Snel even iets lenen? Geen probleem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuwe zitbanken voor fietsers en wandelaars op 7 plekken

In samenwerking met VVV Balen heeft het gemeentebestuur nieuwe zitbanken laten plaatsen op zeven locaties. Wandelaars en fietsers kunnen er uitrusten.

Nieuws

Auto vat spontaan vuur voor spoorwegtunnel Wezel

De brandweer moest maandagvoormiddag ter plaatse komen voor een autobrand op de Bankei in Wezel (Mol). Het vuur was snel geblust.

Politie en veiligheid

Aeroclub Keiheuvel bereidt zich voor op Fly-In

BIj Aeroclub Keiheuvel in Balen vindt dit weekend de Fly-In plaats. Zaterdag en zondag kan je talrijke vliegtuigen bewonderen. Daarnaast staat er nog heel wat op het programma.

Nieuws

Rock Olmen trekt opnieuw de kaart van gezelligheid

Het muziekfestival Rock Olmen kiest net als de vorige jaren voor gezelligheid. Blikvangers zijn Discobar Galaxie, Brutus en J. Bernardt.

Nieuws

Zwembad Keiheuvel blijft volledige zomer dicht

Het grote zwembad op het recreatiedomein Keiheuvel in Balen blijft de volledige zomer dicht. Begin juli kwam de polyesterbodem los, waardoor het bad niet meer bruikbaar is. Het kleuterbad blijft wel open en er komen enkele waterspeeltuigen.

Vrije tijd en hobby

Dertiger vrijgelaten die agenten slaat en beledigt

De raadkamer in Turnhout heeft een 31-jarige man uit Herentals vrijgelaten onder voorwaarden. De man belandde maandag in de cel nadat de politie was opgeroepen voor een discussie in Balen.

Politie en veiligheid

Hitduo Van Echelpoel schenkt 20.000 euro voor ‘gehackte’ videoclip aan Cliniclowns

Van Echelpoel heeft Belgisch Gehackt ontmaskerd. “Dieje gehackte clip van ‘Waddistjom’? Da ware wellie zellef!”, onthult het Dessels-Molse hitduo. De vergoeding van 20.000 euro voor die reclamevideo voor spaghettisaus schenkt Van Echelpoel aan Cliniclowns.

Nieuws

Groot zwembad Keiheuvel moet noodgedwongen sluiten

Door schade aan de bodem wordt het grote zwembad van Recreatiedomein Keiheuvel noodgedwongen gesloten. Het recreatiedomein wil zo de veiligheid van de bezoekers niet in gevaar brengen.

Vrije tijd en hobby

Zwembad Keiheuvel in Balen tijdelijk dicht nadat bodem loskomt

In Balen in de Antwerpse Kempen is het grote zwembad van het recreatiedomein Keiheuvel voorlopig afgesloten, omdat de bodem ervan donderdag is losgekomen.Het kleuterbad ondervindt geen hinder en kan wel gewoon open blijven, maar daar zijn uiteraard enkel kinderen tot vijf jaar - onder begeleiding - toegelaten.

Vrije tijd en hobby

Aan dertig kilometer per uur op de fietsostrade met de fiets... of de tractor

Dertig kilometer per uur. Dat is de maximumsnelheid straks op de fietsostrade tussen Herentals en Balen. En u zal er ook af en toe een tractor van een boer uit de buurt kruisen, die via het fietspad naar zijn veld of weide rijdt.

Wegen en verkeer
Download