Download our app for Android of iPhone
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Burgemeester geeft fakkel door aan zoon

Uittredend burgemeester Marc Smans (N-VA) uit Beerse verlaat de politiek. In de gemeenteraad geeft hij de fakkel met plezier én vertrouwen door aan zijn zoon Bart.

Alert

Schepencollege coalitie CDE-Vlim.be en BEERSEplus tekent takenpakketten uit

De nieuwe coalitie van CDE-Vlim.be en BEERSEplus in Beerse heeft de bevoegdheden van het schepencollege verdeeld. De nieuwe burgemeester Bart Craane (CDE-Vlim.be) is ook leerkracht en ontfermt zich dan ook over onder meer Onderwijs.

News

Beedrop zorgt voor gratis levering thuis

Inwoners van Beerse, Vosselaar en Lille kunnen voortaan via beedrop.be van thuis uit voedingsproducten bij lokale handelaars bestellen en gratis laten leveren.

News

Bestelwagen in brand in Beerse: geen gewonden

De brandweer van de zone Taxandria rukte vrijdag om 14.20u uit naar de Lindenlaan in Beerse. De motor van een bestelwagen had daar om onbekende reden vuur gevat, vlak bij supermarkt Delhaize. Het hele motorgedeelte van de bestelwagen van een transportfirma brandde uit. Er raakte niemand gewond.

Alert

Eindelijk! Anderhalve maand na de verkiezingen heeft ook laatste Kempense gemeente een coalitie

De coalitievorming in Beerse is ruim anderhalve maand na de verkiezingen rond. CDE-Vlim.be, de winnaar van de verkiezingen, gaat vanaf 2019 in zee met BEERSEplus. Beide partijen hebben samen een nipte meerderheid van 13 van de 25 zetels. Huidige meerderheidspartij N-VA belandt in de oppositie, samen met Groen-Hart voor Beerse en Vlaams Belang.

News

Bewoners Den Hout ongerust over windmolens bij bakstenenfabrikant

De mogelijke komst van twee windmolens met een maximale tiphoogte van 230 meter op de terreinen van bakstenenproducent Wienerberger op Absheide in Beerse veroorzaakt onrust in de buurt. De pas opgerichte werkgroep Windmolens Den Hout is al met een petitie gestart. 

News

Anderhalve maand na verkiezingen: coalitie in Beerse is rond

De coalitievorming in Beerse is ruim anderhalve maand na de verkiezingen rond. CDE-Vlim.be, de winnaar van de verkiezingen, gaat in zee met BEERSEplus. Beide partijen hebben samen 13 van de 25 zetels. Huidige meerderheidspartij N-VA belandt in de oppositie samen met Groen-Hart voor Beerse en Vlaams Belang.

News

Natuurgebied Eksterheide breidt uit en wordt ecologischer

News

Gemeente stelt feestkoffers samen voor verenigingen

News

Kinderen turnen nieuwe sportzaal in

Met een gloednieuwe turnzaal in de Albertstraat in Beerse kunnen zowel de leerlingen van de basisschool als de leden van de turnkring Olympia naar hartenlust sporten in een aangepaste accommodatie. Zowel het gemeentebestuur als de turnkring droeg zijn steentje bij voor de zaal.

News
Download