Just a second, I'm going to get something...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Overleden vrouw die in maïsveld in Beerse werd gevonden, is mogelijk vermiste Nederlandse

Het lichaam dat donderdagavond werd aangetroffen in een maïsveld in het Kempense Beerse, is wellicht dat van een Nederlandse vrouw die al een tijd vermist was. Dat meldt het parket van Antwerpen.

News

Evil Empire Orchestra voorlopig nog nobele onbekende in Vlaanderen, maar vertrekt wel op tournee naar Shanghai. “We studeren zelfs een Chinees nummer in”

Evil Empire Orchestra gaat internationaal. De groep rond gewezen Hooverphonic-zangeres Kimberly Dhondt geeft volgende maand zes optredens in China. “We voelen ons klaar om die uitdaging aan te gaan.”

News

Overleden man gevonden in maïsveld

In een maïsveld in de Veldstraat in Beerse is donderdag het lijk van een man aangetroffen.

News

Lichaam van onbekende man gevonden in veld in Beerse

In Beerse in de Antwerpse Kempen is donderdag het lichaam van een man aangetroffen in een maïsveld nabij de Veldstraat. Dat zegt het Turnhoutse parket.

News

Veiligere ontsluiting voor jeugdterreinen Don Bosco

Een stuurgroep werkt aan de opwaardering van de terreinen van het speelplein Don Bosco en de jeugdbewegingen KSA en scouts in Beerse. De eerste stap is een betere ontsluiting van de terreinen.

News

Ex-leerkracht staat terecht voor aanranding leerlinge (15): slachtoffer moest abortus laten uitvoeren

B.V. (40) uit Beerse, een voormalige leerkracht aan de Talentenschool in Turnhout, moest zich dinsdag voor de rechter verantwoorden voor een relatie met een leerlinge.

News

Krakers veroorzaken brand in leegstaande supermarkt

De brandweerkorpsen van Beerse, Vosselaar, Merksplas en Turnhout rukten vrijdagavond massaal uit naar de leegstaande supermarkt van Peeters-Govers in het centrum van Beerse. Het gebouw was de ideale locatie voor een grootschalige oefening.

Alert

Kiwibessengin bij ’t Gijsbemdenhof

Peter Leenaerts en Nancy De Wit introduceren op de Dag van de Landbouw een gin die gemaakt is van de kiwibessen die op hun bedrijf in Oostmalle geoogst worden. Ze werken daarvoor samen met Sterkstokers uit Hoogstraten. Ook de andere producten, zoals confituur, zijn zondag te koop.

News

Hoeveelheid cadmium in fijn stof aan kanaalzone blijft te hoog

De lucht in de buurt van het non-ferrobedrijf Metallo Belgium in Beerse bevatte in 2017 nog altijd te veel cadmium. Volgens de firma gaat het de goede richting uit. “In 2018 blijft het gehalte van cadmium onder de streefwaarde”, voorspelt Inge Maes van Metallo.

News

Afgesprongen relatie doet stoppen doorslaan

Serge C. (42) uit Weelde (Ravels) riskeert een gevangenisstraf van 30 maanden voor een resem feiten van geweld en vernielingen. Zo stond hij terecht voor slagen aan zijn ex-partner en het besmeuren van woningen in Beerse.

News
Download