Zeg, hebt ge het al gehoord?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Barmhartige Balenaar krijgt rake klappen

Een Balenaar, die een vriendin naar huis bracht omdat haar auto aan het station van Mol was verdwenen, bekocht dat met een pak rammel in het huis van de vrouw, waar haar man de vriendendienst niet leuk vond.

Nieuws

Zwaar vrachtverkeer moet niet langer via dorpskern Wezel

Zwaar verkeer naar industriezone Driehoek en Nyrstar moet in de toekomst niet langer meer door de dorpskern van Wezel. Daarover hebben Balen, Lommel, Mol en IOK een principieel akkoord bereikt. Concreet wordt vrachtverkeer naar industriezone Driehoek op korte termijn ontsloten via het Kristalpark in Lommel.

Nieuws

‘On a journey with the Artist’ is eindresultaat van driejarig Europees project

De leerlingen en kleuters van de gemeentelijke basisschool De Bosmier in Balen spelen vandaag, zaterdag en zondag de musical ‘On a journey with the Artist’. Het stuk is de afsluiter van een kunstproject met een aantal andere Europese scholen, die het deze maand ook opvoeren.

Nieuws

Meer dan 600 leerlingen leggen fietsexamen af

618 leerlingen uit Balen, Dessel en Mol leggen deze week hun fietsexamen af. Ze volgen een parcours door het centrum van Mol, terwijl hun rijgedrag wordt beoordeeld.

Nieuws

Windmolen krijgt bakhuis: “Eindelijk kan de bouw starten”

De windmolen van Mol-Ezaart krijgt een authentiek bakhuis met oven en zitruimte. De huidige hoogspanningscabine wordt in het bakhuis geïntegreerd. De plannen worden morgen zondag samen met een receptenboek en deelkistjes voorgesteld op de markt met lokale producten aan de Ezaartse molen.

Nieuws

Dief van auto betrapt met 80 xtc-pillen

De aanhouding van een 20-jarige man uit Balen is met een maand verlengd. Hij werd betrapt op het bezit van 80 xtc-pillen en pleegde meerdere diefstallen.

Nieuws

Jongeman die duw(tje) gaf aan politieman bij opstootjes in Borgerhout, riskeert één jaar cel

Het openbaar ministerie in Antwerpen heeft één jaar effectieve celstraf gevraagd tegen Soulaimane Y. uit Borgerhout wegens slagen en verwondingen aan een agent, tijdens relletjes op het Jan De Laetplein in Borgerhout, op 24 juni 2017. De verdachte had op 24 juni 2017 een duw(tje) gegeven aan een politieman, die bezig was met een arrestatie.

Melding

Drie verdachten van zware afpersing zitten in gevangenis

n de zaak van een zware afpersing in het drugsmilieu in Meerhout zijn dinsdag twee verdachten voor de raadkamer in Turnhout verschenen. Een van hen, een 33-jarige uit Balen mag zijn voorarrest thuis uitzitten met een enkelband.

Melding

Afpersers sluiten man drie dagen op in kelder van huis

Een 31-jarige man uit Meerhout werd vorig jaar meermaals opgesloten, gefolterd en gedwongen geld te geven aan zijn belagers. Pas nadat hoofdverdachte Micky M. (32) in de cel zat, durfde hij zijn verhaal te doen bij de politie.

Melding

Jongeman (27) komt om het leven na botsing op elektriciteitspaal

In Balen (Antwerpen) is zondagavond een 27-jarige man om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Hij ramde met zijn wagen een elektriciteitspaal, die omviel en de wagen deed kantelen.

Nieuws
Download