Snel even iets lenen? Geen probleem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tentoonstelling over vluchtelingenonthaal

Vluchten is van alle tijden, maar ook gastvrijheid tegenover vluchtelingen heeft in België een lange traditie. In de bibliotheek geeft de tentoonstelling BE.LAND tot 28 oktober de geschiedenis van vluchtelingenonthaal weer.

Nieuws

IN BEELD. Wandeltriple Witte Kei ingehuldigd

Het monument van de Witte Kei op de grens van Merksplas, Baarle en Wortel (Hoogstraten) is onlangs vernieuwd. Zondagnamiddag vertrokken vanuit de drie gemeenten in totaal bijna 500 wandelaars naar de grensmarkering om drie nieuwe wandelingen in te huldigen. Daar kregen ze een ijsje en een drankje.

Vrije tijd en hobby

Overzicht op kruispunt Parallelweg kan beter

Wie vanuit de Parallelweg richting Donkerstraat wil rijden, heeft niet altijd een goed overzicht op het kruispunt. Behalve het autoverkeer moet ook rekening gehouden worden met de fietsers op het naastgelegen Bels Lijntje.

Wegen en verkeer

Praten met je kind over seksualiteit

Opgroeiende kinderen kunnen de meest uiteenlopende vragen stellen over seksualiteit. Leraar en pyschotherapeut Jürgen Peeters geeft op 16 oktober in het cultureel centrum uitleg over hoe je best reageert.

Nieuws

Wandeltriple Witte Kei wordt ingehuldigd

Het monument van de Witte Kei is vorig jaar vernieuwd. Op zondag 15 oktober vertrekken tegelijkertijd drie wandelingen naar de grensmarkering.

Vrije tijd en hobby

Nieuwe vergunning voor deel randweg

Het deel van de randweg dat in fase twee wordt aangelegd, loopt op zeven plaatsen over Belgisch grondgebied. Voor het stuk tussen de Alphenseweg en de Oordeelstraat en de tunnel in de Oordeelstraat moet de bouwaanvraag opnieuw ingediend worden

Nieuws

Nieuwe appartementen in Molenstraat

De Molenstraat krijgt over enkele jaren een heel ander uitzicht. De grootste verandering is een inbreidingsproject met 34 appartementen tegenover de Sint-Remigiuskerk.

Nieuws

Daders van overval op friturist en ramkraak uitgeleverd

De raadkamer heeft de aanhouding bevestigd van een Nederlandse bende. De daders gingen bij een friturist in Balen aan de haal met een kluis en bedreigden de man. Ze worden ook verdacht van een zware ramkraak op het Tabakshoekje in Baarle-Hertog.

Politie en veiligheid
Download