Geen reclame in je feed, dat zal altijd zo blijven!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Sportlaureaten gezocht

De sportraad huldigt begin januari de sportlaureaten van 2017. Wie zich verdienstelijk heeft gemaakt in een bepaalde sporttak mag zich kandidaat stellen.

Nieuws

Grensarbeiders vinden sneller alle nodige info

De provincies Antwerpen en Noord-Brabant hebben dit jaar een aantal GrensInfoPunten (GIP) geopend. Die moeten grensarbeiders beter en sneller wegwijs maken over de voor- en nadelen.

Nieuws

Inbrekers stelen geld en sigaretten uit café

In café Schuttershof in Zondereigen is zaterdagnacht een inbraak gepleegd. De daders namen voor 1.000 euro kleingeld en een hoeveelheid sigaretten mee.

Nieuws

Sint-Remigiuskerk krijgt ruimere invulling

Het kerkenbeleidsplan voor de twee kerken in Baarle-Hertog is klaar. Net als in andere dorpen daalt het aantal kerkbezoekers en moet de toekomst van de gebouwen bekeken worden.

Nieuws

Straten krijgen nieuwe laag asfalt

De gemeente Baarle-Nassau laat vanaf deze week nieuw asfalt leggen in een aantal straten. Die worden tijdens de werken afgesloten voor het verkeer.

Nieuws

Tentoonstelling over vluchtelingenonthaal

Vluchten is van alle tijden, maar ook gastvrijheid tegenover vluchtelingen heeft in België een lange traditie. In de bibliotheek geeft de tentoonstelling BE.LAND tot 28 oktober de geschiedenis van vluchtelingenonthaal weer.

Nieuws

IN BEELD. Wandeltriple Witte Kei ingehuldigd

Het monument van de Witte Kei op de grens van Merksplas, Baarle en Wortel (Hoogstraten) is onlangs vernieuwd. Zondagnamiddag vertrokken vanuit de drie gemeenten in totaal bijna 500 wandelaars naar de grensmarkering om drie nieuwe wandelingen in te huldigen. Daar kregen ze een ijsje en een drankje.

Vrije tijd en hobby

Overzicht op kruispunt Parallelweg kan beter

Wie vanuit de Parallelweg richting Donkerstraat wil rijden, heeft niet altijd een goed overzicht op het kruispunt. Behalve het autoverkeer moet ook rekening gehouden worden met de fietsers op het naastgelegen Bels Lijntje.

Wegen en verkeer

Praten met je kind over seksualiteit

Opgroeiende kinderen kunnen de meest uiteenlopende vragen stellen over seksualiteit. Leraar en pyschotherapeut Jürgen Peeters geeft op 16 oktober in het cultureel centrum uitleg over hoe je best reageert.

Nieuws

Wandeltriple Witte Kei wordt ingehuldigd

Het monument van de Witte Kei is vorig jaar vernieuwd. Op zondag 15 oktober vertrekken tegelijkertijd drie wandelingen naar de grensmarkering.

Vrije tijd en hobby
Download