Secondje, we laden Limburg in
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Schooldirecteur neemt ontslag uit gemeentebestuur

Griet Wens (36) van CD&V neemt ontslag uit het gemeentebestuur van Arendonk omdat, zo vindt ze zelf, haar functie als gemeenteraadslid “niet verenigbaar” is met haar job als directeur van het Sint-Claracollege.

Nieuws

Gemiddelde inwoner van Arendonk verliest 2,3 kilo vet

De gezondheidsactie ‘Arendonk (be)weegt’ is een groot succes geworden. Meer dan driehonderd inwoners namen eraan deel. Door gezonder te eten en meer te bewegen hebben ze elk gemiddeld liefst 2,3 kilogram vet verloren in amper vier maanden tijd.

Nieuws

Missiefeesten steunen lokale missionarissen

De 55ste editie van de Missiefeesten in zaal De Garve in Arendonk waren afgelopen weekend opnieuw een groot succes. De opbrengst gaat als vanouds naar de lokale missionarissen Dora De Vocht en Jef Viskens die al meer dan een halve eeuw ontwikkelingswerk doen in kansarme gebieden in Venezuela en Congo.

Nieuws

Glossocircuit gaat na 25 jaar weer open

Na 25 jaar kan eindelijk weer gecrost worden over de volledige lengte van het Glossocircuit in Arendonk. Het provinciebestuur heeft de regularisatie van het rallycrossparcours definitief goedgekeurd.

Nieuws

Na 25 jaar eindelijk groen licht voor rallycross op Glossocircuit

Na 25 jaar kan er eindelijk weer gecrost worden over de volledige lengte van het Glossocircuit in Arendonk. Het provinciebestuur heeft de regularisatie van het rallycrossparcours gisteren definitief goedgekeurd.

Vrije tijd en hobby

Alle inwoners krijgen gratis bord versbereide rijstpap op één voorwaarde

Op de 'Teljoorlekkersdag' in Arendonk werd zondag een gigantische ketel van liefst 120 liter verse rijstpap op het vuur gezet. Alle inwoners van het dorp mochten gratis een bord uit de pot scheppen op voorwaarde dat ze hun 'teljoor' nadien proper afgelikt weer teruggaven.

Nieuws

Bouwvakker wordt onwel en moet uit bouwput worden gehesen

In een diepe bouwput in de Schoolstraat in Arendonk werd donderdag rond 15.15u een 31-jarige arbeider uit Turnhout onwel, mogelijk als gevolg van de felle zon. Zijn collega’s verwittigden meteen de dienst 100.

Nieuws

Speelpleinwerking verhuist en verandert van naam

De gemeentelijke speelpleinwerking heet voortaan 'Speelvogels Arendonk' en verhuist naar een gloednieuw lokaal in de nabijgelegen Academie voor Schone Kunsten.

Nieuws

Profkoers komt aan in geboortedorp van Rik Van Steenbergen

De Memorial Rik Van Steenbergen, die tot vijf jaar geleden in en rond Aartselaar werd verreden, verhuist naar Arendonk: het geboortedorp van wielerlegende Rik I.

Nieuws
Download