Welke lokale informatie mist facebook?

Monday, February 16, 2015

Op een totaal van 1341 stemmen in 20 lokaal geïnspireerde facebook groepen heeft meer dan de helft zich uitgesproken voor een stadsmap met info en evenementen (52%), gevolgd door een overzicht van alle handelaars (10%) en promoties van handelaars (9,4%).

We zijn aangenaam verrast met de resultaten van deze peilingen, aangezien deze hand in hand gaan met het parcours dat wij voor hoplr hebben uitgestippeld.

Wij geloven dat het overaanbod aan online informatie en de versnippering van lokale informatie een grote impact hebben op de online visibiliteit van zowel inwoners als handelaars. lees meer over onze visie…

Daarom zullen we in de toekomst blijven inzetten op onze map functionaliteiten alsook op de stadsgids voor handelaars en het aparte promotiekanaal.

Wij zien hoplr dan ook verder evolueren naar een volledig community driven stadswikipedia waar mensen lokale informatie kunnen delen of pinnen op de stadsmap. Samen vormen we namelijk de krachtigste bron aan lokale informatie. Wie weet tot binnenkort op www.hoplr.be!

Volledig resultaat:
Map met info en events: 52%
Overzicht van handelaars in de buurt: 10%
Promoties van handelaars: 9,5%
Openingsuren van handelaars: 7,3%
Spullen uitlenen: 6%
Link naar omliggende gemeenten: 5,9%
Meldingen: 3,6%
Events voor de kids: 1,8%
Betere zoekfunctie: 1,4%
Meldpunt voor flitsers: 1,4%
Klaagbus: 0,4%
Buurtwacht: 0,4%

picture article
Natalie and 3 others like this