Al wie da ni hopt, is...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Hondenloopzone aan De Reukens officieel ingehuldigd.

Vijf jaar nadat de hondenloopzone aan de Beukennotendreef (Solhof) plechtig werd ingehuldigd, is ook een gelijkaardige zone aan De Reukens klaar.

Nieuws

Bryan Boussaer neemt iedereen te grazen

Bekende naam zondag als winnaar van de koers in Aartselaar: Belgische kampioen scratch Bryan Boussaer was de beste van de 96 deelnemers. Na amper drie van de vijftien ronden lag de wedstrijd al in een beslissende plooi.

Nieuws

Eethuis De Stoof opent vrijdag in voormalig restaurant Christie’s

De Stoof is de naam van een nieuw eethuis in het Aartselaarse dorpscentrum. Carmen Vallé is zaakvoerder op de locatie waar sinds begin jaren negentig restaurant Christie’s gevestigd was.

Nieuws

Auto belandt net niet in slotgracht

De bestuurster van een personenwagen is ongedeerd uit spectaculair ongeval gekomen aan de Baron Van Ertbornstraat in Aartselaar. De auto belandde net niet in het water.

Wegen en verkeer

Gemeenteraad maakt zich zorgen over netheid gemeente

De gemeenteraad maakt zich zorgen over de netheid van de gemeente. De oppositie stelde meerdere vragen over sluikstorten en zwerfvuil. Milieuschepen René Lauwers stelt vast dat in de gemeente “veel vetzakken wonen”.

Nieuws

Regenboogvlag verhuist van Brabo-standbeeld naar het Steen

Naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT) op 17 mei hangt de stad Antwerpen dinsdag al de iconische regenboogvlag uit. Dat mag nog steeds niet aan de gevel van het stadhuis, dus heeft het stadsbestuur nu als alternatief voor het nabije Steen gekozen.

Nieuws
Download