No whining, no complaining...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

26 bewoners ziek: rusthuis tijdelijk gesloten

In het OCMW-rusthuis in Arendonk worden voorlopig geen externe bezoekers meer binnengelaten nadat 26 bewoners tegelijk ziek zijn geworden.

News

“Tijdens de verbouwingswerken leefden we met ons gezin in een noodwoning in de tuin”

Het Vitaya-programma Een Frisse Start met VTWonen trekt vanavond naar Arendonk, naar de droomwoning van Loes (35) en Kim (32). “Vijf dagen zijn ze bezig geweest om enkele ruimtes helemaal in te richten.”

News

Een van de strafste benefietacties in Vlaanderen: de Dag van de Solidariteit in Arendonk

De Dag van de Solidariteit in Arendonk is uitgegroeid tot een van de strafste benefietacties van Vlaanderen. Met zelfgemaakte smoskes voor de lokale bedrijven, aan huis geleverde ontbijtboxen, een openluchtbrunch en een reuzegezellig volksfeest met muziek, drank en hapjes heeft een groep enthousiaste vrijwilligers een recordbedrag van maar liefst 15.000 euro ingezameld ten voordele van lokale projecten voor mensen met een beperking: Vibo De Brem in Oud-Turnhout, Vibo De Ring in Turnhout en De Rusthuif in Arendonk.

News

Nieuwe jogginghype slaat aan

Met zeshonderd deelnemers is de eerste editie van de Retie Trail helemaal uitverkocht. Het nieuwe loopevenement vindt zondag plaats in het Prinsenpark in Retie en wordt georganiseerd door de Arendonkse Atletiekclub (Arac).

News

Chirovrienden volgen soepgeur, Soepathlon verhuist naar industriepark Hoge Mauw

De oude fabriek van de ‘soepboer’ in de Kerkstraat in Arendonk is afgebroken. De jonge organisatoren van de Soepathlon hebben nu een nieuwe ‘soepboertoer’ uitgetekend op en rond het nieuwe bedrijfsterrein van Natuursoep in de Hoge Mauw.

News

Op sleeptouw naar kleuterklas

Om de overgang van de crèche naar de kleuterklas te verkleinen hebben de oudste peuters van kinderdagverblijf Clara’s Hofke in Arendonk de speelplaats overgestoken om kennis te maken met hun toekomstige juf in basisschool Sint-Clara.

News

Dringende betonherstelling op E34: hou rekening met hinder

Wie de komende twee weken vanuit de Kempen via de E34 naar Nederland rijdt, doet er goed aan om op tijd te vertrekken. Door dringende herstellingswerken aan het wegdek in Arendonk moet al het grensverkeer er vanaf maandag over één versmalde rijstrook.

News

Almaar meer meiden willen rugbyen

Rugby is geen exclusieve mannensport meer. Ook in Arendonk hebben almaar meer meisjes en vrouwen de charme van de Britse oersport ontdekt. RC Pitbulls heeft daarom een eigen zusterteam opgestart: de Pinkbulls.

News

N-VA en CD&V blijven samen besturen in Arendonk

Aangezien coalitiepartners N-VA en CD&V in Arendonk hun meerderheid versterkten, hebben ze beslist om ook de volgende zes jaar samen verder te besturen. Burgemeester Kristof Hendrickx (N-VA) blijft gezien zijn goede persoonlijke resultaat, met 2.193 voorkeurstemmen, op post.

News

Drie mannen en drie vrouwen besturen Arendonk

Arendonk wordt ook de komende zes jaar bestuurd door een brede coalitie van N-VA en CD&V. Het nieuwe college van burgemeester en schepenen is evenwichtig samengesteld: drie mannen en drie vrouwen.

News
Download