Zonder dwarsliggers geen rails
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Kleuterschool Zondereigen verhuist naar lagere school

Het bisdom Antwerpen wil over enkele jaren de twee locaties van basisschool De Horizon in Zondereigen op één locatie huisvesten. De lagere school wordt daarvoor uitgebreid.

Nieuws

Zonnepanelen op dak gemeentehuis

Het gemeentebestuur nam vorig jaar deel aan de groepsaankoop voor zonnepanelen van de provincie Antwerpen. De 45 panelen zijn vorige week op het dak van het gemeentehuis geplaatst.

Nieuws

Actiecomité vraagt uitbreiding tolheffing

Het centrum van Baarle krijgt sinds de invoering van de kilometerheffing in België meer zwaar verkeer te slikken. De actiegroep ‘Stop doorgaand vrachtwagen­verkeer’ heeft daarom een brief geschreven naar Vlaams ­minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA).

Wegen en verkeer

Presentatie Grensstation staat in bib

Heemkring Amalia Van Solms heeft voor de 150ste verjaardag van het Bels Lijntje een presentatie gemaakt over het vroegere grensstation. Die stond tijdens het openingsfeest op 23 april opgesteld in Baarle-Grens, maar blijft nog enkele weken in de bibliotheek staan.

Nieuws

Jeugdgemeenteraad helpt wafels uitdelen

Op de boerderij van Anna Schoenmakers-Verhoeven in Tommel vond maandagavond een dankviering plaats voor een goede oogst. Na afloop hielpen de leden van de grensoverschrijdende jeugdgemeenteraad met het uitdelen van zelfgebakken wafels en chocomelk van verse koemelk. 

Nieuws

In beeld. Feest met Jip en Janneke

Naar aanleiding van de Annie M.G. Schmidt-week stond de bib van Baarle woensdagnamiddag in het teken van Jip en Janneke. Kinderen konden luisteren naar verhalen en gedichten, foto's maken van hun schaduw tussen de twee figuren of een gek kapsel kiezen in het kapsalon. In de tuin werden liedjes van Annie M.G. Schmidt gespeeld op accordeon.

Nieuws
Download