Plaats een oproep of stel een vraag aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gemachtigde opzichters gezocht

Om ook volgend schooljaar leerlingen ’s morgens en ’s namiddags aan hun school veilig de straat te kunnen laten oversteken is de gemeentelijke basisschool Cade op zoek naar gemachtigde opzichters.

Nieuws

Zones 30 ingevoerd

Sinds deze week geldt in alle woonwijken van de gemeente een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur. Het gemeentebestuur wil daarmee veiligere en rustigere woonkernen. De gemeente maakte eerder al bekend de maximumsnelheid van voertuigen te zullen beperken tot 30 kilometer per uur in die straten waar de woonfunctie belangrijker is dan de verkeersfunctie.

Wegen en verkeer

Auto smakt tegen trap van woning

Aan de Antwerpsesteenweg in Aartselaar, ter hoogte van het kruispunt met de Oudestraat, zijn vrijdagavond drie mensen gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Nieuws

Jan De Vostunnel vijf weken dicht

Sinds dit weekend is de tunnelkoker van de Jan De Vostunnel richting Antwerpen dicht. Er worden nieuwe verlichting, ventilatie- en veiligheidssystemen geplaatst. Eerst moet de oude tunnelbekleding verwijderd worden. “Omdat het over asbesthoudend materiaal gaat, zullen een deel van het plafond en de wanden gesaneerd worden. De oude asbesthoudende platen worden verwijderd en vervangen door een coating en nieuwe platen”, klinkt het bij het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

Wegen en verkeer

Exhibitionist valt vrouwen en kinderen lastig

Een exhibitionist heeft donderdagavond zowel in Aartselaar als in Wilrijk toegeslagen. Telkens toonde hij zijn geslachtsdelen. In Wilrijk waren zelfs twee kinderen het slachtoffer van de man.

Nieuws

Exhibitionist slaat toe op twee plaatsen en belaagt ook kinderen

Een exhibitionist heeft donderdagavond zowel in Aartselaar als in Wilrijk toegeslagen. Telkens toonde hij zijn geslachtsdelen. In Wilrijk waren zelfs twee kinderen het slachtoffer van de man.

Nieuws

Return vertelt anorexiaverhaal van Lynn

Met haar boek Return brengt Lynn Callens haar authentiek en nietsontziend relaas van wat haar is overkomen voor, tijdens en na haar ziekte anorexia.

Nieuws

Feest van de Vlaamse Gemeenschap

Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap start op vrijdag 7 juli om 20 uur met gastspreker Rik Van Cauwelaert in het cultureel centrum aan de della Faillelaan 32. Aansluitend volgt een hulde van verdienstelijke inwoners en neemt Karel Declercq als het podium in met zijn ‘Brave Little Belgium’.

Nieuws

VIDEO. Bewoners boos om verkeersdrukte in hun straat

Bewoners van de Camiel Paulusstraat en de Della Faillelaan in Aartselaar zijn boos op het gemeentebestuur. Omdat het autoverkeer in hun straat toeneemt.Twee jaar geleden veranderde de gemeente de rijrichting rond de scholen in de dorpskern en dat valt dus blijkbaar niet in goede aarde. Met zwarte vlaggen en een spandoek protesteerden ze vrijdagochtend tegen deze overlast.

Wegen en verkeer

Proclamatie tijdens Opendag academie

De proclamatie aan het einde van het schooljaar was volgens het schoolteam een prima gelegenheid om de muziek- en woordklassen van het Aartselaarse filiaal van Academie Wilrijk te leren kennen.

Nieuws
Download