Wij gaan voor buurtberichten zonder reclame
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Buren protesteren tegen plaatsing van gsm-masten

Onder de noemer ‘Stop Gsm Masten in Centrum Reet’ heeft een aantal omwoners zich verenigd in een protestgroep tegen de geplande plaatsing van twee gsm-masten in de buurt van voetbalclub Reet SK.

Nieuws

Tickets voor Tomorrowland

De inwoners van Willebroek, Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle kunnen op maandag 22 januari vanaf 20 uur tickets bestellen voor Tomorrowland.

Nieuws

Politie controleert vzw aan Turnhoutsebaan in Antwerpen en krijgt eieren naar hoofd gegooid

Het college heeft twee cafés en een vzw in Antwerpen gesloten wegens drughandel en overlast. Tijdens een controle van de vzw aan de Turnhoutsebaan werd tweemaal met een ei naar de politieagenten gegooid.

Politie en veiligheid
Nieuws

Warme nieuwjaarsdrink verjaagt bijtende kou

Omdat het niet langer veilig was om tot 800 aanwezigen voor de nieuwjaarsdrink in het cultureel centrum te ontvangen, besliste het gemeentebestuur in 2014 om deze activiteit onder een dekzeil op het Laar te organiseren. De bijtende kou maakte zondagmiddag plaats voor warme wensen van vele inwoners die elkaar het allerbeste voor 2018 wensten. Leden van de gemeenteraad en de wijkraden staken de handen uit de mouwen.

Nieuws

Inbrekers gebruiken ingenieuze techniek bij apotheek: “Zoiets hebben we nog niet gezien”

In de Kapellestraat in Aartselaar is er vrijdagnacht ingebroken in een apotheek. De daders slaagden erin om een groot raampaneel van drie meter hoog los te maken en zo binnen te dringen. Doordat het raam er mooi is uitgenomen is er bijna geen schade.

Politie en veiligheid
Nieuws

Gevaarlijke kruispunten op A12 worden ondertunneld

De Vlaamse Overheid heeft beslist om de gelijkgrondse kruispunten aan de A12 aan te pakken. Een eerste studie doet twee van de vijf kruispunten verdwijnen en voorziet in een ondertunneling.

Nieuws

Investering in sportkantine voer voor discussie

De gemeenteraad keurde het budget voor 2018 goed. De oppositie had opnieuw kritiek op de grote uitgave voor de sportkantine en hekelt het uitstellen of afvoeren van geplande investeringen.

Nieuws

Mysterieuze constructie op Laarplein blijkt lichtprojector te zijn

De constructie op het Laarplein blijkt een projectietoren te zijn. Op vraag van de firma Drix test hun afdeling Factalight een nieuwe spot uit die het oude gemeentehuis tot eind dit jaar feeëriek zal verlichten.

Nieuws

Fietspad en trottoir Buerstede heraangelegd

Arbeiders van de eigen wegendienst hebben het fiets- en voetpad van de Cleydaellaan tussen A12/N177 en Rozenlaan opnieuw aangelegd. De Buerstedewijk is daardoor beter bereikbaar.

Wegen en verkeer
Nieuws

Fietspad en trottoir Buerstede heraangelegd Provincie pakt wateroverlast aan

Het fiets- en voetpad van de Cleydaellaan tussen A12/N177 en Rozenlaan werd opnieuw aangelegd. De Buerstedewijk is daardoor beter bereikbaar.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download