdag gewond bij een interventie in een nachtwinkel in Berchem. Een twintiger belde de politie nadat hij bij een ruzie een slag in het gezicht kreeg, maar keerde zich uiteindelijk tegen de agenten.

Politie en veiligheid

Alerte dame (82) kan ‘shouldersurfer’ van zich afschudden

Een dame van 82 is er in Berchem in geslaagd een ‘shouldersurfer’, iemand die bankgegevens probeert te ontfutselen, schaakmat te zetten.

Nieuws

Auto over de kop midden op kruispunt: chauffeur moest uitwijken voor kat

In Berchem botste zondag net na middernacht een auto tegen de middenberm, om vervolgens op het dak in het midden van een kruispunt te belanden.

Nieuws

VIDEO. Kristien Hemmerechts klaagt vuile toestand spoorwegbrug aan

Wie regelmatig onder de brug aan het station van Berchem loopt, kan het onmogelijk gemist hebben. De enorme plaag aan duiven, en dan vooral wat die beestjes laten vallen onder de brug. Buurtbewoonster en schrijfster Kristien Hemmerechts is het meer dan beu, en hoopt dat er iets aan de toestand gedaan kan worden. Want nu is het slalommen tussen de uitwerpselen door.

Nieuws

Buurt ziet Lidl niet graag komen

“Er is nu al zo weinig parkeerplaats”, en “Wat met die camions die komen leveren?” Zaakvoerders uit de buurt van waar de nieuwe Lidl aan de Elisabethlaan zou komen, laten van zich horen. “Er komen parkeerplaatsen die de buurt kan gebruiken tijdens de sluitingsuren”, zegt schepen RobVan de Velde.

Nieuws
Download