Snel even iets lenen? Geen probleem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Donald Trump duikt nu ook op in het Antwerpse straatbeeld

Tot spijt van wie het benijdt, Donald Trump is alomtegenwoordig. Zelfs in het Antwerpse straatbeeld duikt hij op. Onze medewerker dacht even ijl te zijn geworden in het hoofd tijdens het joggen, maar de beeltenis van de Amerikaanse president die hij plots voor zich zag opdoemen was in feite gewoon een barst in het asfalt.

Nieuws

Man krijgt slag op het hoofd en wordt bestolen tijdens wandeling met moeder

Aan de Robert Bossaertsstraat is zaterdagmiddag een man op straat overvallen. Het slachtoffer was met z’n moeder op stap en werd plots langs achter aangevallen. Hij kreeg een slag op het hoofd van de verdachte die zijn eigen hoofd bedekt had met zijn kap.

Politie en veiligheid

Vissers zitten met handen in het haar: “Paddenbroek droogt uit en niemand doet iets”

“Schandalig en schrijnend”, zo omschrijft Remi Malaise van de Paddenbroekvissers de situatie in het gemeentelijk natuurreservaat Paddenbroek aan de voet van de Kwaremont. De waterpartijen slibben dicht en drogen uit. De gemeente is op de hoogte en werkt aan een oplossing.

Nieuws

Drie mannen aangehouden die geld overmaakten aan ISIS-strijders in Irak en Syrië

Drie mannen zijn afgelopen week onder aanhoudingsbevel geplaatst omdat ze via een illegaal netwerk geld hadden overgemaakt aan ISIS-strijders in Mosoel (Irak) en Raqqa (Syrië). Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws en het bericht wordt bevestigd door het federaal parket. Het gaat om twee Irakezen en een Syriër. Eén van hen stond in contact met Youssef El G., een Antwerpse imam die in 2015 zelf naar Syrië trok om zich bij Islamitische Staat aan te sluiten.

Nieuws

Meer ruimte voor fietsers op Berchemse bruggen

De Posthofbrug en de Borsbeeksebrug in Berchem worden binnenkort onder handen genomen. Er komt meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Er worden zelfs extra bomen aangeplant.

Wegen en verkeer

Hoort u donderdagavond een ontploffing? Dat is de schuld van Adil El Arbi

Tussen 18.30 uur en 19.30 uur kan u mogelijk explosies horen in de buurt van de Driekoningenstraat en de Sint-Lambertusstraat in Berchem. Het gaat om gecontroleerde ontploffingen voor de opnames van ‘Patser’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Nieuws

Creatief plein palmt tijdelijk Oud-Berchem in

In het najaar zal het gebied rond het Berchemse districtshuis, bibliotheek De Poort en de Academie een nieuwe invulling krijgen. De nadruk van het plein zal de nadruk leggen op kunst, creativiteit, cultuur en ontmoeting in afwachting van de definitieve heraanleg.

Nieuws

Voetgangster (87) in levensgevaar na aanrijding op zebrapad

Op de Fruithoflaan in Berchem is zondagvoormiddag een zwaar ongeval gebeurd.

Nieuws

95 keer berg van 90 meter opfietsen = 1 Mount Everest

U was misschien al trots toen u de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen uitreed. En terecht. Maar de prestatie van de Antwerpse Sylvie Uyttendaele (43) is toch nog een tikkeltje straffer. Zij fietste afgelopen weekend de Mount Everest op. In de Vlaamse Ardennen welteverstaan.

Nieuws

Beerschotsupporters krijgen werkstraffen voor mishandeling van Antwerpfan

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft twee supporters van Beerschot veroordeeld tot werkstraffen voor de mishandeling van Antwerpfan Paul De Herdt.

Nieuws
Download