Hoplr, vertel het voort!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Hoeve Megusta breidt zorgverlening uit

Hoeve Megusta, de buitengewone zorgboerderij aan Wetschot in Vlimmeren (Beerse), bestaat twee jaar. De uitbaters vieren dat zaterdag met Fiësta Megusta en hebben nog heel wat in petto.

Nieuws

Klokkentoren van kerk krijgt nieuwe vloer

In de klokkentoren van de Sint-Lambertuskerk in Beerse zijn herstellingen aan de houten vloer bezig. Hierdoor zijn de klokken tijdelijk stilgelegd.

Nieuws

Kermiskoers rijdt weer door Beerse

Voor het derde jaar op rij tijdens de kermis in Beerse rijdt vrijdagavond een wielerkoers door het centrum van het dorp.

Vrije tijd en hobby

Janssen Pharmaceutica investeert 8,6 miljoen euro in kantoorruimte

Janssen Pharmaceutica is in Beerse gestart met de bouw van een gloednieuw duurzaam kantoorgebouw van 8,6 miljoen euro langs de Kempenlaan. Dat gaat gepaard met de aanleg van een vrachtwagensas, zodat de overlast voor de buurt zou verminderen.

Nieuws

Basisschool doet tai chi op speelplaats

De leerlingen van de gemeentelijke basisschool Albertstraat (BAB) in Beerse deden woensdag mee aan de Dag van de Sport. De kinderen verzamelden in sportkledij op school. Samen met de leerkrachten kwamen de leerlingen volledig tot rust tijdens een gezamenlijk tai chi-moment op de speelplaats.

Nieuws

Janssen Pharmaceutica installeert nieuw kantoorgebouw

Het bedrijf Janssen Pharmaceutica in Beerse investeert 8,6 miljoen euro in de bouw van een nieuw kantoorgebouw langs de Kempenlaan in Beerse. Het gebouw wordt uitgerust met een vrachtwagensas.

Nieuws

Dronken bestuurder die zaterdag 18-jarige doodreed is vrij onder voorwaarden

De 25-jarige man uit Vosselaar die zaterdagochtend een fietser van 18 doodreed in Vosselaar is door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden. Dat werd vernomen bij het parket.

Politie en veiligheid

Gilde steekt aardappelen uit

De leden van de Sint-Sebastiaansgilde in Vlimmeren (Beerse) hield een jarenlange traditie in ere door samen aardappelen uit te steken en daarna pannenkoeken te eten.

Nieuws

Dronken automobilist rijdt 18-jarige fietser dood en vlucht weg

Een 18-jarige fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen op De Breem in Vosselaar. De jongen werd op zijn fiets aangereden door een auto. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf, maar heeft zichzelf zaterdagochtend aangegeven bij de politie. Hij was dronken.

Wegen en verkeer

Gloednieuwe vestiging voor PFL

Het audiovisueel bedrijf PFL heeft een gloednieuwe vestiging in de industriezone Beerse-Zuid in gebruik genomen. De nieuwbouw gaat gepaard met een investering van 2 miljoen euro.

Nieuws
Download