Snel even iets lenen? Geen probleem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Aantal 'Speelvogels' gaat fiks de hoogte in

De vernieuwde speelpleinwerking in Arendonk is een schot in de roos. Liefst 662 kinderen van 2,5 tot 12 jaar schreven zich in voor de gemeentelijke zomeropvang, die voortaan ‘Speelvogels’ heet en verhuisde van het oude schoolgebouw in het Begijnhof naar een modern en comfortabel lokaal in de Academie voor Schone Kunsten in de Wampenberg.

Nieuws

Twee auto's botsen op elkaar: vier gewonden

Op het kruispunt van de Hertevelden en de Roobeek in Arendonk botsten dinsdag twee auto's op elkaar. Daarbij vielen vier lichtgewonden.

Nieuws

Inbrekers vernielen raam en stelen geld

Dieven hebben dinsdag ingebroken in een woning in de Van Eycklaan in Arendonk. De daders vernielden een raam aan de achterkant van het huis en gingen aan de haal met cash geld.

Politie en veiligheid

Arendonkse juf en niet Nafi Thiam is Belgisch kampioen zevenkamp

Niet Nafi Thiam, maar wel Elien Hooyberghs (21) uit Arendonk is de nieuwe Belgische kampioen in de zevenkamp bij de vrouwen.

Nieuws

Ballonmeeting op voetbalveld FC Broekkant al op zaterdag

Op het voetbalveld van FC Broekkant in Arendonk stijgen morgenavond om 19 uur twintig luchtballonnen op. De ballonmeeting vindt al plaats op zaterdag en niet op zondag.

Nieuws

Man neergestoken door schoonvader na echtelijke ruzie

Een man is woensdagavond na een echtelijk ruzie in het centrum van Arendonk gestoken met een mes door zijn schoonvader. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond.

Nieuws

Schoonvader steekt man neer met mes

Een man is woensdagavond na een echtelijk ruzie in het centrum van Arendonk gestoken met een mes door zijn schoonvader. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond.

Nieuws

Broekkantkermis start nieuw tijdperk met aloud succesrecept

Broekkantkermis, dat de voorbije vijftig jaar teerde op een beproefd succesrecept van eten, drinken, fuiven en livemuziek, start volgend weekend een nieuw tijdperk.

Nieuws

Danny en Mieke winnen vogelpik tijdens 102de Vrijkermis

Danny Schuermans en Mieke Van Houdt zijn de winnaars van de vogelpikwedstrijd tijdens de 102de Vrijkermis. Ze winnen beiden een fiets - geschonken door twee lokale handelaars - en... een massa drankbonnetjes.

Vrije tijd en hobby

Kennis krijgt 20 maanden voor aanranding na wilde rit

Een drugstrip per auto die eindigde met de ‘aanranding op de eerbaarheid’ van een vrouwelijke inzittende, die daarbij werd vastgebonden met colsonbandjes, kost Bert M. uit Arendonk 20 maanden cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

Nieuws
Download