Nie neute, nie pleuje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Steenweg op Leopoldsburg ter hoogte Malou onderbroken

De Steenweg op Leopoldsburg wordt opnieuw volledig onderbroken aan de Malou in Balen van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juni. Dan worden er de wegkokers gestoken voor de Brisdilloop en Visbeek.

Nieuws

Sponsor van motorcrossteam betrapt als cannabisboer

Het parket in Turnhout vordert vijf jaar effectieve celstraf tegen motorcrosser Nick T. (27) uit Lommel voor zijn aandeel in een drugszaak. Zijn teamsponsor Jean-Marie V.M. was de spilfiguur in de uitbating van liefst zeven cannabisplantages, waaronder een in Balen en een in Mol.

Vrije tijd en hobby

Nederlandse drugsbende krijgt tot zes jaar cel voor labo in stacaravan en schuurtjes

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een Nederlandse drugsbende schuldig bevonden aan de productie van xtc en speed. Ze krijgen celstraffen tot 6 jaar. De Nederlanders hadden hun drugslabo ondergebracht in een stacaravan en schuurtjes op een stuk grond achter een chalet in het Kempense Balen. De bewoner van het perceel kreeg een gevangenisstraf van 40 maanden.

Nieuws

Zes mannen opgepakt voor plantages in Olmen en Neerpelt

De raadkamer in Turnhout heeft vrijdag de aanhouding bevestigd van zes mannen uit Balen, Limburg en Nederland. Ze worden allen verdacht van inbreuken op de drugswetgeving in vereniging. Bij huiszoekingen zijn plantages aangetroffen in Olmen (Balen) en Neerpelt.

Politie en veiligheid

Man loopt celstraf op voor aanzetten tot ontucht van 12-jarigen

De strafrechter in Turnhout heeft Brent S. (22), zonder bekende woonplaats, bij verstek veroordeeld tot 12 maanden cel en 6.000 euro boete, waarvan 4.800 euro met uitstel.

Nieuws

Indringer krijgt 12 maanden voor slagen aan ex-partner

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft Johny V.E. (36), zonder bekende woonplaats, bij verstek veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf en 300 euro boete.

Nieuws

Adje Palen neemt single op met fietsvrienden

De Balense zanger Adje Palen heeft een eigen versie opgenomen van de Duitse hit 'Johnny Däpp', samen met zijn fietsvrienden. Net als het origineel is 'Adje P' een ode aan Mallorca.

Nieuws

Plaatselijk beurtelings verkeer mogelijk op Steenweg op Leopoldsburg

Op de Steenweg op Leopoldsburg is sinds dinsdagavond beurtelings verkeer mogelijk voor plaatselijk verkeer. Doorgaand verkeer en vrachtverkeer moeten wel de grote omleiding via Lommel volgen. En fietsers moeten tijdelijk nog omrijden via Peer Luytendijk.

Nieuws

Frituur N18 verrijst uit as ’t Hoekske

Mathy Poets en Lindsay Vanderreydt hebben hun frituur in de Steegstraat omgedoopt tot Frituur N18. De zaak werd enkele maanden geleden getroffen door een brand.

Nieuws

Man krijgt twee jaar voorwaardelijk voor aanranding twee tieners

De strafrechter in Turnhout heeft W.V. (59) uit Geel veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijke celstraf voor de aanranding van twee tienermeisjes. Hij is voor vijf jaar zijn burgerrechten kwijt.

Nieuws
Download