Thuis in je buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

De Wever over illegale economie in Borgerhout: “Het is niet dat er tot op heden niets gebeurd is”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zegt al veel zaken in Borgerhout te hebben laten sluiten. Daarmee reageert hij op het uitlekken van het politierapport over de illegale economie in Borgerhout, waaruit blijkt dat de georganiseerde misdaad er zich diep heeft ingenesteld in het maatschappelijke leven.

Politie en veiligheid
Nieuws

(Te hoge) vrachtwagen veroorzaakt tot tweemaal toe schade in Antwerpse tunnel

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de Antwerpse brandweer twee keer uitgerukt voor schade aan de Bolivartunnel. Mogelijk dezelfde - wellicht te hoge - vrachtwagen zorgde onder meer voor wateroverlast. De politie onderzoekt nu de camerabeelden, zo zegt de brandweer.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Antwerpse politie treft 1.000 xtc-pillen aan in gestolen wagen

Vrijdagmiddag is in Antwerpen een bestuurder gearresteerd met in zijn wagen onder meer 1.000 xtc-pillen. Dat meldt de lokale politie.

Politie en veiligheid
Nieuws

Zelfs Limburgse agenten moeten meehelpen aan de War on Drugs in Antwerpen

Twee leden van het Limburgse interventiekorps zijn opgevorderd om in Antwerpen mee te gaan strijden tegen de drugstrafiek. Dat kadert in het ‘Stroomplan’ dat dinsdag is voorgesteld. Het plan moet de falende ‘War on drugs’ in Antwerpen nieuw leven inblazen.

Nieuws

Deze Vlaamse krijgt half miljoen euro om de ideale vrouw voor steenrijke sjeik te vinden

Bij het Antwerps datingbureau Ivy Relations zijn vier medewerkers continu bezig met de zoektocht naar een partner voor een Arabische sjeik, die daar liefst 500.000 euro voor over heeft. Zaterdag wordt in Amsterdam al de vierde casting gehouden. Superslanke dames mogen zich onthouden. De sjeik is op zoek naar een “eerder voluptueuze Westerse dame met lange benen”.

Nieuws

Ingrijpende herstellingen nodig op Antwerpse Ring: zware verkeershinder verwacht

Op de Antwerpse Ring (R1) ter hoogte van Deurne zijn herstellingen nodig nadat een verzakking van het wegdek is vastgesteld. Deze werken zullen plaatsvinden in de tweede week van de paasvakantie. Het Agentschap Wegen en Verkeer en het Vlaams Verkeerscentrum verwachten zware verkeershinder en raden aan om de Antwerpse ring zoveel mogelijk te mijden tijdens de herstellingen.

Wegen en verkeer
Nieuws

VIDEO. Leerling GTI Mortsel wint GRAM-prijs

Glenn De Groelard uit het zesde jaar koeling en warmtetechnieken van het GTI in Mortsel heeft de GRAM prijs gewonnen. Gram is een vzw die meer leerlingen warm wil maken voor het TSO en het BSO. Glenn won de prijs met zijn filmpje waarin hij een aantal bedrijven bezocht om uit te zoeken waar hij terecht kan met zijn diploma.

Nieuws

VIDEO. M HKA komt in nieuw museum op site Hof van Beroep

Het Antwerpse Museum voor Hedendaagse Kunst verhuist naar een nieuw museum op de plaats van het Hof van Beroep. Dat hebben de stad en Vlaams minister voor cultuur bekend gemaakt op een persconferentie.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Rapper Luie Louis: “Jongeren moeten niet per se in het maatschappijbeeld te passen"

Luie Louis dropte net zijn nieuwe album Love Life Louis. De 25-jarige Antwerpse rapper is ervan overtuigd dat jongeren hun dromen moeten achterna gaan en niet per se in het maatschappijbeeld moeten passen.

Nieuws

Drie dieven lopen met volle kar de winkel uit

Donderdagochtend hebben drie mannen geprobeerd in een supermarkt aan de Offerandestraat aan de haal te gaan met een volle winkelkar.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download