Wij werken door… staking of niet!

Monday, February 16, 2015

Hi di ho.

Vandaag jammer genoeg niet naar Antwerpen kunnen hoppen, dus maar lekker gezellig van thuis gewerkt. Eigenlijk ook best wel leuk ze. :) Maar soit, een nieuwe werkweek, week 2 van de 60 dagen én dus 5 nieuwe blogs! Al de trouwe fans gaan nu door hun dak. Jeuuuuuj… Meer! Alé ja, daar ga ik toch op zijn minst van uit… ;)

Ondertussen zijn we in hoplr termen ook halfweg sprint 24. Dat gaat serieus vooruit ze. Jup, wij sprinten. Euhm, Jenny… een sprint? Gij? Jup, een sprint is een actieplan en duurt bij ons 2 weken. Tijdens die 2 weken focussen we op één bepaalde functionaliteit die een meerwaarde moet creëren voor onze gebruikers. Op die manier kunnen we elke 2 weken bijsturen naar wat op dat moment meest prioritair is voor onze gebruikers en hoplr.

Aja? Geef een voorbeeld! Geen probleem. In sprint 23 - van 3 tot 16 november - hebben we bijvoorbeeld gewerkt aan het notificatiecentrum. Meer hierover kan je lezen in één van de voorgaande blog artikelen: You’ve got mail… Eindelijk!

In deze sprint - van 17 tot 30 november - werken we aan een nieuw kanaal. Inderdaad, je leest het goed, een nieuw kanaal naast Shout, Zoekertjes, Evenementen en Promoties. Meer hierover kan je lezen in één van de toekomstige blog artikelen: Het nieuwe kanaal… Eindelijk!. Haha, you just got rick rolled! Dat artikel is namelijk nog niet geschreven.

Soit, genoeg gezeverd. Nog eventjes door sprinten… Tot morgen!

Dus… wie duimt mee? - www.hoplr.be

picture article
Natalie and 4 others like this