De 60 dagen hoplr gaan nu in… Wie duimt mee?

Monday, February 16, 2015

Haai di ho,

60 dagen. Zoveel tijd hebben we om te bewijzen wat we waard zijn. Oh, én vergis je niet hé, er zitten maar 24 uur in één dag… Geen tijd te verliezen dus. Zelf ben ik eigenlijk helemaal geen ervaren blogger en tóch heb ik besloten om hierover elke dag een kort stukje te schrijven. Waarom? Geen idee. En wie is ik? Jennick Scheerlinck, oprichter van hoplr, maar de meeste mensen zeggen Jenny. Vanaf nu gij dus ook!

Over wat gaat deze blog dan gaan, Jenny? Goh, over van alles en nog wat. Het vraagstuk van de dag, een interessante meeting, leuke ervaringen, een doel dat we bereikt hebben of gewoonweg de lach van de dag! :)

Maarrrrrrrrrrrr… Ik werk ook op verzoek hé! Dus, als je zelf met vragen zit of iets meer wilt te weten komen over onze visie of een bepaald thema in verband met hoplr, laat dan gewoon iets weten via Facebook of Twitter. Eenvoudig niet waar? Toeval of niet, ik hou van simpele dingen.

Ja ja, allemaal goed en wel, maar wat is hoplr nu? Alé dan, int kort, hoplr is hét sociale netwerk voor jouw stad of gemeente met als ultieme doel lokale inwoners, lokale bedrijven én lokale overheden nauwer te doen samenwerken. Onze niche is dus lokaal, maar tóch gaan we breed, héél breed. Van vragen, meldingen of initiatieven tot zoekertjes, evenementen en promoties. Kortom, alles wat te maken heeft met jouw stad of gemeente.

We zijn een half jaartje geleden live gegaan (www.hoplr.be) en hebben sindsdien elke dag gesleuteld om hoplr te verbeteren. En dat allemaal na onze uurtjes! Maar dankzij de accelerator Telenet Idealabs behoort dat nu allemaal tot de verleden tijd. Onze selectie uit meer dan 450+ inzendingen heeft voor heel wat veranderingen gezorgd. We hebben een kantoor te Antwerpen en een klein budget voorhanden. Cool toch? Ons team telt ondertussen zelfs al 4 leden, waarvan 2 fulltimers en 2 parttimers. Zijt gerust, ik stel ze zeker nog eens persoonlijk aan jullie voor de komende dagen of weken. :)

In oktober kregen we een maand lang de tijd om ons project te verrijken via workshops, mentoren, input, veel gesprekken en nóg eens veel gesprekken. Maar die maand is nu om en dus zijn we er klaar voor. Klaar om te bouwen. Onze 60 dagen gaan nu in en half januari… half januari stellen we onze nieuwe concepten voor en worden we opnieuw geëvalueerd. Enkel de 5 beste van de 10 geselecteerde concepten gaan door. Spannend right!

Dus… wie duimt mee? - www.hoplr.be

picture article
Jonas Heirwegh and 5 others like this