Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Twee mannen veroordeeld voor afpersen homo’s, kompaan vrijgesproken

Benjamin R. en Ali N. zijn veroordeeld tot drie jaar cel omdat ze zich via datingsites uitgaven voor homoprostitués om zo “klanten” af te persen. De mannen werden niet aan alle hen ten laste gelegde feiten schuldig bevonden. Hun vermeende kompaan Robert A. werd volledig vrijgesproken.

Nieuws

Choreografe zoekt openhartige Antwerpenaren

Danskunstenares Evelyne Van Hecke (28) – een van de deelnemende creatievelingen in de Oude Beurs – schuimt de Antwerpse straten af. Ze is op zoek naar mensen van allerlei pluimage om open, maar anoniem te vertellen over hun ervaring met objectivering: het herleiden van mensen tot een (seksueel) voorwerp. Rond die verhalen gaat ze een voorstelling uitwerken.

Nieuws

VLM krijgt nieuwe start

VLM krijgt een nieuwe start. De maatschappij zal volgens pr-man Yves Panneels onder een Sloveense AOC vanuit Antwerpen met charters gaan vliegen. Intussen wacht SHS Antwerp Aviation (de opvolger van VLM Airlines NV) nog steeds op zijn Belgische vliegvergunning (AOC). Eens deze verkregen, zullen vanuit de Antwerpse luchthaven nieuwe verbindingen worden opgestart.

Nieuws

Klant berooft taxichauffeur maar vergeet eigen spullen in koffer

Een 46-jarige man is zondag gearresteerd nadat hij spullen uit een taxi had gestolen.

Nieuws

VIDEO. Dringend gezocht: chauffeurs voor transportbedrijven

Er is een tekort aan truckchauffeurs in Antwerpen. Per jaar studeren er een 25-tal nieuwe truckers af, maar voor de haven zijn er veel meer opgeleide truckchauffeurs nodig. Transportbedrijf Corneel Geerts uit Wijnegem trekt aan de alarmbel. Het moet nu op zoek naar extra mensen.

Wegen en verkeer

VIDEO. Bart De Wever over historische dag: "Dit is mijn laatste dag hier"

Het Antwerpse stadhuis gaat vanaf dinsdag op slot en grendel. Drie jaar lang zal er gewerkt worden, om het plechtstatige gebouw op de Grote Markt te renoveren en klaar te maken voor de 21ste eeuw.

Nieuws

Vrouw zoekt meisje dat haar hielp nadat ze gevallen was met de fiets

Toen een vrouw uit Antwerpen begin juli ten val was gekomen met haar fiets, schoot een meisje meteen te hulp. Zo zette ze de fiets aan de kant en belde ze de hulpdiensten op. Nu de dame aan de betere hand is, is ze op zoek naar het meisje om haar te bedanken.

Nieuws

Onduidelijkheid over toekomst site Cinema Forum

Er is nog altijd geen bouwvergunning voor desite van het vroegere Cinema Forum op het Zuid. Het stadsbestuur is verdeeld over de vraag of de beschermde gevel moet blijven.

Nieuws

“Tijd dat minister van Justitie verantwoordelijkheid neemt”

De ontsnapping van twee gedetineerden donderdag aan het hof van beroep in Antwerpen, is volgens Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) “het dieptepunt” op het vlak van het gebrek aan investeringen van minister van Justitie Koen Geens (CD&V) in de veiligheid van de Antwerpse justitiepaleizen en het daar binnenbrengen van gevangenen. “Het is tijd dat de minister zijn verantwoordelijkheid neemt”, zei De Wever zondag aan de regionale televisiezender ATV. “We hebben al zoveel beloftes gekregen en elke keer hoop je dat het in orde komt, maar tot nu toe heb ik alleen maar achteruitgang gezien.”

Nieuws

IN BEELD. Zo gaat het er aantoe tijdens het WK F2 Powerboat

Met de slechte weersomstandigheden van zaterdag kwamen de powerboats maar heel even buiten. Uw fotograaf ging kijken in de pitlane en paddock en hoe de powerboats te water gingen. Zondagmiddag is het tijd voor de Belgian Grand Prix F2 Powerboat.

Nieuws
Download