Family members can register at the same address
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

N-VA levert burgemeester, vier schepenen en voorzitter

Het bestuur van N-VA Aartselaar heeft haar mandaten ingevuld. De partij levert de burgemeester, vier schepenen en de gemeenteraadsvoorzitter. In 2022 wordt beslist wie van de oudere schepenen – twee worden dan 70 – de fakkel doorgeven aan de jeugd.

News

Zwaargewonde bij frontale botsing in Aartselaar

In Aartselaar is zondagochtend een 58-jarige man uit Rumst zwaargewond geraakt bij een frontale botsing op de Reetsesteenweg. Dat bevestigt de lokale politie. De bestuurder van het andere voertuig, een 21-jarige man uit Rumst, raakte lichtgewond.

Alert

Man (58) raakt zwaargewond bij frontale botsing

Een 58-jarige man uit Rumst is zondagochtend rond 7.15u zwaargewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Reetsesteenweg in Aartselaar.

News

Stoelendans bij Groen voor plaats in gemeenteraad

Groen is slachtoffer van zijn eigen succes. Anse De Weerdt maakt nu al plaats voor eerste opvolger Alex Cappaert. En de partij moet op zoek naar de geplande opvolger van boegbeeld en schepen René Lauwers (67).

News

Leerlingen Blokkendoosschool blij met Rode Neuzen

De leerlingen en het personeel van GO! basisschool De Blokkendoos zamelden gedurende een hele week geld in voor de Rode Neuzenactie.

News

Kruispunten A12 in Wilrijk en Aartselaar blijven dit weekend toch open

De voorbereidende werken aan de vijf kruispunten langs de A12 in Wilrijk en Aartselaar lopen vertraging op. Daardoor blijven de kruispunten dit weekend en het weekend daarna gewoon in dienst en worden ze niet afgesloten, zoals gepland was. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

News

Politiewagen belandt op zijn dak na ongeval op weg naar dringende interventie

Op de A12 richting Antwerpen belandde een politiewagen op zijn dak na een ongeval. Het voertuig, dat op de zijrijweg reed op weg naar een interventie in Hemiksem, kwam in botsing met een zwarte Fiat. Dat werd vernomen bij de lokale politie van de zone Hekla. De hoofdinspecteur van de politie en de bestuurster van het andere voertuig werden lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Alert

Grote verkeershinder op A12 na aanrijding tussen twee wagens

Op de A12 in Aartselaar, ter hoogte van het kruispunt met de Leugstraat, zijn donderdagnamiddag twee gewonden gevallen bij een aanrijding tussen twee personenwagens. Het ongeval veroorzaakte veel verkeershinder op de A12.

News

N-VA neemt Groen er alsnog bij in Aartselaar

Ondanks de absolute meerderheid die N-VA in Aartselaar behaalde, heeft de partij besloten om er toch een coalitiepartner bij te halen. Meer dan een maand na de verkiezingen is de keuze op Groen gevallen. Huidig én toekomstig burgemeester Sophie De Wit stelt dat de samenwerking met Groen ook de voorbije zes jaar al vlot verliep en dat “wat op nationaal niveau misschien een rare combinatie is, in Aartselaar van in het begin een goede match is gebleken”.

News

Man die 10 jaar geleden zoontje doodsloeg en nu baby mishandelde, blijft in de cel

De aanhouding van Cédric V.R. (36), de man die afgelopen weekend zijn drie maanden oude dochtertje uit alle macht op de grond gooide, is met een maand verlengd. Tien jaar geleden sloeg de V.R. al zijn zoontje van een half jaar dood.

News
Download