Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Omstreden betonblokken maken plaats voor camera's

De omstreden betonblokken op Beerseheide, op de grens van Beerse, Vosselaar en Gierle (Lille) zijn sinds woensdag weer weg. Doorgaand verkeer blijft wel verboden. De politie plant strenge controles en wil ook camera’s plaatsen.

Politie en veiligheid

Brandweer haalt slapend kind uit auto

De brandweer heeft woensdag rond 17 uur een slapend kind van vier jaar uit een auto op de parking van een warenhuis in Beerse gehaald. Het kind mankeerde gelukkig niets, maar de betrokken ouders kregen door de hulpdiensten wel even de les gespeld.

Politie en veiligheid

Tuinfeest neemt extra veiligheidsmaatregelen

Jeugdhuis Korridor uit Beerse neemt extra veiligheidsmaatregelen voor de 33ste editie van het Tuinfeest op zaterdag 24 juni. Zo staan er op het terrein van het Nief Park twee mobiele camerasystemen.

Nieuws

Einde van werken in zicht: N132 klaar in november

De werkzaamheden op de N132 tussen Beerse en Merksplas zouden in november voltooid moeten zijn. Dat raakte dinsdag bekend op een informatievergadering voor de bewoners.

Wegen en verkeer

Jubilerende koppels krijgen huldiging

De koppels uit Beerse die 50, 60 en 65 jaar getrouwd zijn, kregen in zaal De Pegger in Vlimmeren een huldiging van het gemeentebestuur. Het ging om 15 gouden koppels, drie echtparen die 60 jaar samen zijn en 1 koppel dat 65 jaar getrouwd is. 2 koppels die hun gouden jubileum vieren, konden er helaas om gezondheidsredenen niet bij zijn. Er waren in totaal 77 jubilarissen en familieleden uit Beerse en Vlimmeren aanwezig op de viering.

Nieuws

73-jarige Brit krijgt 15 maanden voor kweek van cannabis

De strafrechter in Turnhout heeft de Brit John C. (73) uit Breda veroordeeld tot vijftien maanden effectieve celstraf en 6.000 euro boete voor de kweek van cannabis en de diefstal van elektriciteit.

Nieuws

Burgerloket gaat digitaal

Inwoners van Beerse kunnen voortaan via een gedigitaliseerd burgerloket allerlei attesten en documenten volledig online aanvragen. "Wachten op documenten hoeft niet meer", zegt schepen Hans Woestenborghs (BEERSEplus).

Nieuws

Politie verhoogt toezicht na nieuwe meldingen van kinderlokkers

De politie en het parket zijn op zoek naar een man en een vrouw in een witte bestelwagen die in Beerse twee meisjes zouden hebben proberen mee te lokken. Het toezicht aan de scholen wordt verhoogd.

Politie en veiligheid

Zomerbar opent weer de deuren

De zomerbar in Beerse opent vandaag, woensdag 14 juni, weer de deuren. De hele zomer lang baten erkende verenigingen uit Beerse de bar aan Brug 5 van het kanaal Dessel-Schoten uit. In tegenstelling tot vorig jaar gaat de zomerbar niet meer elke week open.

Nieuws
Download