Hoplr, steeds in verandering

Sunday, June 11, 2017

Om de gebruikservaring van onze trouwe buren naar grotere hoogtes te dwingen, zijn wij constant nieuwe features aan het ontwikkelen. De laatste update was een grote, maar wel nog enkel op de website. De updates voor de app komen er zeer binnenkort aan.

Er zijn op twee punten aanzienlijke aanpassingen gemaakt: je profiel en de zoekfunctie.

Je profiel kan je nu verder aanvullen met verschillende interesses. Zo heb je de keuze tussen bijvoorbeeld ‘Barbecue’, ‘Babysit’, ‘Jogging’, ‘Film’ en vele andere. Drie van die interesses worden dan meteen zichtbaar in de burenlijst. Zo kan je met een blik zien met wie je op zondag een toertje kan gaan lopen of wie er op zoek is naar een babysit.
Nog een leuke verandering is dat je nu zelfs je huisdieren kan toevoegen aan je profiel! Met naam, foto en al. Snoesje en blackie worden op die manier ook een deel van de buurt. En als ze kwijtraken schieten je buren misschien wel nog sneller te hulp. Mensen die hun profiel volledig aanvullen krijgen trouwens ook veel sneller reactie op berichten die ze zelf posten.

De zoekfunctie ligt een beetje in het verlengde van dat uitgebreidere profiel. Je kan nu zoeken op zowel naam, adres als interesse. Zo kan je met de zoekfunctie iedereen verzamelen die babysit of babysitten als interesse heeft gekozen. Of je kan je hele straat opzoeken om bijvoorbeeld een straatfeest te organiseren. Contact opnemen met de juiste buren wordt dus een stuk makkelijker.

Voorlopig dus enkel via de website, binnenkort op je smartphone

picture article
Jennick Scheerlinck likes this