Gratis en voor niks!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Verkoper probeerde me te kussen”

De politie onderzoekt twee klachten uit Turnhout en Vlimmeren (Beerse) over een opdringerige man die zich uitgeeft als verkoper van energiemaatschappij Essent. “De man probeerde me te kussen en raakte me ook aan”, zegt slachtoffer Birte Van Springel uit Turnhout.

Politie en veiligheid

Kleuters leren brandjes blussen

De jongste kleuters van basisschool 't Locomotiefje uit Beerse gingen donderdag op bezoek in de brandweerkazerne in de Bisschopslaan. De kinderen mochten zelf ervaren hoe het is om brandweerman (-vrouw) te zijn.

Politie en veiligheid

Halloweenrun brengt joggers in griezelsfeer

Sportievelingen die ook eens goed willen griezelen, kunnen op zaterdag 28 oktober opnieuw deelnemen aan de Halloweenrun in Beerse.

Nieuws

‘Geen babysit’ geen excuus om infoavond op school niet bij te wonen

Drukbezette ouders die geen tijd hebben om informatieavonden bij te wonen, kunnen in Beerse die sessies thuis online bekijken. “Geen babysit hebben, is geen excuus meer”, zegt Inge Blondeel van oudercomité De Singel.

Babysit

Schrik van hun leven: slang verstopt zich in woonkamer van jong gezin

Lies Rymenants (29) en haar zoontje Art beleefden donderdag de schrik van hun leven toen ze een slang ontdekten in hun huis in de Asterstraat in Beerse. De brandweer kwam het dier, een gelukkig ongevaarlijke korenslang, ophalen.

Politie en veiligheid

Bedrijven spelen indoor voetbaltoernooi

Het autonoom gemeentebedrijf (AGB) in Beerse organiseert vandaag, donderdag, voor de derde keer een sportevenement voor bedrijven, kmo's en zelfstandige ondernemers in zaal De Pegger in Vlimmeren.

Nieuws

Honderden mensen komen samen om verongelukte Jonas te herdenken

Een 400-tal vrienden, familie en kennis van Jonas Gelens verzamelden zondagavond op het Kerkplein in Beerse. Daar brachten ze een mooie hulde aan jongeman, die woensdag op 20-jarige leeftijd in een verkeersongeval overleed.

Nieuws

Herdenking voor Jonas (20)

Het overlijden van de 20-jarige Jonas Gelens brengt heel wat teweeg in Beerse. Op het Kerkplein vindt zondagavond een herdenking plaats.

Nieuws

Basisschool Triangel zegt neen tegen pesten

In de basisschool Triangel in Vlimmeren (Beerse) vond de kick-off plaats van het KiVa-project. KiVa is een wetenschappelijk onderbouwd anti-pestprogramma

Nieuws

Twintiger wijkt met wagen plots van rijbaan af en komt om bij klap tegen boom

In Beerse in de Antwerpse Kempen is woensdagavond een 20-jarige man om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat zegt de lokale politie van de regio Turnhout.

Politie en veiligheid
Download