Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kaarskensprocessie trekt door enclavedorp

De Vrienden van Lourdes organiseren zondag 20 augustus de jaarlijkse Kaarskenprocessie. De schooljeugd uit Baarle en Zondereigen beeldt het leven van Bernadette uit.

Nieuws

Groene doeken langs Bels Lijntje

Naast het Bels Lijntje zijn ter hoogte van Boschoven enkele bomen gekapt en vervangen door groene doeken. Die zijn nodig voor vleermuisroutes.

Nieuws

Retrokoersers rijden kampioenschap

KLJ Zondereigen organiseerde zondag het Belgisch kampioenschap retrokoers. 86 deelnemers verschenen aan de start.

Nieuws

Gemeentehuis twee dagen gesloten

Op dinsdag 15 augustus is het Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart. Wie in het gemeentehuis moet zijn, houdt best rekening met twee sluitingsdagen.

Nieuws

Schrijvers komen vertellen in stal

De Warande en vzw Rurant organiseren deze maand 7 vertellingen van schrijverduo's in Kempense landbouwbedrijven. Donderdag 10 augustus komen Chris De Stoop en Pascal Verbeken naar het melkveebedrijf Bruurs in de Hoogstratensebaan 48 in Baarle.

Nieuws

Kunstroute door dorpskern

De Stichting Kunst in Baarle bereidt een zomerexpositie voor. Het wordt een tijdelijke kunstroute door het centrum van de enclavegemeente.

Nieuws

Website over randweg gelanceerd

De voorbereidende werken voor de aanleg van de randweg zijn gestart. Wie alles wil weten over de timing en de vorderingen, kan terecht op een nieuwe website.

Nieuws

Ruimere voorstudie naar toekomst cultureel centrum

Er is nog geen duidelijkheid over wat er gaat gebeuren met het cultureel centrum. De beide gemeenten hebben een nieuwe voorstudie gevraagd.

Nieuws

Hoop op snelle vergunning voor randweg

De raadsleden van Baarle-Hertog bliezen maandag in volle vakantie verzamelen voor de reeks bouwaanvragen voor de geplande randweg.

Nieuws

Al vijftig jaar begeleidt Jos de fietsende kinderen in Baarle

De Wielerzesdaagse in Baarle bestaat exact vijftig jaar. Bijna 700 jongeren nemen weer deel aan een zesdaagse fietstocht. Jos van Beek (65) is er als vrijwilliger al 50 jaar bij.

Nieuws
Download