By the way, have you heard?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Ouders bedanken kindercrèche met drie kauwgomballenbomen

Uit dankbaarheid voor de jarenlange goede zorgen voor hun twee zoontjes hebben een tuinbouwer uit Arendonk en zijn vrouw drie bomen geschonken aan kinderdagverblijf Clara’s Hofke. Het gaat om drie ‘kauwgomballenbomen’, zo genoemd naar het bekende kinderlied van Elly & Rikkert uit 1971.

News

Van mooie vrouw tot supervrouw in 100 dagen

Een jonge mama uit Minderhout heeft een droomcadeau gewonnen: een ‘100 Dagen Make-Over’ ter waarde van 4.500 euro. Gedurende honderd dagen wordt ze onder handen genomen door een team van elf lokale experts op het vlak van personal training, voeding, mode, lichaamsverzorging en styling.

News

Jonge papa schrijft eerste kinderboek

Een jonge papa uit Arendonk heeft een bijzonder lees- en prentenboek geschreven voor kinderen vanaf 5 jaar.

News

Fietspaden op N139 komen er zeker niet voor 2021

De fietsers in Arendonk moeten nog minstens drie jaar hun leven riskeren telkens wanneer ze naar Oud-Turnhout of Retie fietsen. De aanleg van veilige fietspaden naar beide buurdorpen gebeurt ten vroegste in 2021.

News

Fietser moet nog zeker drie jaar leven riskeren

De fietsers in Arendonk moeten nog minstens drie jaar hun leven riskeren telkens wanneer ze naar Oud-Turnhout of Retie fietsen. De aanleg van veilige fietspaden naar beide buurdorpen gebeurt ten vroegste in 2021.

News

Paljas is ‘Slimste P-team ter wereld’

Paljas mag zich een jaar lang het ‘Slimste P-team ter wereld’ noemen. Mario, Herbert, Jan, Tom en Bart wonnen de achttiende editie van de jaarlijkse P-teamquiz in de Bemdhal in Arendonk: een quiz die exclusief is voorbehouden voor oud-leidingploegen van de lokale Chiro. Meer dan dertig teams van ex-leiders en -leidsters van Chiro Arendonk-Centrum, die allemaal een groepsnaam hebben die met de letter P begint, namen eraan deel.

News

Jeugdbewegingen wandelen, drinken en feesten voor Tel-Oor

Chiro, Scouts, KLJ, JRK en jeugdhuis ’t Onkrooid roepen alle inwoners van Arendonk op om vrijdag samen met hen een dorpswandeling van 7,5 kilometer te maken langs hun jeugdlokalen. De wandeling vertrekt om 20u aan het lokaal van de meisjeschiro op de Bemdweide en telt onderweg zes pitstops, waar de jongeren telkens jenever, bier en frisdrank serveren aan de dappere stappers.

News

Iedereen smelt voor handgemaakte schuimzoenen van jonge Kempense chocolatier

“Het verschil met de Melo-Cakes van Milka die je in de supermarkt koopt? De mijne zijn handgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Ze zijn ook een beetje groter, maar vooral véél lekkerder. Ze smelten in je mond”, zegt chocolatier Bieke Meeus (36) uit Arendonk.

News

Eén Kempenaar mag mee exposeren op internationale toptentoonstelling

Achttien internationale topkunstenaars uit het constructivisme, een oude kunststroming die vandaag volop herleeft, stellen hun meesterwerken tentoon op een bijzondere expo in de nieuwe Galerie Noord-Zuid in Arendonk. Er worden meer dan tweeduizend bezoekers verwacht.

News

Lena en Sophie kampioen van Arendonk in Vier op een Rij

Gezelschapsspellen zijn van alle tijden. En van alle leeftijden. In zaal Ontmoeting in Arendonk legden vrijwilligers van de lokale afdelingen van KWB en de Gezinsbond liefst honderd verschillende bord- en kaartspellen op de tafel, van Qwirkle tot Stratego, Noorderwind en El Dorado. Tussendoor werd er ook een Vier op een Rij-competitie gehouden. Bij de jeugd won Lena de finale van Sara, bij de plus-twintigers was Sophie te sterk voor André. De prijs voor de winnaars was… een splinternieuw gezelschapsspel, geschonken door een lokale spelwinkel.

News
Download