Belgische chocolade, frietjes en hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Drie jaar cel voor reeks woninginbraken

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ismet B. (45) veroordeeld tot drie jaar cel voor zes woninginbraken en drie pogingen daartoe. De Montenegrijn maakte deel uit van een rondtrekkende Oost-Europese bende, die aan bijna zestig feiten kon gelinkt worden.

Nieuws

Cannabiskweker is miljoen euro aan winsten kwijt

De rechter in Turnhout heeft Mehmet Y. (38), een Turk uit het Nederlandse Venlo, veroordeeld tot dertig maanden celstraf, waarvan de helft effectief, en een boete van 6.000 euro, waarvan 4.200 euro voorwaardelijk, voor de teelt van de cannabis.

Nieuws

Vlaamse vlag van N-VA-burgemeester gestolen

Een dief is een van de voorbije dagen aan de haal gegaan met de Vlaamse vlag van burgemeester Marc Smans (N-VA) van Beerse.

Nieuws

Buurt Schutsboom start buurtinformatienetwerk op

De buurt van de wijk Schutsboom in Beerse startte een buurtinformatienetwerk (BIN) op. Twaalf straten in de buurt zijn al opgenomen in het BIN.

Nieuws

Brandweer Beerse behaalt zilveren medaille

Het wedstrijdteam van de brandweer van Beerse heeft op de internationale brandweerkampioenschappen in het Oostenrijkse Villach een zilveren medaille behaald.

Politie en veiligheid

Nieuwe verkavelingen krijgen speeltuigen

Het schepencollege van Beerse keurde de aankoop van een aantal speeltoestellen goed in enkele nieuwe verkavelingen.

Nieuws

Vandalen beschadigen poort van wijkkapel Hemelrijk

Vandalen hebben het voorbije weekend de kapel van de wijk Hemelrijk op de hoek van de Hemelrijkstraat en Laakstraat in Beerse beschadigd.

Nieuws

Overdekte speeltuin palmt sporthal in

De sporthal van Beerse is vanaf maandag 10 juli weer omgetoverd tot een overdekte speeltuin.

Nieuws

Burgemeester trakteert inwoners op zomerdrink

Burgemeester Marc Smans (N-VA) van Beerse trakteerde zondagnamiddag op het Kerkplein alle inwoners van de gemeente op enkele drankjes tijdens de zomerdrink. Honderden bewoners kwamen langs en verdreven de regenbuien. De covergroep Black Forest bracht de nodige sfeer op het podium. Voor de kinderen stonden enkele springkastelen klaar. De zomerdrink in Beerse vindt voor het tweede jaar op rij plaats.

Nieuws

Vernieuwing E34 bijna achter de rug

De vernieuwing van de E34 tussen Lille en Turnhout is bijna achter de rug. Op maandag 10 juli zijn de werkzaamheden volledig afgerond en is er geen hinder meer.

Nieuws
Download