It's not all that simple
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Gevel valt op huis door hevige wind: “Ik dacht dat er zich een explosie had voorgedaan”

Door de hevige wind van gisterochtend heeft een puntgevel van een woning in aanbouw, in de Kapellestraat, het begeven. De brokstukken vielen op het dak van een aanpalend huis en op de rijbaan. De ravage was groot.

News

“Ik dacht dat er zich een explosie had voorgedaan”

Door de hevige wind van gisterochtend heeft een puntgevel van een woning in aanbouw, in de Kapellestraat, het begeven. De brokstukken vielen op het dak van een aanpalend huis en op de rijbaan. De ravage was groot.

News

Puntgevel stort in en vernielt dak van aanpalende woning: bewoners moeten op zoek naar tijdelijk onderkomen

Een puntgevel van een nieuwbouwwoning in Aartselaar is vrijdag ingestort. De brokstukken kwamen terecht op het dak van de aanpalende woning en op de rijweg. Dat meldt de gemeente Aartselaar in een persbericht.

News

“Als ik niet kan scoren, loop ik er al eens ongelukkig bij”

Na een nederlaag op Sint-Amands knoopte Aartselaar B zondag aan met een 8-0-­zege tegen Puursica Puurs in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Jens Callens, die goed was voor vier doelpunten, hoopt vanavond tegen Hingene opnieuw aan het kanon te staan.

News

Lingerie Plettinx stopt ermee

Na bijna veertig jaar maakt Annemie Plettinx (63) bekend dat ze eerstdaags met pensioen gaat. Met de lingeriezaak in het centrum van de gemeente verdwijnt een van de grootste en bekendste dorpswinkels.

News

Elektriciteitskabel raakt beschadigd bij werken: ruim 15.000 mensen zonder stroom

De hele Rupelstreek heeft dinsdag een half uur tot zelfs een uur zonder stroom gezeten. Oorzaak van het euvel waren werken in de Clement Bolsensstraat in Schelle. Daar werd een stroomkabel geraakt, met een steekvlam tot gevolg. En een stroompanne die uiteindelijk meer dan 15.000 mensen trof.

Traffic

VIDEO. Ramkraak met gigantische buit op multimediazaak in Aartselaar

Aan de Boomsesteenweg in Aartselaar hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op een multimediazaak. Zes daders reden er met een wagen binnen in het magazijn van de zaak. Op enkele minuten tijd maakten ze een gigantische buit. De firma beraamt de schade nog. De politie voert een onderzoek.

Alert

Een week geleden verwoestte een immense vuurzee hun garage, maar eigenaars verkopen nu al opnieuw wagens

Een week na de helse brand die hun Nissan-garage langs de A12 in Aartselaar in de as legde, kijken Patrick Nelissen en Koen Van den Bergh van de Beerens Groep tussen het zwarte puin weer vol vertrouwen naar de toekomst. “De goodwill en de solidariteit van de mensen is hartverwarmend.”

News

Fietshandelketen fiets! sluit vijf filialen

Fietshandelketen Fiets! heeft bij de Gentse rechtbank van koophandel gerechtelijke bescherming aangevraagd. De keten gaat reorganiseren en vijf van zijn zestien winkels in Vlaanderen sluiten, waaronder die van Aartselaar en Temse.

News

Garage Beerens “back in business” na zware brand

De Nissan-garage Beerens aan de Boomsesteenweg in Aartselaar is weer open. De garage werd vorige week donderdag getroffen door een hevige uitslaande brand.

Alert
Download