Download onze app voor Android of iPhone
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ammoniaklek zet bedrijf op stelten

Bij het bedrijf CSM Bakery Solutions lag de productie gisteren stil door een ammoniaklek. De brandweer was een groot deel van de dag in de weer om de productiehal te verluchten en de vrijgekomen dampen te vernevelen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Ammoniaklek bij industriële bakkerij

Bij het bedrijf CSM Bakery Solutions, aan de Boomsesteenweg in Aartselaar, ligt de productie woensdag stil. Oorzaak daarvan is een ammoniaklek in de productiehal. De brandweer heeft uren werk gehad om alles te verluchten.

Politie en veiligheid
Nieuws

Nederlandse vrouwen slachtoffer van groepsverkrachting in Antwerps hotel

Twee jonge Nederlandse toeristes die Antwerpen wilden ontdekken, werden afgelopen weekend in een discotheek bedwelmd en daarna in hun hotelkamer door vijf mannen verkracht. De politie kon ondertussen al verschillende verdachten oppakken, dankzij een alerte hoteluitbater.

Politie en veiligheid
Nieuws

VIDEO. Aartselaar niet te spreken over verhoogde tarieven huisvuilverwerking

Het is nog niet zeker of de nieuwe afvalverbrandingsoven van Isvag in Wilrijk er komt, maar toch rekent de Antwerpse intercommunale nu al hogere tarieven aan om de bouw ervan te betalen. Isvag verhoogde de verwerkingsprijs voor huisvuil in Antwerpen met 5 euro per ton. Die prijsstijging is bedoeld om voldoende buffer te leggen voor de bouw van de nieuwe verbrandingsoven. Dat staat in het verslag van de raad van bestuur van Igean, een intercommunale die onder Isvag valt

Nieuws

Isvag noemt kritiek milieuraad ‘bewuste desinformatie'

De Aartselaarse milieuraad verwijt afvalverwerker Isvag al volop met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe verbrandingsoven te zijn begonnen. Woordvoerder Roel Veyt spreekt over doelbewuste desinformatie.

Nieuws

Als steun aan klasgenoot

De leerlingen van Cade namen vrijdag deel aan de derde Nationale Pyjamadag van Bednet. Ook in deze gemeenteschool krijgt momenteel een leerling les via Bednet. Het was zeker een extra stimulans voor klas 3A van juf Nathalie om deel te nemen maar ook alle andere leerlingen van de school werden geïnformeerd over het doel, de doelgroep en de werking van Bednet.

Nieuws

De verbrandingsoven die niemand wil

Afvalverwerker Isvag krijgt de wind van voor. De bezwaarschriften blijven binnenkomen bij de milieuraad van Aartselaar. “Er zal minder afval zijn, waarom dan een nieuwe oven?”

Nieuws

Auto slaat meerdere keren over de kop aan Boomsesteenweg

Aan de Boomsesteenweg in Aartselaar, ter hoogte van het kruispunt met de Leugstraat, is dinsdagavond een auto tegen een vluchtheuvel terechtgekomen. De wagen ging enkele malen over de kop. De bestuurder raakte zwaargewond en werd naar het UZA in Edegem overgebracht.

Nieuws

Bestuurster gewond na aanrijding met vrachtwagen

Op de Boomsesteenweg in Aartselaar is maandagmiddag een bestuurster gewond geraakt toen ze met haar wagen achteraan inreed op een vrachtwagen. De truck draaide af naar een bedrijfsterrein.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download