Get rid of surpluses from your vegetable garden
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Zeventienjarig nichtje van Radja Nainggolan komt op voor N-VA tijdens gemeenteraadsverkiezingen

Leny Noboa zal een van de jongste kandidates zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, zo meldt Gazet van Antwerpen. Het nichtje van stervoetballer Radja Nainggolan, dat pas enkele weken voor de verkiezingen in oktober achttien wordt, staat op de N-VA-lijst in Arendonk.

News

Zaakvoerder in zak en as: “Diefstallen zijn plaag aan het worden”

Bij het bouwbedrijf Pluym-Van Loon in Arendonk demonteerden onbekenden de schuifpoort. Ze gingen vervolgens aan de haal met een stroomgroep, een slijpmolen, een breekhamer, een hogedrukreiniger en sets van moersleutels en schroevendraaiers.

News

Twee bouwbedrijven krijgen twee keer op korte tijd indringers over de vloer

Voor de tweede keer in drie weken heeft het metaalbedrijf BD Construct in Ravels indringers over de vloer gekregen. De daders maakten telkens een gat in de wand en gingen aan de haal met kettingzagen. Ook de bouwfirma Pluym-Van Loon (zie onderaan) kreeg in Arendonk ongewenst bezoek.

News

Stroomgroep en slijpmolen gestolen bij bouwbedrijf

Bij het bouwbedrijf Pluym-Van Loon in Arendonk demonteerden onverlaten de schuifpoort. Ze gingen vervolgens aan de haal met een stroomgroep, een slijpmolen, een breekhamer, een hogedrukreiniger en sets van moersleutels en schroevendraaiers.

News

Twee bouwbedrijven krijgen twee keer in korte tijd indringers over de vloer

Voor de tweede keer in drie weken heeft het metaalbedrijf BD Construct in Ravels indringers over de vloer gekregen. De daders maakten telkens een gat in de wand en gingen aan de haal met kettingzagen. De beelden van de bewakingscamera zijn overgemaakt aan de politie. Ook de bouwfirma Pluym-Van Loon (onderaan) kreeg in Arendonk ongewenst bezoek.

Alert

‘Sus en Klus’ krijgen dertig maanden voor nieuwe reeks inbraken

De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft twee twintigers, Dylan F. en Damon V.H., veroordeeld tot elk dertig maanden cel voor zestien inbraken bij voetbalclubs en lokalen van jeugdbewegingen in de ruime Kempen. De twee, bijgenaamd ‘Sus en Klus’, gingen er telkens vandoor met geld en soms ook drinken en chips. Ze pleegden de feiten naar eigen zeggen “om te overleven”.

Alert

Werken klinkerweg uitgesteld door popfestival

De vernieuwing van een totaal versleten klinkerweg middenin het dorpscentrum van Arendonk gaat deze week dan toch van start. Speciaal voor Arendonk Zingt & Swingt werden de werken uitgesteld.

News

Twee scoutsvrienden vormen nieuw kartel

Twee jeugdvrienden van de Scouts in Arendonk, Gunther Hendrickx (SP.A) en Tom Claessen (Groen), hebben elkaar nu ook in de politiek gevonden: in oktober trekken ze samen naar de kiezer met een nieuw rood-groen kartel.

Alert

Eerste schepen Luc Bouwen trekt kopgroep van CD&V

Eerste schepen Luc Bouwen is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de kandidaat-burgemeester van CD&V in Arendonk. “Maar wij noemen hem niet onze kopman, wel de trekker van onze kopgroep”, zegt gemeenteraadsvoorzitter Rob Blockx.

News

Bolletjesslikker betrapt met zak met 400 gram cocaïne

De politie Kempen Noord-Oost heeft een bolletjesslikker onderschept. Hij was in het bezit van 400 gram cocaïne. De drugs hadden zijn lichaam kort voordien verlaten.

Alert
Download